9 Siste Meenakari Smykker Design | Stiler på livet

Alle vet at India er landet av ulike religioner, kulturer og folk. Men noe som samler mer oppmerksomhet er den uendelige kjærligheten til vakre smykker. Meenakari smykker er designet med enkle beaded halskjede og unike design. Meenakari-smykkedesignet skaper en kunstnerisk unik design som gjenspeiler ens kjærlighet til gull.

meenakari jewellery

Mange tror at alle tempel inspirerte smykker har beskrivelser av guder og guddommer. Hvert mønster i denne Meenakari smykker samlingen er inspirert av folk. Disse designene er forseggjorte og er belagt med halvædelstener i grønn og rød farge. Det vil gi deg det mest tradisjonelle utseendet for antrekkene dine.

Meenakari Work Jewelry Designs:

Få påvirket vesentlig ved hjelp av disse smykkene med sine flotte Meenakari-verk.

1. Meenakari juvel sett:

meenakari-smykker-design-meenakari-juvel-set

Meenakari smykker er et arvelig håndverk, og det er sjeldent at utenforstående har lov til å skaffe seg kunnskap om håndverket. I meenakari gullsmykker har gullet blitt brukt tradisjonelt for å lage denne smykker som det holder emaljen bedre. Denne Meenakari juvel settet emaljert med mørk grønn farge gir det iøynefallende utseende. Påfugldesignen kan mest brukes til å lage denne typen Meenakari-juveldesign.

2. Meenakari øredobb design:

meenakari-smykker-design-ørering-utforming

Når det gjelder mote, er det rikelig med måter å holde deg stilig og ut av alt, en populær måte er å kjøpe et vakkert par øredobber. Hvis du bærer denne Meenakari øredobber, får du det perfekte, flotte blikket etter ørene dine mens du er i folkemengder. Ingen tilbehør gjør så mye forskjell på antrekk som et perfekt par øredobber gjør; Disse øredobber er designet elegant påfugl med hvite perler og gullfargede steiner.

3. Meenakari Bangles:

meenakari-smykker-design-meenakari-bangle

Meenakari smykker design er mye brukt som bryllup samling. Bruden er utsmykket med utsøkte smykker fra topp til tå. Meenakari design armbånd er laget med floral design og som inneholder små perlerørger. Å få bangle utformet med blomstermønstre på kantene deres, vil passe perfekt til alle slags anledninger, da det gir en trendy look.

4. Meenakari Design Halskjede:

meenakari-smykker-design-meenakari-design-kjede

I dag er Meenakari arbeidsmykker egnet for både brude og andre sporadiske formål. Halskjeder er de mest folkerike ornamenter i bryllupskolleksjonen. Dette kjedet har tri farger og dekorert med små beats, den komplekse og perfekte design vil gi det mest tradisjonelle utseende mens du bruker dette halskjedet.

Se mer: Skjell for smykker

5. Meenakari Design Anklets:

meenakari-smykker-design-meenakari-design-fotlenker

Vanligvis i noen stammer, gir ektemenn sine koner anklets med fotklokker som anklene gir den melodiske lyden når de beveger seg. Denne flerfarget anklet kan emaljeres med det brune, grønne og gyldne tonet som gir tradisjonen og mest dyrebare utseende til de slitte folkene.

6. Meenakari Ring Design:

meenakari-smykker-design-meenakari-ringer-utforming

Hvis du bruker denne Meenakari-ringen, vil du øke skjønnheten til brukeren. Ringenes design er laget slik at den gir det tradisjonelle utseendet. De fleste bryllupssamlingssamlingene er fortrinnsvis lik folk av all alder, spesielt når de er valgt med denne Meenakari-smykker.

Se mer: Panchalogam Smykker

7. Meenakari Midje Nøkkelringer:

meenakari-smykker-design-meenakari-midje-nøkkel-kjeder

Meenakari midje nøkkelringer er tilgjengelige i forskjellige farger, størrelser og design. Denne midjekjeden kan dekoreres med alle slags materialer som edelstener, perler, glitter og beats.

8. Meenakari Armlet Design:

meenakari Armlet Design8

Armlets er de beste delene som vil skildre skjønnheten til kvinner, spesielt brudene på bryllupstidspunktet. Hvis du bærer denne armlen, blir de lysere og vakre.

Se mer: Jute Smykker

9. Meenakari Nese Ring Design:

meenakari-smykker-design-meenakari-nese-ring-konstruksjon

Siden den gamle tiden hadde folk en tendens til å ha på seg en nese ring som det fordeler dem sunt og gjør også ansiktet deres fange. Kvinner som bærer Meenakari-nesen, får sin skjønnhet personifisert. Disse nesen ringene forblir å være den mest eksklusive samlingen over hele verden.

Faktisk er Meenakari kunsten å emaljere som mønstre og motiver er håndmalt i ferdiggjorte kanaler og Grooves. Vanligvis, iført disse Meenakari Smykker design vil gi deg en samlet gull og glassaktig tekstur. Ja, du kan bære som noen overflater du vil på utsiden! Som disse juvelene er laget ved hjelp av edelstener og noen andre edle steiner vil forbedre ditt utseende og personlighet. Disse designene vil aldri gå galt med brukeren. Du kan få mange design å besøke nettsidene, men vær sikker på at du får den unike som gjør deg vakker og elegant.

Prøv med Meenakari Smykker-design som har en blanding av mange dynastier og herskerne som gir de unike og vakre designene som ikke ble sett andre steder i verden!

Bilder Kilde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 28 = 34