9 Royal and Navy Blue Color Stone Øredobber | Stiler på livet

Smykker gjør en viktig del av en kvinnes sminke og kle seg sammen. Øredobber er de viktigste blant smykkene som ønskes av kvinner og blått blant dem som er den viktigste fargen. Den mest iøynefallende og kongelige fargen, kan vi si. Så,

blå earrings

Blå stein øredobber smykker design:

Her er en liste over de øverste 9 blåfarget øredobber og du kan velge det beste for deg selv blant dem.

1. Navy Blue Stone øredobber for brude:

blue-bryllups-øreringer1

Disse øredobber med safirblå krystall innebygd i klubbformet design. Øringene er en perfekt for en brud og hennes brudepiker. Royal og stilig å se på og ha på seg, er øredobber det beste alternativet for et bryllup du ønsker å delta på.

2. Lyseblå krystall øredobber for jenter:

blå-krystall-earrings2

Et skinnende stykke blåfargede øredobber med små krystaller som er besatt helt i en designer mote, er et lykksalig smykke å eie og slites ut til enhver anledning. Krystallene farget i hvite og forskjellige nyanser blå gir en fin titt. I kombinasjon med en hvit eller blå etnisk kjole ville disse øredobber gjøre sitt beste.

3. Blå Polyvore Øredobber til kvinner:

den-blå-Polyvore-earrings3

De store lyseblå studs med polyvore australsk design gir et unikt utseende med den unike designen som den bærer med seg. Den bueformede materialet på hjørnet med de små steinene som er studded på halvcirkelformet måte, gjør det til å se design og et valg for hver jente å lage. Kledd i en kjole eller jeans eller noe etnisk, ville disse studsene gjøre oppgaven for deg. Passer til multifunksjonen din, dette er den beste typen blå studs du vil finne rundt.

4. Under Water Blue Stone Stud øredobber:

den-blå-Druzy-tapp-earrings4

Disse er forskjellige og unikt designet øreringer. Inndelt i halvcirkler med overdelen som har den skinnende, men grove gyldne tekstur og lavere med den blå fontenen. Som navnet betyr, det gir en druzy look og vil utfylle enhver kvinne med den slags antrekk hun ville ha på seg.

Se mer: Edelsteins øredobber

5. Dusty Blue Diamond øredobber for kvinner:

den-støvete-blå-earrings5

Den lyseblå studen med det støvete utseendet betyr en uforsiktig skjønnhet og går med den nåværende trenden. Omkranset i de hvite krystaller er øredobber et rent stykke vakre smykker. Dette ville være perfekt komplementære med en klar hvit kjole eller sari. Et smykke som du kan beholde for kristent bryllup, antar jeg?

6. Den blå fargefjær som øredobber:

the-blue-fjær-like-earrings6

Trendfjæren som øredobber er et alternativ for deg hvis du er en som følger mote. De tre lagdede fjærene med de hvite på toppen, den lyseblå i midten og den mørkeblå i enden gir et fantastisk utseende på grunn av blandingen av farger i designet. Det ville rocke alle slags casual utseende.

Se mer: Beaded øredobber

7. Blåfarge Rose Studs:

den-rose-blå-studs7

Blomster er en jentes favoritt. Spesielt roser. Og en kombinasjon av øredobber og roser i ett stykke ville være den vakreste tingen å ha. Den rosa blå studs vil forbedre skjønnheten i garderoben din hvis du kjøper dem. Blomsterblå øredobber vil utfylle noen av dine vakre blå kjoler.

8. De ottekantede blå øredobber:

the-åttekantede-blå-earrings8

Den geometriske formet i åttekantet struktur med de tre krystallene som er festet over gir et etnisk utseende til ørering. Blå er en kongelig farge og vil utfylle noen av din etniske kjole.

Se mer: Ruby Øredobber India

9. Mint Lyseblå Øredobber:

den-mynte-lys-blå-earrings9

Den lange gyldne strengen med lysblå strukturer festet til kjeden på en lineær måte, formidler en etnisk designet dangler. Passet for enhver form for anledning, kan du kjøpe den for skapet ditt.

Således vil listen over øredobber gi deg den beste listen over valg å gjøre blant de blåfarvede øredobber, for en anledning eller en tilfeldig funksjon.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

41 − = 33