9 Populære Bangle Armbånd Design fra India | Stiler på livet

Bangle Armbånd er en blandet kombinasjon av et armbånd og et armbånd. Den har funksjonene til både armbånd og armbånd. Det ser veldig pen ut på hendene og gir deg et sjarmerende utseende. Det er veldig stilig og kan også brukes når som helst hvor som helst, og gir deg et tiltalende og sjarmerende utseende. Det har nylig blitt populært og blir også svært vanlig hos jenter og kvinner i alle aldersgrupper.

Unike design av armbånds armbånd:

Her er en liste over 9 Tradisjonelle Bangle Armbånd Design i gull, sølv og diamanter.

1. Gull Bangle Armbånd for Jenter:

bangle bracelets

Gull er kjent som et lovende metall. En av de klassiske smykkene kan være gull armbånd armbånd og kan gi deg et personlig preg også. Gull armbånd armbånd kan flettes inn i en bred formet armbånd og gjør at du ser helt nydelig ut og kan ikke stoppe deg fra å få kommentarer. Gull armbånd armbånd er tilgjengelig i ulike mønstre og mønster, og du kan velge i henhold til stilen din.

Se mer: Bangles Design i gull

2. Designer Sølv Bangle Armbånd:

designer-sølv-Bangle-armbånd

Sølv som element ser flott ut når det er utformet i armbånds armbånd. Sølv kan omdannes til hvit form, så vel som oksydert form og forbedrer utseendet til juvelen. Sølv armbånd armbånd kan brukes til enhver anledning også det kan brukes på daglig basis. Du kan til og med bruke dem grovt, ettersom ingenting kan gå galt med sølv armbånds armbånd.

3. Sparkling Diamond Bangle Armbånd:

Bangles-armbånd-design-3

Diamanter kan defineres som sanne venner av kvinner. Gnistringen av diamant bringer glitrende i øynene deres også et stort smil i kvinners ansikter. Diamanter kan kuttes i forskjellige former og størrelser, og unike armbånds armbånd kan opprettes for å forbedre skjønnheten din. Du kan bruke glitrende diamant armbånd på noe antrekk og flaunt det eteriske utseende!

4. Wooden Bangle Armbånd Design:

Bangles-armbånd-design-4

Du får forskjellige armbåndsarmsdesign og mønster i tre også. De ser veldig annerledes ut og unike. Disse armbånd armbånd er veldig fargerike og har også en fin tekstur. De er enkle og elegante og kan brukes av både jenter og kvinner og ser pen og elegant ut.

Se mer: Bangles Set Design

5. Kundan Bangle Armbånd:

Bangles-armbånd-design-5

Kundan er veldig populær i bryllupet, da det gir deg en glitrende og lysere utseendet på brudgommen. Kundan armbånds armbånd gir deg et rikt og stilig utseende og får deg til å virke annerledes enn andre. Det er tilgjengelig i forskjellige farger også steiner, og du matcher det med antrekket og ser elegant ut.

6. Håndlaget treperler Bangle armbånd for småbarn:

Bangles-armbånd-design-6

Armbånd av treperler armbånd ser veldig enkle ut, men med et elegant utseende i den. Du kan lage enorme forskjellige armbånds armbånd som passer med antrekkene dine og se det elegante av dagen og fylle deg med komplimenter.

7. Pearl Bangle armbånd for store hender:

Bangles-armbånd-design-7

Perle armbånd armbånd ser bra ut på håndleddet ditt. Perle er stein som passer alle anledninger og kan brukes til enhver anledning også. Perle armbånd armbånd forbedrer utseendet ditt slik at du ser unik ut. Du kan bruke forskjellige fargerike perler for å lage et stilig armbånd armbånd.

8. Tradisjonell Ruby og Diamond Bangle Armbånd for kvinner:

Bangles-armbånd-design-8

Disse armbånds armbåndene er de tradisjonelle og gir deg et helt tradisjonelt utseende. I mellom diamant armbånd armbånd er dyrebare rubin steiner preget og dermed forbedre utseendet på armbånd armbånd.

Se mer: Temple Collection Bangles

9. Funky Bangle Armbånd:

Bangles-armbånd-design-9

Som navnet spesifiserer de funky armbånd armbånd er et det beste tilbehør for jenter, collage jenter samt tenårings jenter. De vil alltid se unike fra andre og matche deres tilbehør med deres antrekk. Da disse ikke prikker lommen din veldig høyt, kan du eie mange antall armbånds armbånd for å se nydelig og få komplimenter fra dine venner og kolleger.

Som jenter og kvinner er begge motebevisste og vil bare ha på seg de tingene som bare er på mote. Så armbånds armbånd er det riktige valget for dem som de er helt i mote, og du kan se nydelig ut med dem. Armbåndene er veldig kule og er helt perfekte for alle aldersgrupper. Så nå tak et armbånds armbånd og flaunt din egen stil og få et glitrende utseende.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

14 − 9 =