9 forskjellige farger av indiske humør ring steiner | Stiler på livet

En stemningsring er en som inneholder noe termokrom element som endrer fargen sin basert på temperaturen på fingeren til personen som bærer den. Disse kommer sammen med et fargediagram som viser stemningen som svarer til fargen som er angitt på ringen. Mood ringer er morsomme smykker elementer som har fascinert folk i mange år.

humør ring

Mood Stone Rings Smykker:

Mange mennesker liker å vite om sinnstilstanden, som stemningen gir farger indikerer. Her er noen av de beste stemningsringene:

1. Luksus Mood Stone Ring for kvinner:

luksus-humør-stein-ring

Denne stemningen har et vintage og fasjonabelt utseende med glitrende rhinestones. Det er behagelig for daglig bruk. De skinnende steinene ser vakkert ut og ser pent ut i en firkantet ring.

2. Simple Band Mood Ring Design:

band-humør-ring

Bandmood ringene er de enkleste ringene. Dette er en klassisk fargeskiftende stemningsring. Ringen består av et enkelt bånd som endrer fargen i henhold til brukerens humør. Det er lett og kan brukes av barn også. Det ser enkle og søte ut på fingrene.

3. Sterling Silver Mood Ring for Girls:

sterling-sølv-humør-ring

Denne designringen er en av de beste stemningsringene av all tid. Den er laget av sterling sølv og har en vakker design som omslutter krystallet. Den kronlignende formen som holder krystallet ser veldig pen ut. Denne typen stemningsring stein vil bli elsket av tenåringer.

4. Antikk Finish Mood Ring:

antikk-humør-ring

Denne antikke stemningsringen av messing er ekstremt pen og gir et sjarmerende utseende til fingrene. Den har blomst som holder en stemningsring stein i midten. Stenen er perfekt plassert i den og den har et pacifierende utseende.

Se mer: Antikk Ring Design.

5. Gold Mood Stone Ring:

gull-humør-ring

Denne ringen har virkelig et magisk utseende. Den er forgylt og har en kronlignende form som holder månenringstenen. Det er elegant og ser ut som et smykke. Det er forskjellig fra det enkle stemningsringene.

6. Marmor India Mood Ring:

marmor-humør-ring

Denne setningen ring er laget av klar marmor har et elegant utseende. Det kan brukes på daglig basis. Den er justerbar, slik at den kan justeres i henhold til fingerstørrelsen. Det kan også brukes til tenåringer. Den er tilgjengelig også online, og kan søges under humørring India.

Se mer: Gemstone Ring Design.

7. Mood Ring for Kids:

humør-ring-for-barn

Barn er ofte fascinert av ideen om humørringer og elsker å se at det endrer farge. Denne månen og stjerneringen er perfekt for barn. Månen er laget av marmor og har et magisk utseende.

8. Oval Mood Ring for Teens:

oval-humør-ring

Denne trendy ringen har gullfarget plating og har en dristig utseende. Det er større enn vanlige ringer. Den har et elegant utseende og kan brukes av tenåringer og kvinner. Det fungerer ikke bare som en stemningsring, men også som et fancy smykke. Det finnes i humørring India. Det kan brukes til fester og spesielle anledninger.

9. Antikk bohemisk humørring for kvinner:

sterling-sølv-humør-ring

Denne stemningsringen er laget av bronse og har en filigree-design. Det er et unikt designerstykke og har en sigøynerutseende. Utformingen på ringen ser veldig pen ut og har et antikt utseende. Denne ringen vil se bra ut på kvinner som den har et stilig utseende.

Se mer: Gold Promise Rings.

Mood ringene er berømte 70s inspirerte smykker. Folk liker å kjenne sin nåværende sinnstilstand og elsker det når humørringens farger viser det. Mood ringer er fortsatt populære og er tilgjengelige online og i eksklusive butikker.

Bilder Kilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

62 − 52 =