25 Ulike typer smykker Lockets Design med bilder

Låser forbedrer utseendet til personen helt. De er en del av de smykker siden antikken. Den vakreste og sjarmerende måten å få tilgang til nakken, er ved å flaunting en kjede med et øyefangende locket. De har også noen eller den andre betydningen knyttet til dem. Lockets er et mote tilbehør for både menn og kvinner i dagens tid. De har fått oppmerksomhet for deres nye varierte design og forskjellige design. De er ekstremt populære blant folk i alle aldersgrupper.

forskjellige-typer-of-smykker-lockets-design-med-bilder

Beautiful Lockets for Girls:

Låser kan være en stilerklæring i seg selv forresten man bærer utseendet. Her vil vi se på de 25 forskjellige låsedesignene for menn og kvinner sammen med bilder.

1. Simple Gold Photo Lockets i Gull:

enkel-gull-lockets1

Gull er ment for renhet, og det kan bli vesentlig slitt ved spesielle anledninger og også under festivaltider. Gull har blant alle metallene vært veldig populært da det ble ansett som en viktig ting i garderoben. Innkjøp av gull ornamenter vil aldri gå ut av mote, og det er derfor prisen fortsetter å øke. Enten for menn eller kvinner, vil låsene se vakre ut når de bæres med de tradisjonelle og brudekjørene.

2. Beautiful Diamond Lockets:

diamant-lockets2

Folk som elsker å få en utrodelig klasse og stiler kan foretrekke og gå med diamantjewelleriene. Menn og kvinner som bærer diamantsmykker, vil se vakre ut med en forbedret personlighet. De mister aldri sin stil og eleganse. Selv dette er et flott alternativ for gifting til dine kjære. Selv om disse er lite dyre, kan de aldri sammenlignes med andre ornamenter.

3. Sølv og gull låsetter:

sølv-og-gull-lockets3

Etter gullpyntene er den mest populære en sølv som har det perfekte etterbehandling og elegante utseende. Å ha den beste kombinasjonen av gull og sølv vil være lik alle menn og kvinner som elsker å ha på seg juvelene. Gull og sølv ser elegant ut med alle design i lås. Det samme kan være en kombinasjon av gull og sølv eller ellers utsmykking av en over en annen.

4. Crystal Glass Lockets for Girls:

krystall-glass-lockets4

Det viktigste som kommer til sinnet mens du tenker på trendy smykker, er krystaller og glansen av det samme. Krystaller er den nye trenden i motesmykker med lås i krystaller og glass. Glass krystall låser kan ha design av blomster, blader etc. De kan være av forskjellige farger og kan endres i henhold til ens preferanse.

5. Tradisjonelle Kundan Lockets for Wedding:

Kundan-lockets5

Kundan er veldig populære smykker for bryllup og andre tradisjonelle anledninger. Kundan er dyrt arbeid med grønne, marron og hvite steiner i gull. Kundan smykker er utelukkende brukt til bruder for det strålende utseende. De ser veldig store og vakre ut. Kvinner har mange Kundan-lås i deres buksesau for å koble sammen på forskjellige funksjoner med enkle gullkjeder. De er unike, håndlagde smykker og er en del av antikke smykker.

6. Personlig Lockets Photo:

personlig-lockets6

Personlige lås i sølv, gull eller diamanter med navn og fotografier, et sitat, sier et bestemt ord eller noen viktige datoer ser nydelig når den bæres på nakken med en enkel elegant kjede. Personliggjørende ting er veldig mye i mote. De er også et perfekt gaveutstyr. De kan alltid være med deg og kan være en del av livet ditt for alltid.

7. Pearl Lockets Gold:

perle medaljonger-7

Perler er symbolske for kongelige og nåde og folk har hatt på seg perler siden mange århundrer. Perler er et statussymbol og gir et stilig utseende. Pearl lockets er for det grasiøse utseendet i en kvinne. Perle låsene kan være av en perle i hvitt, rosa eller offwhite i viktoriansk stil med en innføring for et bilde inne. Man kan sikkert være med perle smykker alltid. Dette kan bæres av i indisk slitasje, vestlig slitasje, kjoler, kvelden slitasje, fest slitasje etc. Perle lockets kan være et utmerket gifting alternativ for.

8. Kvinnelåsetter med rhinestones:

medaljonger-med-rhinestones8

Rhinestones ser veldig ut som diamanter, men er ikke så dyre. Kvinner kan veldig godt flaunt låser i gull og sølv kjeder med rhinestones. De skinner briljant og gir dermed et glimrende utseende til kvinnen som bærer den. Rhinestone lockets med sølv eller gullkjeder kan være perfekt for den fantastiske hverdagen også.

9. Låser med Vintage Charm:

medaljonger-med-vintage-charm9

Vintage låsesett i rhinestone eller en legering kan gjøres på en slik måte at de kan til og med lyse i mørket. Disse vintage låsene har forskjellige kutt og designene er slik at steinene er plassert for det glødende blikket i mørket. De kan derfor brukes til kvelden slitasje eller for en dagtid funksjon. De kan også være veldig gamle og dermed kostbare.

10. onde øyelås for jenter

medaljonger-med-evil-eye

Låser med onde øyne brukes til å avværge glares fra folk som antas å forårsake ulykke eller uflaks. Å bruke et ondt øye som en lås og bruke det anses å være bra for personen. Ond øyne blir svært populære blant folk som bruker dem i biler, armbånd, armbånd, etc..

11. Photo Lockets i Rose Gold Metal:

medaljonger-med-rose-gold11

Rose gull er i utgangspunktet en legering av gull og kobber brukt til å lage smykker som nå er svært populært. Dette brukes ofte til kjeder, ringer, armbånd, øredobber, anheng, lås etc. nå. Rose gull er også kjent som rødt gull og rosa gull, avhengig av omfanget av kobber i den. Rose gull er dyrt og derfor er disse lockets for luksuriøse og high end mennesker. Disse låsene utstråler eleganse.

12. Låser med antikke finish:

medaljonger-med-antikk-finish12

Overlevert fra mange generasjoner, antikke ting er symbolske for stolthet, kultur, familie og arv. Disse dyrebare låsene har både monetær og følelsesmessig verdi. De er faktisk en veldig spesiell og en verdsatt besittelse. De har flotte design, skåret på dem, templedesigner, gudinnenes design, edelstener, edle metaller, viktoriansk design, etc. på dem. Låsenes merke er også forskjellig med gullkarat som brukes til å lage disse låsene. Disse antikke låsene er klasseplasser og holder seg fasjonable og eviggrønne i mange generasjoner.

13. Swarovski Lockets med krystaller:

swarovski-lockets13

Swarovski krystaller er veldig populære og raskt fanger alles fancy. Mange tilbehør til menn og kvinner i disse dager er bedecked med Swarovski krystaller. De har en designerfølelse. Innstilling av Swarovski krystaller i et lås med en gullkjede eller platina eller sterling sølv kan være det bare vakkert utformede smykkestykket. Fullfør den røde teppens utseende med matchende sett med ringer, armbånd og ørepenner.

14. Enkle rhodium flytende låsetter:

rhodium-flytende-lockets14

Rhodium som et element er veldig populært i mote-smykker som gjør det sent. Jewelerier med rhodiumfinish ser veldig nær sølv og har samme finish. Rhodium flytende lås har sjarmen inne i låset og er gjennomsiktig og kan åpnes for å bytte sjarmene etter ønske. Rhodium-finish brukes i stor grad i disse dager også i gull og sølvsmykker. Rhodium flytende lås ser flott ut og er høy i mote, men samtidig er det ikke så dyrt.

15. Gull påfuglfjærede designlåser:

påfugl-fjær-lockets15

En av de mest populære designene for det tradisjonelle utseendet, kan være lås inspirert av påfugl og påfugldesign. Påfuglen står som et symbol på stolthet, nåde og skjønnhet. Kvinner har alle disse egenskapene og kan dermed koble til disse nydelige, magiske påfuglblokkene. De ser veldig magisk ut med tradisjonelle antrekk, og de livfulle fargetonene i disse påfuglfjærede låsene ser fantastisk ut.

16. Stilig Angel Wing Locket for Girl:

angel-wing-lockets16

De er ikke den vanlige, kjedelige, lignende typen låser. Engelfløyen eller vingelåsene ser vakker ut på kvinner for det uformelle utseende. Fjær og vinger er symbolske for fugler og representerer derfor frihet. Kvinner er nå veldig uavhengige, gratis og er på nivå med menn i alle samfunnslag. Kvinner har engelske kvaliteter i dem at de er født multitaskers. Så alle dine kvinner går i flaunt med disse stilige, vakre engelfløylåsene.

17. Filigree Bønnebokslåser:

filigran-bønn-box-lockets17

Filigree-arbeid er etterspurt i smykker. Det er et arbeid med fine ledningsformasjoner i et delikat mønster eller spor. Filigree-arbeid er populært i øredobber, armbånd, lås og mange andre prydnadsverk. Filigree bønneslåser er veldig unike og fanger nyansene til dette intrikate arbeidet i et lås. Dette er veldig funky og veldig fasjonabelt.

18. Musical Lockets:

musikal-lockets18

Disse unike låsene har forskjellige elementer som havfrue, sjøhest, kopper, feer, engler, hester etc. på lokkens ansikt. På innsiden har de en ekte musikalsk boks for at musikk skal spilles. Så unikt og interessant er disse låsene at man ikke bare kan holde dem av.

19. Teardrop Stone Lockets med foto:

teardrop-stein-lockets19

Kjeder med dyrebare og halvedelstener kan se vakre og stilige. Rubiner, safirer, topaz, kvarts, akvamarin eller smaragder i stil kan bli besatt og plassert kunstnerisk i et lås. Låsene er på en slik måte at steinene er i form av en teardrop. De ser vakker ut når de brukes selv som et frittstående smykkebrikke. Elegansen blir lagt til med låsenes generelle glans på grunn av steinene.

20. Gold Designer Alphabet Lockets:

alfabet-lockets20

Låser med et unikt, enkelt ord som venn, kjærlighet, tillit, tro, håp, etc. eller et alfabet som i første bokstav i navnet ditt, ektefellens navn, barnnavn etc. vil se bra ut til hverdagsbruk. Det unike ordet eller det spesielle alfabetet i armbåndet kan minne oss om få viktige ting som alltid forblir i ens liv alltid. Disse alfabetet låser kan være den største inspirasjonskilden.

21. Lærvesker:

skinn-bag-lockets21

Ekte lær lås med ugle, eagle, hawk design er ekstremt populær i mote. Lær kan være en stil uttalelse på egen hånd. Denne skinnvesken låsen kan flaunted av både menn og kvinner. Denne forskjellige låsen kan brukes i en kjede, som en krok i beltet, etc. De passer godt sammen med vestlige antrekk. Stil disse lærkjeder i henhold til antrekket, og det er en hit blant alle menn der ute for det kule, men trendy utseende og kvinner for den motedronningen i dem.

22. Dragonfly Lockets:

øyenstikker-lockets22

Høres interessant ut og man blir nysgjerrig på å vite om disse Dragonfly Lockets. Disse låsene er laget av vintage sinklegering og har derfor den spesielle farge og tekstur av gammeldags sjarm. Dragonfly låsene kan brukes i en kjede eller kan dobles for å bli brukt som genserkjede.

23. Emaljelås for kvinner:

emalje-lockets23

Emalje er det glatte belegget akkurat som glass som påføres på harde overflater, malerier, gamle møbler etc. som et beskyttende belegg på toppen. Slike etterbehandling er kjent som emaljefinish. Emaljeklokker er også veldig populære når låsen er beskyttet. Hvis låsen er veldig dyr, kan en med et sjeldent maleri, bilde etc. emalje brukes til den glansen, og man kan flaute disse Emalje Lockets med stolthet.

24. Trident Lockets:

Trident-lockets24

Trident er symbolisk for den greske gud Poseidon i gresk mytologi. Han er kjent som havets Gud og er tilbedt. Symbolet hans var Trident. Folk knytter disse låsene til ham og styrken han besatt. Disse Trident-låsene kan være symbolet på kraft for menn og kan derfor bæres av dem.

25. Illusjonistiske låsetter:

illusjonisten-medaljonger-25

Inspirert av filmen "The Illusionist", er disse låsene laget av tre og akryl. Disse låsene er faste når de er slitt, men kan åpnes sidelengs, diagonalt etc. på mange måter for å sette inn fotografier. Disse er en av de unike gifting alternativene også.

Mote har blitt vei fremover med både menn og kvinner, og de tar tid ut for å holde motekvoten oppdatert til enhver tid. Gamle og unge likner sin egen stil og utseende. Så gå ut og velg det unike locket som passer til din smak og behov. Forsøk og undersøk nyere muligheter i det beste tilbehøret at halsen er lås og kjeder. Tweak din garderobe og nyt ditt utseende for å få en helt ny dimensjon til din personlighet.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

86 − = 82