25 Simple og Heavy Indian Gold Rings Designs for menn 2018

Fra gamle tider forbinder vi vanligvis ikke noen form for smykker med menn. Generelt, når vi tenker på smykker, vil vi alltid tenke på det kvinnelige kjønn som de elsker å pryde seg med ornamenter. Men siden det siste har vi sett menn begynte å vise interesse for ringer, spesielt i gullringene! I dag betyr ringer mye mer for menn enn bare bryllupssymbolene. Tidligere brukte menn bare på seg ringer når de er forlovet eller på bryllupet. Men nå er gullringer utelukkende brukt av menn på mange formelle og uformelle anledninger, ettersom det har blitt mer av en motesetning og ikke bare en forpliktelse eller tegn på ekteskap.

Menns ringene er tilgjengelige i forskjellige mønstre og i forskjellige materialer laget av sølv, gull og diamanter etc., den er tilgjengelig i både online og offline butikker. For tiden var menn mer sannsynlig å ha ny stil og design i ringer. Noen er også gravert med edelstenene for å gi et forbedret utseende. På grunn av de stigende prisene over hele verden, vil gullringer vanligvis bli brukt av overklassens folk i samfunnet. Men i dag kan tilstanden som endret som en vanlig mann også bære sin ring.

gull rings for men

I dag er gullringer for menn tilgjengelig i alle størrelser, fra små til store i forskjellige mønster, innstillinger, stiler og design. Disse ringene kan variere fra enkle gullbånd på hundre dollar til en svært ornamental, unik og også som designerringer av tusenvis av dollar. På grunn av deres kulturelle verdi kunne ingenting erstatte stedet for gullpynt spesielt ringene til menn. Gull var bra med alle individer til tross for hudfarge og hudfarge.

3 viktige ting å vurdere når du kjøper gullringer:

Gull er et populært valg for menns ring, men husk at ikke alles hud passer til den gyldne tonen, og det må derfor sjekke ut noen ting før du forplikter deg til å kjøpe en! Her er de beste tingene du bør vurdere:

karat:

Gullingene er laget av forskjellige komposisjoner og pariteter. På grunn av dets duktilitet og smidighet kan rent gull ikke brukes til å lage ornamenter. De blandes med en urenhet for å forbedre styrken. Gulls pariteter er målt i 18k, 14k og 10k nivåer.

Design:

Menns ringer er vanligvis designet for å ha et solidt muskulært utseende med forskjellige former og størrelser for å oppfylle alle kravene dagens menn. Noen av gullsmedene benytter seg av tilpasset design for alle dine behov som vil pynte din skjønnhet.

Størrelse:

Bestil en perfekt en som passer deg. Mens du bestiller med en gullsmeder, finn ut det nyeste designet som knapt passer deg. Som det er en høy investering, bør du gå med riktig størrelse som varer lenge før du bruker. Som det er et mykt metall, bør du håndtere gullringene i det minste.

Ulike typer gullringer for menn:

Massevis av design er tilgjengelig i både online og offline butikker. Her kan du få de 25 beste designene av gullringer for menn. Begynn å utforske det beste designet for deg!

1. Palm Beach menns prinsesse-kutt og rund kubisk gullbelagt octagon-formet ring:

palme-Beach-mens-Princess-cut-og-round-kubikk-gull-åttekant-formet-ring1

Du vil ha vil lage dristig motedeklarasjon med prinsessen kuttet og avrundet kubisk gull åttekantet formet ring som ble laget av 14 karat gull. Dette er en åttekantet formet design som gjør elegant utseende med steinene på den. Hvis du bærer dette, blir det søtt og glitrende når det bæres i fingeren.

2. 10 k gul gull TDW hvit diamantring for menn:

10k-gul-gull-tdw-hvitt-diamant-ring-for-MEN2

Hvis du er glad i et stilig utseende og stilige diamantgullringer for menn som aldri går ut av stil, vil dette være det beste valget. Denne ringen har et bredt senter som en funksjon av bane settet og runde kutt hvite diamanter ble laget med et 10k gult gull. Designet endte med et høyt polert og unikt utseende.

3. 14k Tri-Color Gold Menns Forlovelsesring:

14 k-tri-farge-gull-mens-inngrep-Ring3

Gjør symbolet på unionen skiller seg ut med disse 14k tre fargeforlovelsesringene for menn som har en solid design med to snoede rader med gull og rosengull. Denne klassiske tonede ringen laget av gult gull og hvitt gull blir best brukt på bryllupsceremonier.

4. Versil Menns 14-karat gult gull høypolert skiltring:

Versil-mens-14-karat-gull-gul-høy-polert-segl ring4

Er du ute etter en perfekt gave til din kjære? Å få denne Versil gule gullringen med høy polert overflate vil være den beste gave til din kjære. Dette er ideelt for gravering som det barberer en åpen ryggdesign for å gi ekstra støtte til personen som bærer den.

Se mer: Platinum Ringer for menn.

5. Menns runde 14 k Yellow Gold American Eagle Ring:

menns-round-14k-gul-gull-american-eagle-ring5

Ovennevnte ring for menn laget av 14 k gul gull American ring i ørne design vil være vakker å se i hele utseendet. Å ha dette til din garderobe vil gi ekstra skjønnhet og verdi. Dette ble avsluttet med den flotte polerte finishen for denne øyegripende ringen

6. Palm Beach Menns Gult Gull Svart og Hvitt Diamant Geometrisk Ring:

palmestrand menns-gul-gull-svart-hvitt-diamant-geometriske-ring6

Denne gule gull svart og hvit ringen for menn med det geometriske mønsteret av diamanter vil levere funksjonen til glitrende utseende til brukeren. Å ha denne ringen vil være unik og stilig.

7. Rund kubisk Zirconia Mens Gold Ring:

mens-round-kubisk zirkonia-gull-ring7

Rundformet Cubic Zirconia gullring er en nydelig en som dette gjør at mennene ser annerledes ut i deres holdning og stil. Fra tusenvis av design tilgjengelig, vil valg av dette være unikt og annerledes enn å stå foran publikum. Denne ringen ble laget med Zirconia kubiske edelstener avsluttet med en vakker design.

8. 14k gull Palm Beach menn Onyx Eagle Ring over Sterling Silver:

14k-gull-palm-beach-menns-onyx-eagle-ring-over-sterling-silver8

Ovennevnte viste en er en fantastisk design som den ble laget med et eagle bilde. Dette var best egnet for menn hvis de spesielt leter etter et design for å gjøre deres utseende fantastisk og modigere. Det ble omtalt med en diamant aksent rundt en smaragd kuttet onyx ørn for et elegant og fantastisk utseende.

9. 14k gullbelagt amerikansk Eagle Coin Replica Nugget-Style Ring:

14k-gullbelagte-american-eagle-mynt-replica-nugget-style-ring9

I dag var mennene interessert i å bære ringene med et avbildet med et bilde av en ørn. Menn som har på seg denne ringen, kan skille seg ut unike fra andre, da dette vil bli nydelig når de blir slitt. Få et strålende utseende ved å bruke dette.

10. De Buman 14 k Gold Overlay Cubic Zirconia Hammered Ring:

de-buman-14k-gull-overlegg-kubisk zirkonia-hamret-ring10

De Buman 14k Gold Overlay Cubic Zirconia Hammered for menn er helt forskjellig fra alle andre design som dette ble laget med cubic zirconia steiner med et hamret band. Dette ble laget med gull og endte med en polert finish.

11. Solid Gold Band Ring for menn:

faststoff-gull-band-ring11

Denne solide gullbandringen er en tradisjonell ring for menn. Dette er det beste valget for menn er enkel og spektakulær laget av 24 karat gull vil være det beste valget for bryllup og engasjement anledninger. Hvis du bærer denne gullringen, representerer du kjærligheten og engasjementet på bryllupet ditt.

12. Herrer Stjerner Gravert Gull Ring:

stjerner-gravert-gull-ring12

Det er en kategori av mennesker som ønsker å ha et stjernesymbol i forhold til deres dyrekretsen symbol. Hvis du også ser fyr i samme design, vil dette være det beste valget da dette har et startsymbol. Hans er det mest attraktive designet blant de andre.

Se mer:  Solitaire Diamond Ring Designs.

13. Menn Signet Gold Mens Ring:

menn signet-gull-ring13

Menns signetgullring er en unik design som ble laget med et unikt mønster. Denne designen var svært endte med en polert finish. Hvis du har på seg denne ringen, blir du utstyrt med hudtonen til alle menn. Gå for en trendy og motedesign med dette søte stykket.

14. Oksidert Sterling Sølv Med Gull Ring:

oksidert-sterling-sølv med-gull-ring14

Folk velger vanligvis mye design når de søker etter en gullring for menn. Hvis du vil presentere den som en gave til personen du elsker mest, vil dette være det beste valget. Dette ble designet i et bølgemønster som står foran andre design som er normale i å lete.

15. Tree Bark Yellow Mens Gold Ring:

tree-bark-gul-gull-ring15

Tusenvis og tusen gullringe er tilgjengelige. Dette er en tradisjonell, men likevel trendy design som passer til ditt ønske. Dette er enkelt, men elegant som passer til mennene som ønsker å få et design av enkel utseende. Dette ble ferdig med en avrundet og polert overflate.

16. Snake Gull Ring med Diamant:

slange-gull-ring-med-diamond16

Folk elsker å ha en slange design ringer spesielt menns kjærlighet til å bære den. For dem som har på seg, vil dette være den beste som dette vil vise sin egenskap som en modig og sterkeste. Slanger anses generelt som et symbol på tapperhet, og hvis du går med dette, vil du være unik i å se.

17. Wrapped Gold Ring Mens:

innpakket-gull-ring17

Selv om det finnes mange tilgjengelige designs, er innpakket design det mest ettersøkte av dem alle. Dette er også en av dem som vil være unikt og enkelt. Noen menn vil ikke like å ha en ring som er lysere og skinner. For dem er dette det beste valget da dette vil være rett og slett det beste.

18. Ring med navn for menn laget av gull:

ring-med-navn-for-menn-laget-of-gold18

Menn generelt vil ha vane med å ha på seg et navn med sin opprinnelse eller navn. For dem vil dette være det beste valget da de kan skrive ut navnene i denne ringen. Hvis du ønsker å få navnet ditt, prøv dette, men husk å spesifisere dette når du legger inn bestillingen din hos gullsmeden.

19. Nawab Gold Ring Design:

den-nawab-ring19

Nawab-ringen vil være helt forskjellig fra alle de andre designene av ringer som er tilgjengelige for menn. Denne ringen ble brukt som en minne om Nawab-kongens folk, spesielt de som er av alder bekymring, kan bære dette designet da dette vil passe dem mest.

20. Boulevard Gold Men Ring:

den-boulevard-ring20

Boulevardringen er det beste valget for mannen som elsker mote og trend. Hvis du bærer denne ringen, vil du vise deg som en elegant og flott person. Å gå med dette designet vil være veldig unikt og stilig.

Se mer: Beautiful Diamond Rings.

21. Grand Master Gold Ring Men:

den-grand-Master-ring21

Den store mesterringen eksisterte siden antikken, da dette vil ha sin egen verdi for brukeren som bærer den. Fortsett med dette designet hvis du elsker å ha en som var både trendy og tradisjonell.

22. Mogul Gold Men Ring:

the-mogul-ring22

Mogulringen er det beste valget for moteavhengige som ønsker å prøve ut et nytt design med motekonseptet. Denne ringen ble laget med gull og diamant design endte med en polering finish.

23. Sestet Ring:

den-sestet-ring23

Denne Sestet samlingen av gullring for menn er egnet for uformell, formell og annen moderne design. Det er mange design som ser bra ut og grasiøs. Dette vil gi en kongelig og en vintage utseende til personen som bærer den sammen med utstillinger av håndverkeren.

24. Den nasjonale mekanismen ring:

den nautiske mekanisme-ring24

Bruk denne nautiske mekanismen ringen vil være en trendy vri på dine hverdagsringer for menn som vil gjøre en forskjell i livet ditt. Elegansen i denne sofistikerte ringen vil ikke trenge noen beskrivelse som selve designet uttaler sine egenskaper.

25. Fortune Wheel Men Ring:

the-formue-wheel-ring25

Å ha denne formuehjulringen laget spesielt for menn, fortsetter å være en levende tradisjon over hele verden. Denne utformingen av ringen har sin egen betydning. Denne ringen kan være designet med fet design og den var fullt designet med gullmateriale som gir den unike og tradisjonen utseende for menn som bærer den.

Gullringer er de populære valgene for menns ringer som de er tilgjengelige i millioner av stilarter og design. Bortsett fra dette er det mange grunner til at gullringe for menn har vært veldig populære blant alle andre typer som sølvringer for menn. Den primære grunnen blant alle er på grunn av sin kulturelle verdi som de eksisterer siden de gamle tider hvor kongene hadde slitt den. I ovennevnte artikkel kan du se på de forskjellige typer gullringer for menn når det gjelder design og selvfølgelig vil du også legge vekt på hvordan mangfoldet av ringer for menn fortsetter å øke i antall dag for dag.

Du bør imidlertid vurdere mange ting når du velger en gullring, da det ikke bare er en type som brukes til å lage ringer til menn. Noen ganger ble gul gull brukt mer ofte og også annet gull som hvitt gull og et rosengull. Hvitt gull kalles noen ganger som platina, og det vil bli mye dyrere når det gjelder pris. Men det vil gi et elegant og vakkert, hvitt utseende som ligner på glans og polert sølvtype. På den annen side vil rose gullringer ha en liten rosa farge som tiltrekker seg et stort antall menn som liker å ha en ring for en aller første gang.

Hvis du er på utkikk etter en best-branded gullring, er nettbutikk det beste valget å gå, da dette vil tillate deg å velge den typen av ditt utvalg fra tusenvis av design tilgjengelig online. Du kan kjøpe noe som et enkelt gull eller gult gull eller som en kombinasjon av gult og hvitt gull eller en kombinasjon av gult og hvitt gull med rosa gull og tricolorringer. Du kan også kjøpe klare gullringer fra offline eller butikkene over internett. Men hvis du er ute etter noe unikt, bør du få den som ble laget spesielt for deg i størrelse og valgt design også. Søker godt, lar deg kjøpe de unike designer ringene som aldri vil bli eid av noen!

Leave A Comment

− 5 = 5