25 enkle og vakre diamant halskjede design

Diamond utligner glede for en kvinne. Identifisert av 4 C er nemlig kutt, klarhet, sertifisering og karat, diamanter er uten tvil edle steiner. Diamanter er uten tvil en kvinnes beste venn. Diamanter er de glitrende hvite steinene med glans og glans for enhver tid, slitasje og til enhver anledning.

enkle-og-vakre-diamant-kjede-design

Diamant smykker brikker er må ha i en kvinnes smykker samling. Det er mange teaming og kjøp alternativer mens du eksperimenterer med diamanter. Alt fra solitaires til millioner av steiner, diamant smykker har en mengde alternativer. Diamanter har en fortjent spesiell verdi og er uten tvil stilig. Så en kvinne iført diamanter snakker for seg selv. Prisen kan variere fra få tusen og kan løpe inn i lakhs og crores.

Ulike typer Siste Real Diamond Halskjede Design:

Parring av diamanter og gull har gitt få mesterverk når det gjelder smykker. Her vil vi se på topp 25 diamantkjede design.

1. Simple Diamond Halskjeder for kvinner:

enkel diamant-halskjeder

Elegansen og skjønnheten i diamanter kan bli tatt perfekt i et enkelt kjede. Diamantkjedet trenger ikke å være veldig forseggjort, men kan være vakkert, men enkelt samtidig. Det kan bare være et enkelt mønster som en petal, alfabet, stjerner, blomster, noe abstrakt design etc. Kjeden kan være litt tykk for halsen som vil gjøre mønsteret skiller seg ut med et fint fall på nakken.

2. Heavy Dyrt Diamond Halskjeder:

heavy-dyre-diamant-halskjeder

Som navnet antyder, er disse diamantkjede-designene ganske mye på dyre side. De er tungt ferdige og full av kostbare diamanter av høy kvalitet. De har også en merkevareverdi som generelt er disse tunge kjedesettene tilhørende internasjonale merker. På grunn av merkevaren er kvaliteten på diamantene topp og brillansen er tydelig bare ved å se på diamantkjedet satt seg selv.

3. Light Weight Diamond Halskjede sett:

lettvekt-diamant-halskjeder

Lett vekt Diamantsmykkesett inneholder vanligvis et enkelt diamantkjede og matchende øredobber. Den lyse diamantkjede er bare perfekt smykke ensemble for enkle funksjoner, pre bryllupsfunksjoner, kontorfunksjoner, etc. Diamant anheng, gullkjede og øredobber trenger ikke å være veldig tung. De er delikate i følelse og dermed lett i vekt.

4. Kundan Diamond Halskjede Design med perler:

kundan-diamant-kjede-med-perler

Kundan er veldig populær og et viktig smykke i halskjede design for bryllup og andre tradisjonelle anledninger. Kundan diamanter halskjeder i sølv eller gull base ser vakkert ut for enhver anledning. Det rike Kundan-arbeidet blir elegant fanget i disse halskjeder med perler lagt til kongelig utseende i dem. Kundan med diamanter og perler, passer egentlig til en dronning!

5. Ruby Kundan Diamond Fusion Halskjede Set:

rubin-kundan-diamant-fusjons-kjeder

Wow er ordet. En titt på kjedet og en er sikker på å gå målløs. Rubies, kundan og diamanter smeltet sammen i en fantastisk fusion designer halskjede sett med øredobber. Fantastisk det er. Dyrt rubiner er nøye plassert midt i tusenvis av glitrende diamanter, og fusjonen er gjort et abstrakt lag med Kundan. Fusjonen er vakkert gjort i halskjedet og øredobber i dette tilfellet.

6. Diamant og Ruby Halskjeder til Brude:

diamant-og-ruby-halskjeder

Den perfekte gave til en brud til bryllupet eller for enhver annen viktig funksjon i bryllupet hennes, kan være disse døde døde, gorgeously laget diamant og rubin halskjeder med tunge matchende øredobber. De er en av de ser ut som flaunted av mange kjendiser også for eventuelle rødt teppe hendelser. Blomstermønsteret og bladmønsteret i disse diamantkjededesignene skiller seg ut.

7. Designer Peacock Diamond Halskjeder:

designer-påfugl-diamant-halskjeder

Påfugl, den nasjonale fuglen i India, symbol på stolthet og skjønnhet, er utelukkende brukt i smykker i disse dager. En del av tungt bearbeidede, lagdelte og brude smykker, påfugldesign er utrolig vakkert med diamanter og annet dyrt steinarbeid. Disse påfugl designet diamant halskjeder er kongelige og utstråler klasse. Den kongelige fargen på påfugl passer perfekt sammen med de skinnende diamanter for å markere kjedet med den nåden og sjarmen.

8. Diamond Choker Halskjeder:

diamant-choker-halskjeder

En av de dyreste og store diamantsmykker er Choker halskjeder. Choker stil diamant halskjeder og smykker er store og ser strålende forbløffende på alle som har på seg dette smykket. Dyrt og laget av lag og mønster av diamanter, ser disse chokers vakker ut med tradisjonell slitasje og er egnet til brudeklær. Disse halskjeder er laget av lag med millioner av diamanter i en unik stil. Settet har en tung choker i den første raden med lag med diamantkjeder festet til diamantjakken.

9. Layered Diamond Halskjeder med South Sea Pearls:

lagdelte-diamant-halskjeder-med-sør-sjø-perler

Layered halskjeder eller trinn halskjeder er veldig mye i mote i disse dager med alle flaunting lagde kjeder og steg halskjeder. Disse halskjeder ser store og kongelige når de er sammen med forskjellige design. Disse lagkede halskjeder med sørosperler er perfekte for tradisjonelle funksjoner og familiebegivenheter. De kan ha dyrt steinarbeid bortsett fra dyre diamanter og sjøperler.

10. Uncut Diamond Halskjede Design:

uncut-diamant-halskjeder

Uncut diamanter også kjent som grov eller rå diamanter er den siste aktøren når det gjelder diamant smykker og diamant halskjeder. Etter diamantbrudd sendes ukjente diamanter med høy verdi og kvalitet til å bli kuttet og laget i fine og eksklusive designer smykker. Uncut diamant halskjeder med vakre ujevne diamanter i perfekt finish og mønstre er perfekt brude slitasje og mange indiske bruder er flaunting dette utseendet med skjønnhet.

Se mer: Sølv kjeder til kvinner

11. Antikke South Indian Diamond Halskjeder:

antikk-sør-indisk-diamant-halskjeder

Gull er et eviggrønne metall som er ekstremt populært siden tider av konger og dronninger. Konger og dronninger i disse dager hadde på seg halskjeder og andre smykker laget av rent gull. Derfor ble antikke halskjeder laget i rent gull og måten de ble laget på, var bare tankene blåst. På samme tid i gammel tid ble det brukt mye edelstener og halvedelstener mens man lagde smykker som i dagens tid har en god antikkverdi og er svært dyre. Disse typer antikke gull- og diamantkjeder kan brukes i bryllup eller på en gunstig anledning som gjør at du ser ut som en eterisk skjønnhet og en ekte Gudinne.

12. vintage diamant halskjede:

vintage-diamant-halskjeder

Vintage smykker er litt eldre enn femti odd år sammenlignet med antikke som er ganske over et århundre gammel, og vintage halskjeder anses å fortsatt være nylige nok til å være i stil, selv om det er litt utdatert. Med de riktige klassiske antrekkene, kan vintage diamant halskjeder gjøre konkrete throwback motesetninger eller legge til en stilig følelse for et mer moderne utseende til en kvinne. De ser stilig ut, men har den vintage som følelse.

13. Diamant halskjede med tempel design:

diamant-halskjeder-med-tempel design

Gull tempel design smykker fra Sør-India er unikt og påfallende forskjellig fra andre design av gullsmykke design. Disse diamantkjede-designene kan inspireres av det gamle tempelarbeidet og er halskjeder slitt av forfedre som har bilder av gud og gudinner. Disse kjeder har edle steiner og dyre diamanter med rene gull tempel design ferdig.

Kuttene, designene, merkene og mønstrene er veldig tydelige og spektakulære, og man får ærefrykt med et blikk på diamantkjedet. Kvaliteten på gull og diamanter som brukes, skinn, glans og sminke av design og smykker er bare fantastisk. Bruk disse for det nydelige, men etniske utseendet.

14. Ancient Diamond Halskjede:

antikk-diamant-halskjeder

Gamle er de smykkebrikkene som er over et århundre gammelt. Derfor har disse gamle diamantkjede en stor pengeverdi, så vel som følelsesmessig verdi knyttet til den. Disse antikke kjede designene er vakre og har en annen glans og glans til dem. De ser fantastisk ut og er bare pen å ha på seg.

15. Jadau Diamond Halskjeder:

jadau-diamant-halskjeder

De viktigste smykkene i enhver indisk brudeklær er Kundan og Jadau arbeid. Jadau er dyrt og svært håndlaget håndlagde smykker fra Nord-India. Jadau er smykkearbeid funnet vei tilbake fra Mughal era og funnet i stater i Rajasthan og Gujarat kjent for sine prinser og riker. Disse jadau diamantkjeder har perfekt presisjonskutt dyre diamanter laget i et fantastisk kjede.

Se mer: Halskjede Gold Designs

16. Blå Diamond Heart Halskjeder:

blå diamant-hjerte-kjeder

Berømt i filmen Titanic, sportet av den berømte skuespillerinnen, er dette blå diamant hjertekjede. En stor, briljantblå diamant som anhenget med mange glitrende diamanter i kjedet, dette settet ser bare ut til bruk for royalty. Virkelig sant blå og dermed følelsen av en dronning!!

17. Rosa Sapphire Diamond Halskjeder:

rosa safir-diamant-halskjeder

Rosa er en farge som er elsket av kvinner overalt. Rosa safirer omringet av skinnende diamanter ser utrolig vakker ut på et kjede. De ser veldig stilig ut for glansen av rosa safirer og diamanter. De er i utgangspunktet for de virkelig høy klasse folk og er sported av kvinne på side tre partier og motemagasiner. Rosa safirer er kjent for ærlighet og adel.

18. Fantastisk Red Diamond Halskjeder:

rød-diamant-halskjeder

Den mest verdifulle av alle diamanter, røde diamanter er sjeldne og svært lite tilgjengelige. Det sies at bare 30 naturlige røde diamanter eksisterer i verden. Så forestill verdien av disse røde diamanter. Den symbolske betydningen av en rød diamant er styrke og selvtillit. Disse røde diamant halskjeder er bare fantastisk i måten de er ferdig med sjeldnere diamanter av alle.

19. Diamond Chokers i Pure Gold:

diamant-chokers-in-rent-gull

Wow! Glans av gull og glans av diamanter kombinert i en enkelt diamant choker. Splendid er det ultimate ordet. Gnistende millioner diamanter plassert strategisk og utformet i et perfekt gullkjede for det diva-utseende. Diamond chokers eller stjerne mønstre perfekt plantet i 22 karat gull gir den perfekte choker.

20. Classic Emerald og Diamond Necklace Design:

klassisk smaragd-og-diamant-halskjeder

Kan smarag bli etterlatt når det kommer til stein gnistrende grønn med lyse diamanter og gull i et kjede? Emerald utstråler klasse og kongelige med de kongelige lyse grønnfargede steinene. De er best sammen for en kveldsfesten med flytende kjoler eller er perfekte for brudeklær. Disse smaragd- og diamantkjede lyser og gir det glød og rødme til kvinnen som bærer disse.

Se mer: Siste halskjeder

21. Polki Halskjede Diamant:

polki-diamant-halskjeder

Polki er i utgangspunktet ujevn eller ru diamanter etter gruvedrift, som bare brukes til indiske brudesmykker. Polki diamant smykker er rik på håndverk og er tungt; dermed perfekt for det store lete etter en brud på hennes bryllupsdag. Polki smykker har det røde blikket i dem, og derfor er halskjeder med rent gull og diamanter på dyre side. Polki har en unik finish til diamanter og har derfor et annet utseende og utseende.

22. Gul Diamond Halskjede:

gul-diamant-halskjeder

Gule diamanter er de vanligste av alle fancy farger for diamantsmykker ved siden av hvite og gule diamanter brukes til å lage noen mesterverk i smykker. En gul diamant representerer håp, lykke og er fargen på vennskap. Gul er en farge som passer for alle hudtyper, og disse halskjeder kan lett bæres av hver kvinne.

23. Abstract Diamond Necklace Design:

abstrakt-diamant-halskjeder

Virkelig forskjellig i utseende og glans, er disse abstrakte diamantdesignene. Disse er perfekte for vestlig slitasje og kvelden slitasje. Laget av mange diamanter, disse ser vakkert ut med noen monokrome kjoler, solide kjoler osv.

24. Seven Stone Halskjede Diamond:

syv-stein-diamant-halskjeder

Klassisk utseende sju steindiamanter er svært populære i diamantsmykker. Disse har også matchende sett med syv stein øreringer. De er veldig enkle, men likevel vakre til kjernen og ser fantastisk ut på noen enkel antrekk også.

25. Solitaire Diamond Smykker Halskjede:

kabal diamant-halskjeder

Solitaires er vakre diamanter som en stor singelstein, også kjent som rock. Disse solitaires er dyre og brukes i forlovelsesringer og disse solitære halskjede ser vakre og himmelske ut. Enkle store diamanter studded i et fantastisk mønster for å danne et kjede er skjønnheten i kjedet.

Diamanter er verdifulle av alle steiner som er i generasjon, og kan overføres til generasjon i kø. Experimentere med diamantsmykker og halskjeder, gjør diamanter mest foretrukne for smykker. Investering i diamanter er som å investere penger i de som alltid har en verdsatt verdi. Den følelsesmessige verdien knyttet til diamantsmykker er høy sammenlignet med andre. Topp diamantkjede design er bare en liten bit fra Pandoras boks av diamant smykker samlinger. Utforsk alternativene og flaunt dem som er i henhold til ditt valg, det beste!

Bilder kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

+ 30 = 36