17 Spellbounding og Trendy Nose Pin Designs | Stiler på livet

På denne jorden har konvensjonen om å pynte seg vært den største sjarmen for noen kvinner, og indiske kvinner er ikke noe unntak for det. Tradisjonen med nesepiercing i India har vært en lang affære i over tusen år. Nesepiercing har alltid vært et viktig skjønnhetsregime for kvinner over hele verden. I noen kulturer ble det også tatt som signifikante smykker for en gift kvinne. Til tross for dens betydning er nesepinnene ikke alltid så attraktive som i dag. Etter at kroppspiercing har blitt en trend, har de trendy og stilige nesespinnene blitt vitne til et viktig overtak.

siste-nese-pin-utforming

I dag var de siste nesepinnenes design langt langt borte enn de enkle steinpinnene eller glatte pinner. Denne typen nesestifter er blitt en uadskillelig del av den indiske kvinnens liv som de var ment å være den symbolske representasjonen av den indiske kulturen. Å være den stående inspirasjonskilden for mange, har nesestifter vunnet over, kanskje hjerter kjent for sitt mangfold, elegante utseende og en komplisert ekspertise. Kunsten å pynte er alltid alltid ment for kvinner. Få glimt av noen av de mest attraktive nyeste designene til nesespinnene her med guddommelighet og estetisk essens er intakt til det!

Siste Nose Pin Designs:

Her er de 15 beste nesepinnene som følger.

1. Gold Floral Nose Pin med Diamanter:

17 Spellbounding og Trendy Nose Pin Designs | Stiler på livet

Denne fine nesen i design er inspirert av naturens skjønnhet. De åpne kronbladene symboliserer velstand og inklusivitet. Denne gullnespennen gjør at du ser ut som en perfekt indisk diva, og diamantene gir en glitrende ansikt. Pair det med en rik Kanjeevaram saree for et bryllup og gjør deg klar til å stjele showet.

2. Gold Patti Nose Pin i Ganesha Design:

17 Spellbounding og Trendy Nose Pin Designs | Stiler på livet

Hvis du ønsker å legge til et lite drama til ditt ellers tradisjonelle utseende, er denne Gold Patti nesepinnen bare perfekt. Den lille rubinen på Ganesh-designet utsmykker nesen din og gjør at du ser ut som en million dollar. Denne nesepinnen legger ikke bare til en fashion statement, men symboliserer også den indiske kulturen.

3. Rose Gold Plated Silver Nose Pin Design:

rose-gull-sølv-nese-pin-design1

Rose gullbelagt sølv nesen pin design har en enkel bar og ball nese stud av 18 karat forgylt sterling sølv. Denne nesen har en L-formelinje for enkel innføring og kan justeres.

4. Unike Nese Ringer Med Skrue Design:

unike-nese-ringer-med-skrue-design2

En vakker, tilpasset gult nesepinne har en skrue og den ble omtalt med en vakker og ekte diamant med EFG-farge og SI-klarhet. Den er perfekt for daglig bruk. Iført denne nesen pin deign vil matche med alle antrekk av kvinner ved å gjøre dem personifisert skjønnhet.

5. 925 Solid Silver Antiquated Nose Pin Design:

925-faststoff-sølv-foreldet-nese-pin-design3

Den 925 solidsølvforgylte nesepinne-designen er en tradisjonell hvor den har en neseboreskrue som kan justeres i henhold til kravene. Dette er s wire type nese pin. Hvis du vil prøve ut et nytt design, begynner du å gå med denne nesepinne-designen som vil være virkelig verdt.

6. Tradisjonell 925 Solid Silver Antiquated Nose Pin Med Nesebor Skrue:

tradisjonell-925-faststoff-sølv-foreldet-nese-pin-med-nesebor-screw4

Den tradisjonelle 925 Sølv Antiquated Nose Pin med nesebor Skruet nese pin er av vakker sølv wire type design. Dette er den mest populære blant alle nesestudier for et etnisk utseende.

7. hvit perle stein studded siste design nesen pin:

white-perle-stein-studded-nyeste-design-nese-pin5

Denne hvite perle steinbelagte siste design nesen pin design er en håndlaget design med en gemstone studded i det og måler ca 9 × 9 mm diameter og 16 × 2 mm i hodet. Dette er lettvektet og lang holdbart for lett å ha på seg.

8. Solid Silver Floral Clip på Nose Pin:

faststoff-sølv-blomster-klips-nese-pin6

Sølv blomsterklips på nesepinne er den kjempebra designen som tiltrekker seg mange mennesker. Den er fin håndlaget ved hjelp av edelstener som vil legge til den ekstra skjønnheten til personen som bærer dette.

9. Multi-Color Gemstone Studded Nose Ring:

multi-farge-gemstone spekket-nese-ring7

Denne flerfargede nesen ringen besatt med forskjellige farger av edelstener er belagt med gullmetall som hovedsakelig er tiltrukket av stor kategori av mennesker. Ved å bruke denne nesepinnen vil det bli ment med den tradisjonelle troen på at brukeren vil få lykke til og sjarm i livet.

10. Håndlaget Tradisjonelt Nesebor Clipped Nose Pin Design:

håndlaget-tradisjonell-nesebor-klippet-nese-pin-design8

Håndlaget tradisjonelt nesebor klippet nesepinne design er laget klassisk med en intrikat design som endte med det fint utformede kunstverket. Dette gir en elegant oksidert sølvklemme for de ikke-gjennomborede nesebringene med etnisk design som pryder deres skjønnhet.

11. Solid Sølv Blå Safir Studded Blomster Pierced Nose Pin:

solid-sølv-blå-safir spekket-blomster-hull-nese-Pin9

Iført denne blå safir studded floral pierced nose pin design vil elske ektheten av tribal smykker i sin mest delikate og utsøkte form med det fantastisk utseende og sterling sølv tribal design.

12. Klassisk Håndlaget Blomstret Pierced Nose Pin Design:

klassisk håndlaget-blomster-hull-nese-pin-design10

Den blomstrete pierced nose pin design er klassisk håndlaget element med et intrikat og vakkert håndverk arbeid av faglærte håndverkere. Dette er et stilig stykke som gir det stilige utseendet til brukerne ved å gjøre dem unike foran publikum.

13. 925 Solid Silver Studded Rose Color Nose Pin Design:

925-faststoff-sølv-piggdekk-rose-farge-nese-pin-design11

Den ovennevnte viste nesepinnen var studded med rose farge stud og laget av 925 solid sterling sølv metall er en type store indiske nesespinner som måler ca 15x15x1,5 × 1,5 cm med 24 gauge og belagt med 9 rubinrosa steiner.

14. Etnisk Forgylt Med Skrue Nese Pin Design:

etnisk-gammeldags-med-skrue-nese-pin-design12

Denne antikke nesepinnen med en skrue-design er en av de populære etniske samlingene som hadde blitt slitt siden antikken. Dette er den tradisjonelle designen til tribalfolket basert på deres stamkultur.

15. Røde glassstenger med kjede nesepinne:

røde glasstener-med-kjede-nese-pin13

Disse nesepinnene er designet og laget av forgylt messing og dekorert med et stykke ekstremt vakre røde glassstein med kjede. Ved å bruke denne nesepinnen vil kvinner bli skinnende og attraktive.

16. Gudinne Kaali Mata 925 Sølv Pierced Nose Pin Design:

gudinne-kaali-mata-925-sølv-boret-nese-pin-design14

Goddess Kaali Mata sølvkutt er en gammeldags indisk nesepai design. Denne nesen er en tradisjonell sølvtrykket nesepinne med sort rusten finish. Denne nesepinnen avbildet med en kvinne som er sterkt beundret for sin skjønnhet, og hun er en seiergudinne, så iført denne nesepinnen vil du få et vakkert utseende. Disse er tilgjengelige i størrelse L: 14,50 mm, W: 12,65 mm.

17. Tradisjonell Solid Silver Blomsterklips På Nese Pin:

tradisjonell fast-sølv-blomst-clip-on-nese-pin15

Den kompakte sølvblomsterklipsen på nesepinnen er den tradisjonelle designen av indisk stor klippet nesepinne, nesebor klippe på nesestift. Dette klassiske håndlagde og vakre arbeidet ble gjort av høyt kvalifiserte håndverkere. Dette er egnet med eksklusive elegante oksiderte sølvklemmer til den ikke-hullede nesen med etnisk design. Størrelsen er mest tilgjengelig i L: 16mm, W: 13mm eller 1.6cm x 1.3cm omtrent.

Tradisjonen om å ha på nesepinne er ikke ny, men den ble introdusert og forplantet lenge før, og siden de primitive tider har den indiske stilen av nesestifter satt den indiske smykkekonvensjonen langt fra hverandre. Metaller som gull, sølv, messing, kobber, diamant og dyrebare og halvedelstener ble dyktig omdannet til nesespenner av dyktige håndverkere som har tatt inspirasjon.

I dag kan du få mange design av nesespenner som definitivt vil pryde utseendet ditt, og varianter i nesestifter er usedvanlig gode som det er sterkt elsket av mange kjennere. Etnisitet og moderne mote var så godt blandet i disse nesepinnene, hvor beholderen av denne juvelen vil bli lokket av det meget attraktive utseendet til dette. Du kan variere stiler som starter fra tribal til trendy som har blitt omfavnet av smykkerfreaks.

Leave A Comment

− 2 = 2