15 Lys og mørk farget blå jeans med nyanser

Sørg alltid for at de jeansene du har på deg passer deg godt og gjør deg komfortabel, uavhengig av passformen i jeans. Opprinnelig ble de slitt av fabrikkansvarlig på grunn av deres robusthet og evne til å se fantastisk ut, til tross for å bli skitten. De har utviklet seg sammen med motetrender og på grunn av dette; Vi har mange alternativer med hensyn til passform, farge, stil på jeans.

blå jeans

Casual og Formal Blue Jeans:

Blå Jeans har vært en motedag for nesten tiår nå. Her er en liste over 15 forskjellige typer blå jeans for menn og kvinner.

1. Klassisk Blå Jean for menn:

klassisk-blue-jeans-1

Herre klassiske blå jeans er den ultimate klærklær når det kommer til menn. De har en veldig avslappet passform og er visuelt tiltalende. Den kan brukes av menn med noen ramme. De er elsket av menn over hele verden på grunn av deres robusthet. Klassiske jeans har også kobbernitter for å forsterke visse deler av denim.

2. Herre Slim Fit Blue Jean:

slim-fit-blå-Jeans2

Slim fit blå jeans ble designet spesielt for menn med en tynn ramme. Passformen til disse jeansene klemmer seg når den går ned mot bena. På grunn av dette er det perfekt for menn som ser baggy i de klassiske jeans. Det gir dem en sjanse til å flaute sine tonede og muskuløse quads.

3. Distressed Light Blue Jeans:

distressed-blå-jeans3

Bekymrede jeans er de blå jeansene som har bleknet flekker på denimene. De er ekstremt populære blant dagens tenåringer. De ligner en overused par jeans og dette gjør dem enda mer ønskelig. Disse er tilgjengelige i forskjellige fits og størrelser.

4. Ripped Blue Jeans for Herrer:

kruse-blå-jeans4

Ripped mens jeans var resultatet av designere prøver å utvide stil kvoten av jeans. Disse ser ut som et par jeans som bærer tunge tegn på bruk som hull, riper og flekker som er tattered. Dette klærelementet har et veldig kult og uformelt utseende, og det er lett å parre.

5. Stretch Blue Jeans for Boys:

strekk-blå-jeans5

Stretch jeans også kjent som skinny fit jeans er den mest ettertraktede par jeans i dag. De er perfekte for menn som har en tynn kroppsramme og elsker å flaute kroppen sin. Disse jeans er kroppskrammerende klær og rammer brukerens ben for å se visuelt tiltalende.

6. Loose Fit Blue Jeans:

loose-fit-blå-jeans6

Løs passform Blå jeans er de mest sjenerøse par jeans når det gjelder komfort. Den har rikelig med plass rundt lårene og midjen. Den passer godt til menn som har en stor kroppsramme, da det ikke er en kroppskramme antrekk og gjør at brukeren føler seg komfortabel. De bæres av mange medlemmer av hip hop-kulturen.

7. Mørkblå Jeans for menn:

mørk blå-jeans7

Mørkblå jeans er den mørke hesten i jeans kategorien. De er motstandsdyktige mot smuss og flekker på grunn av mørkere fargetone. Dette gjør dem mer ønskelige enn de klassiske blå jeans. De fleste av fashionistas er en fan av de mørkeblå jeans på grunn av den sexy stemningen det bringer til komplett antrekket.

8. Kvinner Cuffed Blue Jeans:

håndjern-blå-jeans8

Cuffed jeans har rullet opp mansjetter mot enden av jeans. Vel, mansjettknapper ser bare ut til å jobbe med tynn passform, konisk eller slank passform. Cuffed jeans er en rasende trend i dag. Det gir også et veldig formelt utseende til det komplette antrekket. Det går ikke ut av stil, etterhånden som flere og flere kvinner bruker dette paret av jeans.

9. Light Washed Blue Jeans:

lys vasket-blå-jeans9

Disse jeansene har en bleket vask som de har en veldig lys farge på. De er det perfekte paret for å få frem fashionistaen i deg. De kan med hell bringe motekvoten opp et hakk uten mye innsats. På grunn av denne grunnen har lette vasket jeans en stor fan over hele verden.

10. Tapered Dark Blue Jeans:

konisk-blå-jeans10

Tapered fit er som tynn passform, men disse har generøs plass rundt kalvene mens stoffet klemmer litt på lår og hofter. De er perfekte for dato natt, spesielt hvis det inkluderer dans fordi disse jeansene er veldig komfortable og ikke hindrer guttbevegelse.

11. Wide Leg Blue Jeans for Women:

wide-leg-blå-jeans11

Brede ben jeans er montert i midjen gjennom til hofter, mens bredden ekspanderer nær beina. Denne stilen av jeans ble gjort populær av skateboarders, som fant disse veldig komfortable på grunn av ekstra plass i nærheten av beina. Disse jeans hindrer ikke brukerens bevegelse, noe som gjør dem perfekte for sport som rulleskøyter.

12. Skinny Fit Blue Jeans:

tynn-fit-blå-jeans12

Skinny fit jeans i blått vil alltid være i stil. Dette er på grunn av det faktum at folk med tonede ben elsker å flaute dem. De bidrar til å gjøre beina våre slankere og lengre. Den er perfekt for folk som har en tynn kroppsramme med enda tynnere bein. Kroppskrammet design gjør det mer behagelig og brukervennlig.

13. Boot Cut Blue Jeans for Teens:

bootcut-blå-jeans13

Det er tilsynelatende den perfekte balansen mellom rett og slank kutt. Omkretsen utvider rundt anklene for å imøtekomme støvler. Det er sant for noen med en tynn kroppsramme med litt større lår. De ville være perfekte hvis de ble slitt med skinn støvler.

14. Avslappet Fit Blue Jeans:

avslappet-fit-blå-jeans14

Avslappet passform er en kombinasjon av løs passform og skinny fit jeans. Den er best egnet for folk som ønsker å se kul uten å måtte gå på kompromiss med deres komfort. Det er en ideell slitasje for lette kvelder. Det kan enkelt parres med noen T-skjorte uten mye stress.

15. Rett benblå jeans:

straight-leg-blå-jeans15

Dette paret jeans er avslappet rundt lårene og hofter og opprettholder en lik diameter mot bena også. Det var stilklæringen for det siste tiåret, og det har fortsatt ikke mistet sin sjarm. Det kan enkelt sammenkobles T-skjorte og joggesko for å klippe dette utseendet.

Helt siden etableringen av de første jeansene har designere forsøkt å forbedre stilkvoten ved å eksperimentere med disse denimene. Men på tross av alle disse forskjellige passformene og stilene, er blå jeans det perfekte klæralternativet for enhver anledning for menn og kvinner. Du kan prøve og teste ulike typer blå jeans som passer deg best.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

6 + 2 =