15 enkle og flotteste øredobber til barn | Stiler på livet

Babyer og små jenter har svært skjøre kroppsdeler. Alderen på små barn opp til tenåringen er en alder av moro og sport. Behovet for å ta vare på øredobber og øredobber er et must for dem. Men etter tenåring er det sporty, men de vokser opp nok til å ta vare på seg selv.

enkle-og-best-looking-øredobber-for-barn

Legene sier at spedbarn skal gjennomgås bare etter en bestemt alder. Selv om foreldre elsker å pierce sin lille engel når hun ennå ikke er nok til å forstå smerten. Men for de små englene må du velge spesielle valg av øredobber som ikke skader ørene, og også i fremtiden hjelper det barna med seg lett.

Ulike typer baby øredobber indiske smykker:

Smykkesdesigneren i dag lager barn øredobber som tiltrekker seg små jenter og ser også vakre ut. Du får en rekke typer øredobber, ikke bare i gull, hvitt gull eller sølv, men i andre kunstige metaller og stoffer. Verden av smykker består av et bredt spekter av forskjellige design. Her bringer vi mest vakre øredobber til babyer som gjør det til å gi dem.

1. Baby Girl Stud øredobber i gull:

gull-runde-stud-øredobber-for-små-spedbarn1

Små babyer kan ikke flytte øredobber av seg selv. Det er best å velge glatte overflate øredobber for dem, slik at det ikke er fare for at klær blir knutet med de skarpe kanter av øredobber. Baby øredobber har også et spesielt skruesystem på baksiden, slik at åpne ender ikke gjør vondt på barnene.

Gull runde øredobber er foretrukket best for baby baby dukker. Vi kan også finne andre former som hjerte og blomster etc for små babyer som ikke gjør dem vondt. Spedbarn bør først spisses med gull øredobber bare fordi andre metaller kan irritere huden og forårsake infeksjoner.

2. Diamond øredobber for babyer:

diamant-øredobber-for-kids2

Diamond øredobber er også et av de beste valgene for små jenter. Gnistet av diamant passer best med gløden av glitrende småpiker. Diamanter er en livstid gave til enhver dame. Og for døtre er en spesiell gave fra en far. Den blendende glansen av en prinsesse-kuttet diamant ørering er sikkert laget for de små prinsessene.

3. Liten størrelse søte øredobber til spedbarn:

small-size-søte-øredobber-for-infants3

Babyer skal ha øredobber med liten størrelse slik at det er enkelt å få dem til å ha på seg klærne. Små størrelse øreringer er laget for de små. Små blomster eller baller, eller små uttrykksikoner, er kjempebra på baby jenter. Små diamant øredobber, små emaljer i øredobber også ser fantastisk ut på babyen ører.

4. Dolphin Heart øredobber for baby jente:

delfin-hjerte-earrings4

Søte små dolphin hjerteform øredobber ser fantastisk ut på små jenter. Delfinerne er beryktede lille skapning elsket av barn og eldste også. De vakre delfin øredobber ser søte når din lille datter bærer den. Lykke til små dukker vil sikkert reflektere over ansiktene sine mens du har den lille ørkenen i ørkenen.

5. søte blomst gull øredobber for babyer:

cute-blomst-ørering-for-babies5

Søte små blomst gull øredobber er best dress for små jenter også. Blomstesignen ser søt ut når den bæres av søte små jenter. Samlingen i floral design øredobber er også veldig stor. Blomstblader i forskjellige former. Det er enkle gullblomst øredobber og også vakre farget øreringer med diamanter og meenakari arbeid. Men de beste er de enkle gullblomstringene.

Se mer: Siste Designer øredobber

6. Skrue tilbake Butterfly Emalje Kids Øredobber:

screw-back-sommerfugl-emalje-earrings6

Skrue tilbake øredobber er også en av de øredobber som er spesielt designet for barn. Baksiden av øredobber er åpne som vanligvis er slitt. Men skruen tilbake øredobber har skruer som omgir den åpne kanten av gull wire som er penn på baksiden av øret. Skrue-ørene er utformet slik at den åpne ryggen ikke skader den myke huden til barna. Mens disse butterfly emalje øredobber vil se søte på små jenter.

7. Clip Type Barns øredobber:

clip-on-øredobber-for-kids7

Klipp på øredobber har en fjærkjede ledning på baksiden som snurres opp på baksiden, slik at den ikke kommer ut lett. Hovedmotivet bak et slikt design er at øredobber ikke glir ut øret eller ikke henger med klærne. Selv om situasjonen noen ganger står overfor små barn mens du bytter klær.

8. Enkle babyblomst øredobber med hoops:

blomster øredobber-med-hoops8

Øredobber med en bøyle for å feste øredobber er også et godt valg for små babyer og små jenter. Sikkerheten ved å ikke klare seg med klær eller noe annet objekt blir mindre i øredobber med hoops. Den vakre utsikten av øredobber med hoops er også vakker.

9. Klipp på Hoops For Kids Øredobber:

klipp-on-hoops-for-barn-earrings9

Baby øredobber med hoops ser utrolig ut på baby ører. Sikkerheten med hoops markerer også høyest i alle øredobber. De vakre diamantbeskyttede øredobberne ser fantastisk ut på søte babyer og små jenter. Hoop øredobber også fikse seg med ørene, så, mulighetene for øredobber blir hekta andre steder også reduserer.

10. Gold Baby Lever Back Øredobber med Røde Hjerter:

gull-rød-hjerter-spaken-back-earrings10

Awesome flotte røde hjerte lange øredobber passer best til små jenter i alderen over 5 år. Den vakre øredobber har spak systemet med baksiden av øredobber som gir en dobbel sikkerhet til øredobber.

Se mer: Nye øredobber

11. magnetiske øredobber for barn:

magnetiske-øredobber-for-kids11

Magnetiske øredobber er mye mindre brukt av mennesker. Selv om det er kjempebra design i magnetiske øredobber. Den ekstraordinære tingen om magnetiske øredobber er at de kan festes uten hull i ørene til babyer. Folk tror at den magnetiske kraften noe kan påvirke kroppens system.

12. Hooked Dove øredobber i sølv for babyer:

hektet-sølv-svale earrings12

Øredobber med enkle wire kroker som henger fra øre hullene ser enkle og edru på små jenter. Det trendy utseendet gir en lettere effekt på barna. Små duer laget i sølv ser bedårende ut. Barna vil definitivt elske dem.

13. Karakter øredobber til barn:

Character-øredobber-for-kids13

Karakter øredobber er deilig favoritt blant barn i disse dager. Små jenter elsker å ha på seg favoritt øredobber som er nå tilgjengelige på motebutikker. Disse øredobber er laget i plast eller andre stoffer som er godt beroligende for huden også. Vakker og søt å se på disse øredobber er de nyeste designene elsket av barn.

14. Plastic Clip på øredobber for barn:

plast-clip-on-øreringer-for-kids14

Plastklips øredobber er også en av de enkle slitasje øredobber barna elsker å ha på seg regelmessig. Plastet er vanskelig nok til å bøye seg. De ser søte på små søte jenter. Kaninen inneholdt baby øredobber ville bli krevd av enhver liten jente.

Se mer: Menn Øredobber

15. Quilled Baby øredobber med papir:

quilled-øredobber-for-kids15

Quilling kunst tar sakte plass i mote smykker for barn og også eldste. The Quilling er en kunstform laget med fargerike striper knapt quilled og forvandlet til vakre smykker design. Barna elsker vakker tegneserie og blomstert designet quelling øredobber.

Søte babyer er delikat å ha på seg og vise øreringer. Så de beste passerende øredobber til babyer og små jenter er de som er utformet små i størrelse, med sikkerhetsklipp på baksiden som hoops eller klipp. Metaller spiller også en viktig rolle i å velge øredobber til døtre. Den myke og nye huden til små babyer og små jenter kan reagere raskt med nikkelmetall eller andre uønskede kjemikalier. Nikkel og sølv av lav kvalitet engang reagerer dårlig med huden og etterlater allergi. Så velg velg øredobber av god kvalitet til de små.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 3 = 1