Laser Tattoo Removal Miten saada tatuointi poistettu

Laser Tattoo Removal. Säteilyn stimuloidun säteilyn aiheuttama valo tai laservahvistus on yksi yleisimmistä tekniikoista, joilla nykypäivän tatuoinnit poistetaan. Yleensä lasermenetelmä ei tarvitse oleskella sairaalassa, ja useimmissa tapauksissa se ei edes vaadi anestesiaa. Tämä menetelmä käsittää tatuoinnin pigmenttien hajoamisen erittäin pieniksi kappaleiksi laserenergian avulla, jonka sitten kehon luonnollinen immuunijärjestelmä hylkää.

Vinkkejä saada tatuointi poistettu

Tatuointi, kun se on pysyvästi korjattu iholle, voidaan nykyään poistaa lasereilla. Koulutetut teknikot tai lääkärit lähettävät laserenergiaa lyhyitä purskeita ihmisen ihoon tatuointisivustossa, jolloin tatuointimuste hajoaa. Kun tatuointi muste hajoaa, se liukenee hitaasti mikroskooppisiin fragmentteihin ihoon. Nämä fragmentit imeytyvät kehoon ja loppuvat lopulta. Katsotaanpa joitakin tehokkaita vinkkejä, jotka sinun pitäisi ottaa huomioon, jos päätät tehdä tatuoinnin poistamismenettelyn.

Vihje # 1: Tohtorin valinta

Hyvän lääkärin löytäminen on yleensä tärkeää, kuten kustannusten ja menettelyjen ymmärtämisessä. Tatuoinnin poistoa varten valitse dermatologiasta erikoistunut lääkäri. On tärkeätä pyytää ensisijaista lääkäriäsi lähettämistä varten. Voit myös kysyä ihmisiä, joista tiedät, kuka on poistanut tatuoinnit kehostaan.

Vihje # 2: Musta mustetta vaalealla iholla on usein helpointa poistaa

Kysy lääkäriltä, ​​mitä mahdollisuuksia hyvään tatuointiin on. Jotkut ihomuodot ja musteet yleensä vaikeuttavat poistamisprosessia. Tutkimuksen mukaan ihmiset, joilla on tasainen iho sekä pinnallisesti asetetut tatuoinnit rintaan, jalkoihin, pakaroihin ja aseisiin ovat yleensä parhaita ehdokkaita. Tatuoinnit tummille naisille, tai sormien tai nilkkojen tatuoinnit, alueet, joissa kehon rasva on hyvin vähäistä, ovat usein vaikeimmin hoidettavissa ja siten tulokset ovat yleensä muuttuvampia. Myös vanhoja tatuointeja on helppo poistaa kuin uudet.

Saada Vapaa Custom Tattoo Design Lainaus:
Rajoitettu tarjousaika (klikkaa kuvaa)
Klikkaus here to get your free custom tattoo design quote.

Vihje # 3: Budjetointi menettelystä

Vaikka tatuoinnit saattavat maksaa vain 80 dollaria, saattaa se maksaa useita kertoja. Kustannukset määräytyvät käytettyjen värit, tatuointien koon sekä siitä, onko se käytetty amatööri tai ammattilainen; tämä viimeinen numero määrittää normaalisti musteen vakauden ja kuinka syvä se ruiskutetaan.

Laser Tattoo Removal: prosessi

Jos olet päättänyt suorittaa laserhoito tatuointi poisto vaihtoehto, sinun täytyy löytää hyvämaineinen dermatologi tai kosmeettinen kirurgi asianmukaisen hoidon varmistamiseksi. Hoitoistuntojen määrä voi yleensä vaihdella tatuoinnin koon ja värin mukaan. Vaikka useita istuntoja tarvitaan, tatuoinnit voidaan poistaa 2-4 käyntejä.

Laserhoito keskittyy usein tatuointi muste, joka on hajonnut pieniä osia käyttämällä erittäin väkevöityä säteiltä värillisiä valonsäteitä. Mustekiukkasen sirpaloituminen voi vaatia useita istuntoja, jotka määräytyvät musteen tason syvyyden mukaan. Laserhoito on melko turvallinen menettely, koska se on ilman leikkausta ja on veretön.

Menetelmä tatuoiden poistamiseksi lasersädeillä sisältää periaatteessa seuraavat vaiheet:

Vaihe # 1: peittäminen silmät

Ensinnäkin potilaan silmät peitetään suojaavalla silmäsuojuksella. Tämä on estää musteen pääsy hänen silmiinsä.

Vaihe 2: Tehokkaimman menetelmän määrittäminen

Potilaan ihon reaktio testataan siten, että ihanteellinen energia tatuoinnin poistamista varten voidaan määrittää.

Vaihe 3: Lasersäteen aktivointi

Käsikappale asetetaan potilaan ihon pinnalle ja laservalo aktivoituu. Potilas todennäköisesti tuntee jokaisen pulssin, kuten napauta kuminauhoja ihoa tai rasvaa roiskeita vastaan.

Vaihe 4: Pulssien määrä

Pienemmät tatuoinnit tarvitsevat vähemmän pulsseja, kun taas suuremmat vaativat enemmän. Monissa tapauksissa tatuoinnit edellyttävät lukuisia hoitotilaisuuksia ja useita vierailuja. Jokaisen hoitotunnin aikana tatuoiden oletetaan vähenevän asteittain.

Vaihe 5: Jääpakkaus Sovellus

Jääpakkauksen käyttö erityisesti käsitellylle alueelle voi auttaa rauhoittamaan aluetta. Sitten sen pitäisi seurata paikallisen antibioottikemikaalin tai voiteen levittäminen. Käsittelypaikan on tarkoitus olla suojattu sidoksen avulla. Varmista myös, että kun altistat auringolle, käytät tehokkaasti hoitoaluetta aurinkopaneelilla. Katsotaanpa nyt joitain hyödyistä, joita todennäköisesti haluat saada, jos valitset tämän hoitovaihtoehdon.

Edut optista laser tatuoinnin poistaminen

Lasertulostuksen aikana valikoiva alue kohdistuu ja siten tatuointi tuhoutuu tehokkaasti aiheuttamatta vahinkoa ympäröiville kudoksille. Menetelmä vähentää usein pelottavien mahdollisuuksia merkittävästi. Sen ansiosta lääkäri voi valita lasereiden täsmällisen yhdistelmän tietyn tatuoinnin syvyydelle ja väreille sekä monivärisille tatuointeille. Vaikka jotkut muutokset ihon koostumuksessa ja värissä ovat yleensä väistämättömiä, ihosi näyttää luonnollisemmalta ja yhtenäiseltä, kun olet menestynyt hoidon aikana.

Mahdolliset haittavaikutukset

Tällä toimenpiteellä on tavallisesti hyvin vähäisiä haittavaikutuksia, jos sellaisia ​​on, ja ne voivat sisältää hyperpigmentaation tai ihon hypo- pigmentaation. Muita mahdollisia haittavaikutuksia ovat mahdollinen pysyvän arpeutumisen tai infektion esiintyminen hoitopaikassa. Käsittelyalue saattaa näyttää muutamia kuukausia, kuten auringonpolttama ja sitten iho palaa normaaliin tilaansa. On myös mahdollista, että käsitelty alue kehittää pieniä, pinnallisia kystat. Laserhoito saattaa myös aiheuttaa muita vammoja, kuten palovammoja.

Tällaisten riskien minimoimiseksi sinun on noudatettava huolellisesti lääkärisi antamia ohjeita. Yleensä kannattaa huomata, että tatuoinnin poistamiseen ei ole vakuutusyhtiötä.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä; saat hyödyllisen lasertulostuksen ansioista ja käytä uusimpia tatuointimalleja koristelemaan kehoa. Loppujen lopuksi sinun on jatkettava nykyaikaisten suuntausten muuttamista.

Leave A Comment

+ 66 = 73