Epic opas tatuoinnin poistamiseksi – vaihtoehdot ja kustannukset

Epic opas tatuoinnin poistamiseen. Tiedän, että ajatus siitä, että Betty Boop tatuointi ranteessasi näytti olevan hieno idea 18-vuotiaana. Mutta 28: ssä, kun etsit työtä, joka vaatii enemmän kuin kysyä "Haluatko perunoita siitä?", Se voi ei näytä kovin hyvältä. Jos olet kyllästynyt kokeilemaan epätavallisia tapoja peittää tatuointi, sinun kannattaa harkita sen poistamista.

Mitkä ovat vaihtoehtoja tatuoinnin poistamiseksi?

Kerman poisto

Eeppinen Guide to Tattoo Removal - Options and Costs

Sinun ei tarvitse etsiä kovin kaukana löytää tatuoinnin poistoa. Niin monia eri vaihtoehtoja tatuointi voiteet haluat varmistaa, että olet tutkimuksessa, jonka haluat ostaa huolellisesti. Tämä on klassinen tapa saada sinut maksamaan. Halvemmat voiteet eivät toimi yhtä hyvin kuin kalliimmat. Vaikka kaikkein kalleimmista tatuoinnin poisto kerma olet tarkastelematta mitään verrattuna laser tatuoinnin poistamiseen. Jos sinulla ei ole rahaa laserkirurgiassa, tämä näyttää olevan paras panos. Se näyttää myös olevan yksi halvimmista vaihtoehdoista.

Laser Tattoo Removal

Eeppinen Guide to Tattoo Removal - Options and Costs

Tämä on tavallisin tapa, jolla ihmiset päättävät poistaa tatuoinnit. Se sattuu myös olemaan kaikkein kivulias ja kallis. Jotkut sanovat, että tämä tuntuu olevan keittäminen pekonia ilman paitaa. Se voi myös aiheuttaa laajaa arpeutta ja se on jaoteltava useisiin hoitomuotoihin. Ihmiset sanovat, että tällaisessa tatuoinnin poistamisessa käytetty tekniikka on edennyt siihen pisteeseen, että arpeutuminen on joskus olematonta. Mutta se vaihtelee tatuoinnilla, jota olet poistanut. Laser tatuoinnin poistaminen on myös yksi kalleimmista kaikista tatuoinnin poistamistavoista.

Saada Vapaa Custom Tattoo Design Lainaus:
Rajoitettu tarjousaika (klikkaa kuvaa)
Klikkaus here to get your free custom tattoo design quote.

Voimakas pulsoituva valohoito

Eeppinen Guide to Tattoo Removal - Options and Costs

IPL tehdään kylpylöissä enemmän kuin dermatologi toimistossa. Se toimii paljon kuin laserhoito, mutta on vähemmän tuskallista ja monet sanovat tehokkaammaksi. Se on kalliimpaa asetusta kohti, joka maksaa ylöspäin 10 dollaria pulssia kohden. Hyvä uutinen on, että yleensä tarvitaan vähemmän hoitoja, ja voit yleensä odottaa tuloksia 10-12 kuukautta. On olemassa paljon tatuoinnin poistamista asiantuntijoita, jotka eivät suosittele intensiivistä pulssi valohoitoa. IPL on tehokkaampi isommille tatsoille eikä sitä suositella pienille tatuoille.

dermabrasion

Dermabrasion on käytetty päästä eroon tatuoinnit vuosikymmeniä. Prosessi pohjimmiltaan vain hieroo ihoa. En tiedä sinusta, mutta se tuntuu siltä kivalta minulta. Se muistuttaa minua Intian matto polttaa luokan koulussa, joka ei koskaan lopeta. Pohjimmiltaan se ottaa pois tatuoidut ihokerrokset. Prosessin jälkeen uusi iho kasvaa takaisin eikä voila ole tatuointi. Tatuoinnin sijasta sinulla on todennäköisesti laaja arpeutuminen. Aivan selvänä, tämä on täysin erilainen kuin suosittu mikrodermabrasio. Menettelyn kustannukset ovat ristiriidassa tatuoinnin laserin kanssa. Toisin sanoen se ei ole halpaa.

kylmähoito

Pohjimmiltaan krysoterapia yksinkertaisesti polttaa pois tatuoitua ihoa aivan kuten sinä poltat syylestä tai lesion. Tämä ei ole kivuton vaihtoehto. Vaikka tämä toimii pienempiä tatuointeja, et varmasti halua käyttää sitä täydellä takapihalla. Tämän tyyppisen tatuoinnin poistoon liittyvä kustannusvertailu on kuin laser, IPL ja dermabrasio. Sinun on varmasti pudonnut säästöpossu saadaksesi rahaa tähän. Kustannukset viisailta katsot noin 80 - 100 dollaria neliötuumaa ihon. Yksi tämän tyyppisistä tatuoinnin poistamisista on se, että jonkun tekeminen tähän ei ole helppoa.

suola-

Suolapitoinen tatuointi poistaminen tatuoija heikentää tatuointi tatuoimalla suolaliuos ratkaisu tatuoinnin alueella. Suolaveden poisto toimii parhaiten vanhoissa tatuoinnissa. Ja monet sanovat, että se ei ole luotettavin tapa poistaa tatuointeja. Kokeile kokeilla vaaleita tatuointeja ja tatsoja, jotka ovat alkaneet häivyttää. Ei paljon tatuointitaiteilijoita tekevät tämäntyyppistä poistoa, joten on vaikea löytää taiteilijaa. Tämän tyyppisen tatuoinnin kustannukset ovat suunnilleen samat kuin alkuperäisen tatuoinnin kustannukset.

poistaminen

Poisto on olennaisesti tatuoinnin leikkaaminen ja ompelu ihon ympärille. Ilmeisesti tämä on kirurginen vaihtoehto. Se on halvempaa kuin laserin poisto ja poistaa tatuoinnin kokonaan. Ainoa ongelma on, että sinulla on jäljellä arpia tässä paikassa. Tämäntyyppinen tatuoinnin poisto voi kestää useita kuukausia riippuen tatuoinnin koosta. Jostain syystä ajatus leikkaamalla ihoni ja ompelemalla sen takaisin tekee tästä vaihtoehdon, jota en koskaan valita. On syytä mainita, että tämä on yleisin hoito, kun laserhoito epäonnistuu. Jostain syystä tämä vaihtoehto herättää mieleen jonkin verran redneckin käyttäessään metsästysveitsiään raaputtamaan "Betty Sue" pois hänen kyynärvarrensa.

Kotitekoinen tatuointi

Voit siirtyä verkkoon ja löytää keinoja poistaa tatuointi kotona. Muuten minulla on vielä Bubba pääni tämän menetelmän suhteen. Periaatteessa otat vettä, merisuolaa, vetyperoksidia ja nestemäistä E-vitamiinia ja käytät useita vaiheita poistamaan tatuointi kotona. Sinun tarvitsee myös pehmeä liina, lääketieteellinen sideharso ja lääketieteellinen nauha. Valitsemalla tämän tyyppisen tatuoinnin poistamisen, pakotat itseäsi vuotoon tatuoinnin alueella osana prosessia. En tiedä sinusta, mutta minulle itseni verenvuoto ei ole vaihtoehto. Tämä on kuitenkin halvin vaihtoehto.

Surullinen totuus on tämä. Ei ole olemassa todistettuja 100% tapoja poistaa kaiken tatuoinnin olemassaoloa. Sinulla on arpeutta, haalistua ihoa, ja usein outoja viivoja olivat jotkut tatuoinnit menneet ja muualla se pysyy. Siksi on niin tärkeää ennen kuin istut alas tuolilla ensimmäistä kertaa varmistaaksesi, että tatuointipaikka ja muotoilu ovat juuri sitä mitä haluat.

Leave A Comment

8 + 2 =