55+ Невероятно покриване на татуировки преди и след

войн cover up sleeve tattoo-55

Преди: Изглежда приличащ на тигър. СЛЕД? 3D самурай, готов да свали къщата. Няма дори знак за старата татуировка; благодарение на засенчването и сенките, които са необходими, за да оживеят самураите.

Contents

Избери твоя Татуист и татуировка художник внимателно

Всеки път, когато получите татуировка, наистина трябва да мислите добре какво ще бъде дизайна; това, което бихте подложили на тялото си. Това е много важно, тъй като за разлика от художествените парчета на хартия, татуировките не са много лесни за изтриване или излитане. Всъщност е почти невъзможно. Можете да го направите лазерен, но повярвайте ми, крайните резултати няма да са наистина добри, както всъщност си мислите, че ще бъде. Така че отново, бъдете много внимателни с това, което ще изберете като татуировка.

Разбира се, вашият избор на татуировка художник също ще бъде един от начините за намаляване на рисковете от това да се говори за града; това, което е с неправилно написана татуировка или всъщност просто ужасен дизайн, няма да можете наистина да покажете на никого. Вашият татуиров художник трябва да бъде някой, с когото познавате, или с когото сте добре да работите. Ако знаете работата им, ще бъде много по-добре. И просто каза, добър татуировка художник ще знае как да работят пътя си около лоши дизайни и се опитват да го направи по-добре. Накратко, те имат уменията и талантите, които ги правят най-добрите в града.

... но в случай на лоши тенденции ...

Но в случай, че сте получили тата, която е определена като най-смущаващото татуировка в света, към по-лекия списък с татуировки, които ще ви накарат да се смеете, не изгубвайте надеждата си. Все още има начин да се стигне до галерията на Най-страхотните татуировки. Как? Е, като го покри ... с друга татуировка!

Да, четеш го правилно. Покриването на старата ви татуировка с нова е доста предизвикателство; мислейки как да прикриете предишната си татуировка с нова, ще изисква въображение и умения, особено когато предишната татуировка е голяма. Това обаче не е невъзможно. Всъщност повечето от тези прикриващи татуировки са успешни истории. Ако брейнстормират добре и са направени от голям художник, то дори би било като че няма нищо скрито в тези нови татуировки изобщо.

Получете тази история на успеха за покриване NOW!

Така че, ако имате тази татуировка, която наистина искате да промените точно сега, какво ще кажете за това да видите твоя татуист и да започнете да създавате план, за да направите възможно най-добрия дизайн. За да ви помогнем и да ви вдъхновим, тук са най-добрите татуировки, които някога сте виждали.

гарван cover up tattoo-29

Врагът покрива татуировката

От разпознаваема племенна татуировка до реалистична врана. Цялата предходна татуировка не беше покрита, но останалите части изглеждаха като част от новата.

водно конче cover up tattoo-10

Dragonfly покрива татуировка

Предишната татуировка е малко по-малка, затова е по-лесно да я покриете. Предизвикателството щеше да бъде да се покрие с нещо много по-добро от последното. Отговорът? Красива и пъстра водни кончета; предишното татуировка загуби в своите форми и цветове.

цвете cover up tattoo-11

Цветето покрива татуировка

Старата татуировка са китайски символи, но тъй като те не са толкова тъмни, колкото някога биха могли, може да бъде лесно да се покрие, без да се използват прекалено много нюанси и сенки. По-тъмните части на новите татуировки са стратегически поставени върху линиите, които са по-трудни за прикриване. Резултатът всъщност е доста впечатляващ.

акварел bird cover up tattoo-13

Акварел птица покрива татуировка

Поглеждайки наистина внимателно, можете да видите части от тялото на паяка, перфектно замаскирани в главата и шията на новата татуировка, която е птица. Въпреки това, няма да се появи, ако не го търсите. И появилите се цветове на новата тат наистина ще ви накарат да се чувствате така, сякаш не е нужно.

Портрет cover up sleeve tattoo-40

Портретът покрива татуировка на ръкава

Мислиш, че старата ти татуировка е леко скучна? След това пресъздайте темата, като добавите нови елементи и подложите стария си дизайн. Портретът сега ще бъде център на вниманието и ще накара очите да паднат от покритата татуировка.

цвете wrist cover up tattoo-38

Цветето китка покрива татуировка

Много по-лесно е да се покрият татуировки, които са избледнели от времето и имат по-малко оттенъци в тях; като този. От измръзнала птица до проста и все пак красива дизайн, би било дори сигурно да се каже, че това е единствената татуировка там.

Дами tattoos designs for cover up before and after-57

Ето още едно доказателство, че можете да прикриете старите татуировки и да ги превърнете в страхотни такива. Старата подскачаща тигрова татуировка сега е скрита в сенките и сянката на сега грандиозен дизайн.

3_days_back_cover_up_grave_stone_heart_roses_by_2face_tattoo-28

Обратно покриване Грозни камъни сърце рози

Тук можем да видим плана, който продължи да покрива съществуващата татуировка. Вместо да я покрива всичко, художникът реши да го направи по-добър, като го прикрие и го направи част от новата татуировка. Плюс това художникът го направи по-излъскан, като добави по-дълбоки сенки, за да изплува.

3D dragonfly cover up tattoo-6

3D Dragonfly покрива татуировка

Думите са много по-лесни за прикриване, но проблемът през повечето време е, че те отнемат много повече пространство, особено когато са в изречения. Така че най-добрият начин е да направите новата си татуировка по-голяма. Тук новата татуировка е хипер реалистична водните кончета.

3D lily cover up tattoo-42

Няма признаци на бебе дявол с вилица, нали? Новата татуировка го покрива, като създава кремове в нюанси на черно, червено и оранжево, което е достатъчно тъмно, за да прикрие предишния дизайн.

3D Skull cover up tattoo-34

3D череп покрива татуировка

Сенките през черепите позволиха да се покрие предишният дизайн. Най-хубавата част от новата татуировка е, че тя е много по-хладна от предишния дизайн, която не би ви накарала да съжалявате, че я притежавате.

3D Rose cover up tattoo-5

3D Rose покрива татуировка

Скриването на тези 5 звезди не е толкова трудно; благодарение на много простия дизайн. По-тъмните цветове и сенките можеха много лесно да го прикрият и точно това направи художникът. Но дизайна на новата татуировка далеч не е прост и скучен.

3D Skull with watch cover up tattoo-8

3D череп с часовник покрива татуировка

Преди това беше създание, подобно на скорпиони. Сега това е 3D сюрреалистичен дизайн на часовника и черепа, който напълно скрива предишната татуировка. Дори ако внимателно проучихте татуировката, нямаше да откриете това същество, което вероятно е добро нещо, като виждате новия си камък.

А before and after picture showing the amount of work Nathan Mould put on a sleeve-47

Сега по-трудно: как скриваш татуировка с пълен ръкав, която е предимно в черно? Може да изглежда невъзможно, а просто да добавите дизайни и малко повече цветове и бели, за да добавите 3D ефект.

удивителен cover up tattoo-43

Ето още един план да покриете изцяло една татуировка с много по-голяма и да я напълните с цветове; особено върху частите на дизайна, където се показва старата татуировка.

batman_tattoo_cover_up_by_remistattoo-33

Татуировка на Батман

От Spidey до Батман; и преходът никога не е бил по-добър. Чрез плана можехме да видим къде е скрита старата татуировка и, разбира се, къде са по-тъмните нюанси.

лошо Tattoos Brilliantly Covered Up-44

Имате ли това смущаващо татуировка, в което се връщате, когато сте по-млади? Не се притеснявайте повече, тъй като сега можете да я покриете с мастило. Като наистина го покрива с мастило, но по красив и артистичен начин. Добавете някои елементи, за да изглеждате като абстрактен шедьовър.

лодка cover up tattoo-46

Друг върх в маскирането на предишна татуировка е да отидете с цвета. Ако сте стара татуировка е синя, както в този случай, би било добре да я покриете и с нещо синьо, както и морето и небето. Другите части могат да бъдат покрити със силуети и сенки.

Мечта Catcher Cover Up Tattoo-50

Предишният дизайн на татуировка с по-ярки цветове може да бъде маскиран от по-тъмни сенки или от по-цветни дизайни като този. От скучна звезда до блестящ улов на мечти, не можеше да се подобри.

котка cover up tattoo-3

Покрийте стария си дизайн татуировка с много по-добър, като хипер реалистична котка татуировка с изскачащи цветове невероятни детайли. Цветовете, макар и не съвсем тъмни, определено можеха да покрият предишния.

оцветен full sleeve cover up tattoo-17

Цветният пълен ръкав покрива татуировката

В това, предишната татуировка се основава точно в средата на ръката, в лакътната секция. Покриването му ще изисква по-голяма татуировка, но по някакъв начин, поради поставянето му, би било нещо неудобно. Решението? Покрийте целия ръкав и предишната татуировка ще бъде скрита зад цветовете и красивите дизайни.

Покрийте before & afte bird tattoo-49

Ето още един план, който показва как да издърпате татуировка за прикриване. Вие и твоят художник бихте могли да се вдъхновите как да направите своя нов дизайн подходящ за вашия предишен.

Покрийте up tattoo-48

Направете дизайн, който не само покрива татуировка, но и нещо, с което ще се гордеете, че ще се появи. Ето добър дизайн, който може да покрие старите татуировки доста добре и изглежда страхотно.

прикритие-цветя-25

Закриване на нови цветя TaT

Ако наистина не искате да покриете старата си татуировка със сенки и по-тъмни цветове, все още можете да я направите с по-светли нюанси и по-меки удари. При по-нататъшна проверка все пак можете да видите очертанията на старата татуировка. Но с дизайна на новата татуировка, това всъщност е страхотна работа.

хибискус and butterfly cover up tattoo-37

Старата татуировка е доста просто да се покрие, но се възползвай от тази възможност да я покриеш и да направиш много по-красив дизайн. Тук една стара татуировка се превръща в реалистично красиво хибискусче и пеперуда.

диамант cover up tattoo-20

Диамантено покриване на татуировка от Сил Санда

Картунските герои не са само за децата, но понякога, като татуировка, наистина не работи. Тази татуировка Tweety Bird е покрита с блестящ червен скъпоценен камък, който е сто пъти по-прекрасен.

Мечта Catcher Cover Up Tattoo Before & After-51

Ето още един дизайн, при който предишната татуировка не беше изцяло скрита зад друга татуировка. По-скоро тя беше смесена в новата. Тук малката пеперуда била придружена от повече пеперуди, рози и очарователна мечта за мечтите.

перце cover up wrist tattoo-52

Въпросът за татуировките на китките е, че те са по-малки, така че ще бъде по-лесно да се прикрият. Предишната татуировка беше малко крило и име. Тогава те бяха покрити с две пера, една от които е по-тъмна, за да покрие изцяло първата татуировка.

цвете cover up tattoo by Andrey Grimmy-1

Цветето покрива татуировката на Андрей Грими

Тъй като татуировката на лъвицата избледнява, е много по-лесно да я покриете с цветни татуировки или тези с по-тъмни нюанси. Жените обикновено ходят с цветни дизайни, тъй като има извинение да се използва цялото място за оцветяване и засенчване. И това са изключително красиви.

цвете cvoer up side tattoo-39

Цветето покрива страничната татуировка

Тук цветът и ръката се оформят във формата на новата татуировка, за да се скрият всяка страна, без да се налага да се покрива много повече пространство, тъй като оригиналът е леко голям. Можете да видите очертанията на новата татуировка на картинката Преди.

Портрет cover tattoo-36

Хибискус и пеперуда покриват татуировката

Обикновените татуировки бяха наистина преди, но сега, след като художниците и техниките се развиха, дизайните бяха по-подробни и сложни. Ето преди и след това прикрийте татуировката, показваща огромната разлика в дизайна.

Koi fish tattoo cover up-27

Koi риба татуировка покрива

Превръщане на малко люспест приятел в по-голям люспещ приятел; татуистки художник скрил змия в голяма черна koi риба с малки червени елементи. Новата татуировка е много по-голяма, така че старата е просто скрита отдолу.

лилия cover up tattoo-31

Лили покрива татуировка

Lily's са много красиви и също така смислени, така че не е изненадващо, че това е избрано като покрива татуировка. Оригиналната татуировка всъщност беше по-малка и имаше по-малко оттенъци, така че нямаше проблем да я покрие. Новата татуировка дори имаше пространства на кожата, така че не е очевидно, че е използвана за скриване на друг дизайн.

черен ръкав-татуировка-прикритие-45

Ето още един план за покриване на племенната татуировка с по-голяма и по-тъмна древна източна война маска. Планът показва кои части ще бъдат по-тъмни, за да прикрият татуировката.

морска сирена cover up back tattoo-58

По-светлите цветни татуировки са доста трудни за укриване, но тук те намериха начин да го накарат да работи. Тъй като по-старата татуировка е по-блестяща, новата татуировка се състои от същия цвят, особено от мястото, където е била старата татуировка.

Молец cover up nack tattoo-14

Молецът покрива татуировката на врата

Татуировките на шията са доста малки, така че първата татуировка, която е кръст, е по-лесна за татуиране. Покритието татуировка е молец, който е перфектен, тъй като има справедливи части от тъмни и сенчести области, както и малки, както добре. Но подробностите по него определено го правят достоен за покритие.

peacock_cover_up_tattoo_by_jackie_rabbit-32

Панът покрива татуировка от Джаки заек

Малките и прости татуировки са по-скоро добър куп татуировки, за да се прикрият, тъй като няма почти никакви ограничения за това как да се покрие, точно както този красив Peacock покрива дизайна, за да скрие незабавно проста татуировка.

Портрет покрива татуировка

Портрет cover up tattoo-4

Ако е трудно да скриете татуировката (особено когато всичко е черно) върху новата татуировка, най-добрият начин е да скриете татуировката зад тъмните сенки и да преместите главната тема някъде, която няма да покаже старата татуировка.

Портретпокрива татуировка

Rose cover up tattoo by Matt Jordan-2

Розата покрива татуировката от Мат Джордан

Още един начин да се уверите, че татуировката е напълно покрита е да следвате нейната форма. Може да не е лесно, особено когато е племенни или абстрактни. Но с това, е доста лесно да изберете рози, тъй като е доста кръг в горната част и стеблото е по-малко, което е идеално за покриване на китара татуировка.

Портрет cover up tattoo-30

Портретът покрива татуировката

Вибрациите или племенните дизайни са много по-добре скрити в сенките, ако искате лесно, или дори абстрактен дизайн, който може да бъде по-скоро предизвикателен.

Rose and butterfly cover up tattoo-21

Съществуват и случаи, в които няма да се наложи да прикриете татуировка с нова. Понякога можете просто да го направите много по-добре и ето един пример.

Rose cover up back tattoo-41

Преди: По-скоро сладка татуировка на цветя и лозя и череп. След: Скрийте татуировката под красива цветна татуировка със сенки, за да скриете оригиналния дизайн.

Розата покрива татуировката назад

Rose cover up tattoo-7

Розата покрива татуировката

Обратно татуировка на тигър сега е скрита под красива 3D роза с невероятни подробности.

Череп with chrysanthemum cover up tattoo-18

Черепът с хризантема покрива татуировката

Предходното татуировка може да е опит да се прикрие друга татуировка, но все пак изглежда, че трябва да бъде покрита. Не е много цвят на старата татуировка, така че череп (с оттенъци за частите на старите татуировки, за да се скрие) с хризантема може да бъде най-доброто покритие.

Rose cover up tattoo-9

Розата покрива татуировката

Розите са доста прости, но с някои техники за оцветяване, би било страхотно за очите и също така, чудесен начин да се покрие една стара татуировка със същия размер и форма, както е.

Череп cover up tattoos-53

Друг план да покажете кои части работят най-добре, за да покриете татуировката отдолу.

Rose new Cover up Tattoo-26

Роза ново покритие татуировка

Tribal дизайни са значително по-трудно да се прикрият като дизайна на старата татуировка в тази. Въпреки това, това е почти скрито от рози, които са подравнени и се формира добре, за да скриете краищата на по-старите татуировки.

Череп with cherry blossoms cover up tattoo-15

Черепът с черешови цветове покрива татуировката

Доброто нещо, което трябва да покриете с татуировка на гърба, е, че ще имате повече място за заемане, така че старата татуировка да може да бъде покрита добре.

пространство cover up tattoo-16

По-големи, по-тъмни и по-красиви дизайни на татуировки са всичко, което наистина е необходимо, за да прикрият по-малки татуировки, особено на гърба.

Steampunk cover up tattoo-22

Steampunk покрива татуировка

Искате ли да промените само част от старата си татуировка? Е, тук единствената покрита част беше татуировката на котка в Чешир; заменен с готино татуировка с 3D предавки. Цитатът беше оставен и бе подобрен с няколко дизайна.

tattoo_flower_coverup_by_tattoo_j-24

Татуировка на цветя

Когато погледнете снимките преди и след това, е очевидно къде е старата татуировка. Но за някой, който току-що е видял новата, вероятно биха помислили, че няма начин да прикрие нищо.

татуировки by Rodney Eckenberger-54

Това не означава, че трябва да скриете татуировка зад друга, можете да се установите с по-тъмни нюанси и дизайни. Винаги можете да имате красиво произведение на изкуството като прикритие за татуировка.

тигър cover up tattoo-35

Тигърът покрива татуировката

Татуировката е почти избледняла и повече от лош дизайн, това се нуждае от повече криене. За щастие не е трудно да се направи това. Може почти да имате някакъв дизайн, който искате.

Биохимични soldier cover up tattoo-12

Биохимичният войник покрива татуировката

Ако е доста трудно да преодолеете цветовете на старата си татуировка, можете да я имате на новата си. Може да не е толкова очевидно, но някои от сините нюанси на старите татуировки все още се виждат на новата. По някакъв начин лесно се комбинира добре с новия дизайн.

акварел flower cover up tattoo-19

Тъй като птиците на първото татуировка са доста отдалечени, може да е съвсем лесно да ги скриете по дизайн на цвете. Всъщност изглеждаше, че няма нищо под новата татуировка.

акварел rose tattoo cover up-56

Ето още един пример, който доказва, че не ви трябват по-тъмните цветове, за да скриете старата татуировка. Но старото е изчезнало от времето, така че е много по-лесно да направите новата.

акварел with mandala cover up tattoo-23

Акварел с мандала покрива татуировка

Старата татуировка е доста лесна, но не означава, че просто трябва да отидете с всякакви дизайни. Тук, една мандала в акварел стил е повече от просто покриване. Това е и перфектното татуировка.

Leave A Comment

+ 54 = 59