40+ Идеи за планински татуировки

планина sleeve tattoo

Тази красиво направена планинска татуировка показва подробности за скалата и стръмността и само дава усещане за грапавост. Въпреки това, това може да е знак за собствената си твърдост.

Различните значения на планината татуировка

Планините често се считат за мистични места. Те често са трудни за навигация, като дават много неизследвани места, които често създават впечатление за мистицизъм и дори за очарователни неща. Това може да е едно от значенията на татуировка в планината: може да се покаже колко сте мистични. Ти си човекът, който въпреки че много хора виждат и често говорят, все още се смята за мистичен заради нещата, които не показваш.

Въпреки че това може да изглежда като правдоподобно значение за татуировка, всъщност зависи само от вашата интерпретация. Вие, като носител на такава татуировка, може да бъде единственият, който може да даде своя татуировка значение и история. Така че, каквото и да планирате с планинската си татуировка, независимо дали сте избрали това за послание или символизъм, които искате да споделите, или може би просто го получихте поради появата му, тогава нямате какво да се притеснявате. Прихвалете го, когато го получите, както казват те.

Това е казано, има по-общи значения по отношение на планините. Например, има символика за сила и сила. Независимо какво се случва, планините продължават и може да отнеме много време (ако всъщност се случи), за да унищожи планината. Независимо дали има тежки метеорологични условия, дори земетресения и горски пожари, нашите планини все още стоят силни. Това може да се превърне в голяма символика за планинската ви татуировка.

Друго възможно значение е пътуването. Това може да е метафора за трудностите, които преживяхте и оцеляхте. Планините обикновено са скалисти и трудни за преминаване, така че е перфектен символ за тези моменти от живота ви.

Визуално обжалване

Без значение какъв е смисълът, който сте избрали, планинската татуировка е чудесен избор. В зависимост от начина, по който е направено, подробностите наистина могат да ви очароват. Можете също така да го поставите навсякъде, където ви харесва; или на просторна зона като гърба или около ръцете или краката си. Ти избираш.

Ако наистина сте убедени, че имате такъв вид татуировка, ето някои идеи, които могат да ви вдъхновяват. Можете да пресъздадете или да получите вдъхновение от следните дизайни.

планина tattoo-8

Това е повече от силуета на планинските вериги. Най-доброто от това е усилието за създаване на точки за стила и "зърнестата" ефект.

източник

планина tattoo-11

Това показва обратната планинска татуировка с две страни: едната показва грапавост и детайли, а другата е проста контур, който е гладък и равен. Това би могло да означава и двете ви страни.

планина tattoo-14

Това има еднакво усилие за точките, за да създаде гладки и чисти линии и криви за дизайна. Планините от друга страна са гладко направени. Може да е чудесен дизайн за женските.

планина tattoo-39

Това татуировка на ръкава показва планински диапазон, както и дърво. И двата вида символизират силата и издръжливостта. И това е просто красива татуировка с детайлите и сенките.

планина tattoo-31

Ако сте уморени от бяла и черна татуировка, можете също така да имате тази ярко оцветена планинска гама татуировка, която означава пъстро, но тежко пътуване. Или можете просто да го получите, защото на нейното чар.

BackUp Camera_nikon F4 2nd Unit

В планинска верига с минималистичен стил и изглед към силуета на гората. Това е чудесно за дамите, които искат по-опростен дизайн.

Планините са лесно изглеждащи дизайни, които основно можете да поставите навсякъде, където ви харесва.

гора and mountain tattoo-5

Да "мислиш като планина" означава да можеш да оцениш взаимосвързаността на всеки елемент в една екосистема. Това би могло да бъде и вашият начин да оцените всички в живота си.

планини and waves

Планински диапазон и цунами вълна татуировка; два различни елемента, но определено две неща със сходно значение: сила и сила.

планина tattoo-1

Този красив, ярко оцветен дизайн е перфектен, когато искате танцово око. Този дизайн показва планински диапазон през нощта със съзвездие. Разбира се, можете да направите своя собствена история за това.

източник

планина tattoo-2

Тази планинска верига от Източен стил може всъщност да изглежда като вода; но може да е ледена планина. Освен че е визуално привлекателен, той може да ви покаже, че хората не са много наясно, като да бъдат хладни и хладни.

източник

планина tattoo-3

Ето дизайна на татуировките на предишната снимка, но без цвета. Все още работи перфектно.

източник

планина tattoo-16

Тази малка планинска татуировка на крака може да означава вашата готовност да отидете на скално пътешествие, за да постигнете целите си.

планина tattoo-4

Този китайски стил на мастило работи идеално за гладка планинска татуировка.

източник

планина tattoo-5

Този вид татуировка всъщност е трудно да се направи с усилие не само в детайлите, но и в околния дизайн.

източник

планина tattoo-6

Тази прекрасна татуировка на гърба показва два големи елемента в природата. Планини за сила и издръжливост и китове за спокойствие. И това е почти художествено произведение.

източник

планина tattoo-7

Друга колоритна планинска татуировка. Цветовете са смес от тъмни палитри и пастелни, които придава гладък и успокояващ ефект.

източник

планина tattoo-9

Това татуировка показва по-тежко докосване на дизайна на татуировката. Въпреки това, той избледнява в гладкост. Освен това има изглед към град. Тя може да зависи от вас какво може да бъде вашето тълкуване, но това е много добър мемоар за място, което сте посетили преди.

източник

планина tattoo-10

Друга минималистична татуировка, която можете да поставите в ръцете си. Това е просто, без много подробности, но все пак може да изобрази толкова голямо послание.

източник

планина tattoo-12

Детайлите за тази великолепна татуировка са изключително добри. Има линиите, които показват своята грапавост и сенки, за да покажат колко стръмни са те. Но фонът е меко избледняване на отдалечени земи и слънцето грее.

планина tattoo-13

Това показва повече от бързеите, които обикновено виждаме в планините, че самите планини. Това би могло да бъде символ за това, че можеш да се изправиш пред своите страхове или проблеми или просто да си спомниш едно приключение, което имаше.

планина tattoo-15

Чудесно нещо за тези видове татуировки (тези, които са във форми като кръгове и диаманти) е, че изглежда чист, но също така изглежда като пълна картина.

планина tattoo-17

Пълна ръкава татуировка с малко удължаване на гърба, която показва живота и гледката в планината. Той изглежда спокоен, дори когато е скалист, а гората означава устойчивост във всички трудности. Еленът също се смята за символ на мъдростта.

планина tattoo-18

Доброто нещо за планинските татуировки е, че можете да създадете един от всякакъв размер. Това показва малка планинска верига близо до ключицата. Само съобщение, показващо, че сте силни.

планина tattoo-19

Това показва рязък връх на планината. Въпреки че показва грапавост, тя все още има чисти ръбове и това може да бъде същото като това, което си.

планина tattoo-20

Това показва купчина книги. Едната е отворена и там се появи планински кръг в пълна слава и цвят. Вместо обичайното значение, това е по-скоро като да можеш да посещаваш далечни земи чрез четене на книги; дори земи, които дори не съществуват.

планинско-татуировка-21

Можете да избирате от черно-бели до ярки цветове на земните тонове, които са по-близо до картината, която се опитвате да пресъздадете с мастило.

планина tattoo-22

Природата в най-доброто, дори ако е само с мастило. Цветовете са толкова ярки, че детайлите показват много цъфтяща екосистема. Това може просто да освежи деня ви или може би за вас, че сте живи и красиви.

планина tattoo-23

Обикновено планинските татуировки са съчетани с дървета, както в реалния живот. Но това също може да покаже по-дълбоко послание, тъй като горите също са символи на силата.

планина tattoo-24

Можете да изберете какъв тип планина искате. Нещо грубо или нещо гладко, стръмно или ниско или нещо, което чувствате, ще бъде по-близо до това, което искате да бъде посланието.

планина tattoo-25

Ако не искате нещо, което е твърде голямо, можете да отидете с тази татуировка на планината. Това не е голямо, но е чист дизайн.

планина tattoo-26

Планината може просто да бъде мираж, но това му дава мистериозен ефект. Особено, когато се чувства така, сякаш е на Магическия огледал Малефиент.

планина tattoo-27

Този абстрактен дизайн на уникалността на планинското шоу и просто увеличава живота.

планина tattoo-28

Това е далеч от реалистичните татуировки, които са толкова популярни сега, но също така има своите поклонки дори в стил анимационен стил.

планина tattoo-29

Два малки дизайна, които можете да имате. Две малки напомняния, за да бъдете силни, защото сте.

планина tattoo-32

Тези планински планински татуировка дизайни са уникални по свой собствен начин. Дори когато това е същата тема, все пак изглежда доста различно с всеки един.

планина tattoo-33

Планините се смятат за символи на пътешествията. Същото като компас. И думата wanderlust. Така че, ако обичате да пътувате, това е перфектният дизайн за вас.

планина tattoo-34

Това мирно сътворение показва път към планините. Това може да е вашият начин за изразяване на любов към приключенията.

планина tattoo-35

Тази татуировка от малък планински район е направена от точки. Може да отнеме известно време, за да завърши това, но крайният резултат е невероятно.

планина tattoo-36

Тази странична планинска татуировка може да изглежда коварна, но е абсолютно зашеметяваща.

планина tattoo-37

Би било хубаво да имате снимка на планина, която искате да получите върху вас. Но вашата версия все пак ще бъде най-добрата.

планина tattoo-38

Малко татуировка на китката в планината. Друг добър дизайн, който помага да се преборите с депресията и самонаражението.

Leave A Comment

+ 79 = 87