Как да получите впечатляващи татуировки – направете и не

Значителни татуировки: В продължение на години, като хипита на 60-те години, хората с татуировки са били разглеждани като процъфтяваща конвенция. Предадени са за работа, промоции и влизане в елитни обществени групи. Татуирането е по-мащабен от всякога и приливът се върти. Хората започват да виждат творчеството, творчеството и оригиналността на татуировките. Ако искате да получите татуировка, най-вероятно ще искате нещо смислено. Ето някои съвети, за да започнете.

Как да стигнете смислени татуировки - направете:

Вземи в собствената си глава

как to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Представете си, че сте имали някакво ужасно заболяване и ви беше дадена една седмица, за да живеете (болезнено знам, но работете с мен тук). Къде би отишъл? С кого ще отидеш? Друга игра на ума е, ако къщата ви е била огряна. Какво ще вземеш с теб? Играта на тази игра е отличен начин да съблечем всички глупости в нашия живот. Всички неща, които са само шум в живота ни, могат да попречат на постигането на смислена татуировка. С поглед към всичко в живота си решавайте за себе си какво има трайно значителен смисъл и намерете начин да го включите в страхотна татуировка. Това не е толкова лесно, колкото изглежда, особено когато вземете предвид трайната част от това изречение.

Забавяйте вашето

как to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Всички сме чували, че добрите неща идват при онези, които чакат. Това е особено вярно за нещо, което носите със себе си до края на живота си. На практика е невъзможно да се получи дива коса един ден и да решите да вземете татуировка и да отидете онази нощ и да получите такъв, който има значително значение. В повечето случаи единственото изключение в това отношение е извънредното събитие, т.е. изгубваш дете, майка ти минава и т.н. Забавяй. Помислете къде искате татуировката, какъв размер искате да бъде, и след това проверете някои прости дизайни, за да получите идеите течащи.

Получите Безплатно персонализирано татуировка Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

Изпробвайте устройство

как to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Ако наистина не сте продадени как ще се почувствате за конкретен дизайн или местоположение, опитайте да го изпробвате. Отпечатайте го, използвайте маркери и го пресъздайте там, където мислите, че искате татуировка. Ако сте като мен, една 3-годишна би могла да рисува по-добре, така че попитайте някой, който има пропорционално количество художествен талант, за да го направи за вас. Ако сте сигурни за дизайна, но не за местоположението, опитайте временно татуировки. Това може да бъде полезно, ако искате да сте сигурни, че ще можете да покриете татуировката за работа и други специални събития.

Как да стигнете до значими татуировки - не

Отпуснете бутилката

как to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Всеки обича да се луди от време на време. Известно ми е, че трябва да скоча в плувните басейни в 2 сутринта и да не знам коя е идеята. След изстрел или три пъти е лесно да грешите ужасни идеи за най-добрата мисъл, която някога сте имали. Спомняте ли си плешивата Бретан? Нейният най-хубав час. Ние всички правим импулсивни неща понякога, това е част от това, което прави живота си струва правото на пътуване? Но наистина ли искаш да обясниш на майка ти защо имаш гол на врата ти? Ако не, вероятно е добра идея да останете извън салона за татуировки, когато пиете.

Празниците на главата на знаменитостите

как to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Все още си спомням една татуировка, която видях преди около осем години. Това беше главатар на Розан Бар. Помните ли я? Ситкомът й излезе през 1997 г.! И доколкото мога да кажа от TMZ и всички други клюки сайтове, тя не е направила нищо друго оттогава. Така че, моля, кажете ми защо някой ще иска лицето си на тялото им? Даде ли тя някаква скъпоценност от несравнима мъдрост в половин час ситком, която ми липсваше, докато гледах книгата "Новите деца на блок"? Това е класически случай, в който някой забравя простия факт, че татуировките са завинаги.

Така че направете анимационни герои

как to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Точно като актрисите в сериала, анимационните герои вероятно ще имат смисъл само в живота ви за кратко време. Представете си това. Вие сте на 30 години, управлявате миниван, пълен с крещящи деца, достигайки до прозореца, за да платите на Макдоналдс да ги затвори. Внезапно касиерът гледа към китката ви и казва: "Това е най-страхотната мишка Мини, която някога съм виждал!" Да, не. Беше много по-хладно на 18, когато Оле Мини беше кодовата дума за човека, когото вие и вашите най-добри приятели подминахте.

* Забележка: Игнорирайте това, ако планирате хора, които ви наричат ​​Daffy Duck, докато не изстискате кофата.

Не насърчавайте нищо

как to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Добре, така че носите Нике всеки ден от живота си. Опитали сте други обувки и те просто не прегръщат малките си пръсти по начина, по който искате. Така че се придържате към Nikes и мислите, че трябва да получа татуировка на Nike swoop '! Може би не. Плащате ли да рекламирате? Ако някой не ви плати - а дори и да са - промоционални татуировки за съня на някой друг вероятно нямате смисъл за вас. Чувствайте се свободни да игнорирате това, ако сте изобретили "Найки" или техния скандален удар.

Декларирайте никой

Освен ако не сте ги замислили или те са ви замислили, останете далеч от имената. Родителите или децата са единствените хора в живота, които не могат да променят връзката си с вас. Събратя попадат и в тази категория, но Анджелина Джоли настрана не съм сигурен, че някой би искал да отиде там. С развод, който е извън този свят, защо да залагате, когато не е нужно. Помнете, че това е нещо, което ще остане с вас, докато не сте червена храна. Съпрузите, партньорите, гаджетата и приятелките не винаги се придържат. Посъветвайте се с Лиз Тейлър, ако не ми вярвате.

Коя значима татуировка ще получите?

Няма формула 1,2,3, за да разберете как да получите значими татуировки. Какво има значение за един човек е безсмислено за някой друг. Лудната част е, че можете да направите точно обратното на всичко, което съм казал тук, и да излезете с парче, което обичате и няма да се промени за нищо. Намерете какво има значение за вас и след това отидете за него!

Leave A Comment

62 − = 55