Традиционни татуировки – 100 най-големите традиционни татуировки през цялото време

Традиционните татуировки са били наоколо за дълго време и за добра причина! Събрахме най-големите класически татуировки и дизайни на всички времена. Наслади се!Спрете се, защото сте на път да разберете кой е изобретил традиционни татуировки. Ако сте американец или човек, който е изучавал история в определен момент от живота си, тогава трябва да знаете за Пърл Харбър. Това, което се е случило тогава, не е целта, но самата локация е. Това е мястото, където бивш флот човек на име Норман Колинс научил различни техники за татуиране директно от японските майстори на татуировки.

Норман Колинс, наричан още Sailor Jerry, разработи нов вид татуировка, която е резултат от съчетаването на японските техники със собствената си американска визия. Цветовете, които използваше, бяха ярки и изборът му в иконографията беше смел. Той не само обновява стил, но и техники, като изгражда татуировъчни машини и се опитва да донесе повече цвят в произведенията си.

Тогава войниците се опитвали да татуират, без да се грижат как хората ще мислят за тях. Суровата истина беше, че те не знаят дали ще го направят жив, затова се отдадоха на постоянна маркировка. По-късно само танцуваха само моряци, бездомни хора и циркови мошеници. Те не се интересуват от социални ограничения, така че действията им се възприемат като бунтове.

За щастие, обществото не гледа татуираните хора така, както преди. Това, което не се промени, са традиционните татуировки. Те се смятат за класика, която ще ни преживее. Някои от най-често срещаните дизайни на татуировки могат да бъдат направени по доста лош начин като традиционните татуировки. Цветовата палитра, налична в наши дни, определено помага, но сложността на техниката на Сайър Джери не може да бъде преодоляна.

Според многобройни източници най-популярните традиционни дизайни на татуировки са изображения на индиански символи, момичета и момчета, русалки, комбинация от лястовици и врабчета, различни видове сърца, котви, орли, както и военни и други въоръжени сили символи; кинжали и рози. Всичко може да се адаптира към традиционния стил, така че можете да намерите татуировка художник, който е добър чекмедже и ентусиаст, ако искате.

Contents

60. Живи цветя и любовно писмо

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Любовните писма са нещо от миналото по традиционния начин. Въпреки това традиционните татуировки, изобразяващи любовните писма, са безкраен. Точно оформените цветя и фините засенчвания правят това бижута за татуировки. Посланието, което изпраща, е положително и може да даде на всеки усещане за топлина. По този начин татуировката трябва да говори с някой друг: с визуална привлекателност и емоционално размиване. Ако цветята са това, което ви харесва по-специално, можете да намерите повече цветя татуировки тук.

59. Подводни татуировки на подково подкова

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Вярваме, че подковите носят късмет и те играят роля на защита от векове насам, но знаете ли историята, която стои зад нея? Просто казано, ковач извади подковите, приковани към краката на дявола, само след като дяволът му обеща, че няма да влезе в дом, в който има подкова вътре. В допълнение, подковото държи вещици далеч. Независимо от това, което решите да вярвате, истината е, че наситеността на цветовете и облицовката от татуировката са невероятни! Местоположението е и голям плюс!

58. Изпийте Пина Колада по всяко време, навсякъде

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Аз съм прекалено коктейл ценител или мислите си за Пина Колада? Тази татуировка е толкова добре направена, че си представям себе си на плажа, отпивайки от ароматизирана напитка с ананас. Приеми за татуировката художник Ким Нгуен, който подписа тази красота в Холандия! Той свърши страхотна работа, рязко изразявайки линиите и цветовете по стария начин на училище. Знаеш какво казват, не избирай татуировката, избери татуировката!

Получите Безплатно персонализирано традиционно татуировка Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

57. Подкова и роза

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Моряците смятат, че подковото е осигурило безопасното им пристигане в местоназначението, така че защо да не носите такъв на кожата си и да се възползвате от защитата във всеки един момент? Тази подкова е добре декорирана и оцветена с ярки нюанси. Комбинацията между подкова и роза е класическа. Деликатен и женствен, този дизайн овладява в същото време. Той включва дебели линии, но и много меки криви.

56. Над-луна надежда и живот

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Това е сред традиционните татуировки, които не са само за символите, а за техниката. Докато полумесецът не е популярен дизайн, който се наподобява на тази техника, изглежда доста примамлив, за да стане такъв! Когато го гледам, ме кара да мисля за надеждата и живота, благодарение на добавките към цветята. Цветовете са хубави и живи!

55. Отпиване от коктейл на истински плаж

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Черно и червено е убиец цветова комбинация, представителна за традиционните татуировки. Ако преди това мислехме за плажовете и Пина Колада, сега можем да се отдадем на тази перфектна гледка. Самият дизайн е опростен. Въпреки това, този залез сякаш задейства ендорфино-освобождаващите области на мозъка! Една добре татуирана татуировка като тази може да има същия ефект върху нейния ползващ!

54. Лястовата, която носи цветя

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Лястовиците имат много символични значения. Тази татуировка може да бъде метафорична интерпретация на старо суеверие, което казва, че лястовиците носят душите на мъртви моряци направо в небето. В този случай душите на моряците могат да бъдат представени от цветя. Тази лястовица определено ги носи, така че тази аналогия може да е вярна. Освен това, лястовиците означават свобода, надежда, любов, грижа и обич. Изпълнението и поставянето на тази татуировка са забележителни!

53. Контрастиращо черно сърце и цветя

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Удивително сладко, това черно сърце не изпраща много положително послание. Повече от мелодраматично сърце, тя се спасява от щастливо оцветените цветя, които са разположени върху нея. Тъй като е част от традиционната категория татуировки, не мисля, че има нещо общо с черен на сърце изразяване. Татуировката изкуствено запълни сърцето с черно, без да оставя празни места или линии за пълнене. Това е нещо, което само професионалните артисти на татуировки с професионална машина за татуиране могат да направят.

52. Вечната лента за шията се състои от красота традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Традиционните татуировки са предназначени за всяка част на човешкото тяло. Това момиче избра да получи лента за шията, която е пълна с традиционно изработени дизайни. Първо, има портрет на красива жена, до невероятна роза и други символи. Както можете да видите, татуировката, която прилича на огърлица, не се извършва с една и съща техника, но и двете съвпадат и се сливат чудесно.

51. Млади и традиционни Джони Деп

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Когато погледнете тази татуировка, имайте предвид, че това не е реалистичен портрет. Дори ако татуировният Джони изглежда много подобен на истинския Джони, неговите черти може да изглеждат слабо направени. Мога да ви уверя, че не са. Това е тълкуване на външния вид и личност на Деп в старата училищна техника. Нищо по-малко и нищо повече! Е, сълзите и малките сърца са допълнителни!

50. Пеперудата молец и черепа

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Комбинация от пеперуда и молец, тази татуировка е украсена с череп. Цветовете са толкова живи, че изпращат много мощно визуално послание. Те говорят за интензивността, личността и баланса между живота и смъртта. Черепът не е колоритен, така че очевидно трябва да бъде такъв, тъй като смъртта не е най-веселото нещо. Линиите са точни и засенчването е фино. Този дизайн е подходящ за жени повече от мъжете.

49. Камилата и кактусът

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Понякога една много детайлна татуировка изглежда по-добре от други по-графични. Това е случай, когато няколко детайли са достатъчни, за да се направи правилно декорирана камила и кактус зад нея. Камилата не изглежда щастлива, може би защото тя носи коледни украси в пустинята и точно това е целта. Един талантлив художник може да изпраща различни съобщения само като използва правилно извитите линии. Харесва ми как цветята действат като рамка в татуировката с татуировка на тема пустиня.

48. Жената, която се изчервява

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Морска жена или момиче в костюм на моряк се вписва перфектно на крака на тази жена. Изглежда, че се изчервява и това може би е просто опит да се подчертае нейната невинност и женственост. Не се изобразява като сексуален символ, тази красота комплиментира крака на тази жена, като привлича вниманието към средата на глезена си, създавайки по-тънък ефект. Татуировките могат да направят това за всеки, ако са поставени правилно.

47. Котва и изгубено съобщение

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

MCMX е римска цифра, която означава 1910 на арабски номера. Макар че тази година може да не ви каже нищо, тя определено е представителна за този човек. Не съм сигурен дали хората използват много римски цифри, но изглеждат стари, така че те се вписват в този образ. Както може би знаете, котвата символизира надежда и твърдост. Придвижвайки се по-нататък, бутилката изглежда държи покана до плажа. Хората всъщност изпращали съобщения по този начин, така че защо да не питате някого на среща като тази? Приятно докосване с всеки тъмен нюанс!

46. ​​Вярвайте в историята и ролевата игра за традиционните татуировки

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Сладко и вещично, това момиче излиза с луната и котката. Всеки герой има силни личностни черти, които са добре привлечени по традиционния начин. Няма фон или твърде много засенчвания. Въпреки това, не мога да не отбележа, че луната се разкъсва. Всяка история има някаква драма в нея. Важното е как завършва. Историята на мастилото на този дизайн определено беше успешна!

45. Красотата се крие в детайлите

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Огледалото, червилото и някои цветя са чудесна комбинация за женствена традиционна татуировка. Това, което особено оценявам за тази татуировка, е контрастът между студените и топлите цветове. Червени, златисти и жълти са топлите цветове, докато синьото и тюркоазените са студени цветове. Чрез смесването на двата вида, художникът създава балансирана композиция, която изглежда невероятно на кожата! Дизайнът на червилото и огледалото са старо училище.

44. Очарованието на Оуя

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Платформата Ouija е създадена през 1894 г. Тя не е популярен традиционен дизайн на татуировки, но не е адаптация на нещо ново в стар стил на училище. Не много хора вярват в ефикасността и правомощията си, така че никога няма да станат по-популярни, отколкото днес. Въпреки това, тя не е изцяло съставена в тази татуировка, а представлява третото око. Женската ръка, която се отнася до вещиците, носи няколко други полезни елемента в окултизма, като диаманти и пръстен на изумруди.

43. Любовта бие буквално и фигуративно

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Един 2D паяк, придружен от забавно послание, което се зарежда в традиционната техника, прави идея за татуировка. Буквално и фигуративно този човек очевидно е бил засегнат от влюбена измама и той или тя вероятно харесва паяци. Не често някой избира животно, което той или тя има фобия за татуировка. Това ни оставя с първия вариант. За да завършите изображението, тялото на паяка има малко, червено сърце върху него. Изключителен избор в цветовете и шрифта!

42. Декадентност в традиционния стил

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Обратно през дните, обектът, изобразен в тази татуировка, е табу. Най-лесният начин да се позовем на някакъв декадент или интимен субект е да го предложим повече, отколкото да го покажем. Който има идеята за тази татуировка, определено е бил вдъхновен. Мустаците му са ключов елемент от тази добре направена татуировка. Само един смел човек би избрал този дизайн. Как си палав ти?

41. Акулата е мексикански делфин

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

В тази татуировка ще намерите една от най-разнообразните цветови палитри в традиционните татуировки. Не много отдавна цветовете бяха доста ясни. Въпреки това, наличният сорт в наши дни прави мастилото по-забавно и не нарушава никакво правило. Тази акула, която всъщност е част от мексикански делфин (тъй като има сомбреро), може да мине като морско същество, така че тази татуировка може да бъде морска тематика. Докато това предположение може да изглежда малко преувеличено, визуалното въздействие е това, което наистина има значение. Ето още татуировки на Мексиканския ден на мъртвите.

40. Магията на една оптична илюзия

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Очарованието за жените и магията са добре заснети от този дизайн. Красива жена се противопоставя на законите на физиката, като изпълнява магически трик. Предполага се, че тя държи средата на тялото си в кутията над главата й. Въпреки това, според начина, по който този трик наистина се прави, има две жени в тази татуировка. Няма по-добър цвят за изразяване на страст и бързо изпомпване на кръв от червено! Простите, смели линии правят тази татуировка да умре!

39. Грамофон, украсен с цветя

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Грамофони са стари и остарели музикални плейъри, които изглеждат грандиозни и могат да означават афинитет към музиката. Този грамофон е изключително специален, защото е залепен в старото училище. Татуировките като този не са клишета, те са просто класически. Цялото изображение е привлекателно и излъчва позитивност, както и много радост визуално и акустично.

38. Парфюм в скъпа бутилка

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Вкусните неща могат да изглеждат скъпи, но те не са задължителни по този начин. Тази красиво декорирана бутилка парфюм улавя елегантността на старите дни. Златни не е лесен цвят, който да се получи за татуировка, но художникът, който го направи, определено го издърпа. Диспенсерът за парфюми и малката помпа са хубави детайли, както и розите от бутилката. Можете ли да си представите човек, който мирише като сурови рози? Ето как традиционните миризми харесват.

37. Жълта роза, свързана със слънцето

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Розите изглеждат хладно, но има и скрити значения зад цвета на розите. Например, жълтите рози са свързани с приятелство и оптимизъм. Самият цвят е знак на власт, мъдрост и понякога радост. Това момиче избра огромна жълта роза, за да украси ръката й. Прибави тъмнозелени листа, които се разпростираха върху предмишницата. Традиционният стил изглежда по-добре в тази ситуация, отколкото реалистичната.

36. Змията на кръста

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Има две значения на змията на кръста, а именно тази, свързана с Мойсей и тази в алхимията. Първият е за Мойсей, който защитава хората от чумата, като издига змия. Вторият се отнася до това, че еликсирът на живака трябва да бъде лечебно. Никой от символите не изглежда точно като този, но вероятно истината е някъде между тях. Сигурно е, че традиционните татуировки като този са тайнствени и добре изглеждащи.

35. Алиса в страната на чудесата е традиционна

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Заекът от Алиса в страната на чудесата изглежда ужасно сериозен в този дизайн. Характеристиките му са малко прекалено подробни за стария стил на училище, което ме кара да мисля, че това всъщност е част от категорията неоторични татуировки. Останалите елементи обаче са налице. Иконографията е една от силните страни на този татуировъчен стил и този заек не е един от класиците.

34. Декорация на лакътя на старо училище

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Лакът е едно от най-болезнените места, на които можете да се занимавате с татуиране. Въпреки това, след като татуировката е завършена, ще можете да се насладите на един живот на съвършенство! Бих казал, че това е татуировката; чисто съвършенство! Ако сте фен на такъв стил на рисуване, ще трябва да издържите малко болка от подплата и засенчване, но резултатът ще бъде страхотно! Този човек го е играл безопасно с традиционните декоративни цветни мотиви.

33. Всеки път води дом

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Поговорката Всеки път води дом звучи много като една европейска поговорка, която прилича Всеки път води до Париж. С други думи, независимо от това как го казвате, този дизайн подчертава значението на пътуването, както и значението на връщането у дома. Какъв е най-добрият начин да представите пътуването, отколкото да добавите земно кълбо и няколко куфара? Чисто писане и перфектно оформяне!

32. Забиване в сърцето

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Буквално или не, сърбежът е визуално привлекателен в дизайна на татуировката! Една хубава, четиристранна кама с подробна дръжка минава през кърваво червено сърце. Може би малко насилие за някои, традиционните татуировки като този са предназначени да изразят грозната част от живота, не само положителната. Чудя се как този човек ще избере да слее всичките си татуировки за ръце в ръкав.

31. Портрети на двама любовници

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

По-малко смели и по-символични, тези портрети обединяват двама любовници в златно сърце. Тъй като любовта е красива и винаги цъфти, цветните добавки правят съвсем смисъл. Purple се използва за пръв път от Sailor Jerry и сега изпитва пълно завръщане. Разположена на границата между женската и мъжествената, лилавото се вписва добре с други допълващи се цветове, като жълто, бяло, сиво и розово.

30. Начало е мястото, където е сърцето. Винаги.

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Хубава къща, положително послание и въже, оформени като знака за безкрайност, са част от тази традиционна татуировка. Присъствието на къщата е самообяснително, но знаете ли какво е символиката на въжето? Въжето всъщност представлява знание. Може да се каже за заключението, което този човек привлече или за факта, че никога не спираме да научаваме нещо ново. Независимо от истинската причина, това е страхотно татуировка, напомпана по старите начини на училище.

29. Портретът на зачервена красота

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Забелязали ли сте, че във всички традиционни татуировки жените се зачервят? Вярвам, че е да покаже тяхната невинност и наивност. Наслабена със силно пигментирани цветове, този дизайн изглежда доста и се вписва в корема на този човек. Има малко или никакво засенчване, както и точно очертаване. Желая ми миглите ми толкова дълго, колкото в тази татуировка! Шон Бейли е името на художника на татуировките, който е направил това. Той е от Амстердам, Холандия.

28. Вътрешна битка и пишеща машина

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Тони Талбърт се оказа с тази татуировка! Той се отклони малко от стила на старата школа, когато подложи тези цветя, но освен това доста приличаше на правилата. Тази пишеща машина може да се отнася до историята на живота или до конкретен човек, който е писател. Сред тези, които се борят, особено със себе си, са писателите. Една безкрайна борба и постоянна татуировка са добър мач!

27. Подкова се сдвоява с роза

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Мике Чембърс успя да смали тази традиционна подкова и розов дизайн на крака на жената. Той не импровизира много, когато става дума за форма и извити линии, но той добавя личен стил с неговия избор в цветовете. Символът на любовта и красотата, тази роза е червена, което всъщност е плеоназъм на много езици. Червената роза означава любов и романтика и никога не е старомодна.

26. Трънките на розата пронизват луната

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Тази метафорична татуировка е запечатана в Лийдс, Великобритания от Джо Елис. Той приятно съчетава черни нюанси с кафяви нюанси, поддържайки приемливо съотношение между фантазия и реалност. Луната е буквално пробита от тръните на роза и изглежда тъжна! Не съм сигурен какъв е смисълът на този дизайн, но изглежда дълбок и проницателен. Това е повече от нетрадиционна татуировка, от класическа традиционна.

25. Череги, котки и цветя

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Друга нео-традиционна татуировка, която се разпростира върху гърба и бедрата на жената. Тя не е типична от никоя гледна точка, но съдържа класически елементи като цветя, черепи, панделки и слабо детайлни дизайни. Липсата на детайли не е недостатък, а характеристика на традиционните татуировки. Цветовете са ярки и много разнообразни, което аз лично оценявам. Имате ли повече цветен татуиров фен или черно-бял татуиров фен?

24. Изгледът на гордата лисица

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Лисиците се предполага, че изглеждат горди, тъй като се смятат за трошачи. Въпреки това, в зависимост от културата, която вземаме под внимание, лисиците също са благородни и мъдри посланици; те са приспособими, умни и мислят бързо. Японците смятат, че лисиците символизират дълголетие и защита от зло. Келтите, от друга страна, смятат, че лисиците са водачи. Като татуировка, това изображение представлява успех на Ibi Rothe, татуистка художник от Лайпциг.

23. UFO отвличане на крава

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Не е ли татуировка смешно? Смятате ли, че съществува извънземен живот? Не можем да знаем със сигурност дали човекът, който е получил тази татуировка, е вярващ или не, но той със сигурност е избрал много оригинален дизайн! Джени Булгер хареса тази идея и я наложи върху кожата си. Бюлгер го дръпна със старата техника на училището и отлична цветова палитра. Този дизайн е прост, но много подсказващ.

22. Опасната кама и розата

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Общоприетият смисъл на тази татуировка е живот или безсмъртие. Камата се появява сама или в близост до различни други татуировки и означава нещо различно всеки път. Розата е известно, че означава любов и живот. Детайлите и цветовете са характерни за традиционния стил. Това парче е женско и подобрява външния вид на момичето. Няма по-добро съвпадение, отколкото слабо тяло и готино татуировка като тази, написана от Хамиш Кларк.

21. Украсено огледало за ръце

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ако значението на огледалото е физическо и духовно отражение, тогава какъв е смисълът на огледалната рамка без вътрешното огледало? Красиво декорирана и разположена близо до две прекрасни жълти рози, тази огледална рамка определено е част от философската теория. Всичко е относително, да не говорим за философия, затова просто трябва да се съсредоточим върху симетрията и еднородните цветове за тази.

20. Цветна морска пеперуда

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Корабът и светлинната кула са елементи на морски татуировки. Ако си спомняте, моряците бяха сред първите, които се възползваха от традиционните татуировки. Така че, морската категория е много важна, когато става въпрос за стария стил на татуиране. Този човек съчетава момиче и по-нов дизайн с два от най-честите морски символи. Всеки детайл се вписва на място и като цяло тази татуировка е отлична!

19. Перлата от дълбините

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Включването на тази татуировка в категорията на морските татуировки може да бъде малко пресилено, но морето всъщност е компонент. Перлите са естествените бижута на морето, които отнемат много време, за да се формират и които не са засегнати от затруднените води. Прости и доста грандиозни традиционни татуировки като този са рядкост. Хората обикновено се примиряват с добре познати символи, като кораби, кули, врабчета, знамена и котви.

18. Котката с розова яка

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Украсена с многобройни култури през годините, котката не е само домашен любимец, а и пазител на "Другия свят". Тази особена котка изглежда приятелски, но има и известна гордост в позата й. Привързаността на котките към цветята се дължи само на класическата рецепта за традиционна татуировка. Две красиви неща винаги са чудесни заедно, затова мога да нарека това успех! Вие сте котка или куче човек?

17. Бафомет в традиционното американско виждане

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Също толкова впечатляващо с реалистичния дизайн на Бафомет, това изглежда по-пълзящо. В случай, че не сте запознати с това, кой е Бафомет, трябва да знаете, че той също се нарича Sabbatic Goat. Това е езически идол, който бързо се свързва със сатанизма. Използва се и в магьосничество и е символ на дуалността. Това е първият път, когато виждам представянето на Бафомет в традиционния стил и мисля, че изглежда по-страшно от обичайното!

16. Гълъб за баба

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Татуировките, направени в паметта на нашите изгубени, са емоционални и изобщо не са редки. Почитането на мъртъв, скъп човек може лесно да се направи с татуировка. Например, тази татуировка се състои от гълъб, плетене на прибори и книги. Вероятно бабата на този човек четеше и плетеше много. Гълъба е символ на мир, любов и надежда. Може би баба не можеше да надживее традиционния стил, но поне получи татуировка за почит.

15. Домът е където и да съм с вас

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Традиционните татуировки са пригодени да изразяват любовта също. Това е само един пример за татуировка, посветена на любовника на този човек. Тя избра да включи компас и много рози, за да покаже чувствата си. Тъй като тя се чувства у дома само когато и където е с любимия си човек, идеята за компас има съвсем усещане. Както вече казахме, розите, особено червените рози, са предназначени да изпращат послания за любов и романтика.

14. Вълнени цветя в букет

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Цветята са женски и диви цветя представляват див и неконформист човек. Сдвоете всички тези характеристики и ще имате перфектната традиционна татуировка с цветя! Венчелистчетата и листата са много графични и цветовете са живи. Това е, което най-много обичам за традиционните татуировки; цветовете не се разреждат или изглеждат избледнели. Аз не съм твърде любители на външния вид на стъблото, но предполагам, че акцентът трябва да бъде върху цветята.

13. Гълъб и компас

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Гълтането и компасът са два от най-често срещаните традиционни дизайни на татуировки. Те бяха гениално комбинирани в тази татуировка на рамото, която е пълна с позитивност и цвят. Малко по-голяма от обикновената татуировка, тази е по-подробна поради пространството. Ако сте начинаещ, трябва да знаете, че малките татуировки не са твърде подробни поради липсата на място. Обикновено старите елементи на училището не изискват твърде много подробности и те са 2D.

12. Meatball е космати топка

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Това очарователно коте на име Meatball има корона от цветя и прекрасна усмивка, когато тя показва зъбите си. Пет изображения могат лесно да бъдат адаптирани към този татуиран стил. Въпреки това, много хора не изберат нереалистични татуировки в наши дни. Реалистичните татуировки наистина са грандиозни, но това е като отпечатване на снимка на кожата. Бих искал и двата вида татуировки. Бихте ли избрали модерен или класически?

11. Високоплаване с корабно рамо

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Морска татуировка, поставена върху предмишницата на човек, е чудесен пример за традиционно изкуство на кожата. Дизайнът е комбиниран с компас и цветя, които подчертават стила повече от морския контекст. Не толкова ярки, цветовете изглеждат малко разредени. Мисля, че това е личен избор, а не характеристика на традиционния стил. Цветното мастило е по-плътно от черното, така че неправилното количество може да изглежда объркано.

10. Русалки, забелязани от фара

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Лина и Астрид са две хипнотизирани русалки, които изглеждат изложени в тази част на гърдите. Заедно с котвата и розите, няма по-добър пример за традиционен състав, който не е клише, но е пълен с общоприети символи. Цветовете са ярки, а засенчването е отлично. Частите на гърдите често са много болезнени поради гръдната кост и ключицата. Доста всяка татуировка, разположена върху или близо до костите, е по-болезнена от останалите.

9. Роял слон на крака

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

За разлика от предишната татуировка, тази не притежава нито един от най-често срещаните дизайни в традиционните татуировки. Въпреки това, тя се вписва добре в категорията неоторични татуировки. Интензивността на цветовете е характерна и детайлите не са твърде подчертани. Съмнявам се, че изглежда щастлив слон, но съм сигурен, че собственикът му е много доволен от резултата! Като цяло, това е една възхитителна татуировка!

8. Мама, татко и останалите

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Пълният ръкав е голямо постижение за всеки любител на татуировка. Част от него е посветена на майка и татко на този човек. Намирам това много докосващо и много внимателно за него. Той сглоби диамант и майка си, както и короната и баща си. Предполагам, че по този начин ги свързва. Сред другите елементи са розите, нещо, което прилича на вълните на морето и на някаква птица.

7. Purple бухал гордо стои

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Цветни татуировки не са лесни за вършене. Има някои татуирани художници, които изобщо не работят с цветове. Изборът на правилните нюанси и точното количество мастило понякога може да бъде трудно. Тази лилава бухала е пример за много успешна работа с цветове. Традиционна форма и линия, този дизайн е тясно свързан с понятията за нощ, луна, мистерия, магия, тъмнина и древно познание.

6. Дария и нейната най-добра приятелка

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Аз съм много голям фен на Дария. Познавате ли шоуто? Макар че вече не е популярна и само няколко души разбират сарказма на Дария, тя изглежда страхотно изобразена на крака на момичето. От другата страна е Джейн, най-добрата приятелка на Дария. И двете имат различни цветни цветове като част от портретите си. Все пак бих предпочел различни среди за тях. Те изглеждат добре, но щастливата тема всъщност не ги представя.

5. Орелът и американското знаме

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Такова традиционно парче е трудно да се пренебрегне. Това е много националистично татуировка, заредена в старата школа. Орелът изглежда е почти на път да лети от гръдната кост на този човек, така че това е плюс. Обикновено традиционните татуировки са двуизмерни, но по някакъв начин това не изглежда така. Не е предназначено да изглежда 3D, но е толкова величествено, че го прави.

4. Объркан бухал изглежда страшно

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Символ на нощта, тази бухала е намръщен и не изглежда твърде приятелски. Той се държи твърдо на клон, опитвайки се да изглежда наложително. Но совите също са за мъдрост и женственост, така че образа им е контрастен. Това, което омекотява тази татуировка, са красивите червени рози, които се намират от всяка страна. Проучванията показват, че гърдите на жените болят много повече, отколкото при мъжете.

3. Тигър, череп, вълк и лястовица

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Едно животно и татуировка любовник, този човек има себе си някои болни татуировки. Ръката му е изпълнена с дизайни с различни видове животни, заобиколени от винаги наличните цветя. Той раздели ръката си в топли и студени цветове. Ако погледнете отблизо, вие ще видите, че предмишницата му е предимно напоена с топъл цвят. Това е доказателство за отдаденост и добър вкус! За повече татуировки с ръкави.

2. Времето е ценно за моряците

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Това е произведение на изкуството, което е замислено с идеята за традиционните символи. Единственият обект, който е по-малко популярен в традиционния свят на татуировки, е часовникът, но освен това всичко се вписва перфектно. Морска татуировка, този дизайн се вдига благодарение на крилата на орела и е деликатно в същото време благодарение на червените рози.

1. Битката при орела и змията

традиционен Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Татуистът Тим ​​Хендрикс направи това невероятно гръбно парче. Той включи тази татуировка в категорията кораби и платна, но това е много повече от това. Всъщност той се фокусира върху морската тема и върху битката, която се провежда на заден план. Има орел, който се бори със змия и никой не знае защо, или не? Епичната татуировка обаче доказва, че традицията не е стил, който ще преживеем, но ще преживее повече.

 

Leave A Comment

+ 31 = 41