Музикални татуировки, които ще ви накарат да се качите или да се спуснете

Contents

Музикални татуировки

Музикалните татуировки може да не са били наоколо хиляди години, но музиката е! Най-старото доказателство, че хората са свикнали да правят музика и да я слушат, датира от 200 г. пр. Хр. Гърците имаха начин да придадат акценти на определени думи, правейки ги да звучат различно и ритмично. С течение на времето музиката придобива все повече и повече основание. Конфуций, известен философ от Китай, се позовава на музиката в дълбоките си трудове. Той стигна до извода, че music произвежда някакво удоволствие, което човешката природа не може да направи без него. 

Многобройни други личности споделиха своите мисли за музиката, включително Шекспир. Общото мнение за музиката не се е променило от хиляди години насам. За щастие имаме достъп до много по-голямо разнообразие от музика.

Музикалните татуировки са начин за изразяване на нашата любов към музиката. Получаването на татуировка, която по някакъв начин е свързана с идеята за музиката, е като пренасянето на музика в образи. Музикалните ноти са известни, че точно това, но има и различни символи, които могат да ни помогнат да изразим чувствата си към музиката.

Музикалните татуировки могат да бъдат разделени в две основни категории, а именно за любителите на музиката и за музикалните дейци. Първата категория обикновено включва музикални нотки и слушалки, съчетани с други визуално привлекателни елементи като рози, панделки, сърца, компактни касети и т.н. В допълнение, тя включва логотипи и портрети на любимите певци.

Втората категория е по-фокусирана върху музикалните инструменти. В зависимост от инструмента, който играят, хората получават татуировки за цигулка, татуировки за китара, татуировки за барабани, татуировки за бас китара, татуировки за микрофони и т.н. Те се интересуват повече от техническата част на правенето на музика, отколкото от това как се чувства.

Простите или сложни музикални татуировки са в състояние да изразят вашата любов към музиката като цяло, определена група или певец и определен музикален инструмент. Можете да бъдете толкова творчески, колкото искате, когато проектирате татуировката си, но дотогава, тук са някои готини примери!

50. Любовта на звука на музиката

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Това е много проста музика татуировка, която изразява любовта на този човек към музиката. Състои се от очертанията на сърцето и отрязването или осмата бележка. Не мисля, че той или тя особено харесва звука на осмата нота, но това е просто начин да се кондензира една идея в символ. Този тип татуировка може да бъде включена в категорията на минималистичните дизайни, тъй като в същото време е много ясна и смислена.

49. Възпроизвеждане, пауза, прескачане и разбъркване

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Друг прост дизайн, който се вписва перфектно на китката, също е изразителна татуировка. Тя е свързана с технологията, която използваме, за да слушаме музика. Има символи за игра, пауза, прескачане и разбъркване, всички, които използваме всеки път, когато искаме да чуем звука на музиката. Разбъркана ли е опция, която използвате? Харесва ми да се изненадам от устройството си, но не е като да не знам всяка песен от плейлиста ми.

48. Тялото е като двойник

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Тази дама татуира много малка част от тялото й, но тя я трансформира много повече. Благодарение на перфектното разположение на двете татуировки на музиката, гърбът й сега изглежда като двойник. Този низ инструмент не е точно представен, но ако погледнете по-голямата картина, нейната идея е страхотно! Тя може да бъде двойник бас или може да бъде танцьорка.

Получите Безплатно Custom Tattoo Design Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

47. Песента на две сърца

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Персоналът и четири музикални нотки, два от които оформят усмихнато лице, са перфектни заместители на сватбените пръстени. Тази двойка има съвпадение на татуировките на това, което вероятно е част от любимата им песен. Те добавиха елемент на забавление в татуировките си за музика, а именно вратовръзката. С помощта на малка и голяма вратовръзка те създават впечатлението за усмихнати лица. Оценявам творчеството и модерния им начин на изразяване на любовта им.

46. ​​Музиката е запазена душа

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Писането на съобщение в телата ни, което се отнася до музиката, е също толкова добро, колкото всеки друг дизайн. Това момиче изглежда има сериозни проблеми в живота си и музиката винаги е била там, за да я утеши. поговорка музиката спаси душата ми е доста сериозно изявление, което не бива да се подценява. Също така харесвам калиграфския шрифт, който тя избра за дълбоката си татуировка.

45. Логото на Рамщайн

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Rammstein е немска банда, която пее индустриален метал. Логото им е точно като татуировката на това момиче. Тя трябва да е сред най-големите си фенове, откакто е избрала трайно мастилото си с логото си. Тя го татуира близо до сърцето й, така че това означава много! Тази област не е твърде изложена, но не и скрита. Аз се възхищавам на нейната отдаденост на тази група, защото явно не е силно татуирана с други лога на бандата.

44. Височината и цветето

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Този дизайн е част от музикалните татуировки и индийските татуировки. Инди е кратка за независима и се отнася до стил, който не е основен. Музикалният знак отвътре на цветето е глезенът G или височината. От съвременните времена, той се използва широко за вокална музика. Повечето хора не го знаят, затова просто го използват като символ на музиката като цяло. Този човек не е почитател на нищо общо, така че може да знае истинското си значение.

43. Фина музика в сърцето

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Техниката, използвана за мастило на тази татуировка, се нарича фина линия. Това е самообяснително и много кокетно средство за мастило на детайлни дизайни. Мога да идентифицирам множество музикални символи като част от сърцето, като G clef, F clef, осма нота, бележки за лъча и четвърт нота. Тя е наясно с това, колко сложна е музиката, затова тя не само представлява любовта си към музиката с един символ.

42. Музикални символи с форма на китара

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Вдъхновен избор като татуировка на предмишницата, това представяне на китара е изпълнено с музикални символи. В сравнение с татуировката, за която говорихме преди това, това съдържа допълнителен символ. По-конкретно, тя е тази, която прилича на апостроф. Това е дъх. Твърде много напрежение ще ускори сърцето ни бие до точката на тахикардия, така че дишането винаги е добре дошло! Извитият акорд изглежда допълнително подскачащ!

41. Музика, свързваща хората

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Когато можете да синхронизирате ударите на сърцето си и любимата си музика бие на другите, тогава можете да сте пълни. Четвъртият и петият персонал се трансформират в символа на сърцето, за да изразят чувствата си. Двата силуета изглеждат като бели бележки, за да подчертаят връзката. Не съм сигурен защо има половин нота, но предполагам, че всичко е свързано с намирането на нашите половинки. Много трогателно!

40. Любов към U2

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Създадена през 1976 г., U2 е една от най-популярните групи в историята. Тази татуировка изобразява едно от логото на групата. Те не са използвали едно и също лого през десетилетията, но всеки от тях е представен в определен момент. Те са ирландци и пеят рок, така че може би този човек харесва рок жанра или е ирландец. Произведени в ранните им дни, това лого е отпечатано върху официалните стоки на групата. Тези хоризонтални линии трябва да бъдат крила. Музиката ви кара да летите, разбира се, разбира се.

39. Листовата музика като роза

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

За да се опише колко красива е музиката, човек може да вземе листа и да я оформи като роза. Листовата музика е музикална нотация, отпечатана на хартия или на хартия на персонала. Това е много изобретателен начин да покажете в изображенията колко музика означава за вас. Харесва ми, че този човек поддържа дизайна прост и фокусиран върху предаването на съобщение, а не върху създаването на визуален шедьовър.

38. Мир, музика и цветя

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Малко променено, тази клечка G изглежда приятно до оранжевото цвете. В средата на ключа има символ на мира. Музиката е мирна и красива, така че татуировката има смисъл. Тя изглежда като дизайн, персонализиран за определен човек, а не от албуми, пълни с татуировки. Тази монета е поставена там с цел. Тя е предназначена да ви даде представа колко голяма е тази татуировка.

37. Големи слушалки за безупречен звук

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Тези слушалки не са животински размери! Те са значително по-големи! Все още ми харесва как изглежда този извънгабаритен дизайн върху ребрата на този човек. Той със сигурност е страстен към музиката и му харесва ясен звук. Тези типове слушалки обикновено са снабдени с пяна с памет, която осигурява дълго, удобно износване. Той ще се чувства удобно да носи своята татуировка, след като лекува!

36. Въртящи се музикални елементи

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Тази визуално привлекателна композиция включва множество музикални елементи. Сред музикалните татуировки, които съдържат повече от два музикални инструмента, този е оформен като сърце; нещо като. Лявата страна е съставена от персонал с музикални ноти върху него и част от G clef, а дясната страна включва пиано ключове и част от китара. Не мога да кажа коя част от тялото е напоена, но обичам цялостния външен вид!

35. Денят на мъртвата китара

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Тази татуировка е комбинация от музикален инструмент, череп и лого. Погледнах логото и принадлежа на компания. Собственикът на тази компания е този, който е получил тази татуировка. Той е творчески човек, тъй като е събрал захарен череп и китара по такъв хладен начин. Знам, че китарата е невъзможна, защото нейните акорди не са добре затегнати. Значението на всичко това е твърде лично, за да се каже.

34. Пеейки заедно със звездите

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Съдейки по детайлите в тази татуировка, човекът, който го е получил, е вокалист. Микрофонът не е единственият елемент, който може да го отдалечи. Звездите символизират желанието да бъдат успешни и един професионалист би могъл да знае, че # не е hashtag за нищо, а символ на остри ноти. Наличието на тридесет и втората нота също е знак на знанието. Тридесет и втората бележка е тази с две знамена.

33. Божествени звуци върху червени устни

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Няма тайна с тази татуировка за музика. Една жена реши да напише страстта си върху кожата или да представи любовта си към женските гласове. Звукът излиза от добре дефинирана уста; тя е остра и започва с пунктирана бележка. Последното означава, че продължителността на нотата се удължава с половината. Така че, представете си женски глас, който поддържа бележка. Свързвам това със спокойствие и спокойствие. Ти ли си??

32. Компактна касета със съобщение

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Компактните касети или аудио касети бяха на мода до началото на 90-те, когато компакт дисковете се появиха. Не мисля, че този човек е стар, но той или тя може да намери тази лента за музика. Добавеното съобщение гласи това животът ми е музика. Можем лесно да заключим, че музиката е живот независимо от формата, който използваме, за да я слушаме. Дори не използваме компактдискове в наши дни, така че всичко, свързано с музиката, върви.

31. Мексикански китарен певец

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Имайки предвид декорациите от лицето на този певец, можем да заключим, че е мексиканец. Той също пуши пура, факт, който може да се свърже и с Мексико или, дори по-добре, с Куба. Изражението на лицето му казва много за това, колко душа влага в музиката си. Може би човекът, който го е избрал, оценява страстен певец, който може да направи всеки емоционален.

30. Музиката погали сърцето

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Персонал, пълен с музикални ноти, заобикаля ярко червено сърце като панделка. Той изглежда деликатно и затоплящ сърцето. Белите акценти изглеждат толкова хубави, че правят бележките блестящи. Това е една от татуировките на женската музика, която би изглеждала чудесно на ръката на някого, на китката или на глезена. Когато избирате малка татуировка, най-добре е да не я мастирате в области, където големи татуировки ще се поберат по-добре.

29. Бедро, изработено от музика

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Увлекателна и женствена, тази татуировка изглежда секси! Изглежда, че тази жена носи чорапи, когато в действителност не е. Вместо високите чорапи, тя носи татуировка, вдъхновена от музика. Има една симфония на безтегловност музикални ноти върху лента, която се затваря с лък. Този дизайн дори не се нуждае от цвят, защото просто се откроява. Бихте ли се осмелили да изберете такава татуировка?

28. Рози и микрофон на бедрото

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Тази татуировка не е толкова смела, колкото предишната, но все още изглежда фантастична! Розите са женски и микрофонът дава възможност! Микрофонът е старомоден, но добре татуиран с всички необходими детайли. Не съм сигурен дали хората все още използват този тип микрофон, но знам, че е част от пеещото оборудване в някакъв момент.

27. Двуцветни акварели

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Дали този двойник не прилича на къдрене на акварели? Докато задържа части от оригиналния си цвят, той също се накисва в синьо, тюркоазено, розово и червено мастило. Истинска симфония на цветовете, тази татуировка изразява отдаденост и любов към музиката. Никой никога не би избрал голям дизайн за нещо, което за него е малко. За мен това е по-голямо, отколкото бих искал, така че може би трябва да намеря инструмент, който да съответства на моя вкус по-добре.

26. Върхът на барабана

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Сякаш порталът за друго измерение е отворен, този барабан мистериозно се появява от черна дупка. Очертанието на тази татуировка е стегнато и следва само формата на барабаните. Малко прекалено тъп за моя вкус, този дизайн изглежда добре, но не излъчва някакво усещане. Красотата на барабаните е неоспорима, но мисля, че знаете какво имам предвид. Нека докоснем кимвалите!

25. Комбинация от микрофони и слушалки

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Черно-бяла реалистична татуировка, тази се основава на много засенчващи работи. Музикалните татуировки, които се състоят от тази комбинация, наистина се оценяват благодарение на тяхното значение и външен вид. Звукът, който фигуративно влиза в микрофона, излиза от слушалките. Звукът на музиката циркулира безпрепятствено и достига не само ушите, но и душите ни. Това е представителна татуировка за музикалната категория.

24. Деликатна ръка на усилвател на звука

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Микрофонът е основно звуков усилвател. Вокалистите трябва да бъдат изслушани възможно най-ясно от възможно най-много хора. Този инструмент обаче става много повече за тези, които пеят. Забелязвате ли колко деликатна е тази ръка, когато държите микрофона? Бих казал, че държи много крехък предмет, който може да се разбие по всяко време или бебе, а не здрав микрофон. Това е страстта.

23. Запечатани звуци от цигулка

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Пилето или цигулката има само четири струни. Ако сега свирите на цигулка в главата си, не сте ли учуден от сложността му? Само деликатните ръце, като тези от тази татуировка и блестящия ум, могат да направят такава хипнотизираща музика само с четири струни. Самата мастилена работа е доста добра. Не много татуировки художници успяват при рисуване ръце.

22. Модерна лента и аудио плейър татуировка

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Докато елементи от тази музикална татуировка са предимно стари или остарели, самият стил е съвременен. Този човек вероятно иска да си спомни микс ленти и гето музика, тъй като той пише тези думи на кожата му. Има и касетофон и касета, както и оранжева стрелка между тях, сочеща на мястото, където трябва да се качи. Мисля, че тази татуировка е оригинална и че дори и да има ясен смисъл, тя е много важна за него.

21. Punk-rock черепът е луд

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Приятно парче гърди, но тази татуировка изглежда малко, заради черепа. Черепът обаче е толкова невинен, че косата му е боядисана с цветове на дъгата. Прическата му разкрива своята идентичност като пънк-рокер и китарите разкриват любовта му към музиката. Вероятно една господарка, носителката на тази татуировка изразила своята личност по чуден начин. Иска ми се да имам смелостта да направя същото!

20. Когато думите се провалят, музиката говори музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Татуировката, която се разпространява на гърба на тази дама, е сложна. Освен китарата и много внимателно послание, тя включва също черепи, рози и крила. Черепите може да нямат никаква връзка със смъртта на някой скъп. Те могат просто да допринесат за дуалността на живота и смъртта извън думите. Музиката не се проваля, когато става въпрос за тъга, скръб и други чувства. Тази пурпурна китара прилича. Не бих променил нищо за тази татуировка.

19. Музиката оказва влияние върху живота

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Китара, която се превръща в дърво, може да означава много неща. Мисля, че основната идея се върти около факта, че музиката е душевна. Дълбоко заземените корени представляват основата на здравословно дърво, точно както една добра песен се нуждае от солидно познание за свирене на инструмент и за композиране на музика. Самата китара не изглежда фантастично, защото трябва да изрази принцип.

18. Любовта на музиканта

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Изражението на този човек на лицето е безценно! Това наистина показва обич и съдържание към китарата, който държи. Тъй като той може да рок китара с 6 нишки, той трябва да бъде доста талантлив художник. Не знам дали той е известен или не, но бях дълбоко впечатлен от това, колко добре са били заловени неговите емоции в този дизайн. Приветствия към татуировката, който успя да подчертае характеристиките на лицето си! Също така оценявам отдадеността на татуирането на гривните и часовника, защото те наричат ​​по-голямата картина на този човек.

17. Песента на птица музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Някои птици са известни, че пеят красиви песни, като присмехулната птица, канарчето и славейката. Не съм сигурен коя е тази птица, но мисля, че тя прилича много на присмехулна птица. Персоналът е изпълнен с много кратки нотки и акценти, освен обичайните ритми. Способността на птиците да пеят е вродена и уникална от един вид на друг. Може би това е причината някой да избере този дизайн и да го мастира за постоянно. Ако сте видели Игрите на глада, тогава вие със сигурност знаете как звучи приличащ на подигравки.

16. Името на качествената музика

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Маршал е производител на музикално оборудване, което е високо оценено с качествените си инструменти. Този човек очевидно е голям фен на тази марка, тъй като не е оставил такива подробности от своята татуировка. Той има две подобни татуировки върху различни оръжия, като единият от тях изобразява вид китара и усилвател, а другият - друг вид китара до същия модел на усилвателя. Той без съмнение е музикант, който получи татуировка, която разказва много за него и за страстта му.

15. Gramophone в почти живота размер

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Грамофонът е изобретен в края на деветнадесети век и е музикален плейър, който вече не се използва за слушане на музика. Запазените грамофони са най-вече изложени в музеи или са част от лични колекции. Татуировката на този човек изглежда толкова голяма, че мисля, че е почти толкова голяма, колкото грамофонът с размер на живота. Той трябва да е наистина в него, тъй като той реши да покрие гърдите и корема си с образа си! Нека музиката да свири!

14. Опитни пръсти, свирили на пиано

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Тази татуировка изглежда като разбита от един стар филм. Музикалните татуировки, които изглеждат толкова реалистични, са емоционални. Може да се каже, че няколко музикални символа и птица са чудесна комбинация. Въпреки това, когато се вгледате в тази конкретна рисунка, може да осъзнаете, че в нея се съхранява по-голямо емоционално натоварване. Фините сини засенки допринасят за старото усещане, което получавам.

13. Осцилиращ музикален отпечатък

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Нямам представа как звучи любимият ритъм на този човек, но знам как изглежда. Този тип музикални татуировки са новост. Хората тъкмо започнаха да татуират този тип звукова репрезентация. Тя все още се счита за нова и готина, така че трябва да я получите преди да стане стара новина. Знам, че бих! Не се ограничавайте само с слуха си, когато можете да използвате и визията си!

12. Заснемане на цветовете на залез слънце

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

При залез слънцето небето става червеникаво и жълто, комбинация от двете! Точно това видях, когато погледнах тази татуировка. Музикалните татуировки могат да бъдат много прости, или те са дръзки и колоритни, а това със сигурност е така.

11. I (сърцето) слушалки

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Звукът се движи във въздуха, ушите, мозъка и, най-важното, в сърцата ни. Музиката е живот за онези, които знаят как да я оценят и да я използват в своя полза. Анатомично правилното сърце с чифт слушалки е не само удоволствие да погледнеш, но и метафора. Музиката може да не излекува болното сърце, но определено може да излекува разбитото сърце. Този човек имаше много смелост да получи такава голяма татуировка на такава болезнена област, каквато са ребрата!

10. Вкарайте грамофон в сърцето ми

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

За да се направи музика, човек трябва да има познания. Той или тя трябва да знае как да свири на инструмент и да има друга теоретична практика. Докато всички от горните неща са важни, крайният резултат не може да се докосне, ако не идва от сърцето. Тези неща бяха красиво изразени в тази татуировка. Сърцето, комбинирано с грамофон, е свързано с емоциите, които излъчват звука през огромен конус. Една от най-движещите се татуировки в този списък.

9. Музиката тече през тялото

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Танцът не е единственият начин да позволим на музиката да тече през нашите тела. Китаристът / вокалистът от тази татуировка изразява много ярост. Изглежда, че ще смаже тази китара, но не мисля, че наистина ще го направи. Музиката може да ни помогне да се отървем от отрицателните чувства и енергии. Когато чувствам, че в тялото ми има твърде много отрицателна енергия, отивам да танцувам. Тази музикална татуировка е чудесен начин за предаване на емоциите.

8. Прозорецът за музика

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Музикалните татуировки са толкова разнообразни, че генерират най-странните резултати. Този кръг изглежда, че предлага впечатление за друго измерение, където пианото чака да бъде изиграно. Цветята изглеждат разположени зад нея. Двете не се комбинират, а се припокриват. Балансът между студените и топлите цветове е идеален в този случай, което прави този дизайн хармоничен.

7. Украсени грамофон и роза

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Всеки аудиоплейър е божествена за любител на музиката. Когато имате свободата да направите аудиоплейър по ваш избор така изглеждащ колоритен и хубав, ще го направите или го татуирате върху кожата си. Този човек избра втория вариант. Музикалните татуировки не винаги са дълбоки и изпълнени със смисъл. Те понякога са сладки и колоритни в зависимост от вкуса и личността на потребителя.

6. Френският рог се потопи в кожата

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Някои музикални татуировки са просто. така. готино! Ако ме питате, френският рог образно става част от съществото на този човек, така че той или тя искаше буквално да го покаже. Изтръгнатата кожа и музикалният инструмент са комбинация, която разказва много. Визуално казано, изглежда, че кожата расте над френския рог, точно както плевелите растат над неща, които оставяме на земята. Те стават едно чрез сливане. Френският рог се използва за изработване и изпълнение на джаз музика.

5. Нео-традиционен дървен барабан

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Това е детайлен образ на нео-традиционната татуировка. Музикалните татуировки са подходящи за всеки татуировъчен стил. Този изглежда малко карикатурен, затова не може да бъде включен в традиционната категория татуировки. Не съм сигурен какво е над дървения барабан, но вярвам, че е орел или друга подобна птица. Тя държи на барабана с нокти като барабана е наистина важно.

4. Клетка за защита на две червени птици

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Искрено се съмнявам, че всеки клон може естествено да расте под формата на G ключ. Идеята обаче е много вдъхновена, защото предполага, че музиката е живот. Листовете, цветът и фактът, че две красиви червени птици почиват на клончето G clef са признаци на привличане, плодородие и стабилност. Червените птици не са обичайни в реалния живот или татуировките. Ако искате да видите повече татуировки за птици, можете да проверите тази връзка http://www.tattoo-models.net/90-astonishing-bird-tattoos/. Що се отнася до музикалните татуировки, това е красота!

3. Перфектният портрет на певец

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Този портрет е с челюсти! Наистина не мога да повярвам колко е реална! Вече съм виждала невероятни татуировки и съм наясно, че това е възможно, но все още съм много изненадан, когато гледам на такова произведение на изкуството! Лицето, чието лице е татуирано, е Дейв Грол. Той е известен като вокалистът на Foo Fighters. Всъщност той е барабанистът от Нирвана и той е информиран на всяко ниво, когато става дума за музика. Един наистина сложен художник, той сигурно е бил вдъхновение за индивида, който получи тази сложна татуировка.

2. Любовта на електрически бас

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Този дизайн е посветен на електрически бас. Освен че има част от електрически бас, включен в чертежа, има и писмена секция, в която се споменава електрическият бас. Освен това този голям символ за черна музика е F clef, наричан още бас ключ. Ето защо, тази модерна татуировка се върти около любимия инструмент на този човек, а именно електрически бас.

1. Форма на тялото, използвана като китара

музика Tattoos That Will Make You Want To Get Up Or Get Down

Това момиче се възползва от тялото си и го направи да изглежда като китара. Тя татуира всяка част от класическата китара на гърба й, освен очертанията й. Тялото й действа като очертанията на споменатия низов инструмент. Макар че това не са истински струни и фрески, нейната идея е оригинална и умна. Надяваме се тя да поддържа физическия си вид през годините и да носи татуировката си с гордост!

Leave A Comment

85 + = 88