34 Татуировки на Хари Потър. Единият е Шокиращ!

Това са любимите ни татуировки "Хари Потър" + неговите приятели и ендеми. Тук са представени всички най-добри герои, както и някои много готини изненади! Хари Джеймс Потър е измислителният магьосник, чийто герой попада в една книга, която не би трябвало да се знае, че е написана от жена, Джоан К. Роулинг. Тази напрегната книга със сладък хумор бързо се издига, за да стане една от най-големите саги, които светът някога е познавал и уважавал, за разлика от тези блестящи вампи. Опасностите, през които преминава този младеж, привлякоха вниманието на всички хора. Хари Потър започна (както мнозина биха казали) едно зловещо дете, неуважаващо за онези, които го възпитаха (а в очите му не трябваше), но също имаше срамежливо и резервирано имение. Следвайки приключенията си, бяха представени предмети като смъртоносния знак на светиите, обръщането на времето, възкръсналия камък и наметалото на невидимостта и по тях се казваха мъдри цитати от още по-мъдри души.

Contents

34 страхотни татуировки на Хари Потър:

Да се ​​потопим в магическия свят, създаден от Дж. К. Роулинг, и да видим какви творчески идеи се раждат, когато нашата любов и признателност към тази детска марка реши да посети татуировка.

1. Историята започва

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Аз не реших да започна с най-креативните, но нека не сме осъдителни и не сме наясно, че вечен знак върху тялото не може да бъде оценен по-малко от друг. Татуировки на Хари Потър.

Това момиче (вярвам) има инициалите на компанията Hewlett-Packard, защото те са тези, които помогнаха на Роулинг да публикува книгата.  

JK (Роулинг), това момиче просто реши да мастило инициалите на момчетата, в стил на шрифта, който не може да се заблуждава за нищо друго. ��

2. Златният скитник

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Това е първата от сериите обекти, които са добре познати в света на магьосничеството. Най-малката топка, използвана в Куидич, но най-ценната.

Ако само всички хора оценяват по-малките неща в живота толкова много.

Тази топка ги управлява всички. Хвани го и играта е твоя.

Това наистина е подобно на силата на човека. Смажете една от топките му и той ще бъде слаб за вас.

Това скучно, заедно с "аз отвори в най-близкия" е доста популярен избор за татуировка. Това е символ, който гравирането се свързва със смъртта на Хари и откриването на каменния възкресение. Но значението е, че татуировката е красиво оформена и аз особено обичам тройната сянка на крилете на хилядите - скоростта, с която се движи този обект, никога нека не го виждате във всичко това е красива слава, дори и да спрете любимия си Хари Потър филм! ��

Получите Безплатно персонализирано татуировка на Хари Потър Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

3. Главата стартер звезди Хари Потър татуировки

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Вие не искате вашата татуировка да бъде напълно там и да има предмет или карикатура на вашия любим герой? Е, тези звезди тогава това просто може да се направи за вас.

Не получавате ли връзката? Може би не сте от Америка.

Тези три различни звезди, произтичащи от главните страници, могат да бъдат намерени във всички американски издания на книгите на Хари Потър. Това не е метла, това не е наметало и това не е магия за hocus-pocus, но все още ми се струва достатъчно магически!

4. Момичето без душата Хари Потър татуировки

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Обичам тази мрачна татуировка на рамото, въпреки че историята зад деменурците е доста страшно. Те са най-ужасните същества, които заразяват най-сладките, най-сухи места в душата. И остава празна обвивка на човек.

Но нека просто кажем, че това е джинджифил. Легендата казва, че нямат душа, затова предполагам, че е в безопасност.

5. Учителят даде на Добоби чорап -> Добби е свободен

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Този елф е "затворник", чиято съдба е да служи на собствения си господар, докато не му дадат чорап. Този портрет на Добби показва очи, които блестят с надежда и добродетелна доброта, която не винаги е била върната, ако изобщо някога. Тъмната и меланхолична околност идеално придава на вече подчертаните линии на врани в близост до очите и бузите му. Жестокият живот често ни прави роби на нещата, ако не и на хората, но важното е, че сте сигурни, че постоянно търсите, ако не сте намерили лекарството, което ви освободи от това, че сте един.

6. Граматика нацистки при вземането на татуировката на Хари Потър

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Това представлява произношението на левитационния чар, който се използва, за да направят обектите да летят. Сега знам, че те научават това заклинание, когато са деца, но със сигурност щях да правя много нещастия в света на мъглите с повдигане на поли по време на ветровито. Как биха могли някога да знаят, че това съм аз?

И ще се радвам в практикуването на това произношение. Защото това е Windgradium LeviOsa, а не LevioSA.

Страхотно изписване на все по-страхотно магия за татуировка все пак. Просто се надявайте за ваша полза, че никога няма да функционира, защото ще бъде много, много луд свят.

7. Тържествено се заклевам, че нямам добри татуировки на Хари Потър

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Подобно на самата карта на Мародер, тази татуировка е видима само под правилната светлина.

Тази магическа татуировка отдава почит на постоянните копнежи за адреналин и зло, тъй като забраненият плод винаги е най-добър вкус. Въпреки това, хората обичат да мислят, че сте част от едно общество и че принадлежите към това, което обществото мисли, че трябва да направите, така че това е перфектно непокорно мастило, което ви позволява да помните кои сте.

И това е един истински фен на татуировките на Хари Потър и един неприличен разбойник, който много пъти може да не е добър.

Сега идвайте по този начин и нека ви покажа светлината! (Повече бели татуировки!)

8. Картата на Marauder се нуждае от защита

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

И щом кажете тези думи и вълните с пръчката си, картата ще се превърне в празен лист хартия.

Типичен шрифт "Хари Потър" с типични символи, сред които можете лесно да забележите лапите и смъртоносния символ (Старейска пръчка, Възкресение и наметало за невидимост). Имате всички тези предмети във ваше владение и със сигурност ще станете следващият, който не трябва да бъде, да управлява света.

9. Водна цветна бухалка

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Жизнените цветове на това създание с големи очи гладко се смесват помежду си, точно както боята ще бъде. Това татуировка художници е обърнало внимание на добавянето на тъмната линия работа за приближаване мастило превъзходно живопис на Хари Потър животно, което ще продължи за години напред. Въпреки че не можем със сигурност да кажем, че Хенджиг веднага идва на ум (Hedwig на Хари Потър е бяла снежна сова!), Но връзката е там и това е достатъчно, дори и само вие да го знаете.

Да обичаш тази птица? Вижте най-добрите татуировки на бухалката на тази страница!

10. Училищен замък на Хогуортс

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Малък почит към британското магьосническо училище-интернат.

Това училище има всички грешни неща на едно място, лудо дърво, гора с паяци, които чакат да изядат мозъците ви, а деменурците се чувстват гладни и готови да сучат душата ви, но кой няма да иска да бъде магьосник най-много елитни училища от всички тях?!

В крайна сметка не е нужно да получавам моето писмо, за да знам, че принадлежа там. Защо в света бях забравен и останах да живея сред тези глупави мъгъли?

11. Повторете тези думи, докато не станат верни

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Черното мастило татуировка иронично (във филма) може да бъде придобит от черно перото мастило, което би прехвърлило написаните думи на страницата на книгата, а след това магически сифона и да ги вмъкнат в ръката. Това е ярко припомняне на ужасяваща природа и наказание, което не бих искал да понеса.

Въпреки това, тази татуировка може да бъде направена едва видима на дневна светлина, да бъде точна, за да не пропуснете никаква възможност за работа, но все още се чувствам като най-отдаденият Хари Потър фен.

И въпреки намеренията на Умбридж към Хари, това не е лош цитат, нали??

Сега отворете тези хипнотизирани бели татуировки в нов раздел, за да видите най-доброто от тях!

12. Времето отново прави глупаци за нас Татуировки на Хари Потър

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Това е цитат на Дъмбълдор, човешко същество, което винаги е толкова неясно с думите му.

Но това е причината той да бъде обичан, защото всички ние звучим много по-мъдри, когато използваме странни форми на структурата на изреченията.

Времето е само илюзия в края. И ние правим глупаци да мислят, че времето ни забива, защото имаме нужда от валидна причина, обект или абстрактно съществително, за да закрепим неуспехите си.

13. Следвайте паяците

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Защо паяци? Защо не може да бъде "следват пеперудите"? - Рон Уизли

Една от любимите ми цитати от книгите на Хари Потър и добре преведена на екрана, когато е показана с незаменими актьори на Рон Уесли.

Този човек свири с думите си и създаде перфектен свят със своята татуировка, където в крайна сметка първоначалните очаквания и вероятностите от тези сериозни неприятни събития няма да доведат до ужасното положение, в което първоначално са се озовали (тези паяци са били гладни и са готови да яжте ги малко неопитни магьосници)

Страхотен поздрав към Хари Потър и Тайната камара!

14. Повишаване на Феникс

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Друга великолепна татуировка за акварел, която ме кара да почувствам топлината на пламтящия огън, в който тази птица ще нахлуе. Това не попречи на татуировката да привлече колоритна подробна опашка, която показва колко безупречна красота е това създание.

Тази лекуваща птица се влива в пламъци и след това се възстановява от пепел. Неговите сълзи, казват те, имат лечебни сили.

Макар че това е животинският защитник на Дъмбълдор, една от закупените от нея пера се превърна в пръчка на Хари Потър.

Аз съм крайният любител на татуировките на птиците и на думата свобода. Тези разпръснати крила са самата дефиниция защо ми харесва всяка част от това мастило. Да бъдеш символ на Хари Потър е само един голям плюс!

Намерете перфектната птица за вас тук.

15. Татуировки на Пингвин Патрон Хари Потър

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Този магически пазител се предизвиква от прожекцията на всичките ви най-положителни чувства. Протег щитът на щита се различава от всеки човек и този човек вярва, че загатването му е пингвин.

Това вълшебно същество е красиво любезно и готово да спре с моменталното си задължение да се ангажира с по-висша цел. Това е красива комбинация за фанатик на Хари Потър, персонаж на Пенгуин (най-често творческата душа на Хъфлуф) и (но разбира се) вокален цвят татуировка.

16. Не толкова невинна гимназия "Лолита"

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Не знам за теб, но нейната аура от лудост е извън графиките с положителна странност. Тя е странната мацка на Равенсклок, която не иска да прехвърли странното си себе си в последващ дори по-странен външен вид и поведение. Различните оцветени стъкла Spectrespects се казва, че правят носещия да изглежда като деменция, многоцветна бухалка. Макар че на видимото око, те го накараха да изглежда като подходящ луд. Обичам те, че ги има на тази татуировка. Друго нещо, което се вижда тук, е списание баща си, The Quibbler.

Крайният любим герой на моята, тъй като тази лудория описва спокоен характер, който изглежда, тъй като те напуснат мозъка си по пътя на пътя, но в същото време е смел и плаща най-добрите детайли, за да обърне внимание на това, което всеки казва, че води до вземането на много мъдър реакции във всички ситуации, в които се намира.

17. Тестралното създание

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Обичам това мрачно, зловещо същество с крила на прилеп, а художникът свърши страхотна работа, наподобявайки костелив гръбнак и давайки му ужасния външен вид, с който се описва в книгите.

18. Завръщане към основите

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Да оставим заклинания и магически създания настрани и да се върнем в основата на училището за богове "Магии" и "Магьосничество". Това училище е разделено на четири къщи, носещи фамилното име на неговите основатели, Грифиндор, Хъфлуф, Рейвънклоу и Слисерин. Според Роулинг всички ние принадлежим към едно и дори можем да разберем кой от тях просто отговори на няколко въпроса.

Но в крайна сметка няма значение в коя къща принадлежим, защото в крайна сметка къщите не трябва да се разглеждат и разделят, за да причиняват конкуренция, а да привличат хора със зараждащи се черти, които споделят.

В крайна сметка, какво значение има за оценката на училището, което ви направи голяма част от това, което сте.

19. Основи номер 2

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Съвпадение татуировка изкуство отдаване почит символа смъртен символ, и стена преминаване към магьосничество света.

20. Нека вече не е тъмно

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Друго татуировка с бяло мастило с писане на осветяващо заклинание, което хвърля светлина в непосредствена близост до камиона. В края на красиво написаните писма можем да забележим, че светлината блести. страхотен!

21. Десетичен десетичен номер

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Това принадлежи на библиотекар и това число представлява десетичният номер на Dewey, свързан с книгата на Хари Потър. Намирам за малко прекалено голям за вкуса ми, за нещо, което може да е доста по-малко, но обичам да се включи гръмотевият белег, който Хари Потър има. Все пак, това е чиста отдаденост, за да отдадем почит на Хари Потър и изчезващото изкуство на каталога на библиотеките.

22. Слидерин Гордост

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Хари Потър потискат - се обединят заедно.

Знам, че някои съперничества биха могли да бъдат добри и знам, че това би било субективно мнение, но не бих искал приятел на Слидерин. Тяхното описание казва, че това са хора, които търсят величие и слава, а за тях загубата на достойнство е по-лошо от смъртта.

Субективните мнения, захарното покритие и мотивационните глупости трябва да бъдат безскрупулни индивидуални лидери, които отиват на голяма височина, за да се чувстват способни да играят уважавана роля в обществото. Това не е равносилно на това да бъдеш по-добър човек. Само по-голямо постижение. Така че, ако някой се гордее само с това, шапки на разстояние до вас, това просто може да бъде вашето татуировка.

И аз трябва да направя една малка критика в тази татуировка, е, че тя трябва да намери начин да се включат сините цветни вълни на водата, типичен символ на Слидеринската къща, който представлява мистерията зад неизследваното.

23. Тъмната марка

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Не мога да кажа, че съм изненадан от любителите на тъмнината, защото ние всички копнеем за власт, а ако това стане възможно, и безсмъртие. Точно това е тъмната марка на лявата ръка. (всички по дяволите се разпадат, когато се появи Волдемор!)

Обичайте ясния начин този художник да направи змията да мине през устата на черепа и да се простира до китката му. Мощна татуировка е!

24. Рон се нуждае и от малко любов.

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Макар че първоначално Weasley като вратар на Quidditch не успя да спаси Slizolin от отбелязване на голове, кармата се върна да ги ухапе в задника, след като Рон не им позволи да отбележат една гол в следващата игра.

Любовта е, че въпреки че Хари Потър е водещият Чар, неговите трима най-добри приятели имат фен, който следват собствените си и такива татуировки съществуват, като се грижат, че човек определено може да промени и подобри.

25. Защитеният чар 2

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Този художник играе с формите на дементора и протежето и успешно очертава формата на дуетата на дъното, отбягвайки силата на дементора, за да накара душата на атакувания човек.

Душата е протежето на Хари Потър и е същата като тази на баща му.

Обичам вертикалните линии, които удължават формата на дементорите, тъй като те са големи, смели и не са точни в посоката им. блестящ!

26. Втулката на Дъмбълдор

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Сега този фанатик отиде по целия път и татуира главния магьосник на училището на Хогуърт на ръкава си, докато чете заглавието на вестник на бягащия от затвора. Страхотно засенчване в брадата, още по-страхотно оформяне на очите, както и татуировка, която ще се изморя и горя всеки ден!

27. Ние сме част от вас, невидима за всеки друг

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Грифиндорът е огнена и дефинирана за желание да бъде запомнен за големи приключения, но мозъчните им умове знаят колко е важно приятелството. Този сценарий на Сириус Блек е доста сълзотворен в края на книгата / филма "Хари Потър и смъртта".

28. Вие сте също толкова здрав, колкото аз съм татуировките на Хари Потър - Луна Лъвгуд

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Друга татуировка на цитата, която не исках да оставя, защото Луна Лъвгуд не получава толкова висока оценка, колкото трябва!

Не се поддавайте на това, което хората казват за вас, и не се притеснявайте от думите на никого ....

Можете да забележите ясно очертаните три звезди, като модификация за това, което трябва да бъдат кавички.

29. Татуировки на Хари Потър: армията на Дъмбълдор

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Какво ще кажете за това да бъдете окръжен адвокат (DA) с любов към Хари Потър? Вероятно няма да позволите това в съда.

Армията на Дъмбълдор беше тайна организация за преподаване на студентите в "Защита против мрачните изкуства".

Самото лого изглежда като че ли е написано с кръв .... Татуировки на Хари Потър ...

Вярвам, че правилната версия на това трябва (по-добре) да е писане с черно мастило, което трябва да представлява нестабилен ръчен писмен подпис от самия Дъмбълдор.

30. Сладката и еленът

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Искате ли да получите татуировки с вашето момче? Вижте някои идеи!

31. Хари Потър татуировки щастие

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

32. Тайните на Хари Потър

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Намери омагьосания летящ ключ и я сложи на гърба си!

33. Най-умните от тях са всички татуировки на Хари Потър

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Тази полукръвна блестяща, беше най-ярката вещица в Хогуортс. Въпреки че вярвам, че лесно можете да намерите много татуирани портрети на нейните, това наистина се откроява, тъй като описва невероятния си знак за всички знаци, но го описва по много сладък начин. Тя започна като мъгъл, която мислеше, че умът е равнозначен на всичко, но е бил сортиран в смелата къща на Грифиндор в Хогуортс, вместо в интелектуалния, който е нокът на Рейвън. Почитането на това може да се види в обикновената ивица шал, която просто блести с кафяви и златисти цветове (не, това не е черно и бяло!), Но тя се оказа най-добрият приятел на Хари Потър и той се оказа, добър приятел (не, сериозно, как се е случило това?).

34. Историята завършва за татуировки на Хари Потър ....

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Хари Потър и Смъртоносните светии завършват с тези думи и спират напълно местонахождението на главния герой, но не слагат край на копнежа на Фандомите за по-дълбоко в света му.

Много кратък и сладък цитат, който описва, че в крайна сметка резултатът е най-важното. Ако всички са доволни от него, това означава, че въпреки всичко, което се е случило, всичко е наред.

Leave A Comment

− 6 = 3