165 татуировки за рамо да умрат за

Рамото татуировки са първокласно място. Това е сравнително голяма площ; терминът "рамо", отнасящ се до областта от плоското острие на гърба на гърба до зоната точно под яката. Две неща правят рамото оптимално място за татуировка. Първо, това е доста голяма площ, така че големи парчета се вписват добре, включително неща като портрети. Другата причина е доброто място, защото рамото лесно се покрива, но също толкова лесно е изложено. Поради лекота на покритие, хората се чувстват свободни да бъдат малко по-креативни с раменни парчета. Всичко, което наистина трябва да покриете, е тениска и вие сте добре да отидете. Но ако се стремите да бъдете малко блестящ, хвърлете го на върха на резервоара и оставете блестящото си произведение на изкуството, за да се възхищавате.

Contents

Най-големите татуировки за талисмани

165 Shoulder Tattoos to Die For

Паякообразните татуировки често се срещат на лактите, но също работят доста добре на рамото. Това парче е нетрадиционна мрежа, със сладка червена лента, която се издува от центъра. Изглежда има и момиче от латински стил. Харесва ми начинът, по който включва меките цветове, давайки истински женствен вид. Момичето е направено в много класически стил, което прави това забавно парче. Въпреки че някои от вас вероятно казват "какво татуировка?" В този момент. С бледа кожа и бяла коса, фините цветове наистина поп.

64. Кръг около

165 Shoulder Tattoos to Die For

Тъй като рамото е форма на топката, това е чудесно място за закръглени дизайни. Този племенни дизайн на раци се обвива добре в мускула. Тя следва естествените линии на тялото и има хубав, чист поглед към него. Изгубеният зодиакален знак за рак в средата е наистина най-забележимата част. Не се срамувам да призная, че ми отне известно време, за да разбера, че прилича на раци подкова. Трябваше да сложи две и две заедно.

63. Текст

165 Shoulder Tattoos to Die For

Поради широката, плоска равнина в горната част на рамото, това е добро място да се постави малко текст. Има много място за писане на посланието, без да се чувствате стреснато или да се налага да се движите до друга част на тялото. Харесва ми видът на шрифта на пишеща машина и всички малки букви. Рядко човек избере такава проста форма на писане. Няма големи букви или готически сценарии тук. Просто послание, направо и до точката. Това е добър начин да покажете линия от любимата си книга, като тази тук.

Получите Безплатно Татуировка на рамото Дизайн Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

62. Забавни шрифтове

165 Shoulder Tattoos to Die For

Различните равнини и форми на рамената са чудесни за творческото оформление на парчетата. Тук фразата "Любовта никога не пропуска" е написана в много готино курсив шрифт. Той се движи около костната яка и завършва на хладната звезда / сърдечен дизайн в горната част на рамото. Простата черна я придава ярък вид, а малките области, в които буквите не са засенчвани, ги правят наистина изпъкнали. Харесва ми как изглежда много класически в текста, но и много модерен с абстрактния дизайн на рамото. Кой казва, че не можеш да се забавляваш с татуировки на раменете?

61.

165 Shoulder Tattoos to Die For

В това парче може да се види гъвкавостта на татуировките на раменете. Това невероятно слънчогледово татуировка е просто красиво. Главата на цветето на рамото на капака следва кръговия дизайн и горната част на листата плава точно под яката, отново след естествените линии на тялото. Стъблото на цветето продължава по дължината на дългата част на ръката, като в нея има повече от слънчогледовия дизайн. Може би абсолютната най-добра част от тази татуировка е реалистичната употреба на цвят и засенчване. Това е абсолютно зашеметяващо парче, но може да съм предубеден, тъй като слънчогледите ми са любими.

60. Mandala

165 Shoulder Tattoos to Die For

Това невероятно парче се нарича мандала. Мандала буквално означава "кръг". Ние вече установихме, че кръговите или заоблени дизайни работят изключително добре като татуировки на раменете. Това е добро описание на това. Дори и с центъра на мандала, който не се намира точно на рамото, той все още ви привлича. Това мандала има вид цветен дизайн, който работи добре с тъмните сиви и черни. Особено ми харесва пунктирания, понитилист. Тя му дава блясък без цялата светлина от ярки цветове.

59. Удивителна орел

165 Shoulder Tattoos to Die For

Рамото капачка също се поддава на някои доста готини, без заоблени дизайни. Този орел, например, е страхотно! Обичам дълбочината и детайлите в перата и крилата е много добре направено. Талоните наистина изглеждат сякаш са готови да изтрият някои очи. Това парче изглежда се увива по цялата област на рамото, използвайки това парче платно по наистина страхотен начин. Засенчването зад орела му придава малко издигнат вид, за разлика от просто плоско двуизмерно парче. За още много готини татуировки на птици, проверете това.

 

58. Крила

165 Shoulder Tattoos to Die For

Една от най-популярните татуировки на рамото е тази на крилата и идеята, че човек може да ги изкълчи и просто да отлети. Идеята за полет е тази, която привлича много хора. Да имаш свободата да се издигаш над облаците и да бъдеш лек като перо ще бъде невероятно усещане. Крилата могат да поемат много форми сами. Някои можеха да имат ангелски крила, птичи криле, крила на прилеп, или дори скелетни крила.

57. Флорал

165 Shoulder Tattoos to Die For

Едно от най-популярните татуировки на раменете за жени е голямото цвете. Тук един хибискус е в пълен цвят в блестяща фуксия. Цветът на това наистина е поп, особено с мастилените черни моливи зад него. Също така харесвам как в нея се смесват розови мънички и мини цветя. Защо да спрете само на цветето. Линиите и точките я издърпват и създават невероятно интересна татуировка. Цветните татуировки са доста популярни за жените почти навсякъде, затова проверете тази връзка, ако искате да видите повече.

56. Go Tribal

165 Shoulder Tattoos to Die For

Племенните татуировки са много популярни от мъжката страна. Това може да е завръщане към стария маорски и самоански вид. Племенният външен вид с всичките му тъмни линии и случайни шарки създава много мъжествен усет. Изглежда, че принадлежи на войн. Това конкретно парче следва цялата палеца от основата на врата до гръдния кош. За разлика от много племенни парчета, това не е попълнено, което е наистина страхотен поглед. Той изхвърля и тече с контурите на тялото толкова добре, че просто изглежда, че принадлежи там. За да видите по-племенни дизайни за мъже и жени, кликнете върху тази връзка.

55. В Меморандум

165 Shoulder Tattoos to Die For

Понякога съобщението, което се опитвате да предадете, е просто "ми липсва". Сестра ми носи тази татуировка в чест на нашата баба. Ангеловите крила и ореол изобразяват точно как се чувствахме за нея в живота и как продължаваме да чувстваме за нея. Обичам това парче, защото е толкова просто със засенчените крила. Има и малко бяло, за да даде малко дълбочина и малък цвят в ореола. Най-хубавата част от това е името на нашите баби, написано в червено, нейния любим цвят. Все още обичаме баба ти, нищо няма да промени това.

54. Фокси

165 Shoulder Tattoos to Die For

Аз наистина обичам тази. Дизайнът е толкова просто. Неговата не е претъпкана с куп линия работа или цвят, или много от нещо наистина. Неговият поглед е наистина чист. Обичам очертаната лисица и дълбоките по-тъмни сенки зад нея. Това е забавно и страхотно!

53. Червен племенник

165 Shoulder Tattoos to Die For

Тъй като племенните татуировки отиват, това е наистина чист. Тя има създание от ракообразни, което го гледа. С всички шпайкове и зъби изглежда като невероятно ядосан черупка. Обичам червените засенки в него, вместо повечето твърди черни. Тя му дава дълбочина и текстура. Обичам дължината му, показвайки, че татуировките на рамената могат лесно да се простират от шията до лакътя.

52. Красиво изобразени татуировки на рамото

165 Shoulder Tattoos to Die For

Това парче е абсолютно красиво. Цитираното от Торео за мечтите и леките, проветриви цветове, му придават такава сходна мечта. Очертанията на розите изглеждат невероятно крехки. Обичам, че тя покрива толкова много стилове, с цитата, цветята, водните цветове и пойнтилистката фон зад розите. Това е просто прекрасно. Самият цитат е невероятно мощен.

51

165 Shoulder Tattoos to Die For

Само защото раменната област прави огромно платно не означава непременно, че трябва да отиде там голяма татуировка. Ето три малки същества, две пеперуди и една водка. Липсата на цвят не е обичайна при повечето татуировки от пеперуда, но тук е хубав малък контраст с обичайните. Изглежда, че се стресват на рамото си. Това е щастлива малка татуировка, минимална и сладка. За по-малки забавни дизайни кликнете върху тази връзка.

50. Призматични

165 Shoulder Tattoos to Die For

Тъмната страна на Луната идва веднага на ум, когато видя тази. Тъмната мастилена триъгълна призма и плисъкът на цвят, пречупени през нея, са толкова готини. Яркото дъбово дъно, подобно на цветовете, вървят толкова добре. Триъгълни татуировки, като котви, са склонни да означават, че са заземени, имат солидна основа, върху която да стоят. Тъмните засенки зад цветовете ги карат да изглеждат така, сякаш наистина се протягат. Това е прекрасна смесица от тъмни и живи.

49. Черепи

165 Shoulder Tattoos to Die For

Раменете татуировки са идеални за черепи. Този седи с черепите, закръглени от дясната страна на рамото, заобиколени от цветя на лея. Черепът е толкова хиперреалистичен, че почти изглежда истински. Засенчването го прави достатъчно тъмно, за да изглежда като стара кост. Като алтернатива, цветята, които се правят само на четене, са хубаво докосване. По този начин тъмните нюанси в черепа наистина се открояват. В крайна сметка, неговата е невероятно парче, бих искал да видя другите страни и да разгледам цялата картина.

48. Глухарчета

165 Shoulder Tattoos to Die For

Глухарче татуировки са станали по-разпространени напоследък. Идеята да напуснеш плевелите и да станеш по-красиви може да е една от причините за нарастването. Тази проста татуировка с черно мастило показва, че разсадките от глухарчета се превръщат в птици и отлетят. Най-накрая те са свободни, излизат на небето и вече не са заградени. Едно от най-хубавите неща за това малко парче е засенчването в самата глухарка. Тя изглежда невероятно като малката топка на пух, която трябва да изобразява.

47. Можеш ли да го подушиш?

165 Shoulder Tattoos to Die For

Добре, така че може би показвам моята възраст тук, но си спомням кога "можеш ли да миришеш на каква е рокската печене" всъщност означаваше нещо. Или може би не. Честно казано не съм сигурен. Това, което съм сигурен, е, че пичът има едно от най-яките татуировки на рамото. Това е самоанско парче, което означава неговото наследство. Проектите са великолепни. Почти ненавиждам да призная, че не знам много за тяхното значение, но ако искате да научите повече за татуировки от Самоан, потърсете тази страница. Разбира се, ако сте построени като този пич, можете да получите почти всичко, което искате. Може да има еднорози и дъги и все пак ще изглежда добре. Радвам се, че той отиде с Samoan все пак.

46. ​​Алис?

165 Shoulder Tattoos to Die For

Тази татуировка има тъмно причудлив поглед към нея, подобно на повечето от Алис и Страната на чудесата, на които се основава. Часовникът March Hares е основният център. Боядисаните червени рози от градината на кралицата на сърцата също са представени, като капе червената боя от тях, сякаш картината им е наскоро. Цитатът е мъртъв подарък за произхода на тази идея. "Ние всички сме луди тук", казва Hatter. Това, което ми харесва най-много в тази татуировка, е, че има литературна тема, както и подсказване на Дисни без всички анимационни филми като ярки цветове и принцеси. Тя отразява обратно към книгата, която беше наистина тъмно парче четене.

45. Дисни се завръща

165 Shoulder Tattoos to Die For

И тук е самата Алис. Също така не е ясно от версията на Disney, но литературната версия на Люис Карол. Това е едно от оригиналните илюстрации от самата книга, с хладно изглеждащата сценична творба. Първоначално той е рисуван с дървени въглища или графити и е прехвърлен наистина добре в мастило. Малката Алиса стои наяве, сякаш чака. Какво чакате? Може би лудостта да свърши. Наистина имаше лошо закъснение, че Алис. Също така, аз обичам детайла на сянката на "земята", сякаш слънцето стоеше зад нея, блестеше на нейната малка блондинка.

44. Червени устни

165 Shoulder Tattoos to Die For

Едно от моите най-любими татуировки на рамото е това цъфтящо дърво. Първоначално мислех, че е черешово дърво, но не мисля, че е правилно. Наистина, не знам нищо за дърветата, пиша за татуировка. Във всеки случай това е едно красиво произведение на изкуството. Аз поне знам, че е вдъхновена от Азия! Тъмният багажник е засенчен с по-светъл кафяв цвят, за да му даде фотореалистичен вид. Малкото цъфтящи цветя са очарователни и трябва да са отнели доста време, за да се оправят. Ако погледнете отблизо, можете също така да видите сенките на клоните, които ще бъдат зад най-големите, като че ли наистина са истинско дърво. Толкова много живот и дълбочина в това парче!

43. Звезди

165 Shoulder Tattoos to Die For

Този дизайн включва кръгъл стил, който се намира в много татуировки на рамото с някои по-ъглови форми. Пръстенът на пламъците (?) Заобикаля седемстранна звезда. Вътрешната непрекъснато седемте звезда е полумесец с още четири малки звезди. Това е парче, което има ясно значение за потребителя. Аз съм на загуба на това, което тя стои, но хей, понякога това е как татуировки отида.

42. Curling Tribal

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ето един пример за типично племенно парче. Тя е тъмна и закръглена, достигаща точки в краищата. Това е много по-малък племенник от някои от другите, като се съсредоточава главно върху самата капачка на рамото.

41. Индийски слон

165 Shoulder Tattoos to Die For

Както споменахме по-горе, ножицата или рамото е чудесно място за големи парчета. Това не е много по-голямо от слон, нали? Този елегантен слон на хиндуистката е спретнато на рамото. Дизайнът е невероятно добре направен и детайлите на кожата на слоновете са невероятни. Това е наистина красиво парче, силно, но женствено.

40. Полети високо

165 Shoulder Tattoos to Die For

Балоните с горещ въздух са очарователни проекти за татуировки. Идеята за самия балон отваря вратата, за да бъде колоритна или причудлива, колкото желаете. Виждал съм ги във всичко, от сива маска до блестяща акварел. Този изпъква със заглушен си блус и розови цветове. Има много традиционен поглед към него. Дизайнът включва и котва, може би да означава, че въпреки че човек има главата си в облаците, не означава, че те също не могат да бъдат заземени. Аз също харесвам минималистичния фон с малките облаци и птици.

39. Ambigram

165 Shoulder Tattoos to Die For

Амбиграмата е изображение, което изобразява една дума в една посока, но когато включи главата си заклина още една дума. В този случай думата е една и съща, което я прави палидромен амграграм. Думата се изпълнява в тъмен течащ сценарий и може да се чете в двете посоки. Който и да е Жасмин, той наистина трябва да я обича, за да получи такова голямо тъмно парче на рамото му. За по-въображаеми имена татуировки, кликнете тук.

38. Отидох Бати

165 Shoulder Tattoos to Die For

Животните са много популярни и често са изобразени в татуировки на раменете. Понякога кралски лъвове, слонове или ... .бати. Това парче има огромна пълна луна във фонов режим, образувана от някаква майсторска засенчваща работа. Същото важи и за нощното небе. След това има прилепите, едната е хипер-детайлна, почти реалистична. Останалата колония зад нея има по-малко подробности, но все още е ясно определена. Със сигурност изглежда, че има цяла група прилепи по пътя си. Хубаво, но страховито.

37. Удвояване

165 Shoulder Tattoos to Die For

Повечето татуировки на раменете са ограничени само до едно рамо. Тук обаче избра малък дизайн, който харесва, и постави едно върху всяко рамо. Образът на носа е популярен сред жените, но те наистина правят наистина сладки татуировки. Тя също така включва звезди, една от най-популярните форми в татуировката. Малките лъкове са блестящо засенчени в меко червено, много женствено и изискано изглеждащо.

36. Просто заявено

165 Shoulder Tattoos to Die For

Тук има невероятно прост дизайн. За разлика от повечето татуировки на раменете, шапката е оставена празна и работи около нея, излагайки кръгла топка от недокосната кожа. Останалата част от рамото е облицована с точки в повтарящ се удар, вероятно означаващ слънце. Въпреки че отделните парчета са малки и по-малки, докато се отдалечават от кръга, те покриват голяма площ. Тя се извършва перфектно във всички черни, което я придава на приликата на древна цивилизация.

35. Морски живот

165 Shoulder Tattoos to Die For

Раменете татуировки са за почти всички. Само защото не разполагате с ръка, не означава, че не можете да разкарате хладно и уникално рамо TAT. Ето една татуировка с делфин на бутилка на ампутация (или може би той е роден по този начин, нямам идея). Тази татуировка е наистина страхотна идея и начин да направите рамото му по-привлекателно и да се забавлявате едновременно с него. Прегърнете тялото си, това е единственото, което имате.

34. Рози

165 Shoulder Tattoos to Die For

Тази роза е дело на викториански детайл с висока детайлност. Скролирането около него е удивително добре направено, както и самата роза. Засенчването и детайлите са просто страхотно, точно до водните капчици на розата. Обикновено, когато има цветя в татуировка, има малко цвят, защото в крайна сметка цветята са цветни. Това е нещо като тяхно нещо. Този отсъства от всички цветове, но все пак успява да бъде невероятно красив. Това е силата на детайлите.

33. Класически

165 Shoulder Tattoos to Die For

Раменете татуировки също може да бъде добро място за показване на класически стил татуировка. Това изглежда така, сякаш беше направено обратно, когато татуировките все още бяха табу и строго военноморски. С една дума, това е традиционно. Е, стила е. Черепът е хладен, защото му липсват зъби и гърмящата змия през орбиталната дупка е наистина хубаво докосване. Обичам малките линии на действие около самата дрънкалка.

32. Не бъди Кой

165 Shoulder Tattoos to Die For

Японската риба Koi е друг популярен образ за татуировки. Обикновено самата риба се изобразява в живи цветове и е заобиколена от още по-изчистени нюанси. Това е малко отнемане от това, защото рибата едва ли е оцветена, просто малко синя засенчване в някои от скалите. Цветът се среща във водата и в лотосовото цвете, така че все още има класическият кой.

31. Цветно поп

165 Shoulder Tattoos to Die For

Това е ново отнемане на типичните племенни. Изглежда, че е маорски или индийски вдъхновен дизайн. Това парче в средата изглежда като мандала със слънце в центъра. Пространствата в дизайна правят интересно да се гледат и тънките нотки на синьо, разположени в него, са неочаквана изненада. Радвам се, че е избрал да остави цвета до минимум. Прекалено много цвят би бил наистина отнета от този.

30. Резюме Акварел

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ако сте в цвят, нещо подобно може да е за вас. Това е смесена цветна акварел, пълна с текущи цветове. Изглежда, че най-дългите цветове, които се спускат по ръката, създават стъбло за това необичайно цвете. Също така изглежда, че има и лист, работещ в него. Това е супер оригинално парче, разположено в предната част на рамото и вървещо надолу по лакътя. Липсата на твърди линии е това, което прави това, наистина изглежда като удари на четките.

29. Боундок

165 Shoulder Tattoos to Die For

Хората са склонни да получат татуировки, за да означават неща, които им харесва. Този човек избра филма Boondock Saints. Искам да кажа, това е наистина добър филм! Той взе татуираните ръце на братята и ги сложи на пистолета си на гърдите и раменете си. Много е страхотно да видите татуировка с татуировка, нали? Харесва ми, че дори включи мънистата на Розари. приятен!

28. Био-механични

165 Shoulder Tattoos to Die For

Био-механичните теми също са популярни в татуировките. Стилът се поддава на татуировки на рамото по мое мнение. Разкъсването и раздробяването на кожата, за да покаже роботичните елементи отдолу, изглежда съвсем правдоподобно в ставата. Това е един от опростените биомеханични дизайни, с малко цветове и детайли, но все още е забавно парче.

27. Сладки сънища

165 Shoulder Tattoos to Die For

Dreamcatcher бързо се превръща в една от най-плодородните татуировки, особено за жените. Има много различни форми и стилове за тях, така че е лесно да ги персонализирате според предпочитанията на потребителите. Този има слънчоглед, който е вграден в него като нетната част на сънувача. Отново това парче няма цвят, но работи тук. За по-готини идеи за татуировка на Dreamcatcher кликнете тук.

26. Мандала цветя

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ако цветът е това, което искате, е трудно да се объркате с комбинация от мандали и цветя. Този дизайн използва симетрията на мандала и завладяващите цветове на повечето цветя. В комбинация те правят нещо, което наистина се появи и привлече окото. Това е идеалното парче за някой, който обича ярки и живи цветове.

25. Пейзаж

165 Shoulder Tattoos to Die For

Не всички татуировки на рамото трябва да имат един елемент. Защо не е земен пейзаж? Това парче се извършва отново в черни и сиви, а луната излиза от засенченото нощно небе. Имението се извисява над цялото парче, без да е преувеличено. Заедно с дървото от другата страна той наистина върши работа да блокира тази сцена. Добавете в някои стари камъни и няколко прилепи и имате красиво красиво произведение на изкуството.

24.Long и Chunky

165 Shoulder Tattoos to Die For

Тук има още едно голямо племе от Маорски / Самонски племена. Това се формира в четвърт ръкав, простиращ се от шията, през нокътя и рамото и почти до лакътя. Той има дебел, фин модел, като линията работи като кухини. Изглежда, че всеки малък отделен панел има свой собствен дизайн. Има дори и един с африканския континент.

23. Малки звезди

165 Shoulder Tattoos to Die For

Проследявайки яката на колана до рамото, тази малка татуировка е тази, от която просто не можете да погледнете. Има нещо привлекателно в малката пътека, осеяна с големи, тъмни звезди с различни размери.

22. Космически

165 Shoulder Tattoos to Die For

Кой се нуждае от целия свят в ръцете си, когато могат да имат цялата галактика на рамото си? Това е наистина чиста татуировка, направена в това, което изглежда като всички точки. Въпреки че всичко е направено в един и същи цвят, тя все още дава илюзията за въртеливо движение. Наистина ми харесва това бяло мастило, което се използва, за да се докосват небесните тела навсякъде.

21. Любов към едно дете

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ако искате да покажете името на близките си, като например вашите деца, станете творчески с него. Това татуировка е всъщност моите приятели и тя има цъфтяща лоза, гравирана от задната част на рамото до предната част на ръката й. Ако погледнете отблизо, трябва да можете да видите буквите на името на сина си, Стивън, скрити в цветните лозя. Това е толкова готино парче и се радвам, че ми позволи да я споделя.

20. Последващи цветя

165 Shoulder Tattoos to Die For

Друг начин да се използва раменната област е с каскадно парче, което тече от гърлото надолу. Това парче е с каскадни цветя и е проста, но невероятно красива.

19. Кръгове

165 Shoulder Tattoos to Die For

Татуировките на рамото не винаги трябва да имат смисъл за всички. Например, нямам представа какво е това, но е страхотно. Очевидно това означава нещо за ползвателя, но каквото ми се изплъзне. Все пак, това е интересно.

18. Минимално облицовано изкуство

165 Shoulder Tattoos to Die For

Независимо дали са големи и смели или малки и прости, татуировките на раменете могат да се справят с работата. Това подредено мастило е толкова просто, но толкова забавно. Малкият облак, перото и звездите са прекалено сладки. Това е още една от тези татуировки, които просто трябва да оцените заради своята простота. Татуировки с пера понякога могат да станат доста сложни. Не ми вярвай? Виж тези.

17. Лейди Лейди

 

Когато става въпрос за татуировки, един добър начин за добавяне на някаква дълбочина е с обикновен текстуриран модел. Това е напълно трансформирано от дантела, подкрепяща цветята. Какво би било хладно парче, в противен случай наистина се оживява с поддържащата структура. Дантела е наистина страхотна идея за татуировка. Той е вечен и красив и никога няма да излезе от стил. Особено, когато се съчетае с някои хладни кожени дрехи, нали?

16. Направете Paint It Paisley

165 Shoulder Tattoos to Die For

Друг готино текстуриран поглед за рамото татуировки е Paisley Paisley е модел, който може да се използва за редица различни неща, това не е просто за hankies вече! Този използва паяжината, за да държи колоритен малък воден кон. Цветът наистина се извежда от по-тъмното, просто облицовано фона. Наистина дава на паяжината малко вещество.

15. Hibiscus Tribal

165 Shoulder Tattoos to Die For

Какво се случва, когато една жена получи тленна татуировка? Нещо като това се случва и неговата великолепна! Това е цвете на хибискус, но вместо ярки цветове, за да се превърне в поп, то се прави в тъмно мастило с трибандов стил. Празните в цвета му дават текстура и движение, което го прави наистина интригуващо парче.

14. Забележки за мащаба

165 Shoulder Tattoos to Die For

Музиката може да бъде включена в почти всяка татуировка и на почти всяка част от платното. Музиката е наистина универсална. Тук се показва с проста мащаб и бележки. Това, което ми харесва най-много, е несъвършенството му, сякаш е привлечено от ръката на чудесна детска музика. Той няма чист, рационален поглед към него. Този ефект запазва тази татуировка да бъде ясна и скучна и й дава нещо уникално.

13. EEK!

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ако плашиш живите умове от всички, които познаваш, е твоята цел, това е темата за теб. Тази Тарантула татуировка е не само странно голяма, но и ужасяващо реалистична. Сянката отдолу дава триизмерен ефект, който го прави да изглежда така, сякаш бихте могли да достигнете до звяра. Тя дава илюзията, че е готова просто да си тръгне във всеки един момент.

 12. Келтски брони

165 Shoulder Tattoos to Die For

Друга готина идея за изтръпване на кожата за татуировки на раменете е идеята за бронята, която се показва под нея. Харесва ми тази идея, защото бронята може да бъде сложна сама по себе си и идва в много невероятни стилове. Вие сте в състояние да персонализирате вашата специална броня, за да ви хареса, подобно на истинска броня в миналото. Това парче витрира келтски раменна плоча, включваща ремъци за закачане към гръдния кош и задните пластини. Това внимание към детайлите е просто страхотно.

11. Звездата на любовта

165 Shoulder Tattoos to Die For

Тази татуировка е наистина една от любимите ми групи. Тя има звезда, измамна любовни звезди. Също така има хладен ефект, сякаш самата кожа е направена от скала и е била отрязана във формата на звезда, за да покаже наистина важните неща в живота под нея. Любовта се наподобява в червено, което я отличава като най-важната от нуждите на живота.

10. Тя робот

165 Shoulder Tattoos to Die For

Био-механичните татуировки на раменете не са само за тези на мъжкото убеждение. Ето една жена, люлееща се с много чист биомеханичен материал. Покриващата се кожа изглежда е най-вече изтръгната, отразяваща цялата хладна подробна роботика. За повече биомеханични парчета, отидете на тази страница.

9. Дълбоко и тъмно

165 Shoulder Tattoos to Die For

Това рамо и гръдния кош има толкова много готини елементи. Не мога да се съсредоточа само върху един. Тъмната черна поставка на рамото с по-леката дизайнерска работа вероятно е любимата ми част. Изглежда, че има частична мандала, която се издига от под тъмната мастило. Листата са изпълнени със символи на мир и просветление. И накрая, санскритското писане е просто феноменално допълнение.

8. Подводния свят

165 Shoulder Tattoos to Die For

Калмари, първо, са странни. Като, грубо странно, но това всъщност е наистина страхотно татуировка. Обичам пипала и меките цветове. Въпреки че не е толкова ярка и жизнена като някои от тези октоподи татуировки, все още е много готино.

7. Пейнтбол

165 Shoulder Tattoos to Die For

Не знам защо намирам това толкова интригуващо. Той буквално прилича на някой, който е сложил голяма ръкавица на ръката му и той е пръснал. По някаква причина наистина го копая. Мисля, че това може да се дължи на грижата и вниманието към детайлите, взети по време на мастилото на всеки отделен бит от пръски. Просто е страхотно. Наистина не виждате много такива.

6. Дизайн на линията

165 Shoulder Tattoos to Die For

С татуировките на слънцето и рамото изглежда доста добре. Това е филипински дизайн и се извършва в прости, точни редове. Наистина няма нищо особено.

5. Wonderlust

165 Shoulder Tattoos to Die For

Какъв по-добър начин да покажете любовта си към пътуването, отколкото с уникална татуировка като тази. Светът и компас са акцентирани върху действителните дизайни на паспортните марки. Това е страхотен начин да запазите паметта, защото всеки проект включва дата, а много от тях са посетили страната. По-добър от фотоалбум!

4. Steampunk

165 Shoulder Tattoos to Die For

Този вид стил със сигурност набира пара ... добре, това беше ужасна игра. Въпреки това, тази насочена steampunk татуировка определено не е ужасна. Изглежда, че е вътрешната работа на часовника, което е хладен начин да погледнем към времето.

3. Лента каишка

165 Shoulder Tattoos to Die For

Когато искаш да бъдеш лош задник, но все пак искаш да запазиш тази женска привлекателност, трябва да избереш нещо подобно. Тази дантелена каишка е красиво сложно парче с малко геометричен дизайн, смесено. Може да се удвои като класическа каишка и върху тези без презрамки рокли.

2. Фотореализъм

165 Shoulder Tattoos to Die For

Фотореалистичните татуировки са невероятни, защото изглеждат точно като някой, който направи снимка и я вгради на тялото ви. Това показва невероятен поглед към майка и бебето слон.

1. Наименование на лингвистиката

165 Shoulder Tattoos to Die For

Това е забележително парче, защото, макар че ясно казва "Дженифър", то е написано по такъв начин, че да изглежда като арабски букви. Това е страхотен начин да промените обикновената татуировка в нещо страхотно.

Leave A Comment

2 + 7 =