12 идеи за прости татуировки

Татуировки говорят дори когато устата ви е затворена. Вашият дизайн татуировка е важно решение; няма значение дали за пръв път седите на татуировия стол или ако сте прекарали повече време там, отколкото имате с майка си. Простите татуировки понякога могат да говорят по-силно от сложните парчета. Ето три категории прости идеи за татуировка, които да ви помогнат да изберете перфектния дизайн.

Някои добри идеи за прости татуировки:

Татуировки на думи

1 - Семейство

Когато мисля за татуировки за семеен скрипт, получавам умствен образ на скитник мотоциклетист с думата "мама", татуирана върху предмишницата му. Това татуировка с три букви ви разказва нещо за този човек, което не би трябвало непременно да приемете по друг начин. Очевидно има специални отношения с майка си. Ако имате семейство, което винаги е поддържало това, това може да е добър избор.

2 - Партньор

Бележка за всички любовни птици; може би ще поискате да помислите два пъти за това, да накарате вашите любимци да ви наричат ​​име. Дори най-добрите взаимоотношения могат да свършат. Ако нещата попаднат на вентилатора и вие горяте всичко, което ви напомня за тях, татуировката ви остава, докато все пак не получите покриване.

Получите Безплатно Custom Tattoo Design Цитат:
Оферта с ограничено време (снимка кликнете)
Кликнете here to get your free custom tattoo design quote.

3 - Киддос

Нищо в живота не може да се сравни с това на децата. Татуировка на името на детето ви е добър избор за родителите, които искат чиста татуировка. Един прост шрифт може да направи вашата татуировка да изпъква сред най-любимия скрипт, който повечето хора избират. Любовта и отговорността, която чувствате за малкия ви глезен, са причината много хора да харесват тази татуировка. Друга възможност е да направите датата на раждане на детето си в цифров вид.

4 - Дълбоко значение

Това са често срещани татуировки за хора, които са преживели промени в живота. Отнети дълбоки значения татуировки по-голямата част от времето са една дума добродетели като вяра, любов или надежда. Но те също могат да бъдат цитат, текстове на песни или писания. Например, оцелял от рак може да избере нещо, което описва как се чувстват. Благодарност, усмивка и оцелели са всички популярни решения. Татуировки, които разказват медицинска информация, например ако сте диабетик или имате рядко кръвен тип, са подобни на това.

5 - Чужден език

Може би сте двуезични, може би не. Няма значение кога става дума за получаване на тат на друг език. Кажи, че искаш тат от любимата си поговорка, но баба ти ще те победи. Това е решението. Това е любимата ми опция, защото хората искат да накарат името на съпруга си да татуира върху тях. Това е добър избор за хора, които искат да представят своята култура. Мъртъв език като гръцки и иврит са популярни избори.

Хоби татуировки

6 - Външни язви

Оразмеряването на огромна скална формация или поемането на природа не е на моя списък за задачи в скоро време. Тези видове дейности обаче могат да бъдат вашата страст. Ако е така, някои мастила с чифт туристически ботуши, въжени и метални клипове или планински велосипед са чудесен избор за показване на вашето хоби. За наблюдатели на птици силуетът на любимата ви птица е прост, но разказва за вашата любов към животното. Любимата ми проста татуировка за любителите на кон е ласото. Има толкова много други западни тематични неща, които бихте могли да събаряте и в контур.

7 - Водни кучета

Наистина няма значение дали сте професионален плувец или просто обичате да седите на плажа. Вълните са опростен начин да говорите с онова, което обичате. Разбира се, ако наистина е плажът, който обичате, това отваря вратата за неща като слънцето, палмите и звездите. Много татуировки от плажа, които виждате, са наистина сложни и подробни, но не е задължително да са такива. Можете да получите едно и също послание с флип флоп, татуиран в китката, както правите с пълна част от хавайския залез.

8 - Кариера

Хората, които обичат работата си, може да искат татуировка, която да представлява професията им. Аз съм писател, нямам шок там, а следващата татуировка, която съм планирал, е писалка. Ако обичате това, което правите, помислете за нещо, което използвате всеки ден и го представете в най-простата форма. Един лекар може да получи татуировка на символа за рецепта Rx. Един учител по музика може да избере уголемен ключ. Получавате идеята.

Символични татуировки

9 - Какъв е вашият знак?

Ако не напускате къщата сутрин, без да проверявате ежедневния си хороскоп, това е татуировката за вас. Вие сте този, който може да прекарате пет минути с мен и знам, че съм бил Лъв само от моята личност. За премахната версия на този избор можете да получите знака Зодиак за вашия звезда. Някои ще искат малко подробности, за да предложа животното, което представлява вашия знак.

10 - Наследство

Хората, които се гордеят с тяхното наследство, могат да избират символ, свързан с родината си. Аз съм от гордо ирландско семейство. И тримата мои братя имат четири детелини, татуирани някъде на тялото си. Човек има и лешояд. Добре направеният леприош може да бъде сложен. Но четирилистната детелина е много проста в дизайна, но има дълбоко значение за нас. Италианците могат да изберат кръст, тъй като по-голямата част от тях са католици.

11 - Избор на начин на живот

Ако сте вегетарианец или тайно рециклирате кутиите за пица на ближния си, имате страст в живота си за нещо. Използвайте го, за да намерите проста идея за татуировка. Вегетарианската татуировка може да бъде любимото ви вегетарианство. Ако хванете кутии за пица, символ за рециклиране би бил добър избор. Помислете за това, за което сте най-страстен и за имитирането.

12 - сърца и звезди

Тези два дизайна са включени в топ 10 дизайна на татуировки, избрани от жените. Те са особено популярни като първи избор татуировка. Сърцата и звездите са основни дизайнерски форми, които могат да имат стотици различни значения. Те са толкова популярни, че може да е трудно да намерите дизайн, който няма да видите на някой друг, докато вървите по улицата. Поради това, ако искате уникална татуировка, това може да не е начина, по който искате да се придвижите с дизайна си.

Ще получите проста татуировка?

Лесно е да се преодолеете с татуировка избор дизайн. Това е особено вярно, ако знаете, че искате татуировка, но нямате представа какво да получите. Това е често срещан проблем за онези от нас, които са станали пристрастени. Нека тези предложения да се превърнат в прескачащ момент за кацане на идея за следващата ви татуировка.

Leave A Comment

61 + = 71