Yhdysvaltojen tatuointien entiset ja tulevat presidentit

Voiko Donald Trumpista tulla presidentiksi? Will Hilary? Vastaus on tatuoinnissa! Yhdysvaltojen entisten ja tulevien presidenttien tatuoinnit.

Amerikassa oli tähän mennessä 44 presidenttiä, mukaan lukien Barack Obama. 19 muotokuvan päätyivät ihmisten ihoon. Jotkut niistä, jotka rakastavat tatuointeja, omistivat osan ihon pinnastaan ​​presidentiksi, jota he pitivät ja ihailivat eniten. On myös ihmisiä, jotka saivat tatuointeja julkisissa henkilöissä, jotka ovat parhaillaan puheenjohtajakaudella.

Kaikista 44 presidentistä on tiedossa tosiasia, että kolmesta heistä oli tatuointeja. James K. Polk, Andrew Jackson ja Theodore Roosevelt painostivat! Näyttää siltä, ​​että James K. Polk, jonka muotokuva kukaan ei ole koskaan tatuoitu hänen ihollaan, oli kanji-symboleiden fani. Hänellä oli yksi, mikä tarkoitti innokas.

Yhdysvaltojen entisten ja tulevien presidenttien tatuoinnit:

Yhdysvaltojen entisten ja tulevien presidenttien tatuoinnit eivät ole kaikki vakavia muotokuvia. Seuraavaksi näet James Buchananin kasvot tatuoitavaksi erittäin epätavalliseen paikkaan, Abraham Lincolnin parhaaseen kasvotukseen ja Donald Trumpiin vauvalle! Löydät myös harvinainen muotokuva Millard Fillmoreista.

Ihmiset, jotka valitsivat presidentin muotokuvan tatuoinniksi, eivät välttämättä ole nationalistit, mutta he voivat myös olla. Yhdysvaltain presidentit, jotka ovat jääneet kollektiiviseen muistiin, ovat todellisia vallan ja demokratian symboleja. Jotkut olivat erityisen poliittisia johtajia, kun taas toisia muistetaan heidän toimistaan ​​ja vaikutusvaltaansa maailmanlaajuisesti.

22. George Washington, ensimmäinen Yhdysvaltojen presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Koska George Washington oli Yhdysvaltain ensimmäisen presidentti, ymmärrän täysin miksi amerikkalainen haluaisi tatuoinnin hänestä. Kutsutaan myös hänen isänsä, George Washington valittiin yksimielisesti vuonna 1789, kun he kukistivat britit. Hän perusti puheenjohtajuusinstituutin. Vaikka hänen kasvonsa näyttää siltä, ​​että se on tyhjentynyt tässä kuvassa, hänet edustettiin kauniisti ja tarkasti. Loppujen lopuksi vilkas tatuointi olisi ollut kammottavaa.

21. Thomas Jefferson, kolmas amerikkalainen presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Thomas Jefferson on yksi itsenäisyysjulistuksen tekijöistä ja yksi Yhdysvaltain vaikuttavimmista perustajajäsistä. Hänen kasvonsa näkyvät 2 dollarin laskun ja tämän henkilön kehossa. Hän ei ole kovin suosittua henkilöistä, jotka saavat muotokuva-tatuointeja, vaikka hänen tärkeys presidenttinä onkin paljon arvostettu. Tatuointiartistin on lisännyt tiettyä syvyyttä, joka painoi tämän realistisen muotokuvan, eiköhän sitä?

Saada Vapaa Custom Tattoo Design Lainaus:
Rajoitettu tarjousaika (klikkaa kuvaa)
Klikkaus here to get your free custom tattoo design quote.

20. Andrew Jackson, seitsemäs amerikkalainen presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Tämä on hieman Andrew Jacksonin karikatyyri. Tunnustapa se näyttää siltä, ​​että se ei ollut liian aikaisin. On mukavaa tietää, että joku vielä muistaa häntä, koska hän todella kamppaili tulla presidentiksi. Tämä piirros osoittaa hänet vanhana mieheksi harmailla hiuskuiduilla ja karvaisilla kulmakartoilla. Kasvojen ulkoasu viittaa viisauteen, ei huolta, koska hän on kuvattu useimmissa hänen muotokuvissaan. Yksi hauska tosiasia hänestä on, että hänellä oli tatuointi islamilaisesta tomahawkista. Se vastusti kaikkea, mitä hän uskoi, mutta luulen, että hän piti mustetta!

19. Martin Van Buren, kahdeksas amerikkalainen presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Erinomainen muotokuva, tämä tatuointi on Yhdysvaltojen entisten ja tulevien presidenttien tatuoinnit. Se kuvaa Martin Van Burenia, joka oli ensimmäinen presidentti syntynyt yhdysvaltalainen kansalainen. Hänen edeltäjänsä ovat syntyneet brittiläisiltä kansalaisilta. Vaikka hän näyttää mustalta, sinun pitäisi tietää, ettei hän ollut. Tatuoijan oli käytettävä tummempia sävyjä korostaakseen todella valkoiset hiukset.

18. Millard Fillmore, 13. Amerikan presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Tämä Millard Fillmorein tatuointi on yksi niistä harvoista, jotka ovat olemassa. Hänen muotokuvansa ei piirretty realistisella tavalla, mutta silti hän näyttää siltä kuin hänellä on. Voidaan sanoa, että se on sarjakuva linjan muotokuva. Tämä tekniikka on naurettava eikä ajankohtainen, joten tämä tatuointi saattaa olla vanha! Yksi mielenkiintoista tietää Millard Fillmoreista on, että hän piti ylellisiä tavaroita. Hänen vaimonsa oli ensimmäinen kylpyamme, jossa oli juoksevaa vettä Valkoisessa talossa.

17. James Buchanan, 15. presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Tämän James Buchananin tatuoinnin sijoittaminen on harvinaista. Kuitenkin, jos ajattelet häntä homoseksuaalina, asiat saattavat alkaa järkeä. Hän oli ensimmäinen amerikkalainen presidentti, joka ei mennyt naimisiin, mutta huhuillaan hänellä on pitkäaikainen suhde William R. Kingin kanssa. Tämä tatuointi voisi kunnioittaa ensimmäistä homo-amerikkalaista presidenttiä tai se voisi yksinkertaisesti tarkoittaa ihailua työstään yrittää tyydyttää sekä pohjoista että etelää.

16. Abraham Lincoln, 16. Amerikan presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Abraham Lincolnin todella hyvin tehty muotokuva on osa Yhdysvaltojen entisten ja tulevien presidenttien 20 parasta tatuointia. Hänen suurin saavutus presidenttinä oli, kun hän antoi Emancipation julistuksen, joka julisti ikuisesti vapaiksi nämä orjat Konfederaation sisällä. Hän omisti Barissa Springfieldissä nimeltään Saloon. Abraham Lincoln rakensi tietonsa taistellessaan selviytyä vanhempiensa kuolemista, joten hänen elämänsä on innostava.

15. Ulysses S. Grant, 18. Amerikan presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Ulysses S. Grant oli taistelija ja sankari. Abraham Lincolnin välittömänä valvonnassa hän taisteli monissa taisteluissa ja johti armeijan henkilökuntaa voittoon. Presidenttinä hän vain pitänyt asioita hallinnassa ja käytti väliintuloa, kun jotain meni vikaan. Hän kuoli syövän takia, mutta hän asui ylellisyydessä muutaman vuoden ajan. Hän kerran sai lipun ratsastamaan hevosta liian nopeasti. Kyllä, se oli asia 1860-luvulla! Tämä tatuointi on realistinen muotokuva hänestä yhdessä nimimerkin kanssa.

14. William McKinley, 25. Amerikan presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

William McKinley johti kansaa voittoon Espanjan-Amerikan sodassa. Hän opiskeli lakia ja hänet arvostettiin hänen persoonallisuudestaan ​​ja älykkyydestään. Sanotaan, että hänellä oli tapana päällystää punaista neilua. Ennen kuin hänet murhattiin, hän antoi karvansa pienelle tytölle. Tämä muotokuva-tatuointi heijastaa McKinleyn huolestuttavaa ja huolestuttavaa persoonallisuutta. Punaisen neilikan lisääminen olisi tehnyt tämän tatuoinnin täydelliseksi. Muuten tämä tatuointitekniikka on erinomainen.

13. Theodore Roosevelt, 26. presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Theodore Roosevelt ei ollut tyypillinen presidentti. Tämä funky-näköinen mies oli nuorin amerikkalainen presidentti, joka uskoi edistyksellisiin uudistuksiinsa ja jolla oli vahva ulkopolitiikka. Lisäksi hän oli hyvin intohimoinen tatuoinnissa! Hänellä oli rintakehä tatuoituna hänen perhekärjensä kuvaan. Puhuessaan perheestä sekä hänen vaimonsa että äitinsä kuoli samana päivänä, Ystävänpäivällä. Luulen, että häntä voidaan pitää ihmisenä, presidenttinä ja viileänä tatuoinnina!

12. Woodrow Wilson, 28. presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Vaikka tämä tatuointi ei ole täysin valmis, voit selvästi nähdä, että Woodrow Wilsonin kasvot näyttävät olevan 100 000 dollaria. Hänen toimikautensa aikana hänen kasvonsa näkyivät todella tällaisessa laskussa. Nämä pankit joutuivat kuitenkin vain pankkien käyttämään huomattaviin liiketoimiin. Hän oli Progressiivisen liikkeen johtaja ja johti Amerikan ensimmäisessä maailmansodassa. Vaikka tämä ei ole hänen parasta kuvaa, se on tatuointi, joka sanoo paljon.

11. Harry S. Truman, 33. Yhdysvaltain presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Harry S. Trumanin muotokuva on osa miehen vasikkaa, ja hän on osa Yhdysvaltojen entisten ja tulevien presidenttien harvoja tatuointeja. Hän oli demokraatti, ja hänen nimensä liittyy usein Hiroshimaan ja Nagasakiin. Tämän tatuoinnin mukana oleva merkintä voisi viitata hänen intensiiviseen osallistumiseen sotilaallisiin konflikteihin. Yksi hieno tosiasia hänestä on, ettei hänellä ollut toista etua, paitsi Harry, mutta käytti alun perin S sen sijaan. Tämä ei ole realistinen tatuointi, vaan entisen presidentin muotokuvan tulkinta. Se näyttää vähän kuin ensimmäinen Superman jos kysyt minulta.

10. John F. Kennedy, 35. presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

John F. Kennedy on nuorin amerikkalainen presidentti, joka kuoli. Hänen kuolemansa oli traaginen, koska hänet murhattiin, joten tämä hänen tatuointi voisi olla merkki ihailusta ja murheesta samaan aikaan. Hän meni Harvardiin, laivastoon ja oli myös kongressin jäsen. Itse asiassa hänen isänsä kirjoitti häikäilemätöntä vastaanottokirjeen hänelle, mutta tämä ei estä häntä pääsemästä korkeammalle. Tasapaino tai ei, tämä tatuointi hänestä näyttää hyvältä! Ottaen huomioon Kennedyn kuuluisat sanat Kysy, mitä maanne voi tehdä puolestasi - kysy, mitä voit tehdä maassasi, Mielestäni on turvallista sanoa, että tämä kaveri on isänmaallinen.

9. Richard Nixon, 37. presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Richard Nixon on ensimmäinen presidentti, joka vieraili Amerikan 50 valtiossa. Hän on suosittu paitsi sen puolesta, mitä hän on tehnyt presidenttinä, mutta myös kiitos Futurama. Animaattinen sitcom, Futurama esittää Richard Nixonin hauskassa valossa muistuttaen eronsa Watergate-skandaalin ja hänen ominaisuutensa vuoksi. Tämä moderni tulkinta hänen ominaisuuksistaan ​​ja persoonallisuudestaan ​​näyttää melko hyvältä!

8. Jimmy Carter, 39. presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Ei Jimmy Carterin paras piirros, tämä tatuointi on yksinkertainen. Hänellä oli paremmat hampaat hänen toimeksiantonsa aikana kuin hänellä on tässä kuvassa, mutta hänen aikomuksensa olivat aina ensimmäiset. Hän oli demokraatti ja pacifisti, joten kuka ei halua hänen muotokuvansa painettua? Todennäköisesti ei komein presidentti Jimmy Carter huolehtinut ihmisoikeuksista ja kamppaili löytää rauhallisia ratkaisuja kaikelle. Hän uskoi ulkomaalaisiin ja oli vakuuttunut nähdessään UFO: n vuonna 1973. Oletko samaa mieltä hänen uskonsa kanssa?

7. Ronald Reagan, 40. presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Ei vain poliitikko, vaan myös näyttelijä, Ronald Reagan Lähes täydellinen miehuuspalkinto vuonna 1940. Hän oli liberaali ja sitten konservatiivinen, mutta hän keskittyi työllisyyden lisäämiseen ja kansallisen puolustuksen vahvistamiseen. Koska hän on jo mennyt ohi nuoruutensa tässä muotokuva-tatuoinnissa, hänelle ei kerrottu olevan hyvä näyttelijä, vaan että hän oli hyvä presidentti. Luottaa johonkin rauhan saaminen vahvuus, hänen kuvansa on nyt kuolematon ihmisen iholle.

6. Bill Clinton, 42. presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Hyvää ja hymyilevä, tämä Bill Clintonin tatuointi kertoo kaikesta hänen rentoa asennostaan. Hän oli ystävällinen ja huomaavainen yrittäen säilyttää työllisyysasteen ja inflaation alas. Rotusyrjintää ei ollut sellainen, jota hän voisi sietää, ja hän kannusti demokratiaa kaikessa, mitä hän teki. Bill Clinton voi toimia esimerkkinä monille ihmisille, aivan kuten hän tekee myös henkilölle, joka on kirjoittanut kasvonsa ruumiillesi.

5. George W. Bush, 43. Yhdysvaltain presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

George W. Bushilla ei ollut helppoa aikaa kuin presidentti, toisin kuin isänsä. Hän ei voinut tehdä mitä hän lupasi odottamattomien ja tuhoisien tapahtumien vuoksi. Se, miten hän hoiti tilannetta, on miellyttävä ja hyväksyttävä sellaisille henkilöille kuin hän, joka sai tatuoinnin hänestä. Se itse ei ole mestariteos, mutta se on ilmeikäs. Se on pieni tatuointi, joten siihen on vaikea lisätä liian paljon yksityiskohtia. Tiesitkö, että hän oli lukion koulupäivän kapteeni?

4. Barack Obama, 44. presidentti

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Amerikan enemmistö rakastaa ensimmäistä Afrikkalais-amerikkalaista presidenttiä Barack Obamaia. Hän on tyypillinen keskiluokan ihminen, joka on tehnyt paljon työtä saadakseen, missä hän on. Hänen tatuointi on iloinen ja hyvin tehty. Pidän erityisen paljon väreistä, solmusta, pienestä amerikkalaisesta lipusta ja hymyksestä. Tämä voisi olla tatuointi, joka näyttää täsmälleen kuin hänen kuva. Näinä päivinä, sinun tarvitsee vain ottaa kuva tatuoija ja saada samaa iholle.

3. Donald Trumpin ehdokkaat Yhdysvaltain presidentille

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Syy siihen, miksi joku haluaisi vauvan Donald Trump hänen ruumiinsa on mysteeri minulle. Tämä tatuointi on kuitenkin söpö todella outoa. Trumpin kasvojen lisäksi on olemassa dollarin merkki, joka vastaa täysin hänen nykytilannettaan. Hän on republikaani ja seuraava Yhdysvaltain presidentti. Tämä on vain yksi mahdollisten tulevien presidenttien tatuoinnit, joita ihmiset saivat jo ilman tätä näkökohtaa.

2. Hillary Clinton ehdokasvaltio Yhdysvaltain presidentiksi

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Nyt tämä on Hillary Clinton, jolla on iso hymy kasvoillaan ja silmiinpistävää! Amerikan lippua taustana hänen muotokuvassaan näyttää olevan kampanjaansa varten. Hän on kuitenkin ollut pitkään poliitikko. Hillary Clinton ei ollut vain Yhdysvaltojen ensimmäisen naisen, vaan myös senaattori kahdeksan vuoden ajan. Joku uskoo häneen ja nauttii hänen laadustaan ​​niin paljon, että hän sai tatuoinnin hänestä!

1. Bernie Sanders ehdokkaita Yhdysvaltain presidentiksi

menneisyys and Future Presidents of the United States Tattoos

Äskettäin demokraattinen Bernie Sanders oli ollut pisimpään palveleva riippumaton Yhdysvaltain kongressin historiassa. Hänen tiedetään vastustavan Irakin sodan ja massavalvontajärjestelmän. Bernie sai paikan tämän naisen reiteen, joten hän on tehnyt jotain oikein! Hän voisi tehdä paljon enemmän, mutta se riippuu vain ensi vuoden vaaleista. Tuleva presidentti tai ei, hän ansaitsi tämän tatuoinnin tavalla tai toisella!

Leave A Comment

16 − = 11