99 Skorpioni Tatuoinnit ja Fun Faktat lukitaksesi sisäisen Skorpioniasi!

Skorpioni Tatuoinnit ovat kovaa ja kovaa: samoin kuin ihmiset, jotka käyttävät niitä! Tutustu listan parhaista Skorpion tatuoinnit sekä hauska Skorpioni tosiasiat! Jos olet syntynyt 23. lokakuuta ja 21. marraskuuta, onnittelut! Olet virallisesti Skorpioni. Taivaankappaleen kahdeksas merkki, Scorpiot hallitsevat planeetat Mars ja Pluton (err ... entinen Pluton planeetan) ja edustavat (sinä arvasit sen!) Skorpioni. Skorpioni voidaan erottaa myös stingerin glyph-symbolilla, joka näyttää kirjaimelta "m" terävällä nuolella (aka scorpion's stinger), joka on kiinnitetty päähän. Vaikka Scorpions eivät ole pienimpiä olentoja (toivon vakavasti, että ei koskaan, koskaan ole läsnä yksi - eek!), Ne ovat äärimmäisen tehokkaita ja niillä on tarpeeksi myrkkyä poistaa tai jopa tappaa paljon suurempi vastustaja (taas , eek!). Nämä kovat skorpionit edustavat intohimoa, valvontaa ja suojausta.

Skorpioni Tatuoinnit:

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Kuinka kätevää on olla, että ei ole vain kynsiä, mutta myös hännän kangasta (tasapainotusosa on varmasti puhdasta kykyä). Minua vetäydyin tähän erityiseen skorpioniin, sillä ne edustavat ihania horoskooppimerkkini, Libra! Tämä on erittäin luovin tapa yhdistää kaksi merkkiä, jotka voivat olla tärkeitä jollekin. Ehkä nämä ovat aviomiehen ja vaimon, tyttären ja poikan merkkejä, tai ehkä he vain edustavat sinun kaksi suosikkiartistasi. Hei Matt Damon (Libra) ja Leonardo DiScorpio (err ... DiCaprio)! Se, mikä iskee minulle tästä kappaleesta, ovat silmät. Katso uudestaan! Niin monta silmää. Skorpioneilla on kaksi silmää prosoman yläosassa (kauniita tiedosanoja päähän) ja tyypillisesti kaksi tai viisi muuta paria silmiä prosoman etukulmissa.

Nouse ylös, Scorpios

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Löysin itseni kirjoittamaan: "Kuka tarvitsee nilkkaranneketta, kun voi olla tatuoitu?", Vain ymmärtää, että tämä nainen on todellakin nilkkakoruilla ... Hups! Joko niin, tämä Stinger glyph tatuointi on rohkea ja melko ode Scorpion horoskooppiin. Näyttää myös siltä, ​​että tämä tatuoija insinöösi Jeesuksen kaloja "m" oikealle puolelle. Hyvin viileä tapa yhdistää uskosi ja eläinradan yhteen suunnitteluun. Rakastan kaikki symbolit ja mallit tässä maailmassa loputtomiin taiteellisiin tulkintoihin; se innostaa luovaan ajatteluun, joka on terveellinen käytäntö kaikille!

Luonnollinen johtaja

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Scorpios, vaikka se on väärinymmärretty ja liian intohimoinen toisinaan, sanotaan luonnollisiksi syntyneiksi johtajiksi, jotka rakastavat hallita (ja hallita) tilanteita. Tämä tatuointi, vaikka pieni, on suuri muistutus horoskooppimerkistä, joka on niin läheinen seksuaalisuuden ja uudestisyntymisen suhteen. Magneettinen, vahva tahto ja viehättävä, Scorpios ovat myös erittäin vastaanottavaisia ​​ja vakuuttavia.

Saada Vapaa Custom Scorpio Tattoo Design Lainaus:
Rajoitettu tarjousaika (klikkaa kuvaa)
Klikkaus here to get your free custom tattoo design quote.

Dainty Zodiac Symbol

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Voi minun hyvyyteni armollinen katsoa tätä pienen numeron (err ... letter). Tämän tatuoinnin sijoitus on niin täydellinen ja linjatöiden tekeminen on niin hieno, se on varmasti yksi suosikkini Skorpion tatuoinnit tällä listalla. Pinkies voi olla pienin sormi, mutta tämä on viehättävä muistutus Skorpionin taisteluvasta päättäväisyydestä ja voimasta riippumatta koosta. Pahoittelen, että olen vaaka tai muuten en enää kirjoittaisi, koska olisin liian kiireinen kävelemässä saadakseni tämän melkoisen pienen kappaleen tatuoituna kädestäni.

Tatuoinnit voivat olla erittäin hauskoja ja hienoja keskustelun aloitusvaiheita, mutta eivät satuta heitä saamaan? No, luultavasti ei yhtä paljon kuin skorpioni ... mutta jos olet epäröivä ensikertalainen, joka haluaa enemmän tietoa saada kirjoittanut, napsauta tästä. (Jos sinulla on koskaan ollut verta lääkäriltä, ​​ei skorpioni, jonka oletan olevan kuin periaatteessa kaikille, saada tatuointi sattuu vähemmän kuin tämä ... mutta se on vain kaksi senttiäni!)

Pieni nilkan tatuointi

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Minä rakastan näitä pieniä pikkuisen stingerin symboleita tatuointeihin! Käytin vain yhdistämään isoja, pelottavia skorpioneja Skorpionien tatuointeihin, mutta nämä hienot pikku symbolit viihdyttävät minua. Tiesitkö, että Skorpioniin liittyvä elementti on vettä? En ole varma, jos nämä kaksi pientä ympyrää "m: n" stingerin ympärillä tarkoittavat nestemäisiä kuplia, mutta sitä minä ajattelin, kun se korreloi veden elementtiin. "Vesiasiakkaat" sanotaan olevan tunteutuneempia syvemmälle ja hienovaraisemmalle todellisuudelle kuin muilla tyypeillä heidän ympärillään. Vesi on monella eri tavalla luonnossa ja liikkuu niin vapaasti kuin Scorpios tekee elämänsä kautta.

Huge Rib Tattoo

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Jeez Louise! Ikään kuin valtava skorpioni ei riitä indikaattorista, sana Scorpio on koristeltu pitkin tämän henkilön rintakehää kuin lempeä muistutus siitä, että todellakin tämä tatuointi edustaa Skorpioniä. Se on voimakas pala ja kauniisti tehty ... jos voit yhdistää sanan "kaunis" tämän hummerin kaltaisen pönttilän kanssa. Scorpios haluaa, että ihmiset kiinnittävät huomiota ja tämä tatuointi osoittaa tämän piirteen. Ei ole puuttuva tämä pala muun skorpioni tatuoinnit!

Stinging Zodiac

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Pidän siitä, että tämä tatuointi näyttää yhdistävän Skorpion tatuoinnit ja stingerin leimasymbolin yhteen nesteen (hello water element!) Muotoiluun. Näyttää siltä, ​​että skorpionin kynnet ovat itäneet "m": n yläosasta, kun häntä putoaa alas ja kääntyy ylöspäin tämän naisen nilkkaan. Lihavoitu ja luova, tämä on ainutlaatuinen tulkinta suositusta horoskooppi ja minä todella todella pidä siitä. Kaikki skorpionit eivät ole uhkaavia, ihmiset!

Ladylike Scorpio

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Pidän todella tästä mallista! Stinger glyph-symboli on rohkea, mutta naisellinen lisättyä kukkia (joka on hieno ja upea) ja vaaleanpunaiset yksityiskohdat. Olen myös todella rakastava tähtien alivirtua, joka on tietenkin Linnunradan edustaja, joka virtaa tatuoinnilla.

Float kuin perhonen, pistelee kuin mehiläinen

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Kuka ei pidä höyheniä !? Ellei ole allerginen tai jotain ... Tämä malli on erittäin kaunis ja kaunis ode Skorpionin horoskooppiin. Pienten tähtien yksityiskohdat stingerin glyph-symbolilla ovat erittäin luovat tapa sitoa Scorpiuksen konstellaatio. Tutustu 35 muuta höyhenteliä tatuoinnit tarpeeksi viileä, jotta voit lentää täällä.

Tribal Design

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Puhdas ranne muotoilu toisin kuin muut skorpioni tatuoinnit, olen nähnyt, tämä pala on rohkea ja oikukas. Rakastan stingerin glyph-symbolin keksinnöllisiä kaareja täällä. Oletko kyllästynyt kaikkiin Skorpion tatuointeihin? Aiotko huutaa kasvoillani kuin leijona? OK, rauhoitu. Katso nämä 36 hämmästyttävää leokatuotot täältä. Vaikka et ole Leo, leijonat ovat erinomaisia ​​majesteettisia ja kovaa ja mahtavaa, joten sinun pitäisi silti näyttää.

Merkki juonittelusta

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Scorpiot ovat mielenkiintoisia ihmisiä, täynnä mysteeriä ja voimaa. Pidän tämän tatuoinnin sijoittelusta, koska se voisi helposti piiloutua, mutta heti kun hän heittää hiuksensa, bam! Stinger glyph tatuointi! Rakastan ajatusta siitä, että piilotettu tatuointi on salainen helmi, jonka tiedät aina olevan olemassa, mutta toisilla ei ehkä ole aavistustakaan. Se on sinun kanssasi elämäsi, kuten kaikkien kokemusten ja arvojen, mutta se on sinun, jolle jaat sen.

Halloween Scorpio

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Skorpioni syntyi Halloween! Mikä sopiva päivämäärä tätä kammottavaa näköistä pientä olentoa (puhun skorpioneista, ei henkilöstä, usko!). Tämä rohkea musta mustekappale erottuu käsivarressa, kun skorpionit erottuvat maapallon kuivimmista aavikoista. Pidän siitä, että tämä henkilö valitsi sanan "Scorpio" mukaan, koska ne, jotka eivät tunne Zodiac-merkkejä, eivät ehkä ole tienneet toisin, mitä tatuoinnilla tarkoitetaan. Kuitenkin se vie vähän pois salaperäisestä aura, että Scorpios ovat niin usein yhteydessä.

Scorpion Back Tattoo

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Suuri skorpioni tatuoinnit: Tätä suurta skorpioniä ei pidä hukata, kun se pyörii tämän naisen takana alle sanat "Jumala ei ole koskaan myöhässä". Pidän kuvitteellisesta suunnittelusta täällä ja yksityiskohtaisesta linjatöistä yleensä. Tämä pala olisi todella ylivoimainen, jos se oli värjätty kokonaan mustalla ja en ole varma, että haluaisin sen yhtä paljon. Pidän kyvystä nähdä yksittäisiä rivejä tatuoinnissa, etenkin kaarevista näistä täällä.

Kutsu kaikki naiset, jotka etsivät hauskoja tatuointiideoita, mutta eivät tiedä mistä aloittaa! Katso 50 kaikkein ainutlaatuisimmista tatuointisuunnitelmista täällä.

Tähtiin kirjoitettu

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Joo! Kuinka viileä tämä on? Yhdistelmä, jota en ole nähnyt muissa skorpioni tatuoinnissa, tässä kappaleessa yhdistyvät stingerin symboli ja Scorpius-konstellaatiomalli. Rakastan paikkaa täälläkin! Vahva lausunto pala, tämä tatuointi on varmasti ihaillut kaikki. Pilvistä yöllä? Se on OK, kaikki kokoontuvat ympäri ja vain ihailevat konstellaatiota jalkani! Kuvittele, että koko kehosi on tatuoitu tähtikuvioilla? Ihmettelen, onko joku koskaan tehnyt sitä ...

Zackary's Scorpion

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Hullu ja hauska, tämä sininen skorpioni näyttää kuin hän hyppäsi pois värityskirja. Rakastan ympäröiviä tähtiä ja tässä kappaleessa olevaa henkilökohtaista nimeä. Onko se vain minulle vai onko hänen kärjensa kärki näyttänyt hanan päätä?

Ajattele saada nimeksi tatuointi sans skorpioni? Katso 77 mielenkiintoista nimeä tatuointideaa täältä.

Ranteen tatuointi

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Yksinkertainen mutta hienostunut, minkä tahansa Skorpionin pitäisi olla ylpeä urheilla tatuointi, kuten tämä. Hermostunut saada tatuointi tällaisessa näkyvässä paikassa (ajatella: työhaastattelut jne.)? Älä pelkää ja tarkista yhdeksän helppoa vinkkejä peittää tatuoinnit täällä.

(Sivun huomautus: vihaan ajatusta ihmisistä, jotka arvostelevat toisia tatuointeja, koska mielestäni kukin on taidetta, joka on ainutlaatuinen ja merkityksellinen jokaiselle yksilölle. Mutta valitettavasti löytyy joskus tilanteita, joissa tatuoinnit voidaan parhaiten peittää Yritän välttää tällaista tilannetta.)

Sormus Tatuointi

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Voi, minä rakastan tätä pikku helmi! Yksi suosikkini Skorpion tatuoinnit. Super söpö ja hienostunut, tämä tatuointi sopii täydellisesti tämän naisen nyrkkeilijöiden väliin. Haluaisin saada Libra tatuoinnin samasta paikasta. Pidä kiinni, soittamalla tatuoijien ystäväni.

Rakkaus sormen tatuoinnit, mutta et ole Skorpioni? Ota katkeroitua 28: ssä muussa super sormen tatuoinnissa täällä.

Tähdet freckles

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Kuvittele, jos kaikki freckles näyttävät tähdiltä! Olen puoliksi irlantilainen ja peppered näitä luonnollisia polka-pisteitä, mutta minä rakastan tätä ulkoasua. Minulla on itse asiassa muutamia freckles-ryhmiä, jotka näyttäisivät tietyiltä tähdistöiltä, ​​jos heillä olisi muutamia paremmin sijoitettuja ystäviä. Ja olen harkinnut saada pieniä "freckles" tatuoituja loppuun ulkonäköä (erityisesti ryhmäni minun kyynärvarren - minulla on mahtavia pisamia, jotka voisivat täysin näyttää suurelta dipperiltä, ​​mutta minulla on kaksi avainpaikkaa!). Mutta duh, miksi en ole koskaan ajatellut saada tosiasiallisia pieniä tähtiä tatuoituina täyttämään nämä freckle-tähtikuviot ?! Olen vakavasti harkitsemassa tätä nyt.

Katettu kukilla

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ah, väri värejä - Olen unohtanut sinut! Näyttää siltä, ​​että suurin osa näistä eläinradan inspiroiduista tatuoinnit ovat olleet mustan musteen, eikö? On mukavaa nähdä Skorpion tatuointi, jossa on kukka-elementtejä ja värejä, jotta se erottuu entistäkin enemmän. Rakastan myös linjatöitä täällä. Hauskaa ja flirtyä kuten Scorpios!

Fantastic Scorpion

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

No tämä on varmasti toisin kuin muut skorpioni tatuoinnit, koska a) se on violetti ja b) se näyttää sarjakuvahahmolta. Hauska ja omituinen, tämä pala erottuu kirkkaasta ja rohkeasta tämän naisen olkapäästä. Rakastan värejä ja leikkimiä vaaleanpunaisia ​​pyörteitä, jotka on täynnä tähtiä tässä mallissa. Mielestäni tämä on erilainen täällä, vaikka onkin skorpionin silmät. Ne näyttävät realistisilta (sarjakuva-y tavalla)! En muista muita skorpionien tatuointeja, jotka olen nähnyt näillä loistavilla, lukuisilla silmillä, tämä kissa on melko siniset silmät ja ihanat punaiset huulet. Vaaleanpunainen keula takan päähän lisää mukavaa kosketusta!

Alustettu Skorpioni

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Pidän tämän nimenomaisen skorpionin nilkan muotoisesta heimojen ulkoasusta. Se on hyvä koko ja alkukirjaimet lisäävät salaperäisesti henkilökohtaisen kosketuksen siihen. Kuka on J.J? Janet Jackson? Judy Jetson? Joe Jonas? Emme ehkä koskaan tiedä!

Vahva skorpioni

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Tämä skorpioni näyttää täysin taipuiselta. Ah, olen niin vahva! Katso minua ajaa autiomaan ja pistää myrkkyä asioihin! Skorpioneja ei tyypillisesti löydy kaulojen takaosista, mutta niitä esiintyy usein lähellä vuoria, kukkuloita ja laitumia, joissa kaupungistuminen on vähäistä. Joten hyviä uutisia, jos asut kaupungissa (vain varo [pizzan] rotille ja torakoihin)!

Kaunotar ja hirviö

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Selvästi skorpioni on kauneus täällä ja kukka on peto. Totta! Kyllä, tämä on skorpion tatuointi, mutta voimme vain ihailla, kuinka kauniita kukkia on hetkeksi? Runsas väri ja koostumus, se on kaunis kokonaisuus tähän kokonaiseen kappaleeseen. Skorpioni tatuoinnit mahdollistavat tällaisen luovuuden; suunnittelumahdollisuudet ovat rajattomat. Skorpioni tässä kappaleessa näyttää melko realistiselta, kun ympärillä olevat pyörteät linjat näyttävät vain epäsopivilta. Mutta elämä on epätäydellistä, joten olen kunnossa sen kanssa (sekä kukan täydellisyys kokonaan ja täydellisesti sitä varten).

Skorpioni

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Pisteiden ja tähtien yhdistelmä muodostavat tämän ihanan Skorpion zodiac-tatuoinnin tämän naisen olkapäälle. Kirkkaimmat tähdet näyttävät edustavan tähdillä, kun taas loput ovat pisteviivoja kuin pisamia. Jotkut Indonesialaiset viittaavat tähän tähtikuvioon "Banyakangrem" (jauhemaaksi) ja ”Kalapa Doyong "(kanoottipuu). Voin täysin nähdä molemmat näistä tulkinnoista tarkastellessani jälleen Scorpius-konstellaatiomuotoa. Eikö olekin hämmästyttävää, kuinka ihmiset voivat katsoa samaa tähtiä ja nähdä tällaisia ​​erilaisia ​​asioita? Se on kuin löytää pilvissä muotoja. (Puhutaan siitä, tutustu 35 alkuperäisestä pilvi-tatuoinnista täältä!) Me omistamme omat ainutlaatuiset kokemuksemme tulkitsemaan mitä näemme ja yhdistämme merkityksiä ja arvoja kaikkeen. Jeez, joka tiesi katsomalla tatuointeja, voisi sekoittaa niin syvää ajattelua? Minusta tuntuu Skorpioni tai jotain ...

Kääritty jousi

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Joskus pidetty tumma, puolustava merkki, Skorpioni on usein käytetty symboloimaan valehtelijoita, taistelijoita, pettureita, varkaita, muun epäilyttävän kansan keskuudessa. Keskiajalla skorpionit olivat pahoja, kuolemattomia ja jopa käytetty merkkinä Juudalle kristillisessä symboliikassa kuolemanrangaistuksen vuoksi, joka implisiittisesti heijastui. Mutta ... katsokaa tätä tatuointia! Mikään ei uhkaile sitä, eikö? Tarkoitan, sillä on keula siihen! Laita keula mihinkään, ja siitä tulee hetkessä arvokas ja söpö. Siksi Bill Nye käyttää niitä koko ajan.

Pieni Scorpion Foot Tattoo

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Onko se vain minua vai onko tämän laskimotikön tosiasiassa tähtikuvio, Scorpius? Hieman, eikö? Ei? No, hauska tosiasia: Skorpioneilla ei ole suonia (tai luita). Pikemminkin heillä on eksoskeletoni, joka on tehty mineraaleista. Rakastava tämä teeny tatuointi, mutta ei ottaa ottaa skorpioni ryömiä kohti varpaat? Katso 88 muuta pientä tatuointia täältä.

Finger Tattoo

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Herra tuntee rakastan sormen tatuointia. Katso tämä kallis pikku tähtikuvio, joka vain valaisee tämän naisen käden! Kirkkaat tähdet näyttävät muodostavan longshoremenin koukun kuvion. Legendan mukaan Scorpionin stinger on mitä tappoi Orion Mighty Hunter. Joten kun jumalat antoivat Scorpionin ja Orionin paikoilleen yläpuolelle, he panivat varmasti asettamaan armeijaiset vastakkaisiin päihin. Näet näistä kahdesta tähdistöstä koskaan samassa taivaassa. Orion vain kohoaa itään, kun Scorpius asettuu lounaaseen ja päinvastoin. Ja täällä luulin, että hirmuiset tähdet löytyivät vain Hollywoodista ... Skorpioni tatuoinnit ...

Stars of Scorpion tatuoinnit

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Rakastan tätä yksinkertaista tähtiä, joka on suunniteltu konstellaation jälkeen, Scorpius (Scorpion latina)! Tämä kappale on yksinkertaisempi tulkinta zodiac sign kuin pieni sormen tatuointi edellä. Yksi suosituimmista asioista on katsomaan tähtiä; Voisin kirjaimellisesti tuijottaa niitä pieniä palavia tulen valoja tunteja ja tunteja loppuun. Scorpius on suuri tähtikuvio, joka sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla lähellä hyvää Milky Way -kaukoputkea.

Scorpion's Lance

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Hieman keskiaikainen näköinen, tämä tatuointi herättää Scorpiosin voimaa ja voimaa. Pidän väristä bittiä täällä ja lisäämällä lapion päälle. Nimi "spade" tulee todellakin italian sanasta "spada", joka tarkoittaa "miekkaa". Englanniksi, kuten ranskaksi, Spade -puku edustaa aseita. Paha myös symboloi viisautta ja hyväksyntää.

Ei Lobster

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Mutta se näyttää siltä, ​​että yksi oikein? Tämä sarjakuva-kaltainen skorpioni on yksi suosikeistani, koska se ei ole realistista. Katsotaanpa kohta. Todelliset skorpionit ovat uhkaavia kuin heck. Tämä pieni kaveri näyttää melko viattomalta suurilla purppuran silmillä ja hummerin kaltaisella värillä. Plus, hän puristaa hehkuvaa sydäntä! Linjatyö on kaunista, varsinkin kun päivämäärä on kirjasintyyppi, joka lisää tähän osaan mielekkäämpää osaa. Ajattelet saada tatuointi edustamaan jotain erityistä tai merkittävää tapahtumaa elämässäsi? Lue tee-ja ei tehdä mielekkäitä tatuointeja täällä ennen kuin pääset painettu.

Skorpioni Mystique

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ah! Katso tämä mystinen, maaginen ja vaikuttava Skorpion jumalatar! Tämä voittaa "kaikkein ainutlaatuisimman" luokan skorpioni tatuoinnit kirjassani. Se on erittäin hauskaa, oikukas ja värin käyttö on täydellistä, koska se ei ylikuormita palaa. Rakastan sitä, kuinka hänellä on pieni rengas keskellä keskellä rikkaalla punaisella skorpionin stingarilevyllä. Rakastan myös sitä, että jumalattarella on tatuointi olalleen - se on kuin tatuointi!

Blooming Scorpio

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Vaikka näit jonkin edellä, se ei ole kovin usein nähtävä skorpioni, joka on yhdistetty kukaan, koska ne ovat useimmiten kuivilla, aavikolla ilmastoilla. Pidän kontrastista tässä kirkkaansinisen popin kanssa kauniisti suunnitellussa kukassa, joka näyttää liittyvän itse skorpioniin. Rakkaus kukka, mutta silti skeptinen skorpioneista? Katso 88 paras tatuointi täällä.

Scorpion Stinger Glyph

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Täällä meillä on viileä yhdistelmä sekä skorpioni ja stinger glyph symboli. Pidän siitä, kuinka molemmat tulevat yhteen muodostaen, mikä näyttää sydämeltä. Rakkauden, voiman ja päättäväisyyden symboli, tämä tatuointi on Skorpionin siisti esitys. Pidän värien kosketuksesta myös täällä! Purppura on kaunis ja kuninkaallinen väri, jota käytetään täydellisesti tässä kappaleessa.

Leave A Comment

+ 68 = 73