34 Harry Potter Tatuoinnit. Yksi on järkyttävää!

Nämä ovat meidän suosikki Harry Potter Tatuoinnit + Hänen ystävänsä ja ENEMIES. Kaikki parhaat merkit on esitetty tässä, plus hienoja yllätyksiä! Harry James Potter on kuvitteellinen velho, jonka luonne nousi kirjaan, jota ei tarvinnut tunnistaa, kirjoitti nainen Joanne K. Rowling. Tämä jännittävää kirjaa, jolla oli hullu huumori, nousi nopeasti yhtenä suurimmista sagas-maailmoista, jonka maailma on koskaan tuntenut ja jota kunnioitetaan, toisin kuin näistä kiiltävistä vampsista. Vaarojen, joita tämä nuori kulkee läpi, sai kaiken ihmisen huomion. Harry Potter alkoi (kuten monet sanovat) hurmaava lapsi, joka on epämiellyttävä niille, jotka nostavat hänet (eikä hänen silmänsä tarvitse), mutta oli myös ujo ja varattu kartano. Seuraavien seikkailunsa kautta esiteltiin kuolemanvarjelumerkkejä, aikakautta, ylösnousemuskiviä ja näkymättömyyttä, ja niiden viereen vietiin viisaampia sieluja.

34 Awesome Harry Potter Tatuoinnit:

Piilota maagiseen maailmaan JK Rowling luodaan ja näe, mitä luovia ideoita syntyi, kun fandom rakkaus ja arvostus tämän lapsuuden merkki päätti käydä tatuoija.

1. Tarina alkaa

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

En päättänyt aloittaa luovimpia, mutta älkäämme tuomitse ja arvostakaa, että ikuista merkkiä kehossa ei voida arvostaa yhtä pienemmäksi kuin toinen. Harry Potter Tatuoinnit.

Tämä (uskoakseni) tyttö sai Hewlett-Packardin nimikirjaimet, koska ne auttoivat Rowlingin julkaisemaan kirjan.  

JK (Rowling) syrjään, tämä tyttö päätti vain painaa tarkoitetut pojat nimikirjaimet fonttityylillä, jota ei voi erehtyä mihinkään muuhun. ��

2. Kultainen nuuska

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Tämä on ensimmäinen sarjan esineistä, jotka ovat hyvin tunnettuja velho-maailmassa. Pienin pallo, jota käytetään Quidditchissä, mutta arvostetuin.

Jos vain kaikki ihmiset arvostavat pienempiä asioita elämässä niin paljon.

Tämä pallo ohjaa heitä kaikkia. Ota se ja peli on sinun.

Se on todella samanlainen kuin kaverin vahvuus. Smash yksi hänen pallot ja hän on heikko sinulle.

Tämä snitch, yhdessä "I open at close" on melko suosittu valinta tatuoinnille. Se on symboli, joka kaiverrus sitoo Harryn kuoleman ja ylösnousemuskiven löytämisen. Mutta merkitykset sivuutetaan, tatuointi on kauniisti suunniteltu, ja minä erityisesti rakastan ristin siipien kolmiosainen varjoa - nopeus, jota tämä objekti liikkuu koskaan, älä koskaan näe sitä kaikessa kaunista kunniata, vaikka keskeytät suosikkisi Harry Potterin elokuva! ��

Saada Vapaa Custom Harry Potter Tattoo Design Lainaus:
Rajoitettu tarjousaika (klikkaa kuvaa)
Klikkaus here to get your free custom tattoo design quote.

3. Luvun starter tähteä Harry Potter Tattoos

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Et halua, että tatuointi on kokonaan ulkona ja siinä on lempihahmosi esine tai karikatyyri? No, nämä tähdet sitten vain saatetaan tehdä sinulle.

Etkö saa yhteyttä? Ehkä et ole Amerikasta.

Nämä kolme eri kokoista tähteä, jotka ovat peräisin lukuisista sivuista, löytyvät kaikista amerikkalaisista Harry Potter -kirjoista. Se ei ole luuta, se ei ole viitta eikä se ole hocus-pocus-loitsu, mutta se tuntuu silti maagiselta minulle!

4. Tyttö ilman sielua Harry Potter Tattoos

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Rakastan tätä synkkä lapa tatuointi, vaikka dementorien takana oleva tarina on varsin pelottava. Ne ovat foulest luontokappaleita, jotka saastuttavat sielun urhoollisia, sulkiest paikkoja. Ja tyhjä henkilökuori jää jäljelle.

Mutta sanotaan vain, että tämä on inkivääri. Legenda kertoo, että heillä ei ole sielua, joten oletan, että hän on turvallinen.

5. Mestari antoi Dobbylle sukan -> Dobby on vapaa

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Tämä tonttu on "vangittuna" fara, koska sen kohtalo on palvella omaa mestariaan, kunnes he antavat hänelle sukun. Tämä Dobbyn muotokuva näyttää silmiä, jotka heiluttavat toivoa ja hyvää ystävällisyyttä, jota ei ole aina palautettu, joskaan. Se on tumma ja melankolinen läheisyys täydentää täydellisesti jo korostuneita variksen linjoja hänen silmiensä ja poskiensa lähellä. Korkea elämä usein tekee meistä asioita, ellei ihmisiä, mutta tärkeintä on, että olet varma, että etsit jatkuvasti, ellei ole jo löytänyt korjaustoimen, joka vapautti sinut olemasta yksi.

6. Grammar Nazi tekemisessä Harry Potter Tattoo

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Tämä edustaa leijutuksen viehätystä, jota käytetään tekemään esineitä lentämään. Nyt tiedän, että he oppivat tätä loitsua, kun he olivat lapsia, mutta olisin ehdottomasti tekemässä paljon pahaa muggle-maailmassa nostamalla hameet tuulista. Kuinka he koskaan tietäisivät olevan minua?

Ja nautin tämän ääntämisen harjoittamisesta. Koska se on Windgradium LeviOsa, eikä LevioSA.

Mahtava oikeinkirjoitus yhä mahtavammasta loitsusta tatuointiin. Toivottakaa vain, että se ei koskaan toimi, koska se on erittäin, ikävä maailma.

7. Vakuutan vankilaan, että minulla ei ole mitään hyvää Harry Potter Tatuointeja

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Kuten Marauderin kartta itse, tämä tatuointi näkyy vain oikeassa valossa.

Tämä maaginen tatuointi osoittaa kunnioitusta adrenaliinin ja hämmennyksen vakioihin, sillä kielletty hedelmä maistuu aina parhaiten. Jopa niin, ihmiset haluavat ajatella, että kuulut yhteiskuntaan ja että kuulut siihen yhteiskuntaan, jonka mukaan sinun on tehtävä, joten se on täydellinen kapinallinen muste, jonka avulla voit muistaa, kuka olet.

Ja tämä on totta Harry Potter Tattoos -fani ja unplottable scoundrel, joka monesti ei ehkä ole hyvää.

Tule tänne ja anna minun näyttää valo! (Lisää valkoisia tatuointeja!)

8. Marauderin kartta tarvitsee suojelua

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Ja kun sanot nämä sanat ja aallot kädessäsi, kartta muuttuu tyhjiksi paperilevyksi.

Tyypillinen Harry Potter -kirjasin, jossa on tyypillisiä symboleja, joista voi helposti havaita tassut ja kuolemanvarjelusymboli (vanhin Wand, ylösnousemuskivi ja näkyvyyden viitta). Pidä kaikki nämä esineet hallussasi, ja sinä varmasti tulee seuraava, joka-joka-ei-ei-saa olla nimetty hallitsemaan maailmaa.

9. Vesivärinen pöllö

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Tämän suurikokoisen olennon väriset värit sekoittuvat toisiinsa tasaisesti samalla tavoin kuin maalit. Tämä tatuointi taiteilijat ovat kiinnittäneet huomiota lisäämällä tumma linjatöitä lähestymistapa mustetta erinomainen maalaus Harry Potter lemmikki, joka kestää tulevina vuosina. Vaikka emme voi varmasti sanoa, että Hedwig miettii heti (Harry Potterin Hedwig on valkoinen Snowy Owl!), Mutta yhteys on olemassa, ja se riittää, vaikka vain sinä tiedät sen.

Rakastan tätä lintutyyppiä? Katso parhaat owl tatuoinnit tällä sivulla!

10. Hogwarts koulun linna

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Pieni kunnianosoitus Ison-Britannian velho-oppilaitokselle.

Tämä koulu saa kaikki väärät asiat yhteen paikkaan, hullu puu, metsä, jossa hämähäkit odottavat syömään aivoja ulos, ja dementorit nälkäiset ja valmiit imemään sielusi, mutta jotka eivät halua olla velho suurimmassa osassa eliittioppilaitoksille?!

Lopulta minun ei tarvitse saada owlin hyväksymiskirjeellä, kun tiedän, että kuulun sinne. Miksi maailmassa unohdin ja jätetään elämään näiden tyhmien muggillien keskuudessa?

11. Toista nämä sanat, kunnes ne tulevat totuiksi

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Valkoisen musteen tatuointi ironista (elokuvalle) voidaan saada mustalla mustekynällä, joka siirtäisi kirjan sivulle kirjoitetut sanat ja sitten maagisesti siphon ja vei heidät kädestä. Se on elävä muisto kauheasta maisemasta ja rangaistuksesta, jota en haluaisi kestää.

Kuitenkin tämä tatuointi voidaan tehdä tuskin näkyvissä päivänvalossa, on oikein olla unohtanut työpaikan, mutta silti tuntuu kaikkein omistautunut Harry Potter -fani.

Ja vaikka Umbridgein aikomukset kohti Harrya, tämä ei ole huono lainaus, vai onko se?

Avaa nyt nämä lumoavat valkoiset tatuoinnit uuteen välilehteen nähdäksesi niistä parhaan!

12. Aika on tehdä tyhmät meistä jälleen Harry Potter Tattoos

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Tämä on Dumbledoren lainaus, ihmisolento, joka on aina niin epämääräinen sanojensa suhteen.

Mutta siksi hän oli rakastettu, sillä me kaikki kuulimme niin paljon viisaampaa, kun käytämme lausuntorakenteen outoja muotoja.

Aika on vain harhan lopussa. Ja me teemme typeriä itsestämme ajattelemaan, että aika ruuhkaa meidät, koska tarvitsemme pätevää syytä, esinettä tai abstraktia substantiiviä.

13. Seuraa hämähäkkejä

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Miksi hämähäkkejä? Miksi se ei voisi olla "seuraa perhosia"? - Ron Weasley

Yksi suosikkikirjeistani Harry Potterin kirjoista, ja se on hyvin käännetty ruudulle, kun se esitetään Ron Wesleyn korvaamattomalla näyttelijäryhmällä.

Tämä kaveri soitti sanoillaan ja loi täydellisen maailman tatuoinnillaan, missä lopulta nämä vakavien onnettomuuksien alkuperäiset odotukset ja todennäköisyys eivät johda hirvittävään vaikeuteen, jonka he alun perin pääsivät. (Nämä hämähäkit olivat nälkäisiä ja valmiita syödä heitä vähän kokemattomia velhoja)

Mahtava kunnianosoitus Harry Potterille ja salaiselle kamarille!

14. Nouseva Phoenix

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Toinen upea akvarelli tatuointi, joka saa minut tuntemaan tulisen tulen lämpöä, jota tämä lintu puhkeaa. Tämä ei estänyt tatuoija piirtää värikkään yksityiskohtaisen hännän, joka osoittaa, mikä moitteeton kauneus tämä olento on.

Tämä parantava lintu purkautuu liekkiin, ja sitten regrows tuhkasta. Sen kyyneleet, he sanovat, ovat parantavaa.

Vaikka tämä on Dumbledoren eläinsuojelija, yksi hänen hankitusta hännänhöylystä tuli Harry Potterin sauvan.

Olen lintujen tatuoiden perimmäinen rakastaja ja sanan vapaus. Nämä levitettävät siivet ovat juuri sen määritelmän, miksi rakastan tätä mustetta. Harry Potter -symboli on vain yksi suuri plusmerkki!

Löydä täydellinen birdie sinulle täällä.

15. Penguin Patronus Harry Potter Tatuoinnit

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Tämä maaginen holhooja herättää kaikki myönteisimpien tunteidenne. Protégé-kilven viehätys on erilainen muoto jokaisesta henkilöstä, ja tämä henkilö uskoo, että heidän vakoilunsa on pingviini.

Tämä hämmentävä olento on kauniisti kiitollinen ja valmis lopettamaan hetkellisen velvoitteensa sitoutua korkeampaan tarkoitukseen. Se on kaunis yhdistelmä Harry Potterin fanaatikko, Penguin-tyyppinen persoonallisuus (yleensä Hufflepuff-luova sielu) ja (mutta tietysti) vesiväri-tatuointihinta.

16. Ei-niin-viaton Lolita High School-er

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

En tiedä sinusta, mutta hänen madcap aura on pois kaavioista positiivisella outoa. Hän on Ravensblawin omituinen poikas, joka ei välitä siirtää omaa outoa itseään myöhemmin sivelemättömässä ulkonäössä ja käyttäytymisessä. Erilaisten värillisten Spectrespects-lasien sanottiin tekevän käyttäjän näyttävän dementoituna, monivärisenä pöllönä. Vaikkakin näkyvälle silmälle ne tekivät käyttäjän tuntuvan kunnollisilta. Rakastan, että hänellä on tatuoinnit. Toinen asia, joka näkyy tässä, on hänen isänsä lehti, The Quibbler.

Minun viimeinen suosikkihahmoni, koska tämä loony kuvaa rauhallista luonnetta, joka tuntuu siltä kuin ne jättävät aivonsa ojennettuina, mutta samalla on rohkea ja maksaa hienoimmista yksityiskohdista huomiota siihen, mitä kaikki sanovat, mikä johtaa hyvin viisaiden reaktioita kaikissa tilanteissa, joihin hän joutui.

17. Thestral-olento

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Rakastan tätä kammottavaa, synkkää olentoa, jossa leipät siivet ja taiteilija teki erinomaista työtä, joka painoi luisen selkärangan ja antoi sille hirvittävän ulkonäön, jota kuvataan kirjoissa.

18. Paluu perusasiat

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Jätetään sivuun ja maagisiin olentoihin syrjään, ja palaamme Hogwarts Witchcraft- ja Wizardry-koulun pohjalle. Tämä koulu on jaettu neljään taloon, joissa on perustajien, Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw ja Slytherin sukunimi. Rowlingin mukaan me kaikki kuulumme yhteen, ja voimme jopa selvittää, mikä yksinkertaisesti vastaamalla muutamiin useisiin kysymyksiin.

Mutta lopulta ei ole väliä, missä talossa olemme, koska lopulta taloja ei pidä katsoa ja jakaa aiheuttamaan kilpailua, vaan tuoda ihmisille uusia piirteitä, jotka he jakavat yhdessä.

Loppujen lopuksi, mikä on tärkeää arvostaa koulua, joka teki sinusta suuren osan siitä, mitä olet.

19. Perusteet numero 2

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Vastaavat tatuointitaidot kunnioittavat kuolemanvarjelumisnimeä ja seinän kulkua kohti velho-maailmaa.

20. Älkää antako pimeää enää

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Toinen valkoinen muste tatuointi, jossa kirjoitetaan valaiseva spontaani, joka valaisee valon välittömässä läheisyydessä. Kauniisti kirjoitettujen kirjainten lopussa voimme havaita, että valo loistaa. Mahtava!

21. Dewey-desimaaliluku

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Tämä kuuluu kirjastonhoitajaan, ja tämä luku edustaa Dewey-desimaalin numeroa, joka liittyy Harry Potter -kirjalle. Minusta on hieman liian suuri makusi, jotain, joka voi olla melko pienempi, mutta rakastan siihen, että ukkosen arven Harry Potter on. Silti se on puhdasta omistautumista kunnioitukseksi sekä Harry Potterille että kirjastojen luettelon katoavasta taidosta.

22. Slytherin Pride

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Harry Potter haters - yhdistävät yhdessä.

Tiedän, että jotkut kilpailijat saattavat olla hyviä, ja tiedän, että tämä olisi subjektiivinen mielipide, mutta en haluaisi slytherin ystävää. Heidän kuvauksensa sanotaan, että nämä ovat yksilöitä, jotka etsivät suuruutta ja kuuluisuutta, ja heitä arvokkaiden ihmisten menettäminen on yhtä huonompi kuin kuolema.

Subjektiiviset mielipiteet, sokeripäällystys ja motivoiva paska, sinun on oltava häikäilemättömät yksittäiset johtajat, jotka menevät suuria korkeuksia pitämään kunnioittavan roolin yhteiskunnassa. Tämä ei vastaa parempaa henkilöä. Vain suuremman saavutuksen. Joten jos joku ylpeilee yksin, päättää hattuja sinulle, tämä saattaa olla teidän tatuointi.

Ja minun on tehtävä yksi pieni arvostelu tässä tatuoinnissa, että siinä pitäisi löytää keino sisällyttää veden siniset väriaallot, tyypillinen Slytherin-talon symboli, joka edustaa mysteeriä sen takia, mitä ei ole tutkittu.

23. Pimeä merkki

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

En voi sanoa, että olen yllättynyt pimeyden ystäville, sillä me kaikki kaipaamme valtaa ja jos se on ikinä mahdollista, myös kuolemattomuutta. Juuri tämä on vasemmanpuoleisen käsivarsien tumma merkki. (kaikki helvetin irtoaa, kun Voldermort ilmestyy!)

Rakasta selkeä tapa, jolla tämä taiteilija teki käärmeen läpi kallon suu ja ulottuu ranteeseen asti. Voimakas tatuointi on!

24. Ron tarvitsee myös rakkautta.

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Vaikka aluksi Weasley kuin Quidditchin pitäjä ei voinut pelastaa Slytherinsit maalintatavoista, karma palasi takaisin puremaan heitä perseeseen, kun Ron ei antanut heidän saavuttaa yhden maalin seuraavassa pelissä.

Rakkaus, että vaikka Harry Potter on johtava char, hänen kolmen parhaan ystävänsä ovat faneja seuraamaan omaa, ja tällaiset tatuoinnit ovat olemassa, vaalia, että henkilö voi varmasti muuttaa ja parantaa.

25. Protégé charmi osa 2

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Tämä taiteilija leikkii dementorin ja suojelijan muodoissa ja menestyy menestyksekkäästi alalangan muotoon, syrjäyttämällä dementorin voiman saada sielun sietämätön henkilö.

Punakka on Harry Potterin suojelija, ja se on sama kuin hänen isänsä.

Rakastan pystysuoria viivoja, jotka laajentavat dementoreiden perusmuotoa, koska ne ovat isoja, rohkeita ja tarkkoja suuntaansa. Loistava!

26. Dumbledore hiha

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Nyt tämä fanaatikko meni koko matkan ajan ja tatuoi Hogwartin koulupäällikön hänen holkkiinsa lukiessasi äskettäin vangin sanomalehden otsikon. Ihmeellinen varjostus partaalla, vieläkin mahtavampi silmän ilmeen muotoilu ja tatuointi, joka piti loppuun ja ylpeä joka päivä!

27. Olemme osa teitä, näkymättömiä kenellekään muulle

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Gryffindor's ovat tulisia ja määriteltyjä, jotka haluavat muistaa suuria seikkailuja, mutta heidän aivojen mielet tietävät ystävyyden tärkeyden. Tämä Sirius Black -uutiskohtaus on varsin kyyneliä Harry Potterin ja Deathly Hallowsin kirja / elokuva lopussa.

28. Olet yhtä hyvää kuin minä olen Harry Potter Tattoos - Luna Lovegood

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Toinen lainaus tatuointi, jota en halunnut jättää pois, koska Luna Lovegood ei saa niin paljon arvostusta kuin hänen pitäisi!

Älkää antako kuulla, mitä ihmiset sanovat sinusta, älkää häirittäkö kenenkään sanoja ....

Voit huomata selkeästi vedetyt kolme tähteä muunnoksena, mitä tulee lainausmerkkeihin.

29. Harry Potter Tattoos: Dumbledoren armeijan nimikirjaimet

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Oliko District Attorney (DA) rakastunut Harry Potter? Luultavasti et anna sen ulos tuomioistuimessa.

Dumbledoren armeija oli salaisuusorganisaatio, joka opetti opiskelijoille sopivaa Defense Against the Dark Artsia.

Logo itsessään kuitenkin näyttää ikään kuin se kirjoitettiin verellä .... Harry Potter Tatuoinnit ...

Uskon, että tämän oikean version tulisi (parempi) olla musta mustepyyhkäinen kirjoitus, jonka pitäisi olla Dumbledoren itsensä hämärä käsin kirjoitettu allekirjoitus.

30. Punakka ja kaveri

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Haluatko saada tatuointeja poikasi kanssa? Katso ideoita!

31. Harry Potter Tattoos Happiness

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

32. Winged Keys Harry Potter Tatuoinnit

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Hän löysi lumottu lentävä avain ja laittoi sen selälleen!

33. Älykkäin kaikista Harry Potter Tattooista

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Tämä puoliverinen loistava, oli Hogwartsin kirkkain noita. Vaikka uskon, että voit helposti löytää monia tatuointi muotokuvia hänen, tämä todella erottui, koska se kuvasi hänen riittämätön know-it-all merkki, mutta kuvaa hyvin söpö. Hän aloitti kuin muggle, joka ajatteli älykkään olevan kaiken, mutta se oli lajiteltu rohkeassa Gryffindorissa Hogwartsissa älyllisen sijaan, joka on Raven-kynsi. Tunnustuksena tästä on yksinkertainen raidallinen huivi, joka vain loistaa kullan ja kullan väreillä (Ei, se ei ole mustavalkoinen!), Mutta hän päätyi Harry Potterin parhaaksi ystäväksi ja hän lopulta oli hänen ystävänsä kaavoitettu paras kaveri ystävä (ei, vakavasti, miten se tapahtui?).

34. Tarina loppuu Harry Potter Tattooille ....

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Harry Potter ja kuoleman varjelimet päätyvät näihin sanoihin, ja se lopettaa päähenkilön olinpaikan, mutta ei lopeta fandomin kaipuuksia syvemmälle hänen maailmassaan.

Erittäin lyhyt, söpö lainaus, joka kuvaa, että lopputulos on kaikkein tärkein lopputulos. Jos kaikki ovat tyytyväisiä siihen, se tarkoittaa, että huolimatta siitä, mitä on tapahtunut, kaikki on hyvin nyt.

Leave A Comment

2 + 8 =