101 Genius Music Tatoveringer som du vil få for deg selv

Musikk tatoveringer kan deles i to hovedkategorier, nemlig for musikk elskere og for musikk beslutningstakere. Den første kategorien består vanligvis av musikknotater og hodetelefoner kombinert med andre visuelt forlokkende elementer som roser, bånd, hjerter, kompakte kassetter og så videre. I tillegg inneholder det båndlogoer og portretter av favoritt sangere.

Den andre kategorien er mer fokusert på musikkinstrumenter. Avhengig av instrumentet de spiller får folk fiolin tatoveringer, gitar tatoveringer, trommer tatoveringer, bass gitar tatoveringer, mikrofon tatoveringer og så videre. De er mer interessert i den tekniske delen av å lage musikk enn på hvordan det føles.

Det eldste beviset på at folk pleide å lage musikk, og høre på det, dateres tilbake i 200 f.Kr. Grekerne hadde en måte å sette aksenter på bestemte ord, slik at de høres annerledes og rytmisk ut. Etter hvert som tiden gikk, fikk musikk mer og mer grunn. Konfucius, den berømte filosof fra Kina, refererte til musikk i sine dype skrifter. Han kom til den konklusjonen at music produserer en slags glede som menneskets natur ikke kan klare seg uten. 

Contents

Musikk Tatoveringer

Adam Levine sa det musikk er alvorlig den største tingen på jorden. Han ville vite siden han er hovedsangeren i poprocket som heter Maroon 5. Musikktatoer er en måte å uttrykke vår kjærlighet for musikk på. Å få en tatovering som på en eller annen måte er knyttet til ideen om musikk, er som å overføre musikk til bilder. Musikknotatene er kjent for å gjøre det nøyaktig, men det finnes også forskjellige symboler som kan hjelpe oss med å uttrykke våre følelser mot musikk.

Enkle eller komplekse, musikktatoveringer er i stand til å uttrykke din kjærlighet til musikk generelt, et bestemt band eller sanger, og et bestemt musikkinstrument. Du kan være så kreativ som du vil når du designer tatoveringen, men til da, her er noen kule eksempler!

50. Elske lyden av musikk

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Dette er en veldig enkel musikk tattoo som uttrykker denne persons kjærlighet til musikk. Den består av omrisset av et hjerte og en quaver eller det åttende notatet. Jeg vet ikke om han eller hun liker lyden av det åttende notatet, men det er bare en måte å kondensere en ide inn i et symbol. Denne typen tatovering kan inngå i kategorien av minimalistiske design fordi den er veldig ren og meningsfylt på samme tid. Elsker det.

49. Spill, pause, hopp over og bland

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

En annen enkel design som passer perfekt på håndleddet, dette er også en uttrykksfull tatovering. Det er koblet til teknologien vi bruker til å lytte til musikk. Det er symboler for spill, pause, hopp og shuffle, alt vi bruker hver gang vi vil høre lyden av musikk. Er shuffle et alternativ du bruker? Jeg liker å bli overrasket over enheten min, men det er ikke som jeg ikke kjenner hver sang fra min spilleliste.

Få en Gratis tilpasset musikk Tatovering Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

48. Kropp som en kontrabass

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Denne damen tatoverte en veldig liten del av kroppen hennes, men hun forvandlet det mye mer. Takket være den perfekte plasseringen av de to musikktatoverene, ser ryggen ut som en dobbel bass. Dette strenginstrumentet er ikke nøyaktig representert, men hvis du ser på det større bildet, er ideen hennes fantastisk! Hun kan være en dobbelspiller, eller hun kan være danser.

47. Sangen av to hjerter

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Et stab og fire notater, hvorav to er et smilende ansikt, er perfekte erstatninger for gifteringer. Dette paret har matchende tatoveringer av hva som sannsynligvis er en del av deres favoritt sang. De la et morsomt element i deres musikktatoveringer, nemlig slipset. Ved å bruke et lite og stort slips skapte de inntrykk av smiley ansikter. Jeg setter pris på deres kreativitet og deres moderne måte å uttrykke deres kjærlighet på.

46. ​​Musikk er en sjelsparer

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Å skrive en melding på kroppene våre som refererer til musikk, er like god som enhver annen design. Denne jenta synes å ha hatt alvorlige problemer i livet hennes, og musikk var alltid der for å trøste henne. Ordtak musikk reddet min sjel er en ganske seriøs uttalelse, som ikke bør undervurderes. Jeg liker også den kalligrafiske fonten hun valgte for sin dype tatovering.

45. Logoen til Rammstein

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Rammstein er et tysk band som synger industrielt metall. Deres logo er akkurat som tatoveringen på denne jenta. Hun må være blant deres største fans siden hun valgte å permanent blekk huden med sin logo. Hun tatoverte det nær hjertet, så det må bety mye! Det området er ikke for eksponert, men ikke skjult heller. Jeg beundrer hennes engasjement til dette bandet fordi hun tydeligvis ikke er tungt tatovert med andre båndlogoer.

44. Diskantskiven og en blomst

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Denne designen er en del av musikk tatoveringer og indie tatoveringer. Indie er kort for uavhengig og det refererer til en stil som ikke er vanlig. Det musikalske tegnet fra innsiden av blomsten er G-klaffen eller diskant-klaffen. Siden moderne tid er den mye brukt til vokal musikk. De fleste vet ikke det, så de bruker det bare som et symbol for musikk generelt. Denne personen er ikke beundrer av noe ordinært, så hun kan kjenne sin sanne betydning.

43. Fin linjemusikk i hjertet

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Teknikken som brukes til å blekk denne tatoveringen kalles fin linje. Det er selvforklarende og en veldig coquette måte å inking detaljert design. Jeg kan identifisere et mangfold av musikalske symboler som en del av hjertet, for eksempel G-klaffen, F-klaffen, det åttende notatet, strålenotene og kvartnotatet. Hun er klar over hvordan kompleks musikk er, derfor representerte hun ikke bare sin kjærlighet til musikk med ett symbol.

42. Gitarformede musikalske symboler

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Et inspirert valg som underarme tatovering, denne representasjonen av en gitar er full av musikalske symboler. Sammenlignet med tatoveringen snakket vi om før, denne inneholder et ekstra symbol. Nærmere bestemt er det den som ser ut som en apostrof. Det er et pustmerke. For mye spenning vil akselerere vårt hjerte slår til punktet for takykardi, så en pust er alltid velkommen! Den buede akkorden ser ekstra bouncy!

41. Musikk som forbinder folk

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Når du kan synkronisere hjertet ditt slår og favorittmusikken din slår til en annen, kan du være komplett. Den fjerde og femte stabslinjen blir forvandlet til hjerteslagssymbolet for å uttrykke følelser. De to silhouettene ser ut som strålebokser for å understreke tilkoblingen. Jeg er ikke sikker på hvorfor halvnotatet er der, men jeg antar at det handler om å finne våre bedre halvdeler. Veldig rørende!

40. Kjærlighet til U2

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Formet i 1976, er U2 et av de mest populære bandene noensinne. Denne tatoveringen viser et av bandetes logoer. De brukte ikke samme logo i løpet av flere tiår, men hver representerte dem på et tidspunkt. De er irske og synger rock, så kanskje denne mannen liker rockgenren eller han er også irsk. Opprinnelig i deres tidlige dager, ble denne logoen påtrykt bandet offisielle varer. De horisontale linjene skal være vinger. Musikk gjør deg fly, figurativt, selvfølgelig.

39. Noter som en rose

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

For å beskrive hvor vakker musikk er, kan man ta en noter og forme den som en rose. Notene er en musikknotasjon skrevet ut på papir eller skrevet på papir. Dette er en veldig oppfinnsom måte å vise i bilder hvor mye musikk betyr for deg. Jeg liker at denne personen holdt designet enkelt og fokusert på å levere en melding, ikke på å skape et visuelt mesterverk.

38. Fred, musikk og blomst

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Litt forandret, denne G clef ser fin ved siden av den oransje blomsten. I midten av nøkkelen er det symbolet på fred. Musikken er både fredelig og vakker, så denne tatoveringen er fornuftig. Det ser ut som et design som er tilpasset en bestemt person, ikke tatt fra album som er full av tatoveringer. Den mynten er plassert der med en hensikt. Det er ment å gi deg en ide om hvor stor denne tatoveringen er.

37. Oversized hodetelefoner for upåklagelig lyd

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Disse hodetelefonene er ikke livsstørrelse! De er betydelig større! Jeg liker fortsatt hvordan denne overdimensjonerte designen ser ut på denne fyrens ribber. Han er absolutt lidenskapelig om musikk, og han liker en klar lyd. Disse typer hodetelefoner er vanligvis utstyrt med minne skum som sikrer en lang, behagelig slitasje. Han vil komfortabelt bære sin tatovering etter at det har helbredet!

36. Swirling musikalske elementer

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Denne visuelt tiltalende sammensetningen omfatter flere musikalske elementer. Blant musikk tatoveringer som inneholder mer enn to musikkinstrumenter, er denne formet som et hjerte; på en måte. Venstre side består av en stab med notater på den og en del av G-klaffen, mens høyre side inneholder klavernøkler og en del av en gitar. Jeg kan ikke fortelle hvilken del av kroppen ble blekket, men jeg elsker det generelle utseendet!

35. Out of tune Day of the Dead gitar

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Denne tatoveringen er en kombinasjon mellom et musikalsk instrument, en skallle og en logo. Jeg så opp logoen og tilhører et selskap. Eieren av det selskapet er den som fikk denne tatoveringen. Han er en kreativ fyr siden han satte sammen en sukkerskalle og en gitar på en så kul måte. Jeg vet at gitaren er ute av tune fordi akkordene ikke er ordentlig strammet. Betydningen av alle disse er for personlig å fortelle.

34. Sang sammen med stjernene

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Å dømme etter detaljene i denne tatoveringen, er personen som fikk det en vokalist. Mikrofonen er ikke det eneste elementet som kan gi ham eller henne vekk. Stjernene symboliserer ønsket om å lykkes, og bare en profesjonell kan vite at # ikke er hashtag for noe, men et symbol for skarpe notater. Tilstedeværelsen av den tretti andre gangen er også et tegn på kunnskap. Den tretti andre gangen er den med to flagg.

33. Guddommelige lyder på røde lepper

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Det er ikke noe mysterium med denne tatoveringen av musikk. En kvinne bestemte seg for å blekk hennes lidenskap på huden eller en representasjon av hennes kjærlighet til kvinnelige stemmer. Lyden kommer ut av en pent definert munn; Det er skarpt og begynner med en prikkete notat. Sistnevnte betyr at notatets varighet er forlenget med en halv. Så tenk på en kvinnes stemme som opprettholder et notat. Jeg forbinder dette med fred og ro. Gjør du?

32. Kompakt kassett med en melding

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Kompakte kassetter eller lydkassetter var en vogue frem til tidlig på 90-tallet, da CD-plater oppstod. Jeg tror ikke denne personen er gammel mote, men han eller hun kan finne denne tape representanten for musikk. Den lagt meldingen sier det livet mitt er musikk. Vi kan lett konkludere med at musikk er livet, uavhengig av formatet vi bruker til å lytte til det. Vi bruker ikke engang CDer i disse dager, så alt relatert til musikk går.

31. Meksikansk gitarist

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Med tanke på dekorasjonene fra denne sangerens ansikt, kan vi konkludere med at han er meksikansk. Han røyker også en sigar, som også kan knyttes til Mexico eller, enda bedre, med Cuba. Hans ansiktsuttrykk sier mye om hvor mye sjel han legger inn i sin musikk. Kanskje personen som valgte ham, setter pris på en lidenskapelig sanger som kan gjøre noen emosjonelle.

30. Musikken kjærer hjertet

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Et stab med musikknotater omgir et lyst rødt hjerte som et bånd. Det ser delikat og hjerteoppvarming. De hvite aksentene ser så fint ut at de gjør notatene gnisten. Dette er en av de feminine musikktatoveringene som ser bra ut på noen underarm, håndledd eller ankel. Når du velger en liten tatovering, er det best å ikke blekk det i områder hvor store tatoveringer passer bedre.

29. Lår høy laget av musikk

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Forførende og feminin, ser denne tatoveringen ut sexy! Det virker som at denne kvinnen har på seg strømpebukser, når hun faktisk ikke er det. I stedet for lårhårstrømper har hun en musikkinspirert tatovering. Det er en symfoni av vektløse musikknotater på et bånd som lukker med en bue. Denne designen trenger ikke engang farge fordi det bare skiller seg ut. Ville du våge å velge slik tatovering?

28. Roser og en mikrofon på låret

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Denne tatoveringen er ikke så dristig som den forrige, men det ser fortsatt fantastisk ut! Rosene er feminine og mikrofonen gir deg mulighet! Mikrofonen er gammeldags, men pent tattooert med alle nødvendige detaljer. Jeg er ikke sikker på om folk fortsatt bruker denne typen mikrofon lenger, men jeg vet at det var en del av sangutstyret på et tidspunkt.

27. Dobbelbas i akvareller

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ser ikke denne dobbelbasen ut som om den bader i akvareller? Mens beholder deler av sin opprinnelige farge, er den også gjennomvåt i blå, turkis, rosa og rød blekk. En ekte symfoni av farger, denne tatoveringen uttrykker engasjement og kjærlighet til musikk. Ingen ville noen gang velge en stor design for noe som betyr lite for ham eller henne. For meg er dette større enn jeg vil at det skal være, så kanskje jeg må finne et instrument som passer bedre til min smak.

26. En topp på et trommesett

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Som om en portal til en annen dimensjon var åpen, vises denne trommelen mystisk fra et svart hull. Utsikten over denne tatoveringen er stram og følger bare trommets form. Litt for kjedelig for min egen smak, dette designet ser fint ut, men det gir ingen viss følelse. Drømmens skjønnhet er ubestridelig, men jeg tror du vet hva jeg mener. La oss berøre cymbalen!

25. Kombinasjon av mikrofon og hodetelefoner

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

En svart og hvit realistisk tatovering, denne er basert på mye skyggearbeid. Musikk tatoveringer som består av denne kombinasjonen er virkelig verdsatt takket være deres betydning og deres utseende. Lyden som figurativt går inn i mikrofonen kommer ut av hodetelefonene. Lyden av musikk sirkulerer flytende og når ikke bare våre ører, men også våre sjeler. Det er en representativ tatovering for musikkkategorien.

24. Delikat hånd på lydforsterker

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Mikrofonen er i utgangspunktet en lydforsterker. Vokalister må høres så klart som mulig av så mange som mulig. Dette instrumentet blir imidlertid mye mer for de som synger. Legg merke til hvor delikat denne hånden ser ut når du holder mikrofonen? Jeg vil si at han holder en svært skjøre gjenstand som kan bryte når som helst eller en baby, ikke en solid mikrofon. Dette er hva lidenskap handler om.

23. Mesmeriserende fiolinlyder

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Fiddleren eller fiolen har bare fire strenger. Hvis du spiller en fiolin sang i hodet ditt akkurat nå, er du ikke overrasket av dens kompleksitet? Bare delikate hender som de som kommer fra denne tatoveringen og et strålende sinn, er i stand til å lage en slik fascinerende musikk med bare fire strenger. Blekkarbeidet selv er ganske bra også. Ikke mange tatoveringsartister lykkes når man tegner hender, men dette er nydelig. En av de fineste musikk tatoveringene jeg så mens jeg forsket på dette innlegget.

22. Moderne tape og lydspiller tatovering

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Mens elementene i denne tatoveringen av musikk er hovedsakelig gamle eller utdaterte, er selve stilen moderne. Denne fyren vil sannsynligvis huske blandebånd og getto-musikk siden han skrev disse ordene på huden. Det er også en kassettspiller og et bånd, samt en oransje pil mellom dem, peker på stedet der båndet skal gå. Jeg tror denne tatoveringen er original, og at selv om meningen er åpenbar, er det veldig viktig for ham.

21. Punk-rock skalle er sint

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Et godt bryststykke, denne tatoveringen ser litt ut på grunn av skallen. Imidlertid er skallen så uskyldig som har håret farget med regnbuefarger. Hennes frisyre avslører sin identitet som en punk-rocker og gitarene avslører sin kjærlighet til musikk. Sannsynligvis en dårlig dame, bæreren av denne tatoveringen uttrykte sin personlighet på en fantastisk måte. Jeg skulle ønske jeg hadde mot til å gjøre det samme!

20. Hvor ord feiler, snakker musikk 101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Tatoveringen som sprer seg på baksiden av denne damen er kompleks. Foruten gitar og en veldig gjennomtenkt melding, omfatter den også skaller, roser og vinger. Hodeskallene kan ikke ha noen forbindelse med døden til noen kjære. De kunne bare bidra til dualiteten av liv og død utover ord. Musikk svikter ikke når det kommer til tristhet, sorg og andre følelser. Den lilla gitaren ser ut som den tilhører. Jeg ville ikke endre noe om denne tatoveringen.

19. Musikk har innvirkning på livet

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

En gitar som blir til et tre kan bety mange ting. Jeg tror hovedidéen dreier seg om at musikk er sjelfullt. Dypt jordet røtter representerer grunnlaget for et sunt tre akkurat som en god sang trenger solid kunnskap i å spille et instrument og komponere musikk. Gitaren selv ser ikke fancy fordi den skal uttrykke et prinsipp.

18. En musikers kjærlighet

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ansiktsuttrykket av denne mannen er uvurderlig! Det viser virkelig kjærlighet og innhold mot gitaren han holder. Siden han kan rocke en 6-strengs gitar, må han være en ganske talentfull artist. Jeg vet ikke at han er kjent eller ikke, men jeg var dypt imponert over hvor godt hans følelser ble fanget i dette designet. Komplimenter til tatoveringsartisten som var i stand til å fremheve hans ansiktsegenskaper! Jeg setter også pris på dedikasjonen til å tatovere armbånd og armbåndsur fordi de male et større bilde av mannen.

17. Sangen til en fugl 101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Musikk tatoveringer kan være så vakker! Noen fugler er kjent for å synge vakre sanger, som mockingbird, kanarien og nattergalen. Jeg er ikke sikker på hvilken fugl dette er, men jeg synes det ser ut som en mockingbird. Personalet er fylt med mange korte notater og aksenter i tillegg til vanlige rytmer. Fuglens evne til å synge er medfødt og unik fra en art til en annen. Kanskje dette er grunnen til at noen ville velge dette designet og blekk det permanent. Hvis du har sett Dødslekene, da vet du sikkert hvordan en mockingbird høres ut.

16. Navnet på kvalitetsmusikk

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Marshall er en produsent av musikkutstyr som er veldig verdsatt for sine kvalitetsverktøy. Denne fyren er åpenbart en stor fan av dette merket, siden han ikke la ut noen detaljer fra sin tatovering. Han har to lignende tatoveringer på forskjellige armer, en som viser en type gitar og forsterker, og den andre, en annen type gitar ved siden av samme modell av forsterker. Han er uten tvil en musiker som fikk en tatovering som forteller mye om ham og hans lidenskap.

15. Gramophone i nesten livsstil

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Så langt som musikk tatoveringer går ... dette er ganske EPIC! Grammofonen ble oppfunnet på slutten av 1800-tallet og er en musikkspiller som ikke brukes til å lytte til musikk lenger. Gramofoner som ble bevart er for det meste eksponert i museer eller er en del av personlige samlinger. Denne fyrens tatovering ser så stor ut, at jeg tror det er nesten like stor som en grammofon med livsstil. Han må være virkelig inn i det siden han bestemte seg for å dekke brystet og brystet med et bilde av det! La musikken spille!

14. Ferdige fingre som spiller pianoet

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Denne tatoveringen ser ut som ødelagt av en gammel film. Musikk tatoveringer som ser så realistiske ut er emosjonelle. Du kan si at noen få musikalske symboler og en fugl er en flott kombinasjon. Men når du ser på denne tegningen, kan du innse at det er en større emosjonell last lagret i den. Den subtile blå skyggen bidrar til den gamle følelsen jeg får.

13. Oscillerende musikalsk avtrykk

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Jeg har ingen anelse om hvordan denne fyrens favorittslag høres ut, men jeg vet hvordan det ser ut. Denne typen musikk tatoveringer er en nyhet. Folk har nettopp begynt å tatovere denne typen lydrepresentasjon. Det er fortsatt ansett som nytt og kult, så du bør få en før det blir gamle nyheter. Jeg vet jeg ville! Ikke begrenset deg til å bruke bare din hørsel, når du også kan bruke visjonen din!

12. Solnedgang-farget kontrabass

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Vet du hvordan, når solen går, blir himmelen rød og gul og en kombinasjon av de to? Det var akkurat det jeg så da jeg tok en titt på denne tatoveringen. Det er definitivt ikke tiden for at du skal gå i dvale, spesielt ikke når det ser så bra ut. Takket være akvarellteknikken er den oppnådde effekten ganske brannfarlig.

11. Jeg (hjerte) hodetelefoner

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Lyd reiser gjennom luft, i våre ører, hjerner og, viktigst av alt, i våre hjerter. Musikk er livet for de som vet hvordan de skal sette pris på det og bruke det til deres fordel. Et anatomisk riktig hjerte med et par hodetelefoner på er ikke bare en glede å se på, men også en metafor. Musikk kan ikke helbrede et sykt hjerte, men det kan helt sikkert helbrede et knust hjerte. Denne personen hadde mye mot til å få så stor tatovering på et så vondt område som ribbenene kan være! En av de mest bevegelige musikk tatoveringer.

10. Legg inn en grammofon i hjertet mitt

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

For å lage musikk må man være kunnskapsrik. Han eller hun må vite hvordan man spiller et instrument og har andre teoretiske forestillinger. Mens alle de ovennevnte er viktige, kan sluttresultatet ikke røre hvis det ikke kommer fra hjertet. Disse tingene ble vakkert uttrykt i denne tatoveringen. Et hjerte kombinert med en grammofon handler om følelsene som pumper lyden gjennom en enorm kjegle.

9. Musikk strømmer gjennom kroppen

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Dansing er ikke den eneste måten vi kan la musikk flyte gjennom kroppene våre. Gitaristen / vokalisten fra denne tatoveringen uttrykker mye raseri. Han ser ut som han kommer til å smadre den gitaren, men jeg tror ikke han ville virkelig gjøre det. Musikk kan hjelpe oss med å kvitte seg med negative følelser og energier. Når jeg føler at det er for mye negativ energi samlet i kroppen min, går jeg med å danse. Denne tatoveringen av musikk er en fin måte å overføre følelser til.

8. Vinduet til musikk

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Musikk tatoveringer er så varierte, at de genererer de merkeligste resultatene. Denne sirkelen ser ut som om den gir et innblikk i en annen dimensjon hvor et piano venter på å bli spilt. Blomstene synes å ligge bak den. De to er ikke kombinert, men heller overlappet. Balansen mellom kalde og varme farger er ideell i dette tilfellet, noe som gjør denne designen harmonisk.

7. Dekorert grammofon og en rose

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Enhver lydspiller er godsend for en musikkelskere. Når du har friheten til å lage en lydspiller av ditt valg, ser så fargerik og fin ut, skal du enten ramme den eller tatovere den på huden din. Denne personen valgte det andre alternativet. Musikk tatoveringer er ikke alltid dype og fulle av mening. De er noen ganger søte og fargerike avhengig av brukerens smak og personlighet.

6. Fransk horn dyttet inn i huden

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Hvis du spør meg, ble det franske hornet en del av denne personen, så han eller hun ville bokstavelig talt vise det. Rippet hud og et musikalsk instrument er en kombinasjon som forteller mye. Visuelt sett virker det som at huden vokser over fransk horn, akkurat som ugress vokser over ting vi forlater på bakken. De blir en ved å slå sammen. Det franske hornet brukes til å lage og spille jazzmusikk.

5. Neo-tradisjonell trommeltrommel

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Dette er et detaljbilde av en neo-tradisjonell tatovering. Musikk tatoveringer er utstyrt for enhver tatovering stil. Denne ser litt tegneserieaktig ut, derfor kan den ikke bli tatt med i den tradisjonelle tatoveringskategorien. Jeg er ikke sikker på hva som er over trommelen, men jeg tror det er en ørn eller annen lignende fugl. Det holder på trommen med sine klør som trommelen er veldig viktig.

4. G clef shelter to røde fugler

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Jeg tviler tvilsomt på at en gren kunne vokse naturlig i form av en G-kløft. Imidlertid er ideen veldig inspirert fordi det antyder at musikk er livet. Brosjyrene, blomsten og det faktum at to ganske røde fugler hviler på G clef-grenen, er tegn på tiltrekning, fruktbarhet og stabilitet. Røde fugler er ikke vanlige i virkeligheten eller tatoveringslivet. Hvis du vil se flere fugletatoveringer, kan du sjekke ut denne linken http://www.tattoo-models.net/90-astonishing-bird-tattoos/.

3. Det perfekte portrettet av en sanger

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Dette portret er jaw-dropping! Jeg kan virkelig ikke tro hvor ekte det ser ut! Jeg har sett fantastiske musikktatoer før og jeg er klar over at dette er mulig, men jeg er fortsatt veldig overrasket når jeg legger øynene på slik kunstverk! Personen hvis ansikt er tatovert, er Dave Grohl. Han er kjent som vokalist fra Foo Fighters. Faktisk var han trommeslager fra Nirvana, og han er kunnskapsrik på alle nivåer når det gjelder musikk. En virkelig komplisert kunstner, han må ha vært en inspirasjon for den enkelte som fikk denne tatoveringen.

2. Elsker den elektriske basen

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Denne designen er dedikert til den elektriske basen. Foruten å ha en del av en elektrisk bass som er inkludert i tegningen, er det også en skriftlig del som nevner den elektriske basen. I tillegg er det store, svarte musikksymbolet F-koden, også kalt basklemmen. Derfor dreier denne moderne tatoveringen rundt denne persons favorittinstrument, nemlig den elektriske basen.

1. Kroppsform brukt som gitar

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Wow !! Så langt som musikk tatoveringer går, er dette ganske spesielt. Denne jenta tok fordel av kroppsformen og gjorde det til å ligne en gitar. Hun tatoverte alle deler av en klassisk gitar på ryggen, med unntak av oversikten. Hennes kropp fungerer som omrisset av nevnte strenginstrument. Selv om de ikke er ekte snorer og frets, er ideen hennes original og smart. Forhåpentligvis vil hun opprettholde sitt fysiske utseende gjennom årene og ha på seg tatoveringen med stolthet!

Leave A Comment

+ 60 = 61