Hvordan få signifikante tatoveringer – Do’s og Don’ts

Betydningsfulle tatoveringer: I årevis, som hippier på 60-tallet, har mennesker med tatoveringer blitt sett på som bucking-konvensjon. De har blitt overført til jobber, kampanjer og inngang til elite samfunnsgrupper. Tatovering er mer vanlige enn noen gang før, og tidevannet snu. Folk begynner å se kunstverk, kreativitet og originalitet tatoveringer skildre. Hvis du vil bli tattooed vil du mest sannsynlig ha noe meningsfylt. Her er noen tips for å komme i gang.

Hvordan få betydelige tatoveringer - gjør er:

Kom i ditt eget hode

Hvordan to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tenk deg at du hadde noen fryktelig sykdom, og du ble gitt en uke til å leve (morbid jeg vet, men jobber med meg her). Hvor ville du gått? Hvem ville du gå med? Et annet tankespill er hvis huset ditt var i brann. Hva vil du ta ut med deg? Å spille dette spillet er en utmerket måte å strippe ned alle drittene i våre liv. Alle ting som bare er støy i våre liv, kan komme i veien for å få en meningsfylt tatovering. Ser på alt i livet ditt bestem deg selv hva som har varig signifikant betydning, og finn en måte å innlemme det inn i en flott tatovering. Dette er ikke så enkelt som det virker spesielt når du tar hensyn til den varige delen av den setningen.

Sakte din rulle

Hvordan to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Vi har alle hørt ordtaket at gode ting kommer til de som venter. Dette gjelder spesielt for noe du bærer med deg for resten av livet ditt. Det er praktisk talt umulig å få et vilt hår en dag og bestemme seg for å få en tatovering og gå den kvelden og få en som har betydelig betydning. Mesteparten av tiden er det eneste unntaket til dette ekstraordinære livshendelser, d.v.s. du mister et barn, din mor går, etc. Slow down. Tenk på hvor du vil ha tatoveringen, hvilken størrelse du vil at den skal være, og sjekk ut noen enkle design for å få ideene å flyte.

Få en Gratis tilpasset meningsfull tatovering Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

Gjør en prøvekjøring

Hvordan to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Hvis du virkelig ikke blir solgt på hvordan du vil føle deg om et bestemt design eller sted, kan du prøve å kjøre den. Skriv ut det, bruk markører og gjenskap det der du tror du vil ha tatoveringen din. Hvis du er som meg, kan en 3 år gammel trekke seg bedre, så spør noen som har en forbigående mengde kunstnerisk talent å gjøre det for deg. Hvis du er sikker på designen, men ikke på stedet, kan du prøve midlertidige tatoveringer. Dette kan også være nyttig hvis du vil forsikre deg om at du vil kunne dekke tatoveringen for arbeid og andre spesielle arrangementer.

Hvordan få betydningsfulle Tatoveringer - Don'ts

Legg av flasken

Hvordan to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Alle elsker å bli litt gal en gang i mellom. Jeg har vært kjent for å hoppe i svømmebassenger klokka 2 og ikke vet hvilken ide det var. Etter et skudd eller tre er det lett å feire forferdelige ideer for den beste tanken du noensinne har hatt. Husk Bald Brittany? Ikke hennes fineste time. Vi alle gjør impulsive ting noen ganger, det er en del av det som gjør livet verdt turen rett? Men vil du virkelig forklare for moren din hvorfor du har en naken mann på nakken din? Hvis ikke, er det sannsynligvis en god ide å være ute av tatoveringslokalet når du drikker.

Celebrity Head Shots Suck

Hvordan to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Jeg husker fortsatt en tatovering jeg så om åtte år siden. Det var et hode skudd av Rosanne Barr. Husker du henne? Hennes sitcom gikk ut av luften i 1997! Og så vidt jeg kan fortelle fra TMZ og alle de andre sladderstedene, har hun gjort lite annet siden. Så vær så snill og fortell meg hvorfor noen vil ha ansiktet på kroppen deres? Gir hun litt perle av uovertruffen visdom i hennes halvtimers sitcom som jeg savnet da jeg så over min New Kids on the Block klistremerke bok? Dette er et klassisk tilfelle av noen som glemmer det enkle faktum at tatoveringer er for alltid.

Så gjør tegneseriefigurer

Hvordan to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

På samme måte som sitcom-skuespillerinner, vil tegneseriefigurer trolig bare være meningsfylt 'i livet ditt for kort tid. Tenk deg dette. Du er 30 år gammel, kjører en minivan full av skrikende barn, når du kommer ut av vinduet for å betale for McDonalds å stenge dem. Plutselig ser kassereren på håndleddet ditt og sier, "Det er den mest fantastiske Minnie Mouse jeg noensinne har sett!" Ja nei. Det var mye kulere på 18 da ole Minnie var kodeordet for fyren du og dine beste venner drooled over.

* Merk: Ignorer dette hvis du planlegger folk som ringer deg Daffy Duck til du sparker bøtta.

Fremme Ingenting

Hvordan to Get Meaningful Tattoos - The Do's and Don'ts

Ok, så du bruker Nike hver dag i livet ditt. Du har prøvd andre sko, og de kan ikke kose dine små tær som du liker. Så du holder fast med Nikes, og du tror Hei, jeg burde få en Nike swoop tattoo '! Um, kanskje ikke. Får du betalt for å annonsere? Hvis noen ikke betaler deg - og selv om de er - salgsfremmende tatoveringer for andres drøm, er sannsynligvis ikke meningsfylt for deg. Føl deg fri til å ignorere dette hvis du oppfant Nike eller deres beryktede swoop.

Erklære ingen

Med mindre du unnfanget dem eller de ble unnfanget, ble du borte fra navn. Foreldre eller barn er de eneste menneskene i livet som ikke kan forandre sitt forhold til deg. Søsken faller også i den kategorien, men Angelina Jolie til side er jeg ikke sikker på at noen vil ønske å gå dit. Med en skilsmisse som er ute av denne verden, hvorfor gamble når du ikke trenger å. Husk at dette er noe som vil bli hos deg til du er ormemat. Ektefeller, partnere, kjærester og kjærester holder seg ikke alltid fast. Spør Liz Taylor hvis du ikke tror på meg.

Hvilken meningsfull tatovering vil du få?

Det finnes ingen 1,2,3 formel for å finne ut hvordan man får meningsfulle tatoveringer. Hva har mening for en person, er meningsløs til noen andre. Den galne delen er at du kunne gjøre det motsatte av alt jeg har sagt her og komme ut med et stykke du elsker og ikke ville forandres for noe. Finn hva som har betydning for deg, og deretter gå for det!

Leave A Comment

49 + = 52