Hva Tattoo burde jeg få? En guide til de beste tatoveringer

Å avgjøre hvilken tatovering du bør få er aldri en enkel oppgave! Hvis, som meg, har du venner med noen kjempebra tats, så liker jeg deg sannsynligvis virkelig å få en selv. Men likesom meg ser du på alle de fantastiske designene og galne ideene dine kompisere har og tenker "Hvilken skal jeg få?" Ikke bekymre deg for at du er kommet til rett sted, og vi vil prøve å hjelpe deg.

Hva tatovering skal jeg få?

Det er bokstavelig talt millioner av forskjellige tatoveringer der ute. Sannsynligvis mer, men hvilken vil du ha? I løpet av de siste månedene har vi utviklet, på Tattoo Models, noen ganske fantastiske liste over de beste tatoveringene der ute. Vi har samlet mer enn 500 forskjellige tatoveringer for å hjelpe deg med å avgjøre hvilken tatovering du bør få! Her er bare noen av våre lister:

Hva Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

40 Awesome Tattoo Sleeve Designs

Hva Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 Beste Hvite Blekk Tatoveringer

Hva Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

30 Nice Diamond Tattoo

Hva Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

100 beste tribal tatoveringsdesign for menn og kvinner

Hva Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

20 Cool Spine Tatoveringer

Hva Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

Par Tatoveringer - Topp 25

Hva Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

100 Best Tattoo Quotes

Hva Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 Tatoveringer for menn

Hva Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 kreative tatoverings ideer for kvinner

Hva Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 Tatoveringer for kvinner

Noen andre tatoveringsideer

Foruten våre flotte lister over, her er noen populære design som du kanskje vil like eller som potensielt kan gi deg en ide om din egen.

Bokstaver / ord

Enten på engelsk eller eksotisk språk, er det en fin måte å lage et poeng på å skrive ting ned på kroppen din. Hvis du elsker noen eller noe, har du rett til å fortelle verden. Hvorfor ikke prøve noe patriotisk; "Født i USA", "Skottland Forever", "Det er ikke mye, men det er Milwaukee"? Del en vits med vennene dine hver gang de ser ordene "Working Stiff" skrevet over midjen din. Skriv din kjærlighet i blekk som vil vare evig; "Stacie", "Johnny", "Buttercup" eller bare bra ol '"Mom". Hvis du ønsker å få noe på kinesisk, må du sørge for at du vet hva det betyr, ikke ender som fyren som gikk rundt med "Jeg er full av skit" tatovert på brystet hans.

Få en Gratis Tilpasset Tattoo Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

Sports lag

Hvis du er en stor sportsfans, kan det være et godt alternativ for deg å få en tatovering av favorittlaget ditt. Åpenbart er å få en tatovering med en spillers navn sjelden en god ide (er de ikke handlet hele tiden?) Men å få lagets logo og farger kan skape det utseendet du leter etter og komme deg på TV neste gang du går til et spill hvis du viser det av!

dyr

En annen favoritt; ingenting sier respekterer meg bedre enn å ha en fullstrøms struds malet opp ryggen din. Men valget av dyr må gjenspeile deg; du kan føle deg som en struts en dag, men skjønner at ditt sanne selv er mer av en emu det neste. Mange mennesker går med fugler, fordi de er små og enkle å stilte; Svelgen på lysken er vanlig, som er haugen på skulderen, men husk bare, hvis du ikke liker fugler, er det ok også. Ingen kommer til å dømme deg hvis du får en gul gummiand!

Politiske symboler

Din hud er en veldig kul måte å gi en mening på en måte som ikke krever ord. Mal de gamle stjernene og stripene over din bicep, og du blir aldri spurt hvor du er fra igjen. Skriv ut din åndelige side med et kryss, eller din piratside med en skalleskalle og kryssben. Bare vær sikker på at tatoveringen vet hva du vil ha; ellers kan du ende opp med en eik heller enn et lønnblad.

Bein og kroppsbiter

En kraniet. Lyder det ikke søtt? Grinning opp fra håndleddet ditt? Eller hva med en skjeletthånd rundt midjen din, forårsaker din døds dame, ikke sant? Kroppsdeler og bein har særlig reell innvirkning; Hva kan være mer skremmende enn en kraniet med en slange spolet rundt den?

Hvilken skal du få?

Disse dekker ikke alle mulighetene når du velger din første tatovering. Men forhåpentligvis har de gitt deg noen ideer; kan du kombinere to ideer til noe virkelig unikt? En anarkistiske struts? Noen navn er plukket ut i bein? Det er ingen begrensninger på hvor fantasien din kan ta deg når du oppdager tatoveringer. Få vennene dine til å tenke på ideer, sjekk ut online for kule eller dristige ideer, bare sørg for å se deg rundt før du går videre og få det gjort. Disse tingene gni ikke av du vet.

Leave A Comment

+ 20 = 27