Grunnleggende veiledning til midlertidige tatoveringer

Midlertidige tatoveringer. En tatovering er en kunstnerisk måte å vise frem din personlighet, stil og preferanser. Det eneste problemet er at du ikke kan være sikker på om du vil "vise din personlighet" for resten av livet ditt eller ikke, og du vil kanskje prøve det først ... du vet bare for å se om du liker det. Vel, vi har en god nyhet for deg, du har et alternativ: de midlertidige tatoveringer.

En midlertidig tatovering er en tatovering som vil forsvinne med tiden. Det kommer også med færre bivirkninger i forhold til den permanente. Falske tatoveringer har blitt brukt i løpet av årene som en form for kosmetikk og å dekke opp kroppssår.

De essensielle elementene av midlertidige tatoveringer:

Midlertidige tatoveringer kan vare opptil en uke eller to. Det vil avhenge av området der tatoveringen er plassert og typen tatovering du valgte. Hvor og hvor det blir brukt, bestemmer også varigheten den vil vare på huden din (selvfølgelig, hvis det er mye friksjon der du plasserer det, kan det ikke vare lenge). Hvis du vil at tatoveringen din varer lenger og dukker opp, må du sørge for at du bruker den på tørr og ren hud, fri for lotion eller olje. Velg en kroppsdel ​​som er rynkefri og glatt. Derfor, hvis du er den hårete typen, arbeid på å bli kvitt det uønskede håret for å oppnå tilfredsstillende kunstverk.

For din midlertidige tatovering for å kunne vare lenger må du designe den til kroppsdelen din som ikke gni mot klær eller stropper, med mindre du vil tilpasse et design fra den opprinnelige. Du trenger ikke å hoppe over dusjen eller badekaret for frykt for at den midlertidige tatoveringen kommer av. Egentlig vil midlertidige tatoveringer ikke forandre din livsstil som å svømme. Når den er påført, blir den vanntett, noe som betyr at den ikke kan slettes med såpe og vann. Selv om det lett kan fjernes ved å gni babyolje, alkohol eller håndrensemiddel på tatoverte området.

Du må ta vare på huden din etter tatoveringen er brukt.

Bruk av babypulver på det markerte området vil bidra til å absorbere naturlige kroppsoljer, noe som kan redusere kvaliteten på tatoveringen din. For at tatoveringen skal overleve opp til den planlagte hendelsen, må du sørge for at du spruter noen sprint av Hairspray på den. Vær forsiktig med komponentene i produktet som kan forårsake allergi reaksjon. Skrape kroppen gir deg en form for gjenoppliving, men det er ikke sunt for fargen på overflaten av huden din. Skrape huden din grovt kan forstyrre din tatovering.

Pass på at typen midlertidige tatoveringer du velger, er trygg og giftfri for å unngå å skade huden din. Det er ingen garanti for at den midlertidige tatoveringen du har valgt, er trygt. Sørg derfor for at fargestoffer som brukes, er FDA-sertifiserte, og produktet passer til sikkerhetsstandarder for leketøy og kosmetiske produkter. Hvis du har tenkt å få en midlertidig tatovering for en viss seremoni, er det best at du bruker den den aktuelle dagen for å få de beste resultatene. Selv om henna tatovering kan forårsake en allergi reaksjon, er det ekstremt langvarig og det kan brukes / brukes til en kommende hendelse.

Airbrush tatoveringer

er perfekte for skuespillere, siden selv etter å ha tatt en dusj kan de komme tilbake neste dag og se akkurat som hvordan de gjorde den forrige dagen. Men for å få en perfekt airbrush tatovering skal den som bruker den, plassere stencilen på ett sted og unngå å flytte den. Så mye som det er områder i kroppen din, elsker du mest, ikke alle er ideelle for tatovering. Svettepunktsområder som under armene og knærne kan ikke fungere godt med midlertidige tatoveringer. Dette er fordi kroppen din genererer mer varme i disse områdene.

Følg alltid instruksjonene som er på midlertidig tatoveringsemballasje. Dette er spesielt viktig hvis du bruker det selv. Du trenger ikke å bruke for mye vann eller for lite. Hvis tatoveringen er for vanskelig å skrelle så er det en indikasjon det trenger mer vann. Hvis du har sensitiv hud, må du teste deg selv når du bruker et nytt produkt på huden din. Dette gjelder spesielt henna. Dette produktet har vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner hos mange mennesker, derfor før du bruker henna, må du alltid gjøre en forprøve for å avgjøre om du er allergisk mot dette produktet.

Få en Gratis tilpasset midlertidig tatovering Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

Midlertidige Tatoveringer

Det er lurt å alltid søke opprinnelsen til tatoveringsdesignet du ønsker å ha før du bruker det på huden din. Selv om midlertidige tatoveringer fades med tiden, kan et design som det strider mot meldingen du ønsker å skildre, skape noe annerledes for publikum. Hvert design har sin egen betydning. Du kan tilpasse ditt eget kroppsartikkel, som kan kompliment ditt tiltenkte formål. Kataloger og online tatoveringsgallerier kan hjelpe deg med å få kreative og unike ideer. Det er bra at du jobber med produsenter som aksepterer tilpasse design. Før du sender bildene dine, må du spørre hvor lang tid det tar å få sluttproduktet. Dette er viktig, spesielt hvis du trenger tatoveringen som brukes innenfor en bestemt tidsramme.

Ikke bare velg noen for å bruke tatoveringen på huden din. Det kan høres morsomt ut med å eksperimentere, ettersom alle midlertidige tatoveringer lett kan fjernes i tilfelle hvis hele prosessen går tilbake. Imidlertid må du huske at dette er huden din, og hvis du ikke gjør det med forsiktighet, kan det forlate deg med anger. Gjør leksene dine ved å se etter en anerkjent tatoveringskunstner som har brukt kroppen kunstverk til mange mennesker gjennom årene. Hvis du ikke har noen ide om hvor du skal begynne, kan du alltid sjekke online for anbefalinger eller spørre fra venner eller slektninger, spesielt de som har tatoveringer.

Vil du få din egen midlertidige tatovering?

Midlertidige tatoveringer er ideelle hvis du vil ha noe som du kan bli kvitt når du er ferdig med det. I motsetning til permanente tatoveringer, er denne en perfekt for folk som frykter smerte. Med ovennevnte veiledning, vil du kunne velge klokt en midlertidig kroppskunst som passer dine behov. Du bør imidlertid huske å jobbe i henhold til budsjettet. Midlertidige tatoveringer kommer i forskjellige priser, og du kan definitivt få en som passer til lommen.

Leave A Comment

8 + 2 =