Utrolig og fascinerende utvalg av japanske tatoveringsdesigner og betydninger

Japansk tatoveringsdesign er en av de mest populære tatoveringer internasjonalt. Den har en rik kultur og historie, og til og med i dag, til og med ikke-japanske borgere er jaded av de japanske populære designene. Bortsett fra de nydelige fargene som disse tatoveringene er laget av, er dens betydninger både åndelige og naturlige som gjør det mer interessant.

Du kan sette en japansk tatovering av valg på ryggen, armen, benet eller som en total kroppskunst som starter fra halsen til føttene. Utvalget av tatoveringsdesign formidler forskjellige meldinger med mening og formål. Siden du skal legge noe på kroppen din permanent, bør du i det minste forstå meningen.

Her er 8 fantastiske og fascinerende utvalg av japanske tatoveringsdesigner og betydninger:

The Dragon Design

Fantastisk And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Opprinnelig postet av meow = ^ _ ^ =

Dragen er blant de mest populære japanske stil tatoveringsdesign. Du kan få en vanlig gammel svart tatovering eller en fargerik og dypt mystisk tatovering. Egenskaper av en drage tatovering varierer. Avhengig av hva du vil, kan du velge en dragetattoo med øyne til en kanin eller en demon. Munnen sin kan være åpen og spytte ild eller lukket. Dragen din kan ta på seg egenskapene til mange andre dyr som en slange og eagle. Skapelsen av legender legemliggjør styrke og visdom. Andre attributter inkluderer generøsitet, mod og kraft. Dette er tatoveringen for deg hvis du vil formidle uavhengighet og mot.

 

The Fire Bird (Hou ou) Tattoo

Fantastisk And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Opprinnelig postet av onilce p

En japansk Phoenix tatovering er en detaljert og kompleks design. Stammen Phoenix er den mest populære designen. Det skildrer Phoenix som stiger fra brannen. Du kan bruke mørk eller lys blekk eller en kombinasjon av begge. Du kan velge et design som viser at fuglen faller, brenner eller dykker blant andre bevegelser. For å gjøre det mer spennende, kan du doble den japanske tatoveringen med den av en drage. Enten eller tvinnet representerer den mytologiske fuglen utødelighet, uendelig sjel, gjenfødelse, ny begynnelse og triumf. Din tatovering kan representere sol, brann eller vibrasjon for livet. En person kan bære denne tatoveringen hvis han eller hun har gått gjennom noe vanskelig og overlevd. Tatoveringen kan også representere å overvinne og gi slipp på fortiden din.

 

En koi

Fantastisk And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Opprinnelig postet av Stephanie Rice

 

Legenden har det som en koi (karpe) lyktes med å svømme opp langs et punkt kjent som "Dragon's Gate" og ble forvandlet til en drage som en belønning. Fisken feires i Japan for sine maskulske egenskaper. Ved å få fisken tatovering på kroppen din, får du formidle egenskaper som mod. Denne designen symboliserer også besluttsomhet og et sterkt ønske om å lykkes. Tatoveringsdesignet kan symbolisere evnen til å streve etter å være en bedre person. Du kan også uttrykke dine nivåer av styrke og utholdenhet fra trengsler og prøvelser i livet ditt. Hvis din personlighet ikke tillater deg å gi opp lett, kan du gå til denne japanske tatoveringen. Betydningen av tatoveringen din kan variere avhengig av retningen det svømmer, og hvis det har noen elementer som vann. Hvis du vil ha en tradisjonell koi-tatovering, må du sørge for at vannet kommer mot det.

 

Få en Gratis tilpasset japansk tatovering Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

En tiger

Fantastisk And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Opprinnelig postet av Ryan Leis

Denne tatoveringsdesign har de samme egenskapene til den virkelige dyrehjernen og modet. Tatoveringen antas å avverge onde ånder, sykdom og uflaks, og streve etter lang levetid. Du kan velge denne tatoveringen hvis du vil at folk skal tenke på deg som hard, vill, uovervinnelig, grusom og kraftig. En tiger tattoo som er fanget i noen søkt bevegelse kan påvirke den genererte betydningen. For eksempel kan en tiger rolig rustet vise dominans. På den annen side kan en tigergyting mot bytte vise fokus og målretning. For å gjøre tatoveringsdesignet standout, kan du kombinere det med en drage.

Skallen

Fantastisk And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Opprinnelig postet av
Stephen Lee

Selv om symbolet kan oppfattes negativt, har det en grundig tradisjonell japansk betydning. Du kan bruke den hvis du vil vise respekt for folk som har gått videre. Tatoveringen kan også representere stor forandring. Din tatovering kan også representere sjelen til en sjel. Andre symboler inkluderer å overvinne død, beskyttelse, styrke og makt. Du kan kombinere din japanske tatovering med andre elementer som drager, flammer, kryss og engelvinger.

 

Cherry Blossom Tattoo

Fantastisk And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Opprinnelig postet av Michelle Kim

Du kan representere denne tatoveringen i et poppende utvalg av fet rosa farge og delikate, papirlignende blader. Blomstrende tatoveringen symboliserer skjønnhet og ømhet i livet. Dette skyldes at blomsten opplever en kort blomstring, og da faller den og er spredt av regn og vind. Den korte syklusen gjør blomsten til å bli virkelig forventet og verdsatt for all sin skjønnhet. Med dette i tankene kan du velge denne japanske tatoveringen for å feire livet etter en sykdom eller å ære en fortapt kjærlighet. Kirsebærblomstertatoen kan symbolisere at du har styrke til å overleve vanskelige forhold. Hvis du lever livet fullt ut, kan dette være tatoveringen for deg.

 

Hannya Tattoo

Fantastisk And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Opprinnelig postet av Jennifer B

 

Denne designtatoveringen er preget av metalliske, røde eller oransje øyne og okselignende horn. Andre funksjoner inkluderer fang-lignende tenner og en titt på ren hate og vrede. Jo dypere fargen på ansiktet, jo dypere og mer voldelige følelsene løper. Tatoveringen er et tegn som representerer Hannys følelser, en lidenskapelig sjalu kvinne som ble fortært med raseri over sin elsker og forvandlet til en demon. Tatoveringen kan vise negative eller forvirrede menneskelige følelser som sjalusi, misunnelse og hat. Denne tatoveringen kan representere den mørke siden av en person mens du fremhever mot og lidenskap. Det antas også å avverge onde ånder og få lykke til. Du kan fullføre den japanske tatoveringen ved å legge koi fisken, brann, vind, kirsebærblomst, hav eller en drage.

 

Wave Tattoo

Fantastisk And Fascinating Range Of Japanese Tattoo Designs and Meanings

Opprinnelig postet av THE JOKER

 

For å symbolisere livet, kan du ha en japansk tatovering i vann. Denne tatoveringen kan også formidle det livet, som vann, ebbs og strømmer. Tatoveringen kan også symbolisere renhet og fruktbarhet. Rolig vann tatovering design kan vise fred og ro. Hvis vanntatoveringen er representert som en stor bølge, kan den vise strøm. Andre vannbaserte design inkluderer krusninger eller dråper. Du kan følge med på vanntatoveringen din med andre tatoveringer som en koi fisk, tiger eller en drage.

 

Vær forsiktig når du velger tatoveringen fordi tatoveringer generelt kan påvirke hvordan folk oppfatter deg. Du kan tilpasse tatoveringen din til å symbolisere nøyaktig hva du vil, og den vil holde en personlig mening. Hvis du ikke er sikker på tatoveringen du vil ha, kan du søke råd fra en god japansk tatoveringskunstner med lang erfaring.

 

Leave A Comment

5 + 1 =