Motiverende Tatoveringer som du trenger å lese i dag

Motiverende tatoveringer som kommer deg opp, smiler, og er fast bestemt på å løbe frem med armer oppvokst høye og selvsikker.  Vi vet ofte hva vi vil, men å få det viser seg å være vanskelig. Mangelen på motivasjon og påminnelser holder oss vanligvis unna den riktige måten. Det finnes mange løsninger for mangel på motivasjon, for eksempel visjonstavler og motiverende tatoveringer. Mange velger å lage et visjonskort og se på det daglig for å føle seg bedre, mens andre finner sitater og ulike design som hjelper dem med å komme nærmere målene sine.

Med mindre du er opptatt av en tatoveringsfjerning, bør du bla gjennom de neste 47 motiverende tatoveringene og avgjøre hvorvidt en slik tatovering vil fungere for deg. Du vil oppdage at de fleste av dem er grasiøse og subtile, og bare noen få av dem skiller seg virkelig ut. En enkel melding er vanligvis nok til å motivere folk, og det faktum at de har det blekket på kroppen, øker sin moral.

Contents

Ta en titt på disse fantastiske motiverende tatoveringer:

Sort og grå eller virkelig farget, er følgende 47 motiverende tatoveringer hovedsakelig plassert på armer og øvre rygg. Ingen kan se hva som er på hans eller hennes øvre del av ryggen uten et speil, men bare å ha den tatoveringen er nok til å holde enkelte individer på vei. Jeg vet ikke om deg, men jeg ville velge en del av kroppen min som jeg kan se på uten et speil for en motiverende tatovering.

47. Finn din indre kriger

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Å være en kriger refererer ikke nødvendigvis til vold. En kriger er en sterk person som ikke er redd for noe. Vel .. nesten alt. En ting er sikkert; denne jenta er ikke redd for nåler! Selv om hun var, har hun nå overvunnet den frykten. Dette er en veldig delikat og feminin tatovering. Hun ble inspirert da hun valgte denne skrifttypen. Det ser kursiv ut og det ligger på håndleddet når hun kan se det. Når hun trenger styrke og motivasjon, kan hun finne dem på huden hennes!

46. ​​Ikke glem å smile

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Dette er blant de motiverende tatoveringer som også fungerer på andre. Da jeg så denne tatoveringen, smilte jeg øyeblikkelig. Kraften til et så enkelt ord er fantastisk! Siden denne personen er fotograf, passer denne tatoveringen egentlig til henne. Vi bør smile hele tiden, ikke bare når noen tar bildet vårt. Rynkene som vi får fra smilende er mye mer attraktive enn de som kommer fra frowning, rett?

Få en Gratis tilpasset motiverende tatovering Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

45. Ta barnesteg

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Det sies at ingen mengde angre kan forandre fortiden, og ingen angst kan forandre fremtiden. Så, hvorfor bry deg om å stresse på flere ting når vi kan ta livet en dag av gangen? Denne jenta har et poeng og jeg er enig med henne! Hennes tatovering er liten, men det betyr mye og det ser veldig søtt ut også! Vi kunne lære en eller to ting fra henne og være mindre sterke på oss selv. Jeg skal ta baby trinn i å spare penger for å få denne!

44. Det er ikke slikt som fiasko

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Aldri en tabbe, alltid en lærdom. Ligger under denne kvinnens kraveben, er denne tatoveringen ikke lett å lese, men det er lett å forstå. Hvis du ikke tar feil, kan du ikke være ulykkelig. Læring leksjoner kan bare gjøre oss bedre, så her er en ide for motiverende tatoveringer som ikke kan argumenteres med! Denne tatoveringen kan også bli funnet på Rihanna kropp. Selv en slik vellykket person trenger motivasjon! Det er en lettelse!

43. Drøm og lev til maks

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Et sitat av James Dean, Dream som om du vil leve for alltid. Lev som om du vil dø i dag, høres ikke veldig ansvarlig ut. Det kan imidlertid være motiverende for enkelte personer. Fjæren som ligger ved siden av disse ordene, ser ut som en del av en drømmespiller, og jeg tror de er tilkoblet. Drømmer kan gå i oppfyllelse, med eller uten en drømfanger, så hvis du vil ha denne tatoveringen eller en annen tatovering, kan du få det til å skje!

42. Bob Marley visdom på huden

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Elsk livet du lever. Lev livet du elsker. Foruten å leke med ord, var Bob Marley lykkes med å gi motiverende taler og hans visdom blir fortsatt hørt av mange av oss, inkludert denne jenta. Motiverende tatoveringer skal gjøre våre liv bedre, så hun gjorde et godt valg. Imidlertid tror jeg hennes tatovering er litt for stor selv for sin hensikt. Dette kan være fordi det betyr mye for henne. Hun valgte en av de mest smertefulle kroppsdelene for denne.

41. Fremtiden venter

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Sitatet tattat på denne damens arm tilhører Brad Paisley. Hun postet dette bildet på instagram og forklarte hvor mye hun nyter landet musikk han synger og hvor motivert hun skulle se frem til fremtiden. Mange mennesker kan forholde seg til motiverende tatoveringer som denne. Faktisk kan man anta hva som kan skje, men du vet aldri helt før det skjer. Jeg liker skrifttypen hun valgte fordi det ser ut som tatt fra et manuskript.

40. Treasuring liv og levende

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Selv om denne tatoveringen høres optimistisk, er den ikke fullført. Hele sitatet er: Lev hver dag som om det var ditt siste fordi du en gang vil være riktig. Muhammad Ali kan ha vært å henvise til sin jobb også siden han var en profesjonell bokser tilbake på 1940-tallet. Men det som er viktig er at det motiverer folk til å lytte til hans ord og til og med å få dem tatovert på huden deres. Tatoveringen selv er godt posisjonert og manlig til tross for de langstrakte bokstaver.

39. Intelligens og ambisjon går hånd i hånd

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Den berømte surrealistiske maleren, Salvador Dali, er den som sa disse motiverende ordene. Sammenligningen han gjorde er fornuftig, og det er definitivt nyttig for de som forteller mye. Jeg skulle ønske jeg hadde en tatovering med en av hans malerier, men dette sitatet kunne også tjene som en av mine motiverende tatoveringer. Skriften er vippet til høyre, noe som betyr at eieren av denne tatoveringen er en svært emosjonell person som bryr seg og tenker med sitt hjerte.

38. Kampen fører til fremgang

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Enkelt sagt og uten store bokstaver, ser denne tatoveringen ut som det er ment å være en påminnelse, mer enn en visuell effekt. Disse ordene ble talt av en afrikansk-amerikansk sosial reformer kalt Frederick Douglass. Det var veldig lenge siden, i løpet av det nittende århundre da han konkluderte med at uten kamp er det ingen fremgang. Dette kan gjelde i alle domener i våre liv. La du merke til hvordan ordet kampen stikker ut? Jeg tror det var ment på den måten.

37. Trinn ett, trinn to, trinn tre

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Se hvor søtt og søt de små føttene er! Bokstavelig og figurativt handler denne meldingen om å ta et steg om gangen. Når vi nøye beregner våre trekk og når vi gir oss tid til å oppnå noe, er det umulig å ikke lykkes! Motiverende tatoveringer som denne er populære fordi de inneholder en melding som er for positiv til å ignorere og ikke tro på. I tillegg er de delikate og involverer ikke et høyt nivå av smerte.

36. Ta sjansene for livet

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Kanskje er ideen om et etterliv trøstende for enkelte mennesker, men ikke for denne personen. Hun tror hun har ett liv og en sjanse til å gjøre og oppnå det hun ønsker. Denne tankegangen er definitivt empowering. Jeg liker den kalligrafiske fonten hun plukket for tatoveringen hennes. Hennes valg sier mye om henne, nemlig at hun er feminin, men ikke skjøre. Hvis tatoveringen selv ikke motiverer nok for deg, burde hun være!

35. Pass på deg selv

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

En typografisk skrifttype og en kraftig melding er en flott kombinasjon for en tatovering. Ordene tatoverte på denne kvinnens tilbake snakker sannheten. Selv om det er lettere å stole på noen andre enn deg selv, er den harde virkeligheten at du er den eneste som kan hjelpe deg selv. Til slutt vil spare deg selv bare gjøre deg sterkere og bedre til å møte livet. Jeg liker hvordan andre kan se denne tatoveringen og ideen om at den også kan motivere andre.

34. Å gi opp er ikke et alternativ

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Motiverende tatoveringer bestående av ord ser kanskje ikke veldig overbevisende ut for deg. Men kan du forestille deg at noen trengte disse ordene tatoverte på ham eller henne? Aldri å gi opp kan bli veldig slitsomt, men å gi opp er ikke et alternativ. Ta en lignende melding, velg en skrift som du liker og bli blekket! Hold deg motivert og kanskje belønne deg selv med en ny tatovering når du lykkes!

33. Skjebnen er imaginær

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Ingen skjebne, men hva vi gjør! Med andre ord, ikke lure deg selv at det er en høyere kraft med en god plan for livet ditt. Lag dine egne beslutninger som å inkle små stjerner og hjerter og trekanter over ord du tror på. Det ser ut til at det snør over dette sitatet fra den berømte filmen Terminator. Ut fra kontekst er disse ordene fornuftige og de fremhever denne personens femininitet og uskyld. Hva tror du?

32. Recovery tar styrke

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Denne damen kombinerte symbolet for utvinning med ordstyrken. Motiverende tatoveringer er vanligvis sånn. Du kan egentlig ikke finne ut hva som skjuler seg bak dem, med mindre du er helt i kontakt. Første bokstav i dette ordet er symbolet for gjenoppretting med en ekstra linje som er ment for å gjøre det ser ut som bokstaven S. Ofre for spiseforstyrrelser og anoreksi får vanligvis dette symbolet til å gi dem styrke.

31. Fantasi har ingen grenser

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Mer av en selvforbedrende tatovering enn en motiverende, den sender en ganske anstendig melding. Det er en liten, smakfull tatovering som oppfordrer alle til å tenke utenfor boksen og bli kreativ. Mens en astrofysiker ville ta dette sitatet bokstavelig talt, vet du det har også metaforiske betydninger. Du kan være den du vil ha og få det du vil, inkludert en dyp tatovering som følger med deg underveis!

30. Tenk positive tanker

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Denne tatoveringsdesignet omfatter flere elementer. På den ene siden er det skrevet med små og store bokstaver. På den annen side inneholder den en ny jenta og et kryss. The ladybug symboliserer glede, lykke og leknemlighet, mens korset symboliserer tro. Alle disse fungerer bra sammen med begrepet positiv tenkning. Det sies at folk kan helbrede seg bare ved å tenke positivt. Så kanskje det er noe vi alle bør prøve.

29. Live stol på planen

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

I forhold til de andre motiverende tatoveringer som ikke var relatert til noen plan eller skjebne, er denne tatoveringen annerledes. Dette er et relevant eksempel på at vi ikke er det samme og vi tror på forskjellige ting. Hva som fungerer for deg, er kanskje ikke effektiv for en annen. Stol på og nyt livet mens du tenker på det, er det en plan for deg, og alt kommer til å bli bra, det er trøstende for mange av oss. Denne tatoveringen er enkel og subtil siden den er slått sammen med en annen.

28. Lev og dø for noe

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Denne tatoveringen refererer til personer som ikke har noen mål. Jeg er ikke sikker på hvorfor det er delt og ikke blekket på samme arm, men det ser kult ut og det er ikke plassert for eieren å se, men også for andre. Å finne noe å leve for og fokusere oppmerksomheten på det, kan holde deg unna negativitet og depresjon. Et godt råd og en veldig nøyaktig blekkjobb, dette er en av de motiverende tatoveringer med dyp mening!

27. Kom deg tilbake på føttene

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

En anatomisk posisjonert teksttatovering er ment å motivere. Stå tilbake på våre føtter etter en feil er det beste vi kan gjøre. Feil gjør oss sterkere og tøffere enn vi var før. Denne jenta virker ung og hun er allerede klok! Forhåpentligvis trenger du ikke å falle ned 7 ganger, men mye mindre. Det som er viktig er å stå opp hver gang. Det er en smertefri, liten tatovering som kommer med mye visdom!

26. Slutte å bekymre deg og fortsette å hoppe

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

En annen tatovering som bruker store bokstaver for å understreke den viktigste delen, dette er også motiverende. Foruten å be og håpe, bør vi definitivt ikke bekymre deg. Mange overthinkers gjør livet sitt vanskeligere på grunn av bekymring uten å ha gode grunner til å gjøre det. Jeg liker hvordan tatoveringsartisten brukte hvit til å markere og skissere visse bokstaver.

25. Endring i perspektiv og selvrealisering

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today25 dragonfly

Denne personen har nådd mentalt og følelsesmessig modenhet. Bortsett fra teksten som tydeligvis antyder endring, er det en vakkert tatovert dragonfly. Nærværet av dette herlige insektet betyr at hun nå er fokusert på å leve i øyeblikket, beseire sine illusjoner og forstå den dypere meningen med livet. Jeg tror hun ville at hennes tatovering skulle være så stor fordi det betyr veldig mye for henne. Dragonfly er veldig detaljert og visuelt tiltalende.

24. Vær den bedre personen

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

I en verden hvor folk er betydelige for hverandre, gir denne tatoveringen mye mening. Uansett hvem du er, alltid være den gode! Når noen disrespects deg eller gjør noe uforklarlig, bør du spørre deg selv hva som skjer i hans eller hennes liv som bestemte ham eller henne for å reagere på den måten. Det lille røde hjertet viser hvordan vi alle er gode dypt nede, men livet har en tendens til å forandre de mindre kraftige.

23. Ting som bærer deg opp

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

De veldig tingene som holder deg nede, vil bære deg opp. Denne meldingen sammen med fjæren mellom de to linjene betyr oppstigning og åndelig evolusjon. Fjær symboliserer sannhet, fart, lyshet, fly og oppstigning. Teksten er formet etter fjærens disposisjon, og oppnår en aerodynamisk effekt. Uansett hva som skjer, skal vi utvikle seg, ikke bli nede.

22. Fugler eksisterer på grunn av endring

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Å håndtere forandring er vanskelig for mange av oss. Disse motiverende tatoveringer er fulle av eksempler at livet skal forandre, og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Før sommerfuglen blir en sommerfugl, føles det som om det er døende, men det går bare gjennom noen fysiske endringer. Så, uansett hvilken endring du må gå gjennom, være sikker på at det kommer til å bli det beste! Dette er noen flotte sommerfugler!

21. Smerte versus avslutte

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Bakgrunnen for denne tatoveringen ser ut som sølaktig svart blekk. Den kommer med en ganske mørk effekt som bryter ordet og slutter i en skummel skygge. Kontrasten mellom midlertidig og evig skal være motiverende nok til å holde oss borte fra å slutte fordi det varer evig. Fonten plukket for dette designet har gotiske elementer i den, noe som gjør det virker ganske høytidelig. Flott idé for en arm tatovering eller en del av ermet! Sjekk ut mer ermet tatoveringsdesign her!

20. E. E. Cummings sitat

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Det tar mot til å vokse opp og bli som du egentlig er. Dette sitatet fra den amerikanske poeten E. E. Cummings er motiverende fordi den anerkjenner motet til at folk skal være som de virkelig er. Formatet av denne tatoveringen er avis-ish. Legg merke til hvordan noen av bokstavene er større enn de andre, pluss dekorative detaljer? Jeg synes det er flott og har stor innvirkning!

19. Nå er den perfekte tiden

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Denne tatoveringen er smart! Plasseringen av bokstavene er geni! Når denne personen føler seg som ikke gjør noe, kan hun bare ta en titt på tatoveringen hennes og ikke gå glipp av muligheten. Nå er det på tide å leve livet vårt, ikke i morgen. Nå er det på tide å slutte å vente på ting for å være lykkelig. Motiverende tatoveringer som denne er fantastiske fordi de er veldig effektive og bidrar til nivået av kjølighet hos en tatovert person. Liker det eller ikke, tatoverte folk er kule!

18. La ting gå

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Akkurat som en ballong går bort hvis du lar det gå, så kan andre ting eller mennesker. Å gi slipp på folk viste seg å være det vanskeligste å gjøre for nesten hver person. Det er imidlertid ting og steder og situasjoner som du bare skal sette fri for å sette deg fri. Bokstavene fra denne tatoveringen erstatter strengen fra ballongen og flyr bort med den. Det er en symbolsk tatovering som jeg sannsynligvis ville ha det blekket for!

17. Tro på deg selv

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

En blanding av skrifttyper og en fantastisk melding, denne tatoveringen er en hit! Hovedideen er at alt kan skje så lenge du tror på deg selv. Ordet boksen er omkranset av en grunn. Det er ment å undergrave enhver tvil. Den som laget denne tatoveringen, trukket det virkelig av. Den er full av skjulte betydninger som betyr mest. La oss gjøre magi ved å gjøre alt vi ønsker mulig!

16. Frykt er maktesløs

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Dette sitatet er hentet fra en sang. Bandet som synger det heter Awolnation. De er et rock amerikansk band som har klart å inspirere og motivere. For ytterligere referanse, kan du høre på Kill your heroes. Frykt er det som holder oss borte fra å gjøre det vi ønsker og det er ikke gunstig i det hele tatt. Vi bør alle høre på Awolnations melding mens vi ser på disse lykkelige fuglene som flyr bort.

15. Lær hvordan du skal fly

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Ta disse ødelagte vingene og lær å fly. Enkelt sagt, oppfordrer denne tatoveringen alle som har opplevd følelsen av å være brutt for å reise seg opp og håndtere livet igjen. Fuglen er søt, men det er bare et symbol. Ingen sa noe om bokstavelig talt flying. Ordene ser ut som musikalske notater som vanligvis kommer ut av en fuglknupp og som en vanlig persons håndskrift. Selv om det er tattooert på en kvinne, er dette designet også egnet for menn.

14. Fortsett å gå

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Kort og konsistent, denne typen motiverende tatoveringer er ideelle. Tattooing ordet som går på et ben er smart og morsomt, men hovedideen har ingenting å gjøre med bevegelse. Det er knyttet til å gå videre etter en tragedie, et drama eller noe negativt som skjer i livet. Igjen kan ordene leses av alle som ser disse bena, så denne personen deler og bryr seg om andre.

13. La meg se deg smile

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Hvis du lurer på hva som er sammenhengen mellom smilende, en motiverende melding og kirsebær, vil du finne ut! Kirsebær symboliserer liv, død, gjenfødelse, foryngelse og reproduksjon. Ta alle disse og kombinere dem med et smil! Du vil ha en av de beste motiverende tatoveringer! Stort utvalg i farger, spesielt det lyse rødt! Kirsebærstammen kunne ha vært mer realistisk, men det ser så bra ut som dette også!

12. Transformasjon er vanlig

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Dette er det andre tatoveringseksemplet som inneholder en ballong. Det er fascinerende hvordan folk bruker de samme symbolene for å uttrykke forskjellige følelser. Blåsene i livet forvandler oss til og vi bør huske på at transformasjon er vanlig. Det føles kanskje ikke riktig eller behagelig i begynnelsen, men alt tar litt vant til å bli vant til; selv de gode greiene.

11. Se så klart som mulig

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Et fyrtårn sammen med meldingen Alt lyset for de som ønsker å sjø, resulterer i en flott og smart tatoveringside. Som du allerede har lagt merke til, inneholder den en homofon, nemlig ordet havet. Faktisk refererer til å se, er den brukt annerledes fordi den er skrevet på et fyrtårn. Denne tatoveringen har en dyp mening, og jeg tror det er også veldig personlig.

10. Kontrasterende sannheter er ikke forvirrende

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Mens du holder haken opp under en guillotin, er det ikke bra, kontrasten mellom bildet av et guillotin og meldingen under det er positivt. Når du er i stand til å differensiere disse to og gjøre narr av situasjonen, vil du finne deg selv veldig motivert for å se på den lyse siden. Henger der inne med et tau rundt nakken er ikke en løsning, men poenget er å henge der inne uten det. Denne tatoveringsideen er svært original og vittig.

9. Du er ikke alene

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Du er ikke alene når du leser en bok fordi karakterene er med deg. Å være fysisk alene er noen ganger bedre enn å føle seg alene når den er omgitt av en mengde mennesker. Avhengig av hvordan du ser på denne enkle, men pen tatovering gjør en forskjell. Det er alltid noen å nå ut for å kunne føle seg bedre. For noen av oss blir tatovering en umiddelbar stemningsbooster.

8. Alt skjer av en grunn

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Orkidéen er et symbol på lidenskap og renhet samtidig. Det representerer mildhet og har en vill side også. Jeg antar det er hvordan livet også er. Vi snubler over livets dualitet nesten hver dag, så hvorfor ikke akseptere at alt skjer av en grunn og fortsett å holde en positiv holdning? Jeg vet at jeg ville, hvis jeg hadde en så fin tatovering!

7. Kampen med virkeligheten

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Hver og en av oss har sin egen virkelighet. Imidlertid er det eneste våpenet vi har mot virkeligheten vår fantasi. Sammen med den kjente katten fra Alice in Wonderland, viser denne tatoveringen oss hvordan livet kan være hvis vi begynner å bygge det ved å tenke positive og surrealistiske tanker. Grafisk og nøyaktig, dette er ikke en tatovering som er ment å fange øyet, men ment å sende en melding til både eieren og andre som ser det.

6. Håper som det ultimate våpenet

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

En jente med en kaninmaske strikker en rosa genser til den store dårlige ulven. Ordene under dem snakker om håp som den ultimate løsningen for alt. Motivasjon kan komme fra de mest uvanlige stedene, for eksempel denne tatoveringen. Kontrasten mellom godt og ondt, samt det faktum at folk har masker, er veldig godt representert av det.

5. Det er anbefalt å ta sjanser

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Å være for forsiktig er ikke alltid en god beslutning. Personen som valgte dette designet og denne meldingen for hennes tatovering måtte finne ut den harde måten hva angrepet føles. Hvis du er i samme situasjon, kan dette være en god tatoveringside fordi den er fargerik og har en skjult melding. Lyse farger gjør underverk på ens sinn og ånd!

4. løft som en jente

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

En av de kuleste motiverende tatoveringer som hjelper folk å holde seg i form, viser denne en attraktiv jente som trener. Selv om hun trener, ser hun delikat, pen og feminin ut. Poenget er å se ditt beste og ikke la deg gå uten grunn. I stedet for å sette et bilde av det tynne selvet i kjøleskapet, kan du få en tatovering som denne. Det er mye mer effektivt!

3. Hold hodet ditt opp som en rev

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Kelter trodde at ræven er klok, akkurat som de nordlige innfødte amerikanerne gjorde. Imidlertid tenkte slettene forskjellige. De så reven som en trickster. Basert på denne symbolikken tror jeg det er trygt å si at denne personen er enig med kelterne. Det er faktisk klokt å holde hodet oppe uansett hva som skjer i livet ditt. Denne tatoveringen viste seg perfekt farget og på alle andre måter!

2. Fortsett fremover

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Ideen bak denne fargerike tatoveringen formet som en såle er lik den forrige tatoveringen som sa fortsette å gå. Jeg er ikke sikker på hvorfor denne fyren valgte å bli tattooert på beinet hans, men jeg beundrer hans valg. Det er en fantastisk akvarelltatovering med en motiverende melding. I tilfelle du vil ha en lignende, bør du vite at Russell Van Schaick er navnet på tatoveringsartisten som ble blekket det.

1. Sommer i sjelen din

Motivasjon Tattoos That You Need to Read Today

Den berømte skribenten Albert Camus sa en gang at midt om vinteren fant jeg at det var en uovervinnelig sommer i meg. Hans ord hadde en betydelig innvirkning på denne personen, så vel som på mange andre av hans lesere. En kombinasjon av flere fonter og en akvarellbakgrunn, blander denne tatoveringen dybden med kulde i like store mengder. Motiverende tatoveringer har aldri vært så effektive og visuelt tiltalende samtidig!

Leave A Comment

+ 1 = 6