Den kuleste Koi Fish Tattoo Designs du har sett

Dette er de beste koi fisk tatoveringsdesignene og bildene du noensinne har sett. En veldig populær, japansk inspirert tatoveringsdesign, disse er flotte.

Symboler for lykke, formue, kjærlighet og vennskap, koi fisk er ofte funnet i japanske vannhager og kan preges av deres unike farger og mønstrede skalaer. Ordet "koi" betyr karpe på japansk, men det er også en homofon for et annet ord som betyr "hengivenhet" og "kjærlighet." Det er mange varianter av koi som gjør det enkelt for en tatoveringskunstner å ha det gøy med designet og gjøre en virkelig unikt kunstverk til brukeren. Disse fiskene kan også nå lengder på opptil tre meter, avhengig av deres levekår. Koi fisk deler en forfedre med gullfisk (nei, ikke den deilige cracker-typen) og mens de kan være like i utseende, vil du legge merke til fra tatoveringer under at koi har barbels (de funky whisker-tingene).

De beste Koi Fish Tattoo Designs:

Disse skinnene er faktisk dekket i smaksløk som gjør at disse intellektuelle fiskene kan fôr til næringsstoffer langs murkanten av dammer. Det er ikke uvanlig å finne koi-tatoveringer som også er representative for Fiskens stjernetegn (symbolisert av et par fisk), som du også vil se eksempler på under.

33. Blå Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Se på dette skulderstykket! Denne koi fisk tatoveringen er vakkert blå, men gjett hva? Det er også en realistisk skildring fordi, ja !, blå koi finnes i naturen. Jeg tuller ikke! Så sant som himmelen er blå, kommer disse japanske karperene også i blått. Linjearbeidet her er virkelig fantastisk med alle skala detaljer samt finnene. Og ta en titt på det øyet! Med biter av gull og grønt, vil dette oppstrøms fella ikke bli messet med ... men beundret fra aften vil det gå bra. Et symbol på styrke, kraft og lang levetid, denne koi fisk tatoveringen er et mektig kunstverk.

32. To tapt sjeler

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Skriften i denne tatoveringen sier: "Vi er bare to tapt sjeler som svømmer i en fiskeskål, år etter år." Jeg elsker koi-fisken som danner et yin-yang-symbol i dette stykket rundt disse ordene. Det er meningsfullt og vakkert gjort med lyse, dristige farger og nydelig linjearbeid.

Få en Gratis tilpasset Koi Fish Tattoo Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

31. Crowned Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Denne tatoveringen er så kult og kan definitivt tolkes som en rekke ting. Jeg liker å tenke på det som en konge av alle koi, kanskje til og med deldrake (som koi er tenkt å bli til - mer om det senere). Jeg liker denne tatoveringen sans for mystikk og innfall. Kronen er en fin touch, da den videre symboliserer styrken og kraften til fisken som allerede står for disse tingene. Jeg elsker tatoveringer som er virkelig unike som det gir oss mer innsikt i personligheten til den personen som bærer den. Tatoveringer er ikke bare kunstverk, men utvidelser av våre erfaringer, ideer og verdier.

30. Elegant Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Jeg elsker denne koi fisk tatoveringen så mye. Det er morsomt og lunefullt, men likevel fint og pent. Plasseringen er perfekt for dette harmoniske paret. Påminnelse om et yin-yang-symbol, blir et par koi ofte brukt som et lyksymbol for et godt ekteskap, da koi fisk er synonymt med lykke og harmoni. Uansett hva disse koiene representerer for denne personen, tror jeg de er bare deilig, og jeg vil være stolt av å alltid ha på seg bakeløse topper for å vise frem dette stykket.

29. Freehand Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Plassert på kalvemuskelen er dette oppstrøms koi et dristig symbol på styrke og suksess. Jeg elsker hvordan linjedetaljer i dette stykket gjør det til å ligne en skisse (men som en virkelig fantastisk skisse som faktisk er et vakkert ferdig stykke). Herre vet at jeg ikke kunne frigjøre en skisse for å redde en stavfigurs liv. Tilsetningen av den rosa lotusblomsten gir en fin aksent i dette stykket, gitt størrelsen og plasseringen. Lotus blomster blir ofte parret med koi fisk siden de vokser ut av de typer dammer hvor koi vanligvis er funnet. Akkurat som koi startet som en liten fisk og vokste inn i en sterk drage (ifølge legender ... skjønt hvis du har sett dette, vil jeg gjerne høre om det), lotusen starter i en lerig dam og blomstrer fortsatt med skjønnhet.

28. Shoulder Koi Fish Tattoo

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Husk da jeg sa at koi og gullfisk deler en forfedre? Vel, hvis denne fargerike gjengivelsen ikke beviser det, så vet jeg ikke hva som gjør. Både lyse og vakre, gullfisk er generelt mindre enn koi og kommer i en rekke kropps- og haleformer. Morsomt faktum: Koi og gullfisk kan faktisk avle sammen, men deres avkom er alltid sterile. Du vet hva som alltid skal være sterilt? Tattoo nåler. Bam! Jeg kommer til å være her hele dagen, folkens.

27. Koi Outline

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ahoy, ahoy Jeg har funnet en koi! Denne designen ser virkelig ut som en koi fisk, fra skinnene til signaturskalaene og strømmen av kroppen. Linjearbeidet er perfekt, og beslutningen om ikke å farge dette stykket gjør at arbeidet skiller seg ut enda mer. Jeg virkelig, virkelig elsker dette stykket fordi det er like morsomt og funky.

26. Ebb og flyt

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Ikke sikker på hva symbolet i midten av dette designet betyr, men Koi-fisken her er kunstig gjort og rik på farge. Denne koi-fisken tatoverer ut som et unikt og lekent stykke. Interessert i japansk kultur? Sjekk ut flere japanske stil tatoveringsdesign her.

25. Gold Koi Fish

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Se på gullfisken med whiskers! Err ... Jeg mener koi fisk! Lys og fargerik, sitter dette designet muntert på toppen av denne kvinnens skulder der det er sikkert ikke å bli savnet. Jeg elsker kontrast av oransje og blues med de vakre rosa lotusblomstene på hver side av koi. (Foretre solsikker til lotus? Ta en gander på disse 25 solsikke tatoveringer!) Denne spesielle koi fisken synes å svømme oppstrøms i en foss; Legenden har det at når koi fisk når toppen av fossefall, blir de til drager! Disse kaldvannsfiskene får styrke når de svømmer oppstrøms og tilsynelatende til slutt belønnes for deres kamp ved å bli omgjort til drager. Hvis bare den som er vist ovenfor, hadde gått litt lenger, ville vi kanskje se en drage!

24. Dark Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Denne koi kan være på vei til dragehetten hvis ansiktsuttrykket er noen indikasjon ... eller kanskje fisken er sur fordi den gikk opp en foss og ikke ble til en drage. Verden kan aldri vite. Imidlertid vet jeg at skalaene på denne tatoveringen perfekt skildrer de av en virkelig livlig koi, og bruken av farge og skygge gjør dette stykket pop som ingen andre. De mørke bølgene som omgir fisken, gir denne tatoveringen en uhyggelig følelse som å forvitre en virkelig dårlig storm, og det bryter ut (se på disse stedene!) På grunn av stress. Eller kanskje det er bare en super tøff fyr koi og har et klassisk tilfelle av RBF. Skje til selv den beste av fisken.

23. Fantastisk fisk

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Det er utrolig hvordan den samme fisken kan bli så drastisk avbildet i en tatovering. Totalt 180 fra # 24, denne koi fisk tatoveringen skrik farge og moro. Jeg elsker de lunefullte, blomstrende aksenter i denne oppstrøms flytende koi. Farger her transporterer seeren til noen magiske koi eventyrland, og jeg kan ikke få nok. Så mye som jeg elsker enkel alle svarte tatoveringer, ser biter som dette på meg hvordan freakin 'nydelig farge kan være. Leter du etter en superkjølende sjøvakt tatovering, men ikke føler koi? Sjekk ut 20 fantastiske blekksprut tatoveringer her.

22. Japansk-inspirert

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Japansk kirsebærblomst er en av de vakreste blomstene etter min mening, så jeg elsker at kunstneren inkluderte dem i denne koi-fisketatoen. Kirsebærblomstrer symboliserer generelt håp, uskyld og ny begynnelse. Jeg liker spesielt koi fisken i dette stykket også; deres farger er superrealistiske og minne meg om de som jeg så svømming rundt i Portland Japanese Garden. Elsker hager og blomster? Ta en titt på 88 av de beste blomstatoveringene her.

21. Koi Sleeve

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Denne dristige koi-fisketatoen er et totalt kunstverk, og jeg elsker bare bruken av rødt her! Røde koi er ofte forbundet med intens kjærlighet og fungerer ofte som et symbol for familien (eller annen kvinnelig figur) av familien. Kraft og tapperhet er også ofte avbildet av en rød-farget koi. De detaljerte skalaene og blomstene i dette stykket er også praktfulle. Jeg elsker spesielt koi-øyet her som det virkelig popper mot resten av stykket.

20. Beautiful Hip Tattoo

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Herregud. Jeg elsker, kjærlighet, elsker denne tatoveringen! Fargene er perfekte og vakre og designen er bare nydelig! Ord som kommer til hjernen? "Flowy." Og gjett hva? Det er ikke et ekte ord. Men det er det jeg tenker på denne tatoveringen. Jeg elsker denne yin-yang-inspirerte koi-fisketatoen, og nå vil jeg ha en. Plasseringen er perfekt. Alt er perfekt. Oy, jeg trenger litt koi.

19. Realistisk Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Jeg forestiller meg at denne fisken går, "glurp, glurp", rett i ansiktet mitt. Denne tatoveringen minner meg også om fisken jeg så i Portland Japanese Garden, for dette var et veldig vanlig mønster blant koiene der. Det er som en fisk som ønsket å være en ku, men lagt til i noen oransje flekker, finner og barbels og var som golly, jeg antar at jeg må være en koi i stedet. Jeg liker den blå / grønne oversikten situasjonen som skjer her som det gjør koi farger skiller seg ut enda mer.

18. Tiny Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Så husk den tiden to bilder siden da jeg var besatt over "flytende" koi? Vel ... nå vil jeg ha disse dyrebare koiene i stedet (eller i tillegg). Admittedly, tenkte jeg på sardiner fra Spongebob da jeg så denne tatoveringen. Ikke sant? Ingen anelse om hva jeg snakker om? Google! Det er noe tegneserie-ish om disse små koiene, noe som gjør dem enda mer sjarmerende og bedårende. Denne tatoveringen vil se bra ut på en rekke steder også, fra hoft til bakside.

17. Fun Foot Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Vil du se på denne søte koi! Det er som en tegneserie prinsesse Koi fisk tatovering, og jeg elsker det. Den lilla og oransjen virker nydelig sammen, som en solnedgang !, mens koiens grønne øye utvilsomt skiller seg ut. Jeg beundrer virkelig linjen rundt munnen i dette stykket, noe som gir koi et mer feminint utseende. Jeg liker også bøylene (aka whisker-utseende ting) i denne tatoveringen som de flyter i forskjellige retninger, og gir videre en illusjon om å være i bevegelse.

16. Lucky Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Hvor vakker er disse koi tatoveringer? Jeg merker et fargemønster i par koi ... lilla og blå. Fargene går sammen så perfekt og gir en mer magisk skildring av disse fiskene som så ofte finnes i oransje, røde og svarte nyanser. Kunstneren gjorde en herlig jobb her; det ser ut som om disse ble strøk på med børster i stedet for nåler. Jeg er alltid så imponert av stykker som dette. Denne heldige damen får å sporte disse koi fisk tatoveringer for alltid, alltid å bli beundret for sin skjønnhet og styrke.

15. Innebygd Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Dette er en veldig fin koi tattoo design på skulderen. Linjearbeidet er vakkert og inkorporerer flere blomster, og hvilken utseende synes å være bølger, sammen med koi selv. Jeg tror dette stykket ville se kult ut med bare et lite fargestrykk; kanskje litt blå skygge i bølgene eller bare en liten pop i blomstene. Uansett, det er en superkult design, og jeg antar at man alltid alltid kunne ta en markør for å jazz det opp litt i kjedsomhet. Ikke vær så "koi" om farge folk!

14. Kraftig Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Denne røde og oransje koi ser ut til å stige gjennom vannet med full kraft med hvert trinn denne personen tar. Jeg nyter virkelig detaljene her fra skalaene til vannsprut som ser ut som om det kan spyle av personens fot med trykk. Og så du øynene på denne koi fisk tatoveringen? Ser så ekte ut! Jeg venter bare på at denne fisken kommer til liv og blir som, "Hah, du trodde jeg var en tatovering? hva er det? "* svømme * svømme

13. Uendelig Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Hvor kult er dette ?! Et klassisk uendelig skilt gjenspeiles med en super søt koi fisk! Med hver tatoveringsdesign jeg finner, elsker jeg å se om det på en eller annen måte har blitt det til et uendighetssymbol. Det er en så populær tatovering i disse dager, så det er pent å se hvordan folk setter et unikt spinn på det. Jeg liker spesielt denne avbildningen som koi er så representativ for kjærlighet, styrke og vilje; paret med uendighetssymbolet, blir personen påminnet om disse egenskapene for alltid og alltid. Jeg liker også ansiktet på koi her fordi noe om det ser veldig søt og uskyldig ut som en søt liten tegneserie baby koi.

12. Koi og Lotus

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Elsker dette stykket !! Det er super lyst og dristig, som strømmer ned denne kvinnens rygg. Denne koi-fisketatoveringen ser ut som om den bare har spratt ned med en sprut i denne strømmen; det er fantastisk. Igjen ser vi en pen, rosa lotusblomst parret med koi som ser ut til å ha liten blå skygge i skalaene. Jeg er ikke sikker på om den blå i skalaene er ment å være sprut av vann på fisken eller den faktiske fargen på skalaene. Uansett, jeg liker hvordan det legger til det overordnede stykket som er flott i størrelse og skala (ordspill helt ment).

11. Oppoverflyt

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Denne massive tilbake tatoveringen viser virkelig enormiteten som en koi kan vokse i virkeligheten. Et annet vakkert kunstverk, jeg elsker denne spesielle koi fisk tatoveringen fordi det ser ut som det var gjort med et stykke trekull. Skyggen er fantastisk gjort. Visste du at de fleste koi fiskene overlever sine eiere? Noen kan leve opptil 200 år! Gal. Siden de lever så lenge, går koi fisk ofte fra generasjon til generasjon i Japan.

10. Fiskene Koi Fish

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Se på disse søte, små fellasene som er alle Koi! Et annet par i lilla og blå representerer disse gutta-stjernetegnene som tilhører de som er født fra 19. februar til 20. mars. Det tolvte tegn på dyrekretsen, Fiskene er flytende og lettgående, medfølende og veldedige. Man kan til og med si at disse menneskene pleier å "gå med strømmen", mye som disse koi-fiskene.

9. Matchende Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Jeg elsker å koordinere tatoveringer som denne yin og yang en, men de dype, rike farger er det som virkelig stod ut for meg. Plasseringen er virkelig unik og kul, i motsetning til andre koi fisk tattoo jeg har kommet over. Jeg håper denne personen kastet bort alle sokkene sine fordi det ville være en bummer å noen gang måtte dekke opp disse fiskene.

8. Tribal Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Hvor kult er denne stammen koi som strømmer langs denne personens ankel i foten? Jeg elsker den dristige designen og den unike tolkningen av koi i dette stykket. Hvis du elsker tribal design så mye som jeg, men du er som ehhh om fiskedelen, sjekk ut 100 andre tribal inspirerte tatoveringer her.

7. Decoy Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Er det bare meg eller ... ser dette ut som en slags mutantfisk som prøver å overføre seg selv som en koi for å komme inn i en hemmelig dam eller noe? Se på det ansiktet! Når det er sagt, elsker jeg kontrastene til de vakre blomstene i dette stykket. De ser ikke ut som de tilhører, men det er nettopp hvorfor de jobber. Kanskje er denne koi morphing inn i en drage, og derfor er skalaene ikke konsistente og tilfeldig farget i brun. Eller kanskje det er en død koi? Det ser ut som lik lik. Det er definitivt et interessant stykke og åpent for tolkning, og dette er alle grunner jeg har tatt med den på denne listen. Gi meg beskjed om hva du synes når du ser på dette ansiktet.

6. Koi Fish Tattoo Shoulder

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Vakker! Et annet eksempel på hvordan talentfulle tatoveringsartister er! Fra linjen arbeider til skygge og plassering av denne koi fisk tatoveringen, er det et stykke å bli beundret i år og år og år framover. Svømmer mot strømmen som den leder oppstrøms, denne koi er en sterk påminnelse om at vi kan (og vil) utholde alt livet kaster vår vei.

5. Coy Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Jeg elsker denne fine lille perlen av en koi er gjemt under denne kvinnens øre. En liten påminnelse om styrke og overvinne motgang, denne koi fisk tatoveringen er bare vakker. Leter du etter andre små tatoveringsdesign ideer som ikke er så fishy? Se ikke lenger! Sjekk ut 88 utrolig perfekte og små tatoveringer her.

4. Svømming oppstrøms

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

En enkel, men likevel innviklet koi fisk design, denne lårtatoveringen er bare veldig pen og nydelig. En koi fisk kan holde forskjellige betydninger basert på retningen det er funnet å svømme. I dette tilfellet kan oppstrømsdefinisjonen bety at personen har overvunnet hindringer og fått den styrke som trengs for å fortsette mot dagens. Livet kan være en oppoverbakke kamp, ​​men hvis denne koi kan vedvare så kan du! I låret tatoveringer, men Koi ikke så mye? Sjekk ut 101 av de mest sexy lårtatoveringene her.

3. Fiskestykke

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Jeg er ikke fiskene, men denne tatoveringen gjør at jeg skulle ønske jeg var. Jeg elsker absolutt fargevalgene her og yin og yang-skjermen til koi. Blå koi fisk sies å representere fred, ro og ro mens lilla har alltid symbolisert royalty og rikdom. I taoismen symboliserer yin og yang de duellerende sider av alle ting og den perfekte balansen og harmonien av dem. Koiens sirkulære bevegelse representerer troen på at alle ting er forbundet. Et vakkert stykke med fantastisk mening, denne koi fisk tatoveringen er en glede.

2. lunefull Koi

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Jøss! Denne designen er en fantastisk tolkning av koi fisken. På denne kvinnens ryggen er dette stykket fet og vakker i all svart blekk. Linjearbeidet gjør at det ser ut som om denne fisken flyter sammen i sanntid.

1. Tre Koi Fish Tattoo

De Coolest Koi Fish Tattoo Designs You Have Seen

Disse tre koi fiskene ser ut til å flyte sammen på hva som synes å være denne personens rygg. Jeg liker den ekstra luftboblene, som jeg først mistok for fregner, og den overordnede utformingen av dette stykket. Halerne ser ut som fjær, myke nok til å berøre! Snakk av fjær, sjekk ut 35 fantastiske fjær tatoveringer her.

Leave A Comment

28 + = 32