21 inspirerende og vakre brystkreft Tatoveringer

Brystkreft Tatoveringer

Brystkreft er en av de mest kjente og økonomisk støttede sykdommene fordi brystkreft påvirker mange menneskers liv. Enhver form for kreft er en forferdelig ting, og selv om brystkreft er en av de minst dødelige, har den fortsatt en varig effekt på de som lider av det. Disse brystkreft tatoveringer viser styrke og støtte.
Å ha en bevissthetsmåned bidrar også til å skaffe penger til kreftforskning, ikke bare brystkreft, all kreft. Forhåpentligvis vil vi med nok støtte og forskning finne en kur for denne forferdelige sykdommen. Vi har alle sett hva som skjer i oktober. Rosa begynner å dukke opp overalt. Det er en måned med brystkreft, en sjanse til å vise vår støtte til de i våre liv som er berørt av denne forferdelige sykdommen. Hvis du trenger mer informasjon om brystkreft, anbefaler vi at du besøker http://www.breastcancer.org/ eller http://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/breast-cancer som begge er gode ressurser.

21. Tattoo of Honor

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

En av de mest vanlige bildene når det gjelder brystkreft tatoveringer er det av et rosa bånd. Dette skyldes at rosa er fargen tildelt brystkreft. Hvert farget bånd er for en separat sak. Mange vil få de rosa båndet tatoveringer, ikke bare de som lider av sykdommen, men også de som har familie eller venner med sykdommen. Denne brysttatoveringen er et bånd og en blomst, med båndet som bryter inn i hjerteformede kronblad.

20. Battle Flag

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Det rosa båndet er mye mer enn bare det. De som velger det som brystkreft tatoveringer, finner måter å innlemme det i andre ting de liker. Båndet er allsidig nok til å bli brukt i en rekke forskjellige design, akkurat som dette fantastiske slagflagget holdes opp av plastikkarms leketøy. Dette er et flott stykke.

19. Infinity Strength

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Uendighetssymbolet er en som brukes i mange tatoveringer, noen vil si enda litt for mye. Imidlertid er dette uendighetssymbolet virkelig et rosa bånd i forkledning. Legg det på siden, og det blir det uendighetssymbolet vi ser så ofte. Den virkelige meldingen her er at styrken er uendelig, spesielt hos de som kjemper mot kreft. De er ofte mye sterkere enn noen skjønner, selv selv. Det er overraskende for alle.

Få en Gratis tilpasset brystkreft tatovering Design Sitat:
Begrenset tidstilbud (klikk på bildet)
Klikk here to get your free custom tattoo design quote.

18. Alle Sewn Up

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

En av de vanligste aspektene av brystkreft er mastektomi. Denne operasjonen kan være veldig tøff for en kvinne, mange føler at en del av deres femininitet er tatt bort. Det er borte. Det handler ikke bare om forfengelighet, det er livet ditt. For å dekke arrene og få lider av denne prosedyren, føles vakker igjen, velger mange kvinner å tatovere området. Denne kvinnen valgte dette fantastiske rosa båndet blonder opp over arret som holdt henne holdt sammen. Som brystkreft tatoveringer gå, dette er en ganske smart en, og helt nydelig.

17. Fighter

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Personer som kjemper sykdom og sykdom kalles ofte krigere eller krigere. Denne tatoveringen representerer det med tillegg av et par boksehansker til det rosa båndet. Det visuelle er spot on og en klar påminnelse om slaget som raste mens denne skadelige sykdommen prøvde å ødelegge kroppen sin.

16. Bare gode drømmer

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Det sies at netting av en dreamcatcher tillater de dårlige drømmene å passere gjennom og beholder bare de gode drømmene til sovende. Det samme virker i omvendt, nettene fanger de dårlige drømmene, slik at de gode drømmene kan passere til drømmeren. Uansett, ved å bruke en av disse utrolig populære drømmercatcher tatoveringene sammen med det rosa båndet, er det en måte å vise optimisme og håp på. Sjekk ut flere lårtatoveringer her, hvis du liker plasseringen av denne.

15. Hvit Hot

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Hvite blekk tatoveringer nyter litt popularitet i det siste. Du ser sjelden dem sammen med andre stiler skjønt, og det er det som gjør denne brystkreftens tatovering skiller seg ut. Fordi ordet 'styrke' er blekket i hvitt, kommer den varme rosa på båndet virkelig til å skape det som fokus på dette stykket. Ordet "styrke" er også en annen nikk til kampen mot kreft.  

14. Gone Country

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Brystkreft er en diskriminerende sykdom, som alle andre sykdommer. Det kan slå noen til enhver tid. Dette store rosa båndet er utformet med Mossy Oak cammo, noe som gir det et veldig landlig følelse. Det som er best om denne tatoveringen er ganske enkelt at det er så godt gjort, jeg måtte ta med det her. Det er et veldig fint stykke og på et interessant sted på en manns kalv, og kanskje viser støtte til en elsket.

13. Tribal Beauty

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Noen ganger er mastektomi bare på den ene siden. Noen mennesker kan føle seg stygge etter en slik operasjon, de kan føle seg som om kroppen deres deformeres på en eller annen måte. Dette skyldes delvis mangel på brystvorte på brystet og delvis på grunn av arrdannelsen fra kirurgi. Ingen operasjons arr er den samme, men de kan alle bringe den følelsen av "skade". Hvilken bedre måte å bekjempe det enn med en vakker, meningsfylt tatovering som denne feiende tribaldesignen som trekker øyet opp og vekk fra arret, og fokuserer på vakker symmetri.

12. Fly gratis

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Et vanlig tema i fjær tatoveringer er at fjæren bryter ut i fugler og flyr bort, frigjort og gratis. Jeg kan ikke hjelpe, men føler at når bildet er parret med brystkreft tatoveringer, som dette båndet, betyr det at personen ikke overlevde kampen. Jeg kunne være helt fri og helt feil, men hvis jeg har det, tror den det er en veldig vakker hyllest.

11. Time Heals

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Jeg innrømmer å ha ingen anelse om hva dette sier, men bildene er kraftige for meg. Jeg elsker klokken og jeg lurer på hva klokken 3:54 er ment å representere. Uansett hva det er, er denne tatoveringen vakkert godt utført og de dype rosa nyansene i det er nydelig å se på. Muligens en vakker hyllest til en elsket. Så langt som brystkreft tatoveringer på denne siden går, er dette en av de mest intrikate!

10. Borste

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Når i kamp er det generelt en slags rustning slitt. Denne kvinnen er godt utstyrt med hennes. Det keltiske arbeidet og skogen skapte design sammen for å lage et vakkert kunstverk. Tatoveringer som dette er bare fantastisk, de gir en følelse av helhet. Fargene i dette er fantastiske! Jeg elsker det så mye. Denne damen vil aldri være uten hennes rustning og klar for en kamp.

9. Nippled

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Jeg inkluderte denne mer dumme lille tatoveringen av en veldig alvorlig grunn. Ja, båndet har tepeller på enden. Grunnen til at jeg valgte dette er fordi det er regler om hva som kan og ikke kan bli lagt ut på våre sider, men jeg ønsket å hente den fantastiske artisten som er tatoverte brystvorter. Dette er en versjon, selvfølgelig, men det er kunstnere der ute som kan blekk realistisk ser brystvorter og vil gjøre disse gratis mange ganger. Disse artistene utfører disse fantastiske kunstverkene, slik at en kvinne kan føle seg helt og ikke være redd for å være naken. Det er viktig for hennes mentale velvære. Noen ganger gjør de minste tingene størst effekt. Gå, finn noen av disse online, de er fantastiske tatoveringer. Jeg hilser artister som får dem til å skje.

8. Classico

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Brystkreft tatoveringer kommer i alle slags stiler. Vel, selvfølgelig, gjør nesten alle tatoveringer, men bære med meg her. Denne tatoveringen tar noen veldig klassiske tatoveringselementer, anker tatoveringen og rose tatoveringen, inkorporerer det allestedsnærværende rosa båndet og sprer det over hennes bryst, noe som gjør et fantastisk vakkert kunstverk. Mangelen på farge i dette gjør at båndet skiller seg ut, men måten det er viklet rundt ankeret, drar ikke oppmerksomhet vekk fra resten av dette flotte stykket.

7. Trailing Vines

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Brystkreft tatoveringer er ment å ta noe som en person skammer seg for eller hater mot og gjør det vakkert. Oppdrag utført. Dette nydelige etterfølgende vintreet og store lilla blomster er en skjønnhet å se. Jeg elsker den ekstra trekanten. Triangelet er et kraftig symbol, og nummer tre som er knyttet til det har flere forskjellige betydninger. Jeg skulle ønske jeg visste den eksakte betydningen bak denne, men uansett. Denne tatoveringen er ganske enkelt vakker.

6. Unisex

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Menn får brystkreft også. Dette er resultatet av en mannlig mastektomi, denne mannen valgte å dekke hele sin torso med denne vidunderlig gjengitte asiatiske dragen, og den trekker oppmerksomheten effektivt bort fra den manglende siden av brystet. Dette er absolutt den manliest av brystkreft tatoveringer vi vil se i dag, og ikke mindre vakker.

5. Kjære far

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Igjen, menn er også berørt. Det jeg elsker om dette båndet er at det ikke bare er den tradisjonelle rosa, men den ene siden av det er gjort i blått fordi lidelsen er en mann. Det er viktig å vise støtte til alle de som er rammet av denne sykdommen, ikke bare kvinner.

4. Cat Lady

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Ok, jeg innrømmer at jeg bare legger denne inn her fordi jeg elsker katter. Men egentlig, det er en ganske kul tatovering, med de svarte kattene og månen. De svarte hvirvlene og blomstene knytter sammen alt sammen. Det er virkelig en interessant tatovering, og det er derfor jeg måtte ha den her.

3. Skjold

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Brystvorte skjold er tradisjonelt smykker, men vi pokker alle tradisjoner i dag. Disse brystkreft tatoveringer er i utgangspunktet blekket brystvorte skjold og jeg elsker dem. Det er ingen mangel på blomstatoveringer på internett, og hver er unik, men disse kan være min favoritt. Fargene er levende og morsomme, og de gir utseendet noe å virkelig se. Jeg nyter bare helvete ut av disse.

2. Reise Sleeve

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

Pink er brukt, som vi har sett, så veldig ofte i brystkreft tatoveringer. Det brukes vanligvis i båndet, som vi også har notert flere ganger i denne artikkelen. Imidlertid bruker rosa i andre deler av tatoveringen like stor betydning. Her bæres den halve hylsen over, gjennom blomster og blader, på brystet, og slutter i en brystvorte som virvel på enden. Det er en fantastisk illusjon, og jeg graver egentlig bare hvor godt dette tatt er. Det er en av mine favoritter av gruppen.

1. Temp er kult

21 Inspirational And Beautiful Breast Cancer Tattoos

La oss innse det. Tatoveringer er ikke for alle. Det er greit, det er våre forskjeller som gjør oss interessante. Det er imidlertid en måte at kreftpatienter kan ha litt moro og vise sin styrke og ånder uten å etterlate et permanent merke på sine kropper. Disse fantastiske henna-verkene kalles ofte kreftkranser. De går på pasientens skallede hode for å skape noe vakkert der håret pleide å være. Blekket er virkelig mer av en flekk som til slutt kommer av, men i mellomtiden blir hodet ikke som et tomt skifer. Jeg tror disse er kjempebra og like søte som hodeskjermene som kvinner vanligvis bruker til å dekke opp baldheten deres. La alt henger ut, damer. Bald er vakker, fremhever den!

Fortsatt ikke nok brystkreft tatoveringer?
Vi anbefaler også å sjekke ut disse og disse.

Leave A Comment

61 − 52 =