Henna Tatoveringer

Henna Tatoveringer

 

Historien om Henna Tatoveringer

Henna er navnet som brukes til anlegget og fargen som det gir når bladene er fint malt til en pasta. Det brukes vanligvis i kunsten til midlertidig tatovering, da dets sterke pigmenter pletter huden og håret.


Henna Tatoveringer

Henna har eksistert i bokstavelig talt tusenvis av år, med sin opprinnelse som går tilbake til det gamle Egypt. Deretter spredte den over Nord-Afrika og Arabiske halvøy, til Nære Østen og videre inn i det indiske subkontinentet. Tradisjonen av henna kroppsmaleri er derfor en av de lengste, med en karakteristisk symbolikk knyttet til øvelsen.

Henna Tatoveringer

Historiske tekster gir flere navn til henna, noe som innebærer at det ikke var et eneste opprinnelsessted, men mange, mens hennaruterne også var forskjellig.

Henna Tatoveringer

Selv i de første gjenstandene som vitner om bruk av henna for tatovering, var det stort sett relatert til kvinner. Selv i slutten av bronsealderen pleide unge kvinner å dekorere sine kropper med midlertidige tegninger til ære for ulike sosiale eller religiøse festligheter. Ugaritisk legende av Baal og Anath er den første kjente teksten som refererer til henna med hensyn til ekteskap og fruktbarhet, og refererer til at kvinner smykket seg med henna for å hilse på ektemenn, mens Anath dekorerte seg på samme måte til ære for seieren over Baals fiender.

Henna Tatoveringer

Den greske øya Santorini er stedet for Akrotiri utgravninger fra før 1680 f.Kr., hvor veggmalerier ble funnet som skildrer kvinner med malte fotsåler, palmer og negler, i henhold til henna tatoveringer. Et mylder av kvinnelige figurer ble funnet over det østlige Middelhavet som går tilbake til 1500 f.Kr. til 500 f.Kr., med hendene dekorert på henna måte. Den gamle tradisjonen med unge, fruktbare kvinner som dekorerer hender og føtter med henna lever på Henna natt (eller Mehndi Night), feiret i dag over hele verden.

Henna Tatoveringer

Bryllup henna natt stammer fra regioner der henna ble funnet å vokse naturlig, blant de jødiske, muslimske, hinduistiske, sikh-, middelalderske kristne og zoroastriske folkene, som i dag holder henna tatoveringsritualer før et ekteskap, noen ganger også brudgommen.

Henna Tatoveringer

Interessant, ikke bare mennesker ble lovet å dekorere seg med denne fantastiske planten. Til ære for mange hellige og helligdager i de innfødte religioner, ble de mest elskede hestene, esler og hunder gjort vakre ved å ha sine hover, poter og haler farget. Alle de store hendelsene i person- og familieliv ble fulgt av visse henna kroppskunst, fra seire til fødsel, fra omskjæringer til fødselsdager. Henna ble symbolet for lykke, feiring, overflod og skjønnhet.

En viktigere karakteristikk tildelt henna tatoveringer er flaks. Kroppstegninger ble laget for å bringe lykke til den pynte.

Bridal Henna er fortsatt en av de mest tradisjonelle symbolene på skjønnhet. Unge kvinner ble typisk dekorert med de fleste ornamenter, noen ganger svært kompliserte, mens tatoveringsseremoniene var kjent for å vare i flere timer.

Henna Tatoveringer

Fra den indiske halvøy er han bruddet Mehndi sterkt ansatt i Pakistan, Nord-Libya og Nord-India, mens den intricacy og appell av denne midlertidige henna-tatoveringen tok verden over til å bli en mote trend. Selv om det var gammelt, absorberte mehndi-tradisjonen mange egenskaper av moderne teknologi, og det inkluderer ofte glitrende og mer moderne, fint linjeskift. Nye muligheter for å forberede den meget raffinerte hennapastaen tillot bedre mehndi-kvalitet og åpnet et nesten ubegrenset prydpotensial.

I dag er det mange henna-kunstnere som tilbyr sine tjenester til bruder og kvinner i verden, ikke bare i Mehndias historiske hjem. Deres avgifter er noen ganger veldig høye, ettersom den forseggjorte tegningen og grundig presisjon krever mye erfaring og dyktighet.

Hvordan lage Henna Tatoveringer

Selv om det ville være best å bestille din første henna tatoveringsavtale med en ekspert, bare for å se personlig hvor flott henna tatoveringsdesign ser ut, er det mulig å gjøre det hjemme alene.

Henna Tatoveringer

Først må du ha et Henna Kit, som finnes i mange nettbutikker eller hobbybutikker.

Materiell du trenger for å lage hennapasta er Hennapulver, omtrent en fjerdedel kopp, 2-3 skjeer med sterk te, sitron, flere dråper Eukalyptusolje. Søkesett består av liten klemflaske, Q-tips, straight pin, bomullsballer, sitron. Når du er ferdig, blir pasta fjernet fra hånden med bomullsbolter og olivenolje.

Henna Tatoveringer

Hennapasta - Bland ditt hennapulver, veldig fint siktet med den sterke mørke teen, og legg den til gradvis, og saften av ½ sitron, med noen dråper essensiell olje. Konsistensen av pastaen skal være litt tynnere enn tannkremet og veldig fin. Ingen klumper!!!

Hell pastaen i en liten flaske for å klemme og la den sitte i over en time.

Henna Tatoveringer

Prøv å tegne på et stykke papir først for å sikre at pastaen er riktig konsistens. Hvis for tykk, fortynn med te. Prøv også å bruke forskjellige tips til flasken, i henna kits de varierer i bredde, og gir forskjellige linjer.

Henna Tatoveringer

Påføring av henna - Skrub hendene som blir tatoverte. De bør være oljefrie og forsiktig tørket. Så begynn å tegne! For nybegynnere - alltid ha en skisse og hold designet enkelt. Selv den enkleste designen vil se fantastisk ut hvis det gjøres perfekt, og hvis det er rotete - det spiller ingen rolle om det er komplisert - det vil ligne et blott. Viner, sirkler, tårer, små blomster er perfekte til å begynne med. Tegn fra midten, slik at du ikke smusser designet.

Feil - Fiks feil på huden med Q-tips nøye. Unclog flasken med en rett pin.

Henna Tatoveringer

Tørking - Som henna tørker, vil den sprekke. Hold det fuktig ved å dabbing det med en bomullsboll dyppet i en blanding av sitron og sukker. Det vil gjøre tatoveringen fin og mørk. Hold henna på hendene så lenge du muligens kan - 12 timer til og med. Hvis du kan pakke det inn i papir og sove i det - jo bedre, men dette risikerer å smelte.

Fjern pastaen - Dyp en bomullskule inn i olivenolje (eller noe olje, men unngå vann) og fjern forsiktig pastaen. Din tatoveringsdesign vil fortsette å mørke i de neste timene. Hvis du kan, hold deg borte fra vann i denne første perioden, og bruk ikke noen slitende kosmetikk på huden din. Det vil hjelpe din henna tatovering vare lenger!

Henna Tatoveringer

Ulike deler av huden absorberer henna på forskjellige måter. Palmer drikker vanligvis mest, men resultatet er veldig individuelt.

Fjerner Henna Tatoveringer - Henna Tatoveringer vanker vanligvis bort alene. De fleste av dem varer i ca to uker, avhengig av hudtype og farge. Hvis du har det travelt å kvitte seg med henna-ornamentet, prøv forsiktig peeling (men ikke for ofte) og vask huden grundig, og bruk deretter olje på ønsket sted. Skrub huden din daglig, og den vil forsvinne om flere dager.

Leave A Comment

+ 83 = 84