45 inspirerende Forest Tattoo Ideas

skog forearm tattoo-7

Ha et mystisk og beroligende bilde av furutrær. Pines er slanke og på et blunk ser det ut til at de lett vil bryte. Men de tåler sterke stormer ved å svinge med de harde vindene og til slutt overleve.

Skog har vært en del av naturen selv før folk eksisterte. Dette går tilbake siden forhistoriske tider, hvor gamle levende vesener pleide å kalle disse stedene. For dem er det et helligdom. Det er et symbol på liv, ro, foryngelse og mye mer. Dens betydning har blitt utvidet etter hvert som tiden går. Og disse betydningene har blitt gjennomført gjennom moderne tider. Skogene fortsetter å symbolisere mange ting selv i tatoveringer.

Skogen er rikelig i liv og mysterier, og det samme gjelder symbolikk. Det kan bety mange forskjellige ting på en gang, eller det kan bety helt motsatt. Det er i kraften til kunstneren og den som vil få en tatovering for å bestemme hva det ville bety. Selv typen trær vil indikere en annen mening til en annen slags tre. Du kan kombinere dem alt basert på hva din tatoverings melding er. Eller du kan legge til visse elementer som vil gjøre det mye mer interessant å se på og ha en dypere følelse av mening.

Skoger og trær er så mye som livet vårt. Vi får oppleve sykluser i form av utfordringer og til og med glade minner. Det kan være nært sammenlignbare med årstidene at trær må gå gjennom. Det er alltid den rolige og fredelige høsten, den harde og døde vinteren, gjenfødelsen og nytt håp om våren og dyrebarhet og lykke til sommeren. Sesongen kan også legge til eller endre betydningen av tatoveringen din slik at du kan leke med designene hvis du ønsker å få en god historie bak tatoveringen din.

Men bortsett fra det mangfoldet av mening du kan få fra et enkelt bilde, har det også denne beroligende effekten øyeblikket du setter øynene på det. Som ved magi kan den transportere deg til det stedet, og du kan ha din egen sjelsøke. Selvfølgelig er det design som er "mørkere" og kan la deg føle deg skremt. Men tingen er at det er den typen design som på en eller annen måte gjør at du føler. Det er alltid en følelse ledsaget av å se på det; om du kjenner historien bak eller ikke.

Hvis du allerede er overbevist om, men ingen anelse om hvilken design som er bra, er du på rett sted. Hvis du ennå ikke er overbevist, men definitivt interessert, er du fortsatt på riktig sted. Her får du noen gode ideer til din snart-å-være skog tatovering.

skog with birds forearm tattoo-18

Bare trær blir ofte betraktet uhyggelig, og det er. Men det er også vakkert på sin egen måte. I betydningen kan det bety at ditt sårbarhet er et menneske.

skog forearm tattoo-9

Her er et bilde av et hjem midt i en skog. Det er rolig, og det kan være din måte å vise hvordan du er veldig i fred med livet ditt og med familien din.

skog sleeve tattoo for man-24

Dette bildet av en skog kan være truende. Men det er veldig rikelig med voksende trær, og med det kan det også bli fylt med livet. I tillegg gjør 3D-effekten det se mye bedre ut.

skog tattoo for girl-2

Jenter kan også gå med skogtatoveringer, og her er en fortryllende og unik måte å få det gjort. Det er et lite landskap av en skog om natten designet som et armbånd.

skog and deer tattoo-29

Deers, akkurat som trær, kan også være et symbol for gjenfødelse. I tillegg er dette bare et fantastisk bilde og design verdig å være innebygd i huden din for hele tiden.

skog and moon forearm tattoo-30

Solen regnes ofte som et symbol på maskulinitet mens månen symboliserer femininitet. Hvis du er en fyr, kan dette bety kvinnen / kvinnene i livet ditt. Du kan være det blotte treet som begynner å vokse blader og vokse. Det betyr bare at du vokser med deres hjelp.

BackUp Camera_nikon F4 2nd Unit

En annen skog tatovering design for kvinner. Denne gangen har den utsikt over fjellene. Det kan ganske enkelt bety et sted de ønsket å huske. Eller det kan bety en reise de aldri vil glemme.

skog and mountain tattoo-4

Her er en annen skogtatovering med et steinete fjell. Det er den vanlige oppsettet for skoger og fjell, og det kan få deg til å føle deg nærmere naturen, selv om det bare er en tatovering.

skog and mountain tattoo-5

Denne fjell- og skogtatoveringen ledsaget av et kjent uttrykk av Aldo Leopold kan bety det samme: lære å sette pris på sammenhengene til hvert element i et økosystem.

skog and mountain tattoo-33

Majestetisk og magisk. Definitivt hva en tatovering er og SKAL VÆRE.

skog and mountain tattoo-38

Stenige fjell kan være vanskelig å erobre; skoger kan være skummelt. Men du kan fordi du er sterk og kan overvinne utfordringer. Denne tatoveringen kan være din daglige påminnelse.

skog and mountain with girl tattoo-6

Denne vakre designen viser en jente som ser på nattehimmelen med en skog i det fjerne. Det kan holde historien din, eller du kan bare la andre mennesker skape deres versjoner av dette miraklet.

skog arm tattoo-33

Evergreens forblir sterk, uansett hva de må gå gjennom: snø, regn eller sol. Det er en subtil tatovering, men den har en så kraftig melding.

skog back tattoo-8

Tingen om tre tatoveringer er at du kan bære dem hvor som helst i kroppen din. Det kan være stort eller lite. Men uansett hva du velger, vil det fortsatt se fantastisk ut; selv om den dekker halvparten av ryggen din som dette.

skog calf tattoo-22

En blanding av bare og sunne trær kan fortelle deg at du er sterk, men sårbar. Fuglene er sett på som en form for frihet. Generelt kan bildet fortelle hvordan du nå er fri for angst fordi du godtar hver eneste del av deg.

skog forearm tattoo-36

Denne hauntingly vakre tatoveringen viser silhoutte av trær og deretter det av et dyr og en mann som rider på en hest. Dette er en av de tatoveringer du ikke kan få fordi det holder så mye mening, men fordi det bare ser fantastisk ut.

skog leg tattoo-10

Først kan du tenke på det som veldig unikt, men fasjonable strømper. Se? Tatoveringer kan være en del av fashion statement.

skog forearm tattoo-28

Fra en levende skog til en grusom, død en. Selv i den sterke forskjellen er begge designene beroligende og kan vise åndelighet.

skog sleeve tattoo idea-22

Et streitende tre midt i de barbare. Det kan vise kamp i livet, men du kan til slutt overleve alt. Det er også et stort bilde rundt armen, så det er også en vakker design generelt.

skog sleeve tattoo-40

Mørk og truende på det kan virke, bare trær viser noen sårbarhet. Men den dovne silhuetten av sunne trær kan vise hvordan du faktisk er sterk ved å akseptere dine feil.

skog sleeve tattoo-44

Det som er vakkert med skogtatoveringer er at du kan lage et komplett bilde, men det vil fortsatt ikke se rotete ut som noen design.

skog tattoo for man-26

Skog tatoveringer er ofte flott å se på siden du vet et sted, det er faktisk et sted som ser ut som det. Du kan lage et design av en skog du har vært før.

skog tattoo on sleeve-11

Fortryllende. Denne skogen ble vidunderlig gjort for å kopiere et ekte sted nær perfektion.

skog tattoo-32

Trær er en av jordens elementer som forblir sterke uansett hva som skjer. Trær kan symbolisere deg og din reise; at uansett hva som kommer med, står du fremdeles og går.

skog tattoo-39

Tre ringer sies å vise hvor gammel et tre er. Så viser treringer som indikerer et eldre tre, det kan enten skille deg ut som en gammel sjel eller at du er sterk nok til å vokse. Men det kan definitivt avhenge av din egen historie.

skog tattoo-42

skoger; enten det er med levende rikelige trær eller barne, er det vanligvis vanskelig å gjøre, siden det er mange detaljer som foregår i designet. Men hvis du finner deg selv en god tatoveringskunstner, vil sluttresultatene være fantastisk som her inne.

skog tattoo-43

Disse typer tatoveringer kan plasseres i hvilken som helst del av kroppen din. Det er vanligvis det beste stedet i armene eller i beina, da du kan lage et uendelig bilde.

skog tattoo-45

Hvem sa Winnie the Pooh er bare for barn? Å ha det som en tatovering kan selvfølgelig indikere ditt indre barn eller kanskje huske leksjonene du har lært av denne litterære klassikeren.

skog with birds forearm tattoo for man-41

Et annet sted du kan legge på en skogtatovering, er rundt underarmen som kan la deg vise frem mesterverket du har.

skog with birds forearm tattoo-12

Lær å være fri. Selv om verden noen ganger er fiendtlig, kan den fortsatt være veldig vakker.

skog with birds sleee tattoo-13

Stå høyt og stolt av dine prestasjoner akkurat som tatoveringen din. Det er veldig enkelt som gjør det til en tatovering må-ha.

skog with cat tattoo-16

Denne abstrakte skogen i en tatoveringsdesign er unik og hva du bør få hvis du leter etter en tatoveringsdesign som er morsom og kreativ.

skog with deer tattoo-14

Hvis du er ganske kjent med symbolet under, kan det være symbolet Deathly Hallows fra Harry Potter. Hvis du vet det, antar du også at du vet at en hjort har så mye verdi for et par tegn i historien. Alltid.

skog with fox tattoo-3

Reven betyr vanligvis intelligens og sterk mental helse. Så hvis det er det du ville vise, kan du velge denne kule ræven i skogdesignen.

skog wrist tattoo-19

Som sagt kan du plassere tatoveringen din hvor som helst i kroppen din. Her er den plassert i håndleddet. Men det er mindre sammenlignet med andre design. Men størrelsen reduserer ikke virkelig skjønnheten i en skogs silhuett.

Forest-Fire-Crow-blackwork-tatovering-20

Den flotte tingen med silhuetter som tatoveringsdesign er følelsen av mystikk. Selv når du har en viss melding å fortelle, kunne designet bare gi hint og ikke hele historien.

skog-hylse-tatoverings 21

Vokse selv om verden er tøff. Vær sterk selv om utfordringene kommer. Det er hva denne tatoveringen kan bety. Eller igjen, det kan avhenge av deg og hva historien din er.

vannfarge Forest Tattoo on Wtist by Koray-Karagozler-15

Skog tatoveringer er vanligvis bare silhuetter og er selvsagt helt svart. Men her er en uvanlig design med en akvarellformet ettermiddagshimmel av pinks og blues.

foresrt and 3D fox full sleeve tattoo-35

Avhengig av hvor du er fra har ulver forskjellige betydninger. Men vanligvis er det et tegn på styrke og makt. Du kan definitivt legge den til ditt skogstema for en tatovering som ikke bare gir en fantastisk melding, men også en flott design.

skog and bear tattoo-34

Bears kalles vanligvis skog som habitat. Men det kan ikke være den eneste grunnen til at du må velge dette designet. Bjørn er også symboler for tapperhet og selvtillit. På den tekniske siden er detaljene på denne tatoveringen og hvordan den er gjort, virkelig fantastisk.

skog and birds forearm tattoo-37

Det flotte med dette designet er at det ser roligere ut og at det er rent å se på. Men detaljene er fremdeles der, og du kan fortsatt se en fortelling utfolde seg.

skog and birds tattoo-17

Flygende fugler er ikke bare for frihet. Det er noen nasjoner, det er også et symbol for åndelig vekst. Siden skogen er forfriskende, kan det ikke være langt fra sannheten at det kan hjelpe oss å vokse åndelig ved å tilbringe litt tid i skogen.

Natt sky and forest tattoo-1

Her er en surrealistisk og likevel mystisk tatoveringsdesign som skildrer en natthimmel, en kvinne og en skog.

skog and mountain sleeve tattoo-32

Et ensomt tre som står foran tøffe fjell kan gi deg følelsen av at du er sterk, selv med mengden problemer fremover.

Leave A Comment

82 − 72 =