Защо реших да спра дъбенето (дори фалшивия) и да прегърна бледото

Значи знаеш как'бавно, с течение на годините, развила голяма агресия към блондинките? (Знаете, че генеричния вид, който фризьорите изглежда дават като бонбони, когато вярно повечето хора са по-подходящи за по-топъл, по-тъмен и по-тон на цвят.'да ходи по улицата, без да иска тайно да кажа на всяка трета жена, която минавам, че косата й може да изглежда много по-добре.

Е, същото нещо се случва с мен с тен.

'Това е сезонът, знам. Но истински или фалшив, просто не'Не мисля, че тен вече изглежда добре.

Примерен случай: Преди няколко седмици при едно красиво събитие бях абсолютно хипнотизиран от един от публицистите и нейния тен. Беше супер тъмно и беше истинско (попитах аз). Забравих къде е тя'но това беше видът на тен, който можеш да получиш само като прекараш три седмици в южната част на Франция, ако знаеш какво имам предвид. И на 16-годишна възраст вероятно щеше да ми даде лявата си ръка да изглежда така. Но сега? Току-що се оказах притеснен за бъдещето си (изпълнено с преждевременни лунички и бръчки, без съмнение) и мислех,'дори не е сладък! Искам да кажа, всичко, което видяхте с момичето, беше ТАН ... не красивите й черти.

Аз не'мисля, че аз'единственият, който'и на този влак. Напоследък аз'м, забелязвайки, че толкова много повече знаменитости избират просто да си вървят с бледа кожа, безразлично, като Рейчъл Макадамс, горе.

Или Кристина Хендрикс.

Или Марион Котилард.

Или Аманда Сейфрид.

Или моята нова мания (която много от вас не'не разбирам, очевидно!), по-малко известни Б (С) листър Холандия Роден.

Сравнете и контрастирайте с фалшивите пекари като Ашли Тисдейл. (Странична бележка: Това са видовете акценти, с които имам голям проблем.

И, разбира се, Ким Кардашиан. (Това е една стара снимка, но вие получавате представа, че това изпичане е отишло ПОДОБЕНО, не?)

Има толкова много повече, които прекаляват на танците Кристина Агилера, Линдзи Лоън, Донатела Версаче, цялата женска награда Джърси Шор. Там'това е просто нещо, така ... добре, побързайте да го направите. (Дух.) И в красотата, ние наистина накрая се отдалечаваме от това's SO '00s. (Сериозно мисля, че ние'ще се вгледате обратно в това десетилетие съвсем скоро и ще се сблъскате, много време. Фалшиви тъкани, фалшива руса коса ... угу, всичко беше толкова голямо.)

Както и да е, освен моите наблюдения на знаменитост, че тенът е изчезнал и естествената кожа е IN, аз'm също просто не чувствам целия процес на самобръсначка тази година.

Опитах се, наистина го направих. В началото на сезона отидох за цялото приложение на един от любимите ми таньори, родиал, който за рекорда мирише прекрасно и карамели вместо като къри.

Но? За първи път в живота си, аз просто се чувствах като танкер вече не е моя работа. Хората ме питаха дали аз'(да, цветът е толкова добър), но изведнъж просто се почувствах странно да призная, че идва от бутилка. Някой друг да се чувства така? Аз просто съм аз?

Що се отнася до истинския тен, добре, бих бил лош редактор на красотата, ако някога съм се застъпвал за това. Но аз спечелих'Аз лъжа'бях известен в миналото си, за да се наслаждавам да лежа на слънце със слънцезащитни продукти. Просто се чувства добре!

Но тази година аз'напълно изоставихте дори това. (Вероятно защо аз'm добре без-Танер. Когато не сте'- Обезпелявайте бледото, бедрата си с клетъчна кожа на света с бански костюм'лесно да се проповядва. аз'ще бъдете първи, които признават, че танкерите осигуряват добро камуфла за несигурност на тялото.)

Моята причина да избягам от слънцето като вампир тази година, обаче, е свързана с лицето ми. Защото аз'm в голяма опасност това да се случи:

Да, това'с луничките. Те'възстановявайки се като CRAZY от нищото. С изключение на моята не са сладкият вид. И така, поръчах това от Well.ca. (Снимка от моя Instagram.)

То'е 4% хидрохинон и след като търсим някои дерматологични съвети, аз'реших аз'аз ще го опитам. В Канада можете да купите 4 процента хидрохинон през щанда и това'е най-добрият ви залог на местно ниво, ако наистина искате да избледнявате петна и обезцветявания, въпреки че те'че е трудно да се отървем от нищо. Аз бях изключително антихидрохинон, но дермато ми каза, ако не'Не го използвайте дългосрочно (т.е. повече от шест месеца)'е добре. И добре, аз'м отчаяно. Единственият друг вариант е серия от IPL (интензивна импулсна светлина) лечения, и това'ще бъде няколко хиляди долара по-скъп от този човек, което е само $ 38.95. (Поръчайте го тук с безплатна доставка в Канада и няма минимална поръчка.)

Очевидно получавате най-добри резултати, ако го комбинирате с Retin-A (предполагам, защото това помага да проникне?), Така че'аз правя това вечер под лустрата, а после и Лустра само сутрин. Е, не само "това"'е абсолютно от съществено значение да използвате слънцезащитен крем с това, или вие'вероятно ще завършите с нещо по-лошо от това, с което сте започнали.

И аз'Ще ви държат публикувани! Искам да кажа, искам да бъда бледа, но също така искам да бъда безупречно, порцелан бледа. New.Beauty.Goal.

Междувременно, кажи ми:

Отивате с естествения си тон на кожата, вместо с мършав, наперен фалшив танкер?

Или сте един от тези хора, които просто изглеждат и се чувстват по-добре да бъдат бронзирани?

Опитвали ли сте някога да избледнеете от луничките си? Какво е работил за вас?

Leave A Comment

72 − 66 =