Правилният начин да се носят опушени очи с червени устни, според художникът на художника за знаменитости

Имаш ли красив въпрос за нас? Свържете се тук.

Q: аз'всички за игра на очи и устни. Гримът за очи на Olivia Wilde изглежда много професионално приложен " как ни направят смъртта този вид? & # X2014; Лия 

A: Лия, Оливия определено прилича на пухкав поглед на окото, но ключът към възпроизвеждането и на двете функции тук е "меката пушене" на грима за очите. 

Когато повечето от нас правят опушено око, ние'се използва за по-интензивен завършек и дълбочина на цвета. 

Въпреки това, за този външен вид сянката е в средна тонална тъмна зона и има малко (или не) използване на черна подложка около линиите на бедрата или водолинията. 

Това прави очите по-малко интензивни, така че те се сдвояват много добре с матовата червена устна. 

Опушени очи с червени устни

Тук'това, което предлагам за пресъздаване на този външен вид.

Етап 1: 

Започнете с лека основа, така че изглежда не'Т твърде тежък. Използвайте само неутрален руж (без ярки клоунски бузи тук!), За да запазите фокуса върху очите и устните.

Стъпка 2: 

За очите, бих приложил на капака си някои от течните или кремообразните си основи или козметика като база за вашите очи. 

Стъпка 3: 

След това нанесете блестящ сенки за очи в сребристо или студено оцветено зелено, като Стила сянка на очите в Diamond Lil или La Douce. Ключът е леко да се приложи цветът на капака, а не да се смесва от гънката. 

Стъпка 4: 

Другият цвят е около Оливия'на външните краища и под очите й изглежда като една от любимите ми очи, MAC Eyeshadow в клуба. 

Това е мулти-тонен цвят, който има земен кафяво-червен цвят, с по-малко от зелено. Звукът обърква ли се? Това е, но имайте доверие в мен'е един от най-добрите и наистина уникални цветове там! 

Бих прилагал Клуб с четка на гънки около външните ъгли на очите си и размазвам някои по линиите на по-ниските ви миди (използвайки по-малка четка там, разбира се).

Стъпка 5: 

Ключът към професионално изглеждащия грим е смесване! Винаги можете да продължите да смесвате очите си. Това омекотява външния вид и дава много завършен вид на грима. 

Стъпка 6: 

Бих довършил грима за очи, като навиваш миглите и прилагаш два слоя омекотяваща черна спирала, като CoverGirl Bombshell Volume Mascara.

Стъпка 7: 

За да направите перфектна матова червена устна, тя'че е най-добре да подреждате устните си в подходяща устничка. За този поглед, предлагам MAC молив за устни в Чери. 

Нагласете устните си с помощта на страната на молива, за разлика от върха - това ви дава по-голяма стабилност. 

Стъпка 8: 

След това напълнете устните си с червено червило, като MAC The Lipstick в червено. 

Ако излезете извън ръбовете, почистете с Q-tip и след това се уверете, че използвате малко фундамент за покриване на зоната, която току-що сте избърсали. Попийте устните си веднъж или два пъти. 

Сабрина Риналди е базирана в Торонто и Монреал, базирана на коса и гримьор.

Leave A Comment

− 6 = 3