Ползите за здравето и красотата на инфрачервените сауни

Вероятно сте прекарали време в сауна в даден момент от живота си. Те'голям за мускулна релаксация и облекчаване на стреса, но аз'никога не сте били фен, защото те'Просто прекалено горещо за мен! Изгарящият въздух плюс замайването не е равностойна на релаксация или забавление в съзнанието ми.

Преди пет години обаче открих (и впоследствие станах обсебен) игрален чейнджър: инфрачервената сауна. За разлика от конвенционалните сауни, които само загряват въздуха, инфрачервените сауни произвеждат същия спектър от лъчи, които идват от слънцето (и проникват повече от 1,5 инча в тялото), но с ултравиолетовите лъчи филтрирани, така че те'напълно безопасно.

Майка ми си купи една, когато бях в къщи през лятото и започнах да я използвам два или три пъти седмично. Първоначално бях напълно привлечен от факта, че можете да изгорите до 600 калории на заседание - ключовата дума тук е 'седя'. Не е необходимо упражнение. Да аз'мързелив.

Тогава започнах да забелязвам, че раменете ми (където се натрупва напрежението ми) не са били'болката ми и кожата ми беше много по-ясна и по-ярка (и помнете, че в този момент нямах'те все още откриват чудесата на кокосово масло). Сега аз'аз съм вярващ и когато чуете за много ползи, може би вие'Ще бъда също така.

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИНТЕРВЕНА САУНА

Те са трудни за намиране, но сега много спа центрове, уелнес центрове, йога ателиета и натуропатични клиники предлагат сесии (обикновено около 30 минути). Те обикновено се движат около $ 1 / минута (или малко по-малко), но някои места предлагат специални пакети на намалени цени.

КАК ИНФРАБРИРАНИ САУНА ПОМОГНЕТ ТЯХНОТО ТЯЛО ЕЛИМИРАТ ТОКСИНИТЕ

Обикновено ударите между 43 и 54 градуса по Целзий, топлинните инфрачервени сауни генерират ви потят като нищо друго около два до три пъти повече, отколкото в обикновена сауна, въпреки че последните са между 70 и 100 градуса. И въпреки, че инфрачервената сауна е по-хладна, вие се потивате повече, защото топлината, която излъчва, се абсорбира директно в тялото ви.

Сега знам, че потенето не е особено привлекателно или привлекателно, но искате да знаете какво е това? Детоксикация! Светлината на топлина стимулира дълбоките тъкани и органи, като им позволява да отделят съхраняваните токсини. В редовната сауна, потта ви се състои от 95 до 97 процента вода, докато в инфрачервена сауна, само 80 до 85 процента от нея е вода, а останалите 15 до 20 процента са вашето токсично натоварване. Че'на дясно: прекрасни неща като тежки метали, химикали и други токсини напускат тялото ви.

Уверете се, че душ след сауна, за да се отървете от всички яки неща на кожата си. И аз го казах преди, но аз ще го кажа отново: хидрат, хидрат, хидрат "преди и след сесия за попълване на течности и изгубени минерали. Експертите предлагат една сесия на седмица за първия месец и след това се увеличават на две на седмица.

И СЕГА ЗА ДОБРОТО ДОБРА ЧАСТ: КАК ИНФРАБОТЕТЕ САУНА МОЖЕ ДА ПОМОГНЕТЕ БАНЯ СЕЛЕЛИТ, КАМЕРИ ЗА БОРБА И повишаване на метаболизма

Ако изгарянето на калории, които седнат, не звучи като сбъдната мечта за вас, аз не знам какво прави. Както казах, само 30 минути в инфрачервена сауна може да изгори до 600 от тях! Сауната'топлината на сърцето ви бие по-бързо, което ви кара да се потите, което на свой ред изгаря калории. Едно проучване показа намалена обиколка на талията и загуба на тегло при тези, които не бяха'но упражняват, но използват редовно инфрачервени сауни.

Времето за сауната може също да помогне да се намали появата на тази неприятна с-дума "целулит" под кожата, като се стимулира кръвообращението и изпотяване. Комбинирането на сеанси със суха четка може да помогне. Използвайте четка с естествени влакна, за да премахнете мъртвите клетки на кожата и да стимулирате лимфната и циркулационната система преди сауната.

КАК ИНФРАЧЕРИРАН САУНА СЕСЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ВАШАТА КОЖА ВСИЧКИ ГЛАВИ И НЕЩАТА

Забелязвате ли колко страхотно изглежда кожата ви след тренировка? Упражнението увеличава притока на кръв и кръвообращението, което привлича кислород към кожата и това'точно какво прави инфрачервена сауна. Освен това, когато се потите, порите ви се отварят и всички тези примеси, които причиняват пробиви, могат да бъдат елиминирани.

Забелязвам, че когато аз сауна постоянно, кожата ми е много по-ясна и мога да отида без основа. Да, това е'е доста фантастично. (Сега, ако само мога да открадна майка си'и го залепете в моя апартамент, вместо да се налага да ходите на салон или йога студио). В крайна сметка сауните сесии помагат с регенериране на кожата и ви държат блестящи и овлажнени. Хората също са виждали подобрения на майжата в кожни проблеми като екзема, псориазис и акне.

И НА КУРСА, ИНФРАЧЕРНИ САУНА СЪЩО СЪЩЕСТВЕНИ МУСКУЛИ И ПОМОГНЕТЕ ДА RELAX

За мен инфрачервените сеанси са нещо като горещи вани: утешителни, топло, обгръщащи и супер успокояващи. Освен да ви осигури рядък половин час блок на тихо време, сауната'естественото лъчение леко прониква в тъканите и позволява мускулите, сухожилията и сухожилията да се отпуснат напълно. Той помага и за укрепване на имунната система, което може да ви направи по-устойчиви на стреса.

И кой в ​​наши дни не се нуждае от малко облекчение? аз'аз в момента пиша тази публикация, вместо да плащам сметки, и само мисълта за гледане на изявлението ми за виза е достатъчно, за да ме накара да се притеснявам. Може да наложим резервиране на сауна за този следобед.

На теб:

Имате ли сауна?

Някога се използва инфрачервена?

Каква полза ви харесва: Детоксикация? По-малко целулит? Светеща кожа?

Leave A Comment

1 + 4 =