Най-доброто измиване и носене намалява за вълнообразна коса

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Искам намаление, което е с ниска поддръжка и може да се измие и да се носят, когато имам нужда да бъде. 

Имам фина коса, но има много. То'в доста добро състояние, не прекомерно топлинно повредени. Тя е по-лека в краищата от старите фолиа и естественото избелване. Тази снимка показва моята текуща коса - почти колко тя изсъхва естествено. 

Макар че тя се заплита малко, когато тя'това е дълго, не'T като постоянно ползване на кондиционери. Те тежат и аз имам чувствителна кожа, която се разкъсва на раменете ми и назад, когато използвам прекалено много продукти за коса.

Тя има малко естествено движение, но основните ми предизвикателства са да запазя тялото и движението и да го изгладя, без да претеглям фините нишки. аз'd също исках да спечеля височина в короната. Много благодаря за Вашия съвет! & # X2014; Stefanie

A: Стефани, моля, развийте красивата си коса колкото можете с много дълги пластове. 

Флуидността е прекрасна с по-дългата, наслоена дължина; понякога по-късите слоеве се сгъстяват и губят потока си.

Добавянето на силата на звука към короната е винаги решение за дим и огледало. Една фина настройка ще измами окото. Вземете частта си от разстояние извън центъра до централно разделяне на короната. Това ще преразпредели косата за равновесие от двете страни на вашата корона, което ще ви даде най-пълнота.

Следващата би била малко назад за допълнителен асансьор.

По-тънките краища добавят хубав конус към дълъг стил, тъй като има много малко подробности освен текстурата, цвета и формата ", за да определите дълга прическа.

Бих използвала пръчка, за да изгладя косата около лицето ти. Малкото изплакване е готино за по-млад човек като вас. Бих използвал този модел за ваше ръководство.

Това са цветовете, които виждам за вас!

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

+ 36 = 38