Най-добрите прически за скриване на счупване

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да заявите онлайн консултация с коса от знаменитост фризьор Тони Chaar, следвайте инструкциите тук.

Q: аз'бях боядисала косата си вече 10 години, от тъмно до платинено, червено и всеки друг цвят между тях. 

През последните две години аз'ти работи изключително трудно, за да получиш съвършената блондинка за моя сватбен ден. 

Две седмици след сватбата ми се отегчих и реших да стана червено. Беше краткотрайно и продължих да свивам косата си назад към руса. 

След това имах блестяща идея да изчезна. Това беше ужасен цвят за мен, а стилистът използваше 40 обема на косата ми, което я повреждаше по-лошо от всякога. Тя продължи два дни, а сега имам ниво 6 Ombré до русата. Цветът е много по-добър и след като корените ми израснат, аз ще продължа с Ombré на естествения си цвят (ниво 4), така че не'Не трябва да боядисам косата ми вече. 

Имам някакво счупване на върха на главата ми, което е дълъг. Аз не'Не искам да губя дължина, ако не'не трябва, но нямам представа какво ще ми се случи за по-кратко нарязване, което може да се отърве от тези цели. Искам отново да израстя косата си, така че ако трябва да загубя дължината си, тогава съм добре с това. Долната половина на косата ми не е'в това лошо състояние, благодаря. Кажи ми какво мислиш. Благодаря ти! & # X2014; Присила

A: Присила,

аз'Радвам се, че се забавлявате с цвета и сега се движите в различна посока, защото косата ви се нуждае от почивка!

Харесва ми бретонът върху теб. Те просто трябва да бъдат малко по-кратки, но не много:

По-дългите взривове са по-секси от по-късите. 

За останалата част от косата ти бих й дал хубава коса:

Шагите наистина са за падане! Това ще отговаря на вашето лице и ще ви накара да изглеждате игриво. 

Тя също така ще ви даде текстура и гъвкавост във вашия външен вид, и ще ви помогне да растат косата си, особено след като сте'ще има някакъв естествен цвят. 

Ти не го направи'т пита за цвят, но бихте приличали на златен тон с някои SOFT канела ниски преминава през.

Също така ще овладея много добре редовните маски за коса.

Тони Чаар е един от Канада'като най-известните космисти на знаменитости и собственикът на Тони Чаър Салон на адрес 140 Avenue Road в Торонто. Обадете се на 416-920-9965, за да резервирате среща.

Leave A Comment

49 + = 52