Най-добрите прически за фина, латексова коса

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Винаги чувствам косата ми толкова тънка и не'Не ми изглежда добре. Имам средна дължина на косата, но тя'е напълно безжизнен и просто е лек. 

Винаги нося косата си и сега чувствам, че не'не отговарят на моя тип лице. Можеш ли да предложиш прическа, която да ми хареса? & # X2014; Сюзън

A: Сюзън, фината коса е любима тема за мен.

Позволявам'като първо, като прекрасния обем и движение, които имате в горната част на главата си. 

Тъй като тези са най-добрите ви бийтове, е време да ги представите с разрез, който ще ги покаже:

Ако косата ви в настоящата му дължина не работи, може да искате да опитате това изрязване. С този разкъсан, странично претъпкан връх и ресни, тя ще оформя красиво лицето ви. Краищата ще покрият прекрасните ти бузи.

Използвайте формовъчна паста на краищата, за да постигнете изгледа на краищата. При по-тъмната коса, намирам, че разделянето на краищата е наистина важно - формата на рязането е по-добра.

Тя също така ще добави още един слой забавно, ако сте задълбочили цвета си няколко нюанса:

Това също ще добави към силата на новото си изрязване и ще накара вашите тъмни очи да се появят...

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

41 + = 45