Най-добрите парчета за фина, пенлива, вълнообразна коса

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Фризьорите винаги искат да накълцат косата ми, да сложат и да я оформят така, сякаш няма утре. аз'просто имах ужасна прическа, така че тази картина е от преди голямото бедствие.

аз'Чудя се дали аз'носейки косата ми погрешно, виждайки, че всеки път, когато отивам в нов салон, те изглежда имат същата визия за моите коси: дълга и силно наслоена отстрани. За съжаление, всичко това се случва за дебелата ми, но фина, пламна и вълнообразна коса (което не'да изсъхне в хубава къдря) да го превърне в голяма душ-топка. Накрая мразя косата си, докато не мога отново да я излея. Тъй като никой не изглежда да може да отреже правилно тази коса, пораждам много съкращения'Няма значение, ако отида в скъп салон или не-име. Аз имам'нямаше хубаво измиване, откакто бях на 20 години.

Аз не'Не боядисай косата си (все още) и имам тонове косми, така че тя изглежда като много дебела, въпреки че текстурата е добре. То'е вълнообразна, но се свива и става изсъхнала, когато е суха. Аз не'Не мисля да правя малко работа сутрин, но аз не'не искам да прекарам часове удари с удари, гладене или навиване на косата. Докато аз знам, аз'м над 50, не'мисля, че по-възрастните жени непременно трябва да имат типичната стара дама, изрязана от страниците, само защото сме станали по-възрастни.

Както и да е, точно сега'малко 'ножични срамежлив.' На последното рязане, в скъп салон, те свалиха три инча, сложиха тонове слоеве отстрани и нарязаха бретончето ми и ги изтънаха със задния край на ножицата. Сега аз'в крайна сметка с ненатрапчива, мътна, прекалено многослойна рязане. Аз съм отчаян за някакъв съвет или евентуална поправка, така че да се почувствам поне полу-атрактивен, докато разраствам тази бъркотия. Благодарим Ви и очакваме отговор. & # X2014; Шарън

A: Шарън, наистина ми харесва косата ти в тази снимка. Ако това е вашето естествено движение, вие имате злато...

Ако мога да предложа, тук е по-дългата дължина и възможна идея за цвят, което би било забавно за вас да играете.

В тази снимка, по-леките съвети и допълнителната дължина ще ви дадат съвременния външен вид, който мисля, че търсите. Също така движението. 

Както можете да видите, нейните корени са малко размити и нищо не е наред с това. Краят на запалката показват естественото движение на косата.

При по-голяма дължина трябва да имате повече залепени краища с дълги слоеве. Дължината и теглото на косата Ви ще ви помогне да контролирате лудостта, която създават кратките слоеве. 

Стойте далеч от изтъняването, изтъняване или бръснене, защото всички те са виновниците зад разцъфтяването, за вида на косата ви.

Предлагам да използвате формовъчна паста, когато косата ви все още е мокра, за да изгладите косата си. Той също така помага за захващане във влагата. След като я приложите, използвайте гребен с фин зъб, за да изгладите кожичките си и да направите гребен в посоката на желания стил.
След това внимателно приплъзнете краищата си към корените си, като се стараете да не нарушавате ефекта на финния гребен. Ако направите това, ще насърчавате колкото е възможно по-естествена вълна или къдряне, колкото косата ви може да предложи.

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

85 + = 86