Най-добрите парчета за фина, къдрава коса и високо чело

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Здравей Бил! Имам много фина, къдрава коса, която стане мазна и претеглена надолу, принуждавайки ми да я измивам на всеки два дни (поне). Косата ми постоянно пада поради стрес. Оставям го да изсъхне, след като се пени и пръска с пръст, за да добави тяло и да запази къдрите възможно най-непокътнати. Много рядко обаче косата ми изсъхва по такъв начин, че да я оставя. 

Тя е толкова лилава, рядка и опиянявана, че в повечето дни я притискам на ниско гърло, позволявайки на вълните ми да придават текстура и височина на моята корона и да изваждам парчета около ударите и ушите си, за да й дам по-мек поглед. Тя работи, нещо като "аз бих искал да намеря разрез и стил, които са по-малко бла и миши. 

Ако държа косата си толкова дълго, искам да я нося по-често. Ако го отрежа в пиксел, искам да се уверя, че стилът ми е подходящ за моя роудър. Както виждате, имам високо чело, което не мога'не е задължително да чувствам, че трябва да се скрия, но бих искал да намеря разрез и стил, който ме ласкае и е сложна. 

Аз съм отворен към всякакви идеи, от полезни продукти до нови стилистични техники до супер-кратко нарязване. Косата ми расте изключително бавно, така че дълъг стил не е'T наистина вариант. Благодаря ви много за времето си! Намирам, че всичките ви коси се консултират, за да бъдат на място. & # X2014; Алисън

A: Алисън, благодаря ви за молбата ви за консултация.

Фината коса е много хубава, когато се справя правилно и мисля, че имате много добро сцепление.

Ето една мъглявина, която би била чудесна за теб. Можете просто да го оставите да падне равномерно и във вълните ви.

Тази форма изглежда еднакво добре вълнообразна или права. Можете да го носите направо по случай:

Формоващата паста, като KMS California Hair Play Molding Paste, ще бъде чудесен продукт за вашата коса:

За къдрици и вълни щях да я приложа на мокра коса. Когато искате да носите косата си прави, нанесете я на суха коса.

Използвайте го пестеливо, защото твърде много ще направят косата ви тежка. Също така уверете се, че сте го емулгирали в ръцете си преди да кандидатствате.

Това е още един избор за оформяне на този вариант:

Това е свръх късо съединение, което ще работи с вашата коса и лице:

Тя може да се носи изцяло или отпред на лицето ви и тя ще работи добре с вашата вълна.

Трябва да кажа, любимият ми стил за вашия тип коса е класически вълнообразен боб:

Късмет.

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

32 − = 24