Най-добрите намаления за избягване на пирамида

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Здравей Бил и поздрави от Франция! Всеки ми казва, че трябва да променя външния вид на косата си, защото не го прави'Не ми харесва, но нямам абсолютно никаква представа къде да започна!

аз'Винаги съм имала тъмнокафява, вълнообразна коса, макар че колкото вълнообразно иска да изглежда, тя постоянно се променя и напоследък се разраснах от съвсем къса, точно под раменете. То'е малко плосък отгоре и дебел в долната част, създавайки триъгълен ефект. Трябва да използвам много продукти и много топлина, за да го предпазя от това да стане фризурен. 

Стилът и цветът са скучни, стареещи и непочтителни! Намирам, че цветът ме измива, а формата на косата ми ме кара да изглеждам перманентна и по-голяма, отколкото всъщност съм. 

аз'm, желаещи да направят колкото се може по-голяма поддръжка, за да изглеждат добре, така че небето е границата. Можете ли да предоставите каквито и да било насоки за това, което мога да направя, за да спася косата ми и да я направя по-привлекателна? Благодаря & Ема

A: Ема, имаш невероятни черти на лицето. Наистина можеш'Не се справяйте с прическа.

Мога да ви видя с косата малко по-дълго и да добавя някои вълни с пръчка или къдрене желязо:

С добавената дължина, плюс използването на инструмент за оформяне, това ще намали пирамидата, която искате да избегнете.

Ето един пример за същата идея, но с централна част. Също супер красива за вас:

Мисля, че потъмняването на косата ви ще придаде блясък и ще накара очите ви да се появят!

Това също е любим мой стил за красивото ви лице, носейки косата ви напълно от лицето и зад раменете ви:

С този стил, цялото ви шиене е изложено и ще изглеждате със статуетка. Това е чудесен начин да добавите височина.

Аз не'Не мисля, че изрезката ще направи това за теб, тъй като от това, което виждам, косата ти расте равномерно на върха. Така че ще се науча да работя с това, когато смятате за нов стил.

Ако ви харесва по-светъл цвят, това ще работи добре с естественото оцветяване и ще отговаря на вашия тон на кожата:

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

74 − = 73