Най-добрите намаления за фина, вълнообразна коса с увреждане

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Помогне! аз'm канадски коса хамелеон, залепнал в малък град САЩ, който може'да намерим живота й. аз'м в отчаяна нужда от помощ, без достъп до салон от висок клас. 

След многогодишно боядисване, рязане и отглеждане на косата, най-накрая каза: "Достатъчно!" Последният салон, в който отидох, унищожи косата ми. За щастие беше в стил "Омбри", така че имам много здравословен растеж. 

В момента имам пепеляви корени (с някои прекрасни къдрави бели косми), а бронзовите акценти на "Омбре" се разрастват. Структурата е ужасно изцапана и суха на подчертаните части, като новият растеж изглежда блестящ и гладък. Косата ми е хубава, въпреки че любезните стилисти ми казват там'много от него. 

Имам дълъг, крехък нос и подкован, така че аз'Опитвам се да намеря изрязване, което не'Не правете лицето ми да изглежда по-дълго. Шагите разфасовки са склонни да изглеждат ужасно за мен, а косата ми предпочита странична част. Имам и голям колеж и вдовица'ако не го направих'няма достатъчно проблеми...

аз'да обичаш нещо, което е живяло и да се отпуснеш, без да бъдеш шафран или супер лъскав. Косата ми държи стилове лесно, така че аз'm склонни да прекарат няколко минути с кърлинг или сешоар. Обичам ме малко, но предишните ми опити бяха доста ужасни.

Помогни ми! Аз просто мога'Не се справяйте с този ужасен външен вид. Какво'Моят живот ли е? & # X2014; Ашли

A: Ашли, надявам се, че това не е твърде късно " Аз правя консултациите на принципа "първи дошъл, първи обслужен". Списъкът е дълъг и аз съм толкова благодарен, че е така.

Ето един стил, много подобен на твоя, който ми харесва:

Мисля, че по-богат, леко по-тъмен цвят ще ви бъде прекрасен. Това ще помогне с жилавите нишки, които ще им дадат цвят и ще запълнят вашите краища, за да донесат блясък.

Това е дължината, която имам предвид за вас:

Можете да го носите в някой от тези три стила. Нагоре, за по-голям ръб. 

Меки и случайни:

Glamorous:

Като го леко (и искам да кажа малко) По-къс в гърба ще го направи по-модерен.

Това е повече от обикновен утилитарен разрез, който е супер класически, който можете'не се объркай.

Надявам се това да ви намери добре.

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

74 + = 78