Най-добрите (и най-лошите) камбани за форма на круша

След като проверим най-добрите удари за обърнати триъгълници и сърца, тази седмица се движим на обратната страна (буквално): крушовидното лице. (Вземете останалите кръгли, дълги и квадратни и след това останете настроени за диамант и овал да дойде!)

Там'няма съмнение за това, крушовидна форма, наречена също триъгълник, може да бъде истинско предизвикателство за коса. Но когато откриете стил, който работи, той'вероятно е най-задоволителното от някое от формите на лицето! Правилните бретончета могат да бъдат страхотно средство за крушите, за да помогнат да се разшири горната половина на лицата им, докато стесните долната част. Има няколко невероятен оптични илюзии, които се случват в моите снимки за най-добрите бретончета.

За тази форма, тя'е изключително важно да запазите косата си текстура в ума; като вас'скоро ще видите, къдрава коса може да хвърли истински гаечен ключ в плановете ви, като създаде ширина точно там, където не'не го искам. Ако ти'защото това е една круша, носете тези идеи на вашия стилист, за да можете да разговаряте кои бретон биха могли да работят за вас.

Имате ли лице в лице с круши?

Кели Озбърн трябва да е най-добре познатото крушово лице сега и да я залъгва, за да разтърси огромно разнообразие от стилове. (Наистина, можех да направя цяла публикация за Кели'Само косата й.) Както показва тя, лице с форма на круша е най-тясна в горната част и най-широка в долната част. Челото винаги е по-тясно от челюстта, която може да бъде ъглова или закръглена.

Най-добрите взривове за форма на круша

Тежки, прави бретон: Не всички се интересуват от тежки брегове, но сега разбираме защо Скафия Буш скали нейната "Не'те мисля'Да предположим, че лицето й има крушовидна форма. Това, което прави бретонът, е да създаде силна хоризонтална линия и да добави много по-голяма тежест в горната част на лицето, за да го направи'в баланс с долната половина. Предпоставката е, че трябва да се оправиш, а лицето ти изглежда малко по-пълно / по-малко, подобно на София'с. Това е, освен ако нямате по-тясно крушово лице като Кейт Уолш, кой е следващият...

Тежки, закръглени удари: Кейт Уолш е още един чудесен пример за това колко добре тежкият взрив може да работи върху крушовидно лице. Заоблената форма и дължината, която е точно под веждите, е идеална за изваждане на очите й. Защото лицето й е в тясна страна в сравнение със София'и тежките брекети просто й дават овална форма, вместо кръгла.

Дълги, меки удари: Трябва ли да носите тежък взрив с крушово лице? Отговорът е не, а Али Лартър демонстрира защо. Докато държите бреговете си по-дълго (т.е. под веждите) и много леки и меки, те могат да добавят интереса, който ви е необходим на челото, за да отклоните от това'което се случва около челюстта ви.

Странично разцепени завеси завеси: Завеси бонбони, които са основно дълги бретон, които падат от двете страни на лицето, може да бъде фантастична отклоняване тактика за круша. Просто имайте предвид няколко важни неща: първо, уверете се, че вашите бонбони се спуснат под челюстта, като Джена Ушковиц'с. (Ако те не спрат с челюстта, те'само ще привлечете повече внимание.) Второ, искате да разделим косата си настрани, вместо направо надолу по средата. Централната част веднага ще направи лицето ви да изглежда по-триъгълно, когато вие'опитвайки се да постигне обратното. И накрая, те трябва да бъдат прави, а не къдрави, тъй като къдриците ще създадат повече ширина.

Странично помрачени бретончета: Боже, обичам тази картина на Били Пайпър! Просто отива да ви покаже, че крушовото лице не е пречка за секси. Неговата дълбока странична част с малко натискане на бретон, за да пресече челото, е фантастична идея. Разрушава триъгълника и помага да се удължи лицето й. Имайте предвид, че бретонът спира около нивото на очите - или искате да спрете тук или под челюстта.

Архитектурни взривове: Изненада! Вие мога носете бретон от лицето си и Кели Озбърн доставя страхотен пример за това как да го направите, без да акцентирате върху тясното чело. Тя'е излязла за графична, структурирана форма, която'всъщност е по-широка от челюстта й, така че балансира всичко. Може би не ви изглежда всеки ден, но това би било удивително за правилния случай.

Най-лошите бумчета за форма на круша

Чудите се какво да не правите? Ето няколко примерите:

Централни разцепени завеси: Така че тук'когато пердетата не са толкова страхотни. Кристал Рийд'Спрете няколко сантиметра над челюстта, и те'се раздели по средата. То'е почти перфектната рецепта за акцентиране на триъгълната й форма, вместо да я маскира. Този външен вид щеше да се получи, ако ги израсна малко повече и промени линията на частта; в противен случай тя'е по-добре да направите дълбока странична част на Ла Бий Пипер.

Curly bangs завеса: Тук'Друг потенциален проблем със завеси. Ако ти'имаш къдрава коса като "Мини Шофьор", а след това удари, които се разделиха близо до центъра и спират около челюстта, не са чудесна идея. Калците просто създават по-голяма ширина на точното място, където нямате'не го искам. Minnie трябва или да къса къс къдрав взрив (вярвай ми, може да е страхотно!), Или да се блъснеш, но да я накараш да се изреже в по-ореол, така че те да създадат повече обем на върха.

Централни разцепени брекети: Виж как Джена Ушковиц създаде бебешки триъгълник на челото си, за да отрази цялостната си форма на лицето! Как мета. Аз не'Мисля, че това е ужасно, но ако челото й се запълни повече с бретон (т.е. срязване като Ali Larter's), те биха могли да направят по-добра работа на отклоняване. Мисля, че като цяло искаш да бъдеш много внимателен по отношение на центровете от всякакъв вид, когато имаш крушовидно лице.

Елегантни странични удари: Докато страничните пометени бретон могат да работят, когато те'е ефирен и обемист, като Били Пайпър'те, те'не е толкова идеален, когато ги направите всички хлъзгави и лъскави, като Кели Озбърн. Макар че до известна степен отнемат вниманието от челюстта, мисля, че те'd работи дори по-добре, ако цялата прическа е по-свободна и по-мека.

Странични удари с изкривени слоеве: Дженифър Анистън дава още един пример за това, кога страничните бразди се объркат. Херес щеше да е наред ... с изключение на това, как останалата част от косата й се изкривява отстрани и отдолу. Посоката трябва да бъде навътре, а не навън, за форма на круша. Този взрив с хлабава, права коса (като Били Пайпър) ще бъде чудесно.

Кратки, текстурирани бретончета: Тифани Амбър Тиесен определено трябва да актуализира стила си на брене. По-дългият и по-тъп ще изглежда не само по-модерен, но и ще подобри формата на лицето си по-добре, подобно на "София Буш".

Какъв е любимият ви стил на бретон за крушовидни лица?

Ако имате тази форма на лицето, кои прически са работили за вас?

Какво е най-лошият стил за крушовидни лица?

Leave A Comment

+ 80 = 89