Най-добрите дълги прически, които лесно се управляват

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Току-що нарязах дългата си коса на средна дължина и аз не'ти харесва! Стилистите винаги искат да вземат косата ми нагоре, защото имам "малко лице с малки черти". Трябва да призная, че този по-кратък стил е по-лесен за удар и се чувства здрав. Но мисля, че аз'm дълга коса момиче!

По много начини аз'м, прикрепена към косата, която бях използвала за "обратно през деня". Аз бях модел за 13 години и косата ми беше за моята каишка за сутиена. Беше много работа, но си заслужава. аз'Просто не съм сигурен, че вече имам време или младеж за това.

Преди пет години напуснах индустрията, за да отгледам децата си. Имам две момчета (на възраст 2 и 5 години) и косата ми побеждава след всяка бременност (падаща, суха, крехка и т.н.). Така че през годините'стана по-кратък и по-кратък.

Искам да намеря свеж, управляем, скучен и класически стил, който да ме заведе в 40-те ми години. Бихте ли ми помогнали да намеря живота си!?!?

(Всъщност живея във Филаделфия и вече съм ходила в Торонто ... което е стръмно, вероятно ще има смисъл да израсна напълно косата си, преди да се потопя в теб.) Надявам се, че имаш красив ден и Благодаря ти. & # X2014; Ребека

A: Ребека, ето какво съм дошъл за теб. Аз не'мисля, че има "Живот" за вас, защото имате естествените ресурси, за да опитате различни стилове.

Въпросите са взрив или не бретон, дълги или къси, слоеве или без слоеве & # x2026;

Ето някои съкращения и стилове, които мисля, че ще ви изглеждат чудесно.

Можем да обсъдим това допълнително, когато влезете, но аз исках да хвърлям няколко неща, за да размишлявате " 

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

14 − 11 =