Магьосникът на грим Соня Кашук споделя тайните й за успех

О, хай! Че'аз съм с художника на художника на знаменитост, предприемача и цялата супервайка Соня Кашук, когато тя беше в Торонто миналия месец за пресконференция. Не е голяма работа!

Всъщност, прекарването на време с нея беше повече като важна кариера. Настаняването беше частна трапезария в кабинета "Soho House", където малка група (не повече от дузина красоти) се събраха за чай и грим чат, наблизо и близки:

Повярвай ми, когато ти казвам такова нещо, почти никога не се случва. (Добре, аз също имах обяд и с Дик Стр. ... очевидно май беше "известен месец на художника на маски" за канадски медии.)

Както и да е, след като художниците на грим станат достатъчно големи, за да бъдат имена на домакинства, тъй като Соня е от 15-годишното си партньорство с "Target"'Подобно на самите знаменитости, когато идват в града, така че получавате само ограничен достъп и обикновено официална презентация "на сценарий". Но не със Соня. Тя беше достатъчно готина, за да прекара цял час, докато седяхме с нас, за да говорим супер-откровено за нейната философия на бизнеса и красотата.

Очевидно ние се откъсвахме от всяка дума. Тук'за какво говорихме:

Как се появи идеята за вашата линия?

За пръв път посетих Target в края на 1997 г. с идеята да се сдружа, за да направя марка за красота. Импулсът за това беше, че бях направил книга за красота със Синди Крауфорд, която се обади Синди Крауфорд'на основното лице.

Това беше много успешна книга за гримиране. Докато не го рекламирахме, бях в магазин Target. Синди подписваше книги и аз се озовах да се скитам нагоре и надолу по пътеките и си спомням, че гледам една марка, която имаше 10 различни нюанса на червено червило. Всичко, което можех да си помисля, беше: "О, Боже мой, ако аз'm това напълно претоварени и няма'Не знам кой цвят да избереш, как трябва да се чувства средната жена? "'Маникюр, аз'м жена, аз'майка ми. Как се ориентирате към всичко това?

По това време се появява и марката на художниците в престижния сектор. Така че Боби [Браун] правеше червилата и пускаше в престижния пазар. Франсоа [Нарс] все още работеше по неговата линия, както и Laura [Mercier]. Всички ние бяхме група художници на грим, които работеха един до друг по това време. Преди това работех за "Аведа", като им помагах да преработят линията на грима и да ги преработят. Тъй като тези марки грим художници се появяват като нова преднина на индустрията за красота, хората биха ми казали: "Соня, защо не'ти правиш марка? "Но за съжаление - или за щастие - не'нямате подходящия момент да отидете на този пазар. И аз бях като, престижния пазар не'Нуждаете се от друга марка грим художник.

Но когато бях в магазина "Таргет" и видях този напълно завладяващ район, помислих си, защо може'Няма големи продукти на масовия пазар?

Какво беше гримът на масовия пазар по онова време?

Трябва да кажа и аз'm напълно честен като художник на грим, единственото нещо, което купих на масата, беше спиралата. Понеже очите на очите бяха като камъни; не можеш'не получавате никакъв цвят от тях. Не го направиха't имат добра интензивност или пигмент. Просто не можах'да получа възнаграждението, ако правя редакция. Опаковката беше като трясък; беше ужасно. С черна спирала не си го направила'не трябва да се притеснявате за получаване на цветен приход или какъв е тонът. Винаги съм имал този начин на мислене, че в аптеката имаше изцедена маскара. До този ден мисля'е луд, маскарите в престижния пазар.

Как партньорството с Target ви позволява да произвеждате високо качество на масови цени?

Когато имах този момент в "Тарге", си помислих, че ще трябва да бъда партньор на търговец на дребно. Това, което би означавало, е, че мога да отида направо от производството до търговията на дребно, затова мога да отида за най-качествения продукт, но да го запазя на достъпна цена. Ако реших да го направя сама и да я продам на Target и след това Target да я продаде, ще трябва да намаля качеството с около 60 до 75 процента, за да отговоря на ценовите точки. Но при партньорство с Target бих могъл да започна с много по-скъпо качество. аз'имаше помощници, които работят с мен, които казват: "Знаеш ли Соня, това'тъй като аз'имаше художници за грим в MAC казват, че могат'да си направите някои от формулите, които вършите. "Тъй като трябва да мине през толкова много различни маржове, MAC трябва да го направи, трябва да го продаде, преминава през тези три или четири различни цикъла, докато стигнете до финал Като се има предвид, че елиминирах всичко това, като избрах да бъда партньор на Target.

Така че мога да ви кажа, че има големи производители, които работят за много различни марки. И, разбира се, влизате и правите своя собствена работа в сянка. Често може да получите нещо и вие'Ще променя формулата малко, може би искам повече блясък, искам по-малко. Но има формули, които имам там, където се основават на тях, същото е това, което прави Том Форд. Моят пълен пастел на устните ми'е същото като това, което прави Франсоа Нарс. Но мога да бъда на една четвърт от цената, защото аз'не преминава през всички тези многочислени надценки.

Как успяхте да създадете тенденцията "маски"??

Това, което направих, беше идеята за партньорство с търговеца на дребно, за да можем да донесем лукс на масата. Когато стартирах в "Таргет", трябва да кажа, че бях пионер в една нова тенденция в търговията на дребно, защото никой не е направил това досега. Освен че е първият художник на грима, който се захваща за масовия пазар, аз също бях първият човек, който някога е бил партньор на търговец на дребно и се развива с тази идея за създаване на марка за красота. Винаги ги дразня; Казвам: "Ти'много добра банка. "Те ми казаха:" Ние не'Не знам козметичната индустрия. Че'това е твоето. Но ние знаем как да вкараме този продукт в магазините. ние'като търговец на дребно. "Така че, като се справях с приключването на сделката и с това, че се заех с края на сделката, това сътрудничество беше.

Производителят, който избрах да отида, кой аз'с които работех, когато бях в Аведа, никога не съм имал клиент от масовия пазар. Произвеждат се само за престижния пазар. Така че, когато стартирах, всички бяха като: "О, Боже мой, коя е тя?" Това също така накара всички останали марки да обърнат внимание на опаковката и да преглеждат формулите. аз'm горд да кажа, че съм пионер в нова тенденция в масовия пазар и наистина се чувствам, че съм вдъхновяваща и част от "мошеничество", защото донасях лукс на масата. И е в състояние да запази тези ценови точки достъпни.

Групата на "Лаудър", които всички ми са приятели, каза, че всъщност ги е накарала да изпробват връзка с Кол'в САЩ, но не'наистина работим. И сега години по-късно'това, което Дрю Баримор се опитва да направи с Walmart в Щатите. И се смеем, защото тя'като "аз'm първата марка да донесе лукс на масата. "И аз'Аз харесвам: "Чакай, не съм ли някъде вече 15 години?"

В днешно време'в света'е огромно размазване между маса и престиж. Аз го мисля'че много от козметичните компании са засилили своята игра както във формули, така и в продукти. Когато говорих за тези продукти преди 15 или 20 години, аз съвсем ги купя днес. Там'е огромно увеличение в цялата арена на масата и всеки играч наистина е платил толкова много повече внимание на това, което те'които предлагат на жените. Там'някои наистина страхотни продукти. То'не беше това, което беше, когато започнах.

Оттук нататък'тъй като конкуренцията е интензивна. Те'наистина се вдигнаха играта си много. Добре, аз'аз трябва да продължа напред. Но това само ни прави всички по-добри. Крайният резултат е, че жените там получават най-доброто от всичко, което могат.

Какво се е променило за вашата марка от момента, в който сте започнали?

Ако сте видели марката от самото начало до сега, тя'са преминали през много повторения. аз'm всичко за освежаване през цялото време. Чувствам се, че ви дава нещо ново, което да разгледате. Аз също знам и уважавам красотата редактори, защото'винаги е, "Какво?'наближава бюрото? Какво'ще изглежда добре на страница? Какво'ще се появи и ще може да работи на много различни нива? "Така че сме се развили много от старта, но само защото се отегчавам и аз'Аз винаги харесвам: "Какво?'и какво ново'следващия? Какво'това е забавно ново нещо, което да улови аудиторията ви? "

Когато за първи път стартирахме, всички бяхме в сребърно покритие. Пуснахме в кутии, така че не'дори да видим каквито и да било цветове, които бяха много агресивни за нас, и открихме, че не е така'правилното нещо. Започнахме през есента на 1999 г. и имахме огромно количество преса и голямо удоволствие при откриването, но за да отидем наистина там, където трябваше да отидем, щяхме да преразгледаме, за да можем да покажем цвят. Така че след няколко години, преразгледахме отново, за да покажем цвят, а цифрите се взривиха. В тази среда там'няма никой да ви помогне, така че'всички бонбони за око и ти'Трябва да видя какво's в опаковката. Но все пак вероятно щеше да започне начина, по който започнах, защото ни разграничи толкова много от това, което вече беше на пазара.

Защо качеството е толкова важно?

В крайна сметка смятам, че качеството печели. аз'ще кажа на Target, когато се появи човек, който се снабдява: "Ако нещо, увеличете малко продажбите си на дребно, не вземайте нищо, за да се опитате да спечелите награда, защото спечелих'нека го позволим. "Причината, поради която сме се разраствали непрекъснато в продължение на 15 години и продължаваме да растем, е заради качеството, продължавам да протягам плика през цялото време и никога не съм стоял назад и казал:" Аз'имам го ", като, линията е страхотна'Винаги ми харесва: "Може да е по-добре, може да бъде повече." И продължавам да го бутам. аз'сте били невротични и болки в шията за това, което изглежда марката. аз'м на него буквално 24/7.

Оцветените балсами за устни и блясъка на блясъка на устни, те'в метални опаковки. Половината от хората в престижния сектор спечелиха'не правете метални опаковки поради теглото. И дори поставянето на магнити не го прави'да се случи там. То'тези малки нюанси. То'всичко е за вниманието към детайлите, защото'които ви разграничават от това, което правят другите. Също така, защото марката се управлява така предприемачески, имам точка на контакт с всяка формула и всеки един сянка. То'много мама и поп по странен начин в сравнение с всички големи специалности, които продавам срещу. Когато ти're L'Oréal или Revlon или Maybelline или CoverGirl, те'не е един човек. Там'просто няма начин. аз'Надявам се хората да разберат и да видят това, което минава през тях.

Как се конкурирате срещу по-големите играчи в красивите пътеки?

В някои категории не мога да се състезавам. В маскара, големите оръдия патент четките си и много от тях е четка технология. Това струва щастие, за да патентовате дръжката на четката. Как се състезавах така, както преди някой друг, аз комбинирах гребен от другата страна. Най-малкото ми даде усещане за уникалност. А също и за мен като художник на грим, аз винаги бих сложил спирала и след това ще се сблъскам с миглите. Така че аз си помислих: "Защо да не има нещо двойно задължение и да го направи в един продукт?" Че'как съм влязъл с маска за диференциращ фактор. Нямаше начин да се изправя срещу Л.'Oréal. Кой ще се шегувам?

аз'продавам срещу много огромни имена на пазара. аз'м срещу стотици милиони долари в рекламни пари и че оцелели сме нечувани. Преди две седмици получихме наградите за козметични изпълнителни жени в държавите. То'като оскарите на бизнеса за красота, така че беше като моя блестящ момент. Спечелих за най-добър продукт за устни на маса за моята Satin Luxe Lip Color и най-добрия продукт за лице на масата за моя Светещ Бронз.

Там'вероятно 15 победители и всичко е разделено между маса и престиж. Беше огромна, огромна, огромна сделка. Само това признание от индустрията за красота помага да се валидира и подсили онова, за което се отблъсквах за последните 15 години. Това беше един от онези дефиниращи кариерни моменти, които не'не е толкова лесно.

Аз всъщност се бих с някой в ​​Тарге, който не'не искате да смените червилото и мислите, че опаковката изглежда невероятна. аз'"Това е невероятно, но може дори да е извън невероятно!" Ние имахме това малко похапване и аз спечелих. Получавате това усещане. То'трудно е да се каже на голям търговец на дребно, който проектирам и излизам от червата. Повечето хора са като "Къде'е фокусната група? "'аз харесвам: "Аз отивам от червата". И тогава да имаш червилото в новата опаковка, за да спечелиш най-доброто в своята категория ... някой беше на моя страна. Хората от "Таргет" размахваха белите салфетки, като: "Добре, имахте право."

Как участвате в разработването на нови продукти?

Моята марка ", въпреки че тя's с голям търговец на дребно се управлява много предприемачески. Аз се позиционирам като този предприемачески дух. ние'като вид централното ядро ​​в средата на този голям играч. Аз самият избирам всяка формула, аз ви правя всяка сянка'ще видите на тази марка. Аз проектирам всяка форма на четка. Всеки лак за ноктите. Отивам в магазините в Target в Минеаполис и седя на пода в сутерена, като разбера къде отиват продуктите. То'като трето дете за мен. Надявам се това'това, което излиза "страстта, движението и решимостта да правя нещо, което аз'm невероятно горд, и това ще съперничи на всеки играч в категорията грим престиж и ще дойде на трета до една четвърт по-малко от цената. Но с ръце надолу няма никаква разлика в качеството. Ако има нещо, всъщност мога да надвиша качеството, защото някои играчи в престиж просто могат'да си позволя да направя това, което мога да направя.

аз'бях в бизнеса от 1980 г. насам'е просто вродена. Аз ям, пия и спя. То'е смешно, защото съпругът ми също се случва да бъде в козметичната индустрия - той'в бизнеса с косата и децата ми понякога на трапезата са като: "Достатъчно вече, момчета, можем ли да говорим за нещо друго?" Но мисля, че трябва да ядете, да пиете и да спите нещо, за да постигнете успех и да останете на върха на играта си и да се грижите за себе си, да знаете и да знаете.

Откъде получавате нови идеи за продуктите??

То'и разбирането за тенденциите и какви са нуждите. Вие'ще получите този вид перколираща енергия за продукт или ново нещо, което'продължава в индустрията. И опитвам нещата. аз'm в повече събития за индустрията, където ви изпращат у дома с тези гигантски торби за подаръци и имате възможност да опитате много неща.

Колко често излизате с нови продукти?

Разполагаме с основната колекция и винаги сме сезонни, така че всяка пролет / лято правим колекции с ограничено издание, които са по-сезонно фокусирани. Също така, с всички наши козметични торбички'винаги е сезонен фокус. Фактът, че ние'толкова достъпни, аз'Харесва ми да хвърляш чантата си за грим и да си купиш нова. То'$ 4.99. ние'сте намерили повече неща от гледане в някого'и просто искате да умрете.

Защо наскоро променихте опаковката си?

Направихме някакво преместване - не че нищо не беше прекъснато, но просто се отегчавам и аз'm харесва, "мога'Не го гледам повече, искам да се променя.

Разбихме логото; отидохме на черна опаковка. Мисля, че там'цялата тази психология за черно и престиж. Мисля, че много жени'манталитета или процесът на мислене корелира черни опаковки с Chanel или MAC, с качеството.

То'е много трудно да се предаде качеството в рекламата. Ако някой има отговор, аз'аз съм щастлив да слушам, но ние'Ве се бори с това от дълго време. Ти не'не искате други хора да изглеждат лоши, за да изглеждате добре. Че'не е начинът, по който трябва да правите бизнес. Така че там'заради тази странна психика, където мога'Кажете го с думи, кажете го визуално. Че'това, което накара целия редизайн да се опита да предаде посланието за качество. Това беше интересно, защото когато стартирахме за пръв път в пресата в Щатите, това беше точно обратната връзка. - Знаете Соня, ние'винаги сте обичали това, което вие'и ние знаем, че качеството е там, но ние се чувстваме така, че най-сетне се събрахме. "

Как станахте известни с вашите четки за грим?

Можеш'не прави страхотен грим без големи четки. Когато за първи път стартирахме, имахме малки апликатори с всички очи и червени очи. След няколко години аз'"Защо дори направих това?" аз'аз казвам на хората те'за еднократна употреба, получи голяма четка. Така че премахнахме апликаторите. То'това е нещо различно, правиш грим с апликатор, докато правиш грим с големи четки.

По това време не можете да намерите достъпна четка за грим. Прахосмукачката беше 60 или 75 щ.д. Ако сте се опитали да намерите един в маса, би било ужасно дори да го използвате. Кой знаеше, че 15 години по-късно'd е известно като четката?

Тъй като бяхме първите с достъпни четки, то просто стана огромна категория. Толкова често, ако чета нещо, то'като "Четката на Соня Кашук, четката, четката ..." Станах кралицата на четките, просто защото не продавах срещу никого в нея. Не беше'че съм тръгнал след четки.

Те са проектирани от мен и от приятел, който е индустриален инженер. Ние ги издълбахме от глина и ги прототипирахме. Ние бяхме първата ергономична четка, която да излезе. След това еволюира до цената за отваряне на четките, основните ни основни четки с бели дръжки. После ги подгонихме за черни четки. То'почти като добър, по-добър, най-добър, въпреки че белите четки са невероятни. След това го поставихме на крачка, така че ако искате наистина да отидете за това крем де ла крем четка, то'ще бъде там.

Колко често трябва да миете четките си?

Аз го правя през цялото време, но за повечето жени се чувствам поне веднъж седмично. Когато ти'готов си правиш грима сутрин, когато ти'отново в бара, просто ги вземете и мийте 'ги извади, да ги изгладят, за да изсъхнат и следващия път, когато се върнеш, да докоснеш нещо, те'те са готови'чист и ти'готов за път. Чувствам се така'просто поставяте тази стъпка в ежедневието си. Помислете за чистотата на гишето. аз'Аз дори не казвам, че трябва да използвате [ми четка почистване]. Ако имате бар сапун и мивка, просто измийте. Аз не'че се грижиш как го правиш, просто го направи.

Какво'е вашият любим продукт?

Имам няколко. Обичам фондацията Perfecting Luminous. Аз го мисля'толкова хубава на кожата. То's светлината, тя покрива, то'Ще го изградя'е много лесно да се работи с. То'е чудесно за неутрализиране на всяко зачервяване, поради жълтата основа. Някои от хората, които познавам в лабораторията, които имат достъп до всяка марка, до стотици долари, ще използват това. Защото то'е просто красив завършек и то'толкова лесно се прилага.

аз'Аз също съм огромен фен на моята Eye on Neutral Palette. Чувствам се така'е просто лесно. Всеки цвят, от който се нуждаете, е там. Можете да получите различни различни външен вид.

И моят светещ бронз сега нося през цялата година. Хората са като "О, ти'повторно'm като "Не, аз'Не, не'е моят бронзер.

Използвам и тествам всичко. Благодаря на Бога, защото понякога виждам нещо такова'неправилно функциониране или опаковане'има проблем. Аз непрекъснато трябва да се опитвам всичко, за да се уверя, че всичко е съвършено.

Другото нещо е, че въпреки че имам скъпи опаковки и това'това е състояние, аз'Аз винаги съм супер-съзнателен, защото ако се счупи, просто защото го е направил'продавани на масата, хората ще кажат: "Вижте?'евтино "'не е така. Но ако вашият компактен Шанел наруши, вие'Re: "Това е напукано, няма голяма работа." Така че вие'отново под толкова много по-ярък поглед от мястото, където продавам. То'различен начин на мислене. Свръхкомпенсирам по всякакъв начин, форма и форма, знаейки какво съм аз'м срещу.

Имате ли някакви продукти, които са популярни сред известни личности?

Правим невероятна четка за коса, която произтича от това, което направихме толкова добре с четките [грим]. Снощи, когато бях в самолета, един от помощниците за грим ми изпрати текст. Той'като "Соня, аз'тук съм с Хлое Кардашиан. Тя обича косата ви. "Бях направила ограничено издание в злато." Тя го нарича Goldie. Има ли някаква възможност да я получите повече? "Аз'm щастлива да изпрати още Goldie. То'е един от тези култови четки. Бяхме написани Потребителски отчети срещу четката за коса Mason Pearson и спечелихме. Всеки един фризьор, големите редакционни момчета, всички използват четките за коса. То'е луд.

Но ние се питат [от известни личности] за много различни неща. ние'изпращане на толкова много неща през цялото време.

Какво'е вашата философия на красотата?

Мисля, че тази тенденция е забавна, но аз'm определено повече класицист. Моята марка като цяло винаги е на тенденция, но не е модерна. Харесва ми рафинирани, полирани и просто изглеждат малко класически. Това не е така'т означава непременно само бежово или кафяво очи. Просто мисля, че в края на деня хората искат да изглеждат добре. Харесвам неща, които имат определена украса и женственост.

аз'м минималистичен с прах като цяло. Използвам малка мултифункционална четка, така че да можете да я видите на мястото, където искате, и да оставяте акцентите там, където искате. То'много контролирано приложение.

Какви са най-големите ви козметични животни??

Често четеш, че винаги трябва да си правиш сянка по-лек на колана си. Не е задължително. Също така много силна линия на устните. Тези видове неща, където е'е толкова изкуствена и не е правилно смесена.

Също така виждайки грим върху кожата, където има'прекалено много прах. Или не виждам реалност в кожата. Защото, без значение какво, можете да поставите основата, но не'т трябва да отиде навсякъде и вероятно 99% от времето, което не'не трябва. Обичам да виждам кожата. Мисля, че там'нищо по-красиво от светъл, здрава кожа.

Как е станало канадското изстрелване досега?

Тук имаме въпроси; ние'не е като на склад, както би трябвало да бъде. За съжаление'е кривата на обучение по целия път. Знаейки, че бяхме добре дошли, но то беше съвсем много по-различно от това на всички'очакванията бяха. аз'м умира, когато аз'чета Twitter и хората казват: "Аз'Аз отивам в магазина и там'нищо не е там. "Така че, моля, подкрепете ни.

Какво'следващата за вас? 

Започнах като линия за гримиране; аз'се превърна в марка за красота. Вие'ще видим, идва скоро, ние'дори да се развива допълнително. Аз виждам всичко това да отиде в тази марка за красота на начин на живот. Целта ми е да се справяте с всичко красиво, за да можете да бъдете малко по едно гише. Винаги ми се иска да кажа в дългосрочен план'опитвайки се да създаде този магазин в магазина, почти като нещо като мини-бутик.

Аз не'Не знам за теб, но не мога да чакам! Нима'S Соня невероятна? Кажи ми...

Били ли сте проверили линията на Sonia Kashuk в Target още?

Какви са вашите любими продукти?

Вдъхновена ли е от Соня'Историята на красотата?

Leave A Comment

− 6 = 4