Как да стигнем до знаменитост-стил Vintage вълни в дома

В продължение на месеци вече бях похотлив след блестящата вълниста коса, която безброй звездички носеха на и от големия екран (Великият Гетсби, някой?). Сива, гладка и ох-толкова секси, тези вълни винаги изглеждаха твърде сложни заради ограничените ми умения за коса. (Добре, какво мога да направя с ноктите ми е друга история.)

Но с малко практика, аз'най-накрая измислихте начин да получите този стил точно. И ако мога да овладея съвършената реколта вълна? Това би трябвало да е бриз за теб.

Етап 1

Започнете със сухо, au naturel коса.

Минах предишната вечер, оставих малко да изсъхне и после заспах. Докато тази снимка не е така, каквото изглеждах, когато се събудих, определено е моята права коса. Вие'вероятно ще искате да го направите с гребен за добра мярка. (Изповед: почти никога не чета косата си, това ли е грях?)

Стъпка 2

Разделих косата си както обикновено (в центъра), но за по-автентичен ретро вид, дълбоката страна би била още по-добра. След това го разделете на три секции (отдолу, средно и отгоре). Засега само ще имаме нужда от долната трета, така че оставете това и останалото да остане вързано.

Стъпка 3

Работете с около 1-инчови дебели коси, започнете да кърли!

Трябва абсолютно да се уверите, че извивате всяка секция в една и съща посока, като се извивате от лицето си. Ако всяка секция върши свое собствено нещо, отивайки навсякъде, тогава няма да стигнете до визуалния облик, който ние'да отидете тук.

Това е, което искате всеки къдрик да изглежда така:

Повторете всичко през долната трета секция на косата'ако не искате, и спрей за коса, ако искате. [Редактор'Забележка: Ако вашите къдрици са склонни да падат, определено не'• Пропуснете стъпката за нанасяне на косми преди и след навиването. Можете също така да закрепите секциите си непосредствено след завъртането, за да се охладят в една и съща форма.]

Стъпка 4

Оставете следващата част от косата си, докато свързвате горната трета нагоре. След това повторете процеса отново. Запомнете: ЕДНА СМЕТКА (предназначена за игри)!

Отивате за къдрици в стил "пръстени" (затова не се тревожете!), Така че те да изглеждат подобно на това, след като секцията приключи. Почувствайте щастието на лак, ако го почувствате.

Стъпка 5

Сега, до последния раздел. Оставете останалата част от косата си надолу и продължавайте да свивате. харесва ни като бизнес на никого.

Вие почти сте там! Косата ви трябва да насочва Shirley Temple в този момент, така че трябва да завършите с главата на пръстени като това:

Стъпка 6

Сега вземете фин зъб или четка с гребла и влезте в него!

Това ще разруши тази интензивна къдрене и ще ги оформи в меки, гладко изглеждащи вълни с този ретров стил.

И това е! Просто се нахвърляйте през цялата си глава и кълна се, че сте готови! Прибавих последна козина, защото моите къдрици падат, както утре няма.

Сега колко лесно беше това ?! Можете да видите от вълните защо'е толкова важно да се навива в една и съща посока, което ги прави всички потопени заедно, създавайки този безпроблемен, ретро стил, който ние'Виждал съм на много червен килим. Можете да ги носите долу, да сложите едната страна зад ухото си, или дори да добавите искрящ аксесоар за коса, ако искате да наберете рекордно вибриране.

Нуждаете се от рекапитулация? Три секции; навиване, навиване, навиване (в ЕДНА посока); след това изрежете! Толкова лесно, боли.

Вие сте фен на тези реколта вълни на червения килим?

Били ли сте някога сте ги изпробвали?

Имате други добри съвети за (или въпроси относно) да получите този поглед у дома?

Leave A Comment

60 + = 67