Как да стигнем дълги разстояния извън лицето си

След период на размисъл, тъй като във всеки един момент, аз'м, които се замислят за взривове или в процеса на разрастването им, реших да се сблъскам с другата седмица. (За справка тук'това, което беше косата ми без бланш, изглеждаше като преди.) 

Винаги давам на моя фризьор Бил Ангст свободно царуване; на този етап нивото на доверие е толкова високо, че не мога'дори не въвеждате референтни снимки. 

И реши, че ще бъде дълъг взрив. Да, умишлено ми стиснаха бретонът така:

Както в моите брекети са наполовина до носа ми нарочно. Така че не, горната снимка не е "след" изстрел. Взех го около седмица и половина след прическата, така че това е основно. 

И преди да си помислите "OMG, защо да оставя фризьорския салон с бретон, който крие очите ми?", Чуйте ме. аз'Ще ви покажа колко гъвкаво може да бъде това намаление; по-гъвкави, мисля, отколкото обикновените брегове, които пасат веждите ви.

И ако бретонът ви е получил толкова дълго, просто защото сте убежище'Т за известно време, тези съвети ще работят напълно и за вас!

Разрезът

Издърпах косите си назад, за да виждам линиите на рязането малко по-добре. Бил наряза бретончето ми на централна част, за да ги обърна навсякъде и те'd все още попадат добре. Ето как те са склонни да изсъхват на въздуха (което е как аз изсуша косата си най-много дни); естествената ми част е малко по-малко от едната страна.

Ударите удариха там, където свършва окото ми, а ти'ще забележат'не режете напълно тъп "Бил използва някои космат магьосничество, за да ги тънки малко в края за мекота. (Но не много много, ти не'не искам да са мъдри.)

Той също така остави по-дълго парче от всяка страна, за да оформи лицето, което ми напомня за любимите ми бляскави знаменитости на всички времена, Сиена Милър'с. (Кой знае, може би следващия път, когато получа подстригване'ще отида още по-кратък, като нея.)

Инструментите

аз'm наистина ниско ниво на поддръжка, когато става дума за коса (като, абсурдно ниска). Но бретонът изисква малко повече работа. Тук'какво'в моя арсенал, за да създам външния вид'ще видите по-долу.

Плосък желязо: Завинаги ще бъда лоялен към Чи за топлинни инструменти; аз'използвайки плоското им желязо за повече от десетилетие и това'никога не ме е пропускал. (Всъщност беше Бил, който първо ми препоръча Chi). Започнах с класическото керамично желязо, но преди няколко години преминах към 2-в-1 Curling и Flat Iron, за да спестя място, но за съжаление не мога'че те правят това вече. Въпреки, че обикновена плоска желязо работи, го намирам'малко по-лесно за изглаждане на бретон с извитите ръбове на 2-в-1 получаване на плоски желязо кичури във вашите бретон е най-лошото. Друг 2-в-1 (или 3-в-1?), Който е страхотен е Rowenta Versa Style Iron.

Падащи четки: Що се отнася до мен'Загрижен съм, че има само Мейсън Пиърсън. Няма други четки I'опитваш се дори да се приближиш. Имам "Джуниър микс" четка за средно до дълъг, груби до нормална коса и го обичам. Аз го използвам за всичко, като размазвам косата си от душа, оформям със или без сешоар и т.н. Казват, че един Майсън Пиърсън продължава цял живот и мисля, че'Истинското ... моето е на повече от 10 години.

Кръгла четка: Това е необходимо за стилизиране на бонбони, когато искате да им дадете пухкавия обем, който само кръгла четка и сешоар може да постигне. Четката горе е от Raincry; Аз също наистина харесвам дървените кръгови четки от Данико.

Сешоар: Дори ако не'нямате време да изсушите цялата си коса, то'винаги е добра идея поне да изсушите вашите брегове, за да паднат правилно. Всъщност всеки фризьор I'съм интервюирани за правилното сушене техники ще ви кажа, че това'с критичен изсушаваш си бретон, преди да изсъхне сам, в противен случай те'никога няма да си сътрудничим. (Както казах, не'не винаги го правя ... както го правя, не както и аз.) Мисля, че това е една от причините толкова много хора да са недоволни от бретончето си; опитайте да ги отоплите първо, преди да заявите, че "можете't "ги има. Сушилнята горе е нова'опитвам се от Кенет Бърнард; Моята любима сушилня, която е малко по-битка, е моят почти десетина години стар Т3. аз мога'Не вярвам'които все още ще продължават след тези години! То'вероятно е Featherweight 1, който е заменен от Featherweight 2.

Лак за коса: Понякога е необходимо да запазите бретон на правилното място, въпреки че предлагам да продължите с изключителна предпазливост. Твърде много продукт в твоите брегове, особено ако имаш фина коса като мен, може да ги накара да изглеждат по-бързи. аз'имам видеоклип, който идвах, след като взех тези снимки и ще бъде много Ясно, че манипулирането на вашите бонбони с пръсти / продукти за оформяне не е'най-великото нещо. Продуктът, който избрах да настроя моите удари за един от тези стилове, бе Oribe Dry Texturizing Spray, който според мен е някъде между нормален лак за коса и сух шампоан (прочетено: повече сушене и по-малко мазнини). Намерих, че то е достатъчно задоволително без прилепване и аз приветствах добавената текстура. Можете също така да използвате опита и истинската Elnett. То'е най-добрият стандартен лак за коса.

Добре, до четирите вида!

Изглед # 1: Извънцентър и елегантен

Това е моят ежедневен начин да нося тези бретончета и се нуждаех от около 30 секунди работа, просто да ги изсичам на място. То'където косата ми иска да се раздели естествено и така моите брекети се сушат. Ако исках да направя това малко по-лъскаво, аз'd издърпайте плоско желязо през дължината и може би добавете малко серум за коса. (Това е аз'Аз обичам напоследък, между другото. Мирише като небето. Само една капка все пак!)

Поглед # 2: Централна част и вълнообразен

За този поглед разделих косата си надолу в центъра (добре, толкова близо до центъра като вдовица)'и ще използва плоската ютия, за да създаде малко меко огъване, така че да се извиват над очите. То'е по-кратка версия на завесите за завеси, за които говорихме тук, но по-добре за по-дълги лица, защото външната посока удари в средата на лицето, създавайки по-голяма ширина. (Че'това е причината да не съм'т като разцепени центрирани брегове, оставени прави; Мисля, че те в крайна сметка изглеждат малко тъжни и акцентират върху дължината на лицето твърде много. Плюс те'трудно се смесва с останалата част от косата.)

Харесва ми този стил на удари, свързани с коса в конци с текстура, или също ще изглежда добре с косата, ако сте създали меки вълни в цялата коса.

Поглед # 3: Прави и странични

Това е, което правят взривовете, ако ги преместите от едната страна. Те всъщност покриват по-голямата част от челото и падат добре точно под веждите, което не'не се случва, когато се опитате да претъркате по-къси, директни брекети - тези неща обикновено са твърде кратки, за да направят това правилно. (Виж? Toldja имаше много предимства на дългия взрив.) За да създам този външен вид, аз трябваше да мокри бретон и да го изсуша, така че те'Да паднат правилно без моята вдовица'върха / cowlick thingie принуждавайки ги да се разделят в средата. Когато изсъхнеш, не забравяй да преобърнеш ударите си от едната страна на другата, за да не те гледат't изсъхне в част.

Мисля, че този стил ще изглежда сладък и с опашка; Винаги мисля, че бретонът е най-добрият начин да се обличаш пони.

Поглед # 4: Дясна странична част и лице в лице

На последно място имаме дълбоката странична част, която напоследък е навсякъде по червения килим и е едно от любимите ми неща за вършене. По мое мнение, това е най-добрият стил, за да отидеш, ако искаш да съчетаеш дългите ти удари с останалата част от косата си. Използвах своя доверен Мейсън Пиърсън, за да създам частта, която естествено има тази височина в него, тъй като косата ми вече е била изсушена по-близо до средата. Използвах плоската ютия отново, за да завърша краищата на удара, така че да се влее добре в останалата част от косата, а след това се замъгли с малко парченце от оригиналния спрей за оформяне Oribe.

Това щеше да работи с права или вълнообразна коса и ми харесва най-добре с косата зад едното рамо или всички хвърлени над едно рамо.

Ще обичате да чувате какво мислите за тези стилове!

Били ли сте да помислите за дългия взрив?

Какво'е вашият любим начин да стигнете до разрастващи се брегове?

Опитахте ли някой от любимите ми продукти, споменати тук?

Leave A Comment

35 + = 43