Как да се определи бели корени след избелване на косата

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да заявите онлайн консултация с коса от знаменитост фризьор Тони Chaar, следвайте инструкциите тук.

Q: аз'Вече имаше боядисана руса коса, а корените ми потъмняват на всеки няколко седмици. Отидох в моята фризьорка и тя тонираше косата ми на доста пепеляво блондинка, затова реших да опитам да го правя сам вкъщи.

Аз избелих корените си и те наистина бях, докато останалата част от косата ми беше жълтеникаво-оранжев, тъй като предишното изчерпване на тонера. След това продължих да поставям боята за коса, а дължината на цвета ми искаше, но моите корени станаха сиви!

Как да се отърва от сивото, без да губя останалата част от цвета, която всъщност харесвам? Сивите корени ще избледнеят ли? Искам косата ми да е на един и същи цвят, но аз не'не искам да преработвам нишките, само корените. И аз не'не искам да се връщам в фризьорски салон и да плащам купчини само, за да изгоря сивата. Има ли по-евтино решение за домашен уют? Моля, помогни ми! & # X2014; Tahnee

A: Tahnee, благодаря за въпроса ви.

Единственият начин да премахнете сивото от корените си е да ги повдигнете отново, но не толкова дълго. 

След седем до осем минути, сивото ще изчезне и ще свърши отново с рунтавите си корени.

След това ще трябва да направите различен тонер на корените си спрямо краищата. 

За да могат те да съвпадат, по-топъл тонер трябва да отиде на корените и по-хладен тонер трябва да отиде на краищата. 

Най-вероятно това ще бъде естествен русо тоник на корените, както и пепел или студен руси тонер в краищата.

Тони Чаар е един от Канада'като най-известните космисти на знаменитости и собственикът на Тони Чаър Салон на адрес 140 Avenue Road в Торонто. Обадете се на 416-920-9965, за да резервирате среща.

Leave A Comment

1 + 6 =