Как да се определи акцентите, които изглеждат сиви

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да заявите онлайн консултация с коса от знаменитост фризьор Тони Chaar, следвайте инструкциите тук.

Q: Здравей Тони. Имам тъмнокафява коса с груби сиви нюанси'абсорбирате боята за коса. Бях уморен от сивите, така че имах акценти, за да ги прикрия. Сега имам ужасни светлинни блондинки, които изглеждат пепеляво и сиви, смесени с моята тъмнокафява коса. 

аз'ще имам фиксиран цвят и се чудех дали имаш някакви предложения за това, което трябва да имам. Много благодаря! & # X2014; Робин

A: Робин, с груба сива коса, ако е така'ако не абсорбирате боята за коса, най-добрият начин да се доближите до нея е да омекотите косата преди да я оцветите.

Това означава, че трябва да използвате 10 обемно количество пероксид върху косата, за да отворите кутикула и да го приготвите за проникването на цвета.

Сега, за вашата "ужасна" пепеляво блондинка подчертава...

Можете да използвате омекотител с 5 обема пероксид. Накарайте я да изтича и я нанесете върху средата на вала към краищата, където е пепелта. Това ще ги доведе до по-лека блондинка. 

След това веднага трябва да изплакнете и използвайте тонер, изработен от Schwarzkopf 9-55 и 0-55 с 10 обема пероксид. Накарайте го отново да изтича и го оставете за около седем до осем минути. 

Това трябва да ви даде меки, златисти акценти с естествения си цвят и малко сиво. Златото ще омекне кафявото и сивото.

Тони Чаар е един от Канада'като най-известните космисти на знаменитости и собственикът на Тони Чаър Салон на адрес 140 Avenue Road в Торонто. Обадете се на 416-920-9965, за да резервирате среща.

Leave A Comment

4 + 5 =